- 18 Kasım 2022
- 1.035
- 2.176
- 53
- 38
Bir de şey var biz bez yıkadık ah neler neler napalım biz de mi yıkayalım şimdiAslinda tüm mesele hamilelikten dolayi normal zaman ki gibi istedigin gibi temizlik yapamamak yada düzeni sağlayamamak..
Bu aşamada da çocuklarim iyi olsun gerisi hallolur fikrini tekrar ediyorum beynimde
Haklisin canim.. eşimde ki anlayisi diger aile üyelerinden beklememeliyim, çünkü onlara hepsi aşiri geliyor.. ben kiyafetlerini malzemelerini doğal kokusun deterjanlarla mis gibi yikayip ütülerken bana biz üç parça kiyafetle haci şakirle büyüttük diyiveriyorlar
E imkan varken, bilinç varken bizde mi öyle yapalim
Hayirli olsun canim.. ben annem geldi artik serbestlerden hic degilse gönlümce yerim derken son düzlükte cğer gelistirici mevzu olunca yemeye içmeye extra dikkat eder oldum.. hic degilse kendim stabil tutayim şekerimi, igneye gerek kalirsa daha sıkı takiple doz ayarlamasiyla diyabeti kontrolde tutariz. Zamaninda saglikla gelsin evlatlarimiz
Son haftalarda bebek haftada 250 gr kadar alıyor diye biliyorum.Boyunu bilmem ama benim bebek haftada 150 gr cıvarı alıyor hesapladım eğer 38 de doğarsa ortalama dr dediği gibi 2700-2850 arasında doğar
İzin verirler diye düşünüyorumKızlar ben özel sektörde çalışıyorum, şirket yan hakkı olarak haftada 1 gün evden çalışma hakkımız var ama ben çok ekstrem bir durum olmadıkça bu hakkımı kullanmadım. Haftaya pazartesi çalışabilir raporu alacağım, sonraki haftadan itibarende eğer müdürüm izin verirse 37+0 a kadar full evden çalışmaya geçmek istiyorum. Daha önceden buradaki bir çalışan tamamen keyfi bir sebepten 3 ay evden çalışma almıştı. Hatta ingiltereye ablasının yanına gidip oradan çalışmıştı. Sizce banada 1 ay evden çalışma verirlermi? Bu havalarda artık ağlayasım geliyor sıcaktan. Çok aşırı bunaldım buhrana girdim. Birde ofise geldikçe klimalar çarpıyor hasta oluyorum 2 aydır tam anlamıyla düzelemedim moralim çok bozukdaha önceki çalışana keyfi bir sebepten ötürü 3 ay verdilerse, banada haydi haydi vermeleri lazım diye düşünüyorum. Sizce verirler mi
Canım inşallah verirler eğer o arkadaşa verdilerse sana haylı haylı vermeleri gerekiyor normaldeKızlar ben özel sektörde çalışıyorum, şirket yan hakkı olarak haftada 1 gün evden çalışma hakkımız var ama ben çok ekstrem bir durum olmadıkça bu hakkımı kullanmadım. Haftaya pazartesi çalışabilir raporu alacağım, sonraki haftadan itibarende eğer müdürüm izin verirse 37+0 a kadar full evden çalışmaya geçmek istiyorum. Daha önceden buradaki bir çalışan tamamen keyfi bir sebepten 3 ay evden çalışma almıştı. Hatta ingiltereye ablasının yanına gidip oradan çalışmıştı. Sizce banada 1 ay evden çalışma verirlermi? Bu havalarda artık ağlayasım geliyor sıcaktan. Çok aşırı bunaldım buhrana girdim. Birde ofise geldikçe klimalar çarpıyor hasta oluyorum 2 aydır tam anlamıyla düzelemedim moralim çok bozukdaha önceki çalışana keyfi bir sebepten ötürü 3 ay verdilerse, banada haydi haydi vermeleri lazım diye düşünüyorum. Sizce verirler mi
Güzel kaliteli bir kaşar peyniri al canım bencede fayda ediyor çünkü ben sıcaklardan bir tek onu yedim bu ara gayet kilo almıştı bebeğim şifa olsun annesi ama eriterek yada tost şeklinde değil direk yiceksinBen hiç kaşar yemiyorum ya yarından itibaren başlıyorum hatta bu geceden , inşallah benim bebeğimede iyi gelir
Evet ama benim bebek 150 alıyor her hafta geçen 1570 di bu hafta 1690 , yani 150 bile almamışSon haftalarda bebek haftada 250 gr kadar alıyor diye biliyorum.
İzin verirler diye düşünüyorum
İnsallah :)Ben hiç kaşar yemiyorum ya yarından itibaren başlıyorum hatta bu geceden , inşallah benim bebeğimede iyi gelir
Aynen canım lezzetli zaten alıp yerim artık hep , ben çok yağlı diye yemiyordum artık yerim inşallah yaricak bebeğimeGüzel kaliteli bir kaşar peyniri al canım bencede fayda ediyor çünkü ben sıcaklardan bir tek onu yedim bu ara gayet kilo almıştı bebeğim şifa olsun annesi ama eriterek yada tost şeklinde değil direk yiceksin
Keyfi sebebe 3 ay veriliyorsa sana verirler diye düşünüyorum.Kızlar ben özel sektörde çalışıyorum, şirket yan hakkı olarak haftada 1 gün evden çalışma hakkımız var ama ben çok ekstrem bir durum olmadıkça bu hakkımı kullanmadım. Haftaya pazartesi çalışabilir raporu alacağım, sonraki haftadan itibarende eğer müdürüm izin verirse 37+0 a kadar full evden çalışmaya geçmek istiyorum. Daha önceden buradaki bir çalışan tamamen keyfi bir sebepten 3 ay evden çalışma almıştı. Hatta ingiltereye ablasının yanına gidip oradan çalışmıştı. Sizce banada 1 ay evden çalışma verirlermi? Bu havalarda artık ağlayasım geliyor sıcaktan. Çok aşırı bunaldım buhrana girdim. Birde ofise geldikçe klimalar çarpıyor hasta oluyorum 2 aydır tam anlamıyla düzelemedim moralim çok bozukdaha önceki çalışana keyfi bir sebepten ötürü 3 ay verdilerse, banada haydi haydi vermeleri lazım diye düşünüyorum. Sizce verirler mi
Maşallah canımİnsallah :)
Ben de hiç yemezdim eve de almazdım bile ama sonucu görünce çok şaşırdım. Şimdi bu kadar şişko çıkınca yemeyi bıraktım
Olsun canım sonuçta almış hiç almayanları da görmüştüm kuzenimde plesenta kireçlenmesi vardı son 2 hafta hiç almamıştı 36 da doğum yaptı ama sağlıklıydı şimdi çocuk lisede diyetisyenlerde geziyorlar kilo versin diye sen çıkınca onu besiye alırsın evelallahEvet ama benim bebek 150 alıyor her hafta geçen 1570 di bu hafta 1690 , yani 150 bile almamış
Aynen sağlıklı olsun da kilo düşük olsun napalımOlsun canım sonuçta almış hiç almayanları da görmüştüm kuzenimde plesenta kireçlenmesi vardı son 2 hafta hiç almamıştı 36 da doğum yaptı ama sağlıklıydı şimdi çocuk lisede diyetisyenlerde geziyorlar kilo versin diye sen çıkınca onu besiye alırsın evelallah
Son haftalardan kastım son 3 hafta falan o yüzden umudunuzu kaybetmeyin bu süre zarfında da kaşar kilo aldırıyormuş madem kaşar tüketirsiniz. Ben de dolaba bakayım hata kaza kaşar varsa imha edeyim yoksa dev bir hulk doğuracağım.Evet ama benim bebek 150 alıyor her hafta geçen 1570 di bu hafta 1690 , yani 150 bile almamış
Takilma arkadasim. Biraz daha dikkat edersin beslenmene. Tavsiye edilen seylerden yersin ins faydada ederEvet ama benim bebek 150 alıyor her hafta geçen 1570 di bu hafta 1690 , yani 150 bile almamış
Sahaya maşallahSon haftalardan kastım son 3 hafta falan o yüzden umudunuzu kaybetmeyin bu süre zarfında da kaşar kilo aldırıyormuş madem kaşar tüketirsiniz. Ben de dolaba bakayım hata kaza kaşar varsa imha edeyim yoksa dev bir hulk doğuracağım.
Ben extradan hic bi sey tüketmiyordum zaten saglikli ve kontrollü besleniyordum. Son 10 gündür kasari artirdim, proteine daha agirlik verdim. Extra vitaminler filanda kullaniyorum bakalim yarin kontrol var dr gelisimlerine ne diyecekSahaya maşallahbakalım bu geceden artık kaşar yicem haftaya bakalım ne olucak sonuç
Haftanın başında direk yuvarlıyorum zaten zaman hızlı geçiyorDaha 33 ya 34 deme çok büyüyor
Evet canım büyük kızım lösemi tedavisi görüyor teşekkürler
Amin çok teşekkürlerAy cok gecmis olsun, guzel gunler gorsun yavrucaksize de sabirlar dilerim...
Tez vakitte şifalar nasip olsun prenseseEvet canım büyük kızım lösemi tedavisi görüyor teşekkürler
Canım önemli olan bebeğinin sağlıklı tüm organları çalışır bir şekilde doğması inşallah doğduktan sonra bol bol emer hızlı kilo alır zatenKılzar dr’tan şimdi geldim , rahim ağzını ölçtü 3 cm dedi , ama bebek çok aşağıda bundan çok aşağı inmemesi gerekiyor dedi , o yüzden mümkünse hep uzan dedi , nst sordum gerek yok dedi, bebek 43 cm ama kilo baya düşük göbek çevresi bi hafta geriden geliyor hala , 1690 gram , dr max doğacağı kilo 2700 olur büyük bebek bekleme dedi ama bol bol et yememi önerdi , bakalım nasıl olucak , bebek hareketlerine çok dikkat etmemi istedi , 2 saat hareketsizse mutlaka gel yada ara beni dedi , böyle işe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?