2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bu yorum hoşuma gitti güzeeeell yalnız biraz elini korkak alıştırıyo gibisin iki ceviz nee ye şöle bi avuç dolusu ye. Yumurtayı ikiye çıkar :) sen kendinde minnak bi annesin kanımca
Ahaha annem de 2 ceviz ne yiyorsun diyor ne bileyim hergün yiyorum diye 2 tane yiyordum yarından itibaren 4,5 tane yicem valla muz 2 tane elimde olsa sütü 1 litre içerim o kadar iyi geliyor ki süt soğuk oluyor diye sıcaklarda içimi serinletiyor ay ne minnak olmuşum 74 kilo

Ay canım benim çok teşekkür ederim aynen bide öyle deneyip bakayım belki biraz yukarıya doğru çıkar benim meraklı

Aynen annem de öyle diyor , annem elinle yavaş yavaş yukarıya doğru it diyor , bilmiyorum etkisi olur mu ki
valla eskiler yapıyormuş ben hatırlıyorum teyzem 7 aylıkken falan bebek kanala inmek üzereydi teyzem çok rahatsızdı ebe eliyle kaldırdı, eskiler bilirler şimdiki dr la bile yapamaz bizde yapamayız, sen yine de elinle oynama senin plesenta da aşağıdaydı değil mi hiç oynama ne olur ne olmaz, dinlen ayaklarını kaldır sadece

Yok plasenta aşağda değil , bebeğin çifti top gibi duruyor kalın gelişim geriliğinin de sebebi o

Hiç aklında bir isim yok mu canım?
Bende kızımın ismini seçeli 2 3 hafta anca oldu. İsim seçmek zor iş valla 2 tane isim kitabı bitirdim
eşim daha cinsiyet belli değilken Alparslan Alparslan dedi zar zor beni de ikna etti şimdi ben hep Alparslan diye sesleniyorum öyle seviyorum gelmiş diyo ki ben bu isimden sıkıldım başka isim mi seçsek, dedim oldu canım artık her şey için çok geç isimli takımını kapı süsünü yaptırdım asla değiştiremezsin ajaklaalla

Aynen valla , galiba hep yatmam gerek ayağa kalktığım zaman 15dk sonra ağrı giriyor dün geceden beri adet sancısı gibi sancım geçmiyor de parol iç eğe geçmezse ara dedi
Ben bugün aynı ağrıdan dolayı hastanedeydim. Yalancı kasılmalarmıs NST bağladık biraz orada dinlendik doktor bi sıkıntı yok magnezyumu günde 2 ye çökse dedi sadece ama su an yine başladı ağrıları

Ay bende seçtiğim isimden sıkılmaktan korkuyorum ama sanki gün geçtikçe dahada ısınıyorum gibi inşallah ömür boyu hep ısınık kalırım

Cok guzel isim. Erkek olsa secerdim adiyla yasasin

ismin kökeni önemli mi sence canım, eğer önemli değilse seçeneğin çok.
Eşim ille türkçe kökenli diye tutturduğu için anca isim bulabildik bizde

Zaten sorun secenegin cok olmasi. Arapca & Farsca vs istemiyorum. Bunlar dışında cok absurd ya da atiyorum yabanci kokenli dursun istemiyorum gibi kistaslarim var ama bulamiyorum.

En sonunda melis gibi her 5 kisiden 1inin koydugu bir ismi koyup cekilecegim kenara ajajjaja

Ay bende seçtiğim isimden sıkılmaktan korkuyorum ama sanki gün geçtikçe dahada ısınıyorum gibi inşallah ömür boyu hep ısınık kalırım
ya bende hiç istemememe rağmen ısındım şimdi başka isim düşünemiyorum, değişemem eşim hala da 2. isim seçelim bari diyo ona da yok diyorum

En acından nst bağlamış için rahat benim dr gerek yok dedi ama benim kasılmalar sanki artıyor gibime geliyor bilmiyorum valla , bana parol iç ağrın parolla geçmezse ara dedi , ben şaşırdım böyle söyleyince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…