2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar dr’umu aradım sancım geçmiyor dedim, 6 saate bir ağrı kesici al ve idrar kültür testi ver dedi bana idrar kültürün çıksın ona göre konuşalım dedi , benimde bel ağrım adet sancım geçmiyor anam napacam hiç bilmiyorum sanki dr çok rahat davranıyor gibime geliyor

başka doktora gitme şansın varsa ikinci bir göz de görmesi seni rahatlatır.

başka doktora gitme şansın varsa ikinci bir göz de görmesi seni rahatlatır.
Kime gidiyim ki canım , burası tr gibi değil ki , çok saçma , şuan zaten bi dr’tan randevu almak çok zor yani bir haftaya yada 2 haftaya verirler ve gitsem bile ilk soracağı soru kimdi dr’un ? Ben bilemem kendi dr’un yönlendirse daha doğru diyecektir , anca devlete gidersen olur

Ne işe yarıyor ?sütün gelmesi için mi

Ben de almadım Ne faydası varmış acaba. Daha önce kullanan da olmadı çevremde açıkçası.
Bİlmiyom ben de size sorayım dedim. Bebişi yoğun bakımdaymış da gümüş kapak ve bu dediğimden çok memnunmuş bu süreçte hastaneye süt yetiştirmeye çalışırken işine yaramış. Tecrübelilerden hemen bilgi alalım

Randevu durumunu bilemiyorum tabi. Burada da buna yakın sorular oluyor yeni gittiğin doktorda. Kendisine tıbbi bilgisinden yararlanmak için gidiyorsun. Kendi doktorunun yönlendirsin dememeli

Hareketleri nasıl peki ?
Azaldı mı?

Su an nasılsınız ??

Randevu durumunu bilemiyorum tabi. Burada da buna yakın sorular oluyor yeni gittiğin doktorda. Kendisine tıbbi bilgisinden yararlanmak için gidiyorsun. Kendi doktorunun yönlendirsin dememeli
Evet canım bende anlamıyorum böyle soru sorunca gebertmek istiyorum , bide dr lar hepsi birbirini tanıyor , yani atayıp bi dese senin hastan bana geldi diye valla değişik burası bende tam çözemiyorum

Aaa günlerimiz bile aynıymış 2 haftada bizimki de 150 gram almış. Hiç balık yağı filan kullanmadım. Ekstra bir vitamin de kullanmadık demir d vit dışında .

Cihaz da yanlış ölçmüş olabilir ben daha önce aynı haftada iki farklı sonuç görmüştüm.

Bu haftalarda kilo alımı da yavaşlamış olabilir. Bu arada kemik yapısı, kafa kemiği, pozisyonu da kilo ölçümünü etkileyebiliyormus farklı zamanlarda. Dün gittiğimde öyle söyledi doktor bana.

Tekrar parol içtim uzanıyorum hareketleri çok şükür iyi , hareketsiz kadğında da uyandırmaya çalışıyorum , bu kaç haftada böyle geçecek heralde
Hareketleri iyiyse muhtemelen yalancı kasılma ve ağrı sizinki de ( normal bir ağrı olduğunda hareketlerinde azalma oluyormuş dün öyle konuştuk . Yavaş yavaş alışmamız gerekiyor sanırım böyle şeylere

Doktorumun tek dediği şekeri kes, farklı çözüm yolları arastırdım :)

Kızlar ağustos grubunda doğum yapan bir anne lansinoh sıcak soğuk kompres bunu çok kullanmış ben almadım :S
Ben o ürüne çok heveslendim. Sonra hevesim yorumlarda kırıldı. Mikrodalgada ısıtılıyormuş, süresini aşarsan patlama durumu oluyormuş felan. Soğuk olarak kullanım çok basit ama sıcak kullanım için tenceredeki kaynar suda önerilmemişti yanlış hatırlamıyorsam. Doğru kullanımını ve ürünü bilenler gerçekten aydınlatırsa harika olur.

Canım senin bebiş kaç kilo şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…