- 9 Aralık 2021
- 1.302
- 2.496
- 83
Allahim ins o günleri göstersinSevgili erkek bebek anne adayları
Sünnet zamanı hakkında ne düşünüyorsunuz
Ben ilk günler değilde bir ay sonra vs yaptırmak istiyorum .yenidoğan sünneti çok çabuk iyileşiyormus aradan çıkarmak istiyorum .siz nasıl yapacaksınız .sonraisnds sünnet ve bebek mevludu bir arada yaparım
Bence de sancı olarak düşünmediği için gerek yok diyor olabilir.Benim dr heralde o yüzden göndermiyor nast’ye , bu doğum sancısı değil diyor bana
Canım bence de o yüzden olabilir çünkü benim böyle annem gelmişti geçen hafta bir kasılma girdi alttan dondum kaldım olduğum yerde çok kısa 3-5 saniye nefesim kesildi sanki annem dedi ay-gün yoklaması derler ondan oldun sancı gelse duramazsın onun daha uzun süreni gibi düşün belinden karnına vurur dedi bende dedim aşağı mı indi acaba yok inince dolgunluğu hissedersin göğüsünün altıda boşalır rahatlar dedi acaba senin bebek indi ya aşağı onun ağrısı mı bu adet ağrısı gibi diyorsun ya ondan rahat davranıyordur bence doktorunda risk almaz ki bunca süredir berabersiniz içini ferah tut bence dinlen bol bol bebeğinle konuş o da sana hareketleriyle eşlik eder zaten hiç canını sıkma canımBenim dr heralde o yüzden göndermiyor nast’ye , bu doğum sancısı değil diyor bana
aa geçmiş olsun şimdi nasılsınızValla dun hastanedeydim.
Belimdeki girip cikan agridan dolayi ve baya suyum gelmis gibi islaklikla gittim.
(Bu belime giren; tam noktasi kuyruk sokumundan dort parmak yukari ve yelpaze seklinde yayilan agri agri duzenli sekilde yarim saatte bir giriyor, vuruyor, cikiyordu.)
Nst'de sanci cikmadi.
Bizzat kendi doktorum sabah 5 olmasina karsin geldi, ona sordum sanciyi.
Dogum sancisi on tarafta gobekten yayilarak, kasilarak giren bi agri dedi, anlamama sansimiz yokmus. O gelince mutlaka bilirsin rahat ol dedi.
Yeni doğan zamani geçince lokal anestezi değilde tma bayıltma olması gerekiyor Muş .oda küçük cocukda sakıncalı .1 aya kadar lokal anestezi oluyor Muş . O yüzden ilk bir ay tavsiye ediyorlar daha çokAllahim ins o günleri göstersinBende bi de iki tane oğlan
Nasil yaptircaz diye düsünüyorum.
Hatta bi ara babasina biz yaptirmayalim ilerde kendileri yaptirsin bile demis olabilirim
Şaka bi yana bizde yeni doğan aylarini gecirsinler bi adapte olalim birbirimize dünyaya son bahara yaptiririz diyoruz..
Maddi külfetinden dolayi belediyelere de basvuru yapariz diyoruz
Bende hemen iyileşiyor diye yaptırıp aradan çıkarmak istiyorum .bekleyenler şuan ne zmaan yapacagini bilemiyor çocuklar yeirnde durmuyor .yenidoğan da daha saga sola dönme eylemi de yok ya az acırBen de öyle düşünüyorum, sonra travma olurmuş gibi geliyor.
Bı yerde okumuştum bebek 5 kg yı gecınce yaptırmak gerekıyor dıye bende 2 ayı gecınce yaptırmayı düşünüyorumSevgili erkek bebek anne adayları
Ben ilk günler değilde bir ay sonra vs yaptırmak istiyorum .yenidoğan sünneti çok çabuk iyileşiyormus aradan çıkarmak istiyorum .siz nasıl yapacaksınız .sonraisnds sünnet ve bebek mevludu bir arada yaparım
Evet, çok haklısınız. En iyisi böyle bence de. İnşallah sağlıkla gelsinler deBende hemen iyileşiyor diye yaptırıp aradan çıkarmak istiyorum .bekleyenler şuan ne zmaan yapacagini bilemiyor çocuklar yeirnde durmuyor .yenidoğan da daha saga sola dönme eylemi de yok ya az acır
Acile gitmesem beni de almazlardi bence.Benim dr heralde o yüzden göndermiyor nast’ye , bu doğum sancısı değil diyor bana
aa geçmiş olsun şimdi nasılsınız
Bence çok iyi düşünmüşsünüz biz kardeşimin sünnetini çok erken yaptırdık 1 ay bile olmamıştı çok iyi oluyor hemen iyileşiyor bebekte hatırlamıyor o acıyıSevgili erkek bebek anne adayları
Çok şükür biz dinlenmeye devamAcile gitmesem beni de almazlardi bence.
Iyiyim simdi tesekkur ederimbel agrisi devam ediyor ama herhalde sebebi baska ustune bulanti falan da vardi. Sanirim bu ara bir salgin falan var. Diger gruplarda da okuyorum ayni sikayetleri.
Aynen canımBence de sancı olarak düşünmediği için gerek yok diyor olabilir.
Aynen canım öyle yapıyorum , evet benim aşağı indi üst taraf sanki daha rahat eskiye göre midem daha rahatCanım bence de o yüzden olabilir çünkü benim böyle annem gelmişti geçen hafta bir kasılma girdi alttan dondum kaldım olduğum yerde çok kısa 3-5 saniye nefesim kesildi sanki annem dedi ay-gün yoklaması derler ondan oldun sancı gelse duramazsın onun daha uzun süreni gibi düşün belinden karnına vurur dedi bende dedim aşağı mı indi acaba yok inince dolgunluğu hissedersin göğüsünün altıda boşalır rahatlar dedi acaba senin bebek indi ya aşağı onun ağrısı mı bu adet ağrısı gibi diyorsun ya ondan rahat davranıyordur bence doktorunda risk almaz ki bunca süredir berabersiniz içini ferah tut bence dinlen bol bol bebeğinle konuş o da sana hareketleriyle eşlik eder zaten hiç canını sıkma canım
Benim kardeşimin daha ayı dolmamıştı yaptırdık ama kilosunu bilmiyorum tabi , doğduğunda 3 kiloydu 5 i geçmemişti heraldeBı yerde okumuştum bebek 5 kg yı gecınce yaptırmak gerekıyor dıye bende 2 ayı gecınce yaptırmayı düşünüyorum
Geçmiş olsunAcile gitmesem beni de almazlardi bence.
Iyiyim simdi tesekkur ederimbel agrisi devam ediyor ama herhalde sebebi baska ustune bulanti falan da vardi. Sanirim bu ara bir salgin falan var. Diger gruplarda da okuyorum ayni sikayetleri.
Teşekkür ederim canım dediğin gibi bekleyelim duruma göre çok ihtiyaç olursa alırızl
Alternatifi var, buz akusu ve sicak su torbasi.
Pahali bir urun. Belki de hic ihtiyaciniz olmayacak.
Bence emme problemi yasarsaniz alin.
Ya inşallah geçer 34 ama.yani birşey varsa da bilelim değil mi?Valla bilemiyorum benim düşüncem dr kendince bu ağrılar şimdi başlasa bile 34 geçirir düşüncesi , çünkü bana uzan 34 geçirelim diyor , bilmiyorum ki valla ne düşünüyor
Kilo ile alakası olan yazıya hiç denk gelmedim ama dikkat edeyimBı yerde okumuştum bebek 5 kg yı gecınce yaptırmak gerekıyor dıye bende 2 ayı gecınce yaptırmayı düşünüyorum
Bana arkadaşlarım hep 20.gun 23.gun yaptır falan dedi sanırım biz o aralarda yaptircaz insallahBende hemen iyileşiyor diye yaptırıp aradan çıkarmak istiyorum .bekleyenler şuan ne zmaan yapacagini bilemiyor çocuklar yeirnde durmuyor .yenidoğan da daha saga sola dönme eylemi de yok ya az acır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?