Yok yamadım benim daha bu hafta sonu gelecek eşyalar tr’den , annen gelip yıkar ütüler hazırlar artıkHAdi inşallah olmayacak canım sen uzat ayaklarını ve etrafa emirler yağdırbebiş eşya yıkama ütüleme hastane çantası işlerini yapmış mıydın?
Valla bu gün üç kere yaptım sanki iyi geliyor yapıncaayy bana güvenip yapma sakın ben salladımanneni bilmem
eşya gelsin de anneler yapar ya napalımYok yamadım benim daha bu hafta sonu gelecek eşyalar tr’den , annen gelip yıkar ütüler hazırlar artık
başka doktora gitme şansın varsa ikinci bir göz de görmesi seni rahatlatır.Kızlar dr’umu aradım sancım geçmiyor dedim, 6 saate bir ağrı kesici al ve idrar kültür testi ver dedi banaidrar kültürün çıksın ona göre konuşalım dedi , benimde bel ağrım adet sancım geçmiyor anam napacam hiç bilmiyorum sanki dr çok rahat davranıyor gibime geliyor
Ne işe yarıyor ?sütün gelmesi için miKızlar ağustos grubunda doğum yapan bir anne lansinoh sıcak soğuk kompres bunu çok kullanmış ben almadım :S
Ben de almadımKızlar ağustos grubunda doğum yapan bir anne lansinoh sıcak soğuk kompres bunu çok kullanmış ben almadım :S
Kime gidiyim ki canım , burası tr gibi değil ki , çok saçma , şuan zaten bi dr’tan randevu almak çok zor yani bir haftaya yada 2 haftaya verirler ve gitsem bile ilk soracağı soru kimdi dr’un ? Ben bilemem kendi dr’un yönlendirse daha doğru diyecektir , anca devlete gidersen olurbaşka doktora gitme şansın varsa ikinci bir göz de görmesi seni rahatlatır.
Ne işe yarıyor ?sütün gelmesi için mi
BİlmiyomBen de almadımNe faydası varmış acaba. Daha önce kullanan da olmadı çevremde açıkçası.
Randevu durumunu bilemiyorum tabi. Burada da buna yakın sorular oluyor yeni gittiğin doktorda. Kendisine tıbbi bilgisinden yararlanmak için gidiyorsun. Kendi doktorunun yönlendirsin dememeliKime gidiyim ki canım , burası tr gibi değil ki , çok saçma , şuan zaten bi dr’tan randevu almak çok zor yani bir haftaya yada 2 haftaya verirler ve gitsem bile ilk soracağı soru kimdi dr’un ? Ben bilemem kendi dr’un yönlendirse daha doğru diyecektir , anca devlete gidersen olur
Hareketleri nasıl peki ?En acından nst bağlamış için rahat benim dr gerek yok dedi ama benim kasılmalar sanki artıyor gibime geliyor bilmiyorum valla , bana parol iç ağrın parolla geçmezse ara dedi , ben şaşırdım böyle söyleyince
Evet canım bende anlamıyorum böyle soru sorunca gebertmek istiyorum , bide dr lar hepsi birbirini tanıyor , yani atayıp bi dese senin hastan bana geldi diyeRandevu durumunu bilemiyorum tabi. Burada da buna yakın sorular oluyor yeni gittiğin doktorda. Kendisine tıbbi bilgisinden yararlanmak için gidiyorsun. Kendi doktorunun yönlendirsin dememeli
Tekrar parol içtim uzanıyorumHareketleri nasıl peki ?
Azaldı mı?
Su an nasılsınız ??
Aaa günlerimiz bile aynıymışYa kızlar şöyle bi durum var biz 32+4 olduk ve dün kontrolümüz vardı bebek 1850 olmuş doktor gayet iyi dedi ama benm aklıma takılan şu; benim bebiş 2 hafta önden gidiyordu ben de balık hapını azalttım baya. 2 gün arayla almaya başladım. 2 hafta önce gittiğimde 1750 idi. Şuan 100 gram almış oluyor 2 haftada bana göre gayet az ne kadar balık hapını azaltmış olsam da. Eve geldiğimde bu muhasebeyi yaptım doktora da soramadım o yüzden. Doktorun cihazı da yanlış ölçmüş olabilir mi ya? Ah annelik ne endişe vericiymiş ya daha şimdiden ruh hastası oldum. Her şey bir vesvese :/
Hareketleri iyiyse muhtemelen yalancı kasılma ve ağrı sizinki deTekrar parol içtim uzanıyorumhareketleri çok şükür iyi , hareketsiz kadğında da uyandırmaya çalışıyorum , bu kaç haftada böyle geçecek heralde
Doktorumun tek dediği şekeri kes, farklı çözüm yolları arastırdım :)Al bendende o kadar iyi bişey gibi geliyo ilk kulağıma ama doktor diyo yatcan hareket etmicen. Yani bilgisizce konuşuyorum ama sanki bu arkadaşlarımız daha rahat doğum yapacaklar
Ay canım sen kendi kafana göre kesmeseydin ya bi doktora danışsaydın
Ben o ürüne çok heveslendim. Sonra hevesim yorumlarda kırıldı. Mikrodalgada ısıtılıyormuş, süresini aşarsan patlama durumu oluyormuş felan. Soğuk olarak kullanım çok basit ama sıcak kullanım için tenceredeki kaynar suda önerilmemişti yanlış hatırlamıyorsam. Doğru kullanımını ve ürünü bilenler gerçekten aydınlatırsa harika olur.Kızlar ağustos grubunda doğum yapan bir anne lansinoh sıcak soğuk kompres bunu çok kullanmış ben almadım :S
Canım senin bebiş kaç kilo şuanAaa günlerimiz bile aynıymış2 haftada bizimki de 150 gram almış. Hiç balık yağı filan kullanmadım. Ekstra bir vitamin de kullanmadık demir d vit dışında .
Cihaz da yanlış ölçmüş olabilir ben daha önce aynı haftada iki farklı sonuç görmüştüm.
Bu haftalarda kilo alımı da yavaşlamış olabilir. Bu arada kemik yapısı, kafa kemiği, pozisyonu da kilo ölçümünü etkileyebiliyormus farklı zamanlarda. Dün gittiğimde öyle söyledi doktor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?