2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bir de şey var biz bez yıkadık ah neler neler napalım biz de mi yıkayalım şimdi

Boyunu bilmem ama benim bebek haftada 150 gr cıvarı alıyor hesapladım eğer 38 de doğarsa ortalama dr dediği gibi 2700-2850 arasında doğar
Son haftalarda bebek haftada 250 gr kadar alıyor diye biliyorum.

İzin verirler diye düşünüyorum

Canım inşallah verirler eğer o arkadaşa verdilerse sana haylı haylı vermeleri gerekiyor normalde

Ben hiç kaşar yemiyorum ya yarından itibaren başlıyorum hatta bu geceden , inşallah benim bebeğimede iyi gelir
Güzel kaliteli bir kaşar peyniri al canım bencede fayda ediyor çünkü ben sıcaklardan bir tek onu yedim bu ara gayet kilo almıştı bebeğim şifa olsun annesi ama eriterek yada tost şeklinde değil direk yiceksin

Güzel kaliteli bir kaşar peyniri al canım bencede fayda ediyor çünkü ben sıcaklardan bir tek onu yedim bu ara gayet kilo almıştı bebeğim şifa olsun annesi ama eriterek yada tost şeklinde değil direk yiceksin
Aynen canım lezzetli zaten alıp yerim artık hep , ben çok yağlı diye yemiyordum artık yerim inşallah yaricak bebeğimesağol canım

Keyfi sebebe 3 ay veriliyorsa sana verirler diye düşünüyorum.

Evet ama benim bebek 150 alıyor her hafta geçen 1570 di bu hafta 1690 , yani 150 bile almamış
Olsun canım sonuçta almış hiç almayanları da görmüştüm kuzenimde plesenta kireçlenmesi vardı son 2 hafta hiç almamıştı 36 da doğum yaptı ama sağlıklıydı şimdi çocuk lisede diyetisyenlerde geziyorlar kilo versin diye sen çıkınca onu besiye alırsın evelallah

Aynen sağlıklı olsun da kilo düşük olsun napalım ufak tefek olucak anlaşılan

Evet ama benim bebek 150 alıyor her hafta geçen 1570 di bu hafta 1690 , yani 150 bile almamış
Son haftalardan kastım son 3 hafta falan o yüzden umudunuzu kaybetmeyin bu süre zarfında da kaşar kilo aldırıyormuş madem kaşar tüketirsiniz. Ben de dolaba bakayım hata kaza kaşar varsa imha edeyim yoksa dev bir hulk doğuracağım.

Sahaya maşallah bakalım bu geceden artık kaşar yicem haftaya bakalım ne olucak sonuç

Sahaya maşallah bakalım bu geceden artık kaşar yicem haftaya bakalım ne olucak sonuç
Ben extradan hic bi sey tüketmiyordum zaten saglikli ve kontrollü besleniyordum. Son 10 gündür kasari artirdim, proteine daha agirlik verdim. Extra vitaminler filanda kullaniyorum bakalim yarin kontrol var dr gelisimlerine ne diyecek

Canım önemli olan bebeğinin sağlıklı tüm organları çalışır bir şekilde doğması inşallah doğduktan sonra bol bol emer hızlı kilo alır zaten sen bu süreçte zaten hava sıcak olduğu için hiç kendini yorma bol bol evde dinlen madem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…