- 3 Haziran 2023
- 309
- 321
- 33
- 32
Nasılsınz çnm imzanda doğum yapalı 1 ay olmuş gözüküyor bebiş nasıl daha da kilo alabildi mı dktrlar ne diyoBebek bezi konusunda da biz prematüre bebek bezine sleepy bio naturel ile başladık bebişim onu sevdi hemşire de hep bu markadan alın bu güzel hem sızdırmıyo hem de poposu uyum sağladı dedi bilginiz olsun biz teni bebişimin hassas olmasına rağmen sleepy den memnun kaldık en başımdan beri onu alıyoruz
açılın ben cerrrahi hemşiresiyimKilo ile alakası olan yazıya hiç denk gelmedim ama dikkat edeyim
Tanımlamam doğru mu bilmiyorum da bu da çok acımasızca geliyor bana ya. Gazını bile çıkaramayıp acı çekiyorlar bu dönemde. Uyuşturulmadan sünnet etmek ne bileyim içim cız etti okurken.açılın ben cerrrahi hemşiresiyimkilo mevzusu alacağı aneztesiden dolayı olabilir, bizim serviste çok yapılırdı sünnet ama hastanede yaptırırsanız lokal değil hafif sedasyon dediğimiz anestezi ile yapılıyor bence çocuk için genede zor, aneztezi öncesi en az 4 saat aç kalması lazım bu da anneyi psikolojik olarak etkilemekle beraber bebeği tutmakta zor açıkçası tabi biz damar yolu açıp serum veriyorduk ama bebek yinede emmek istiyor orası ayrı
mahallenizin sünnetçisi varsa ve steril şartlarda lokal anestezi uyguluyorsa 10 numara 5 yıldız olur bebek 6 ayı geçmeden yapılırsa çok daha iyi olur zaten hiçbir şey anlamıyor biri dikkatini dağıtıyor sünnetçi işini yapıyor ağrı yok sızı yok miss gibi oluyor biz halamın oğluna öyle yaptırmıştık ne öncesi ne sonrası hiç ağlamadı bile belki ilk idrar yakabilir
Aynen öyle , bu hafta gidince nst ye ısrar edicem valla yapışıcamYa inşallah geçer 34 ama.yani birşey varsa da bilelim değil mi?
Bende 1 2 aylık serinler gelsin yaptırırım diye düşünüyorum kuzu, erkek çocukları çabuk döner hareketlenir diyorlar o yüzden erken yaptırmak taraftarıyım, tavsiyeler hep öyle ve çabuk iyileştiği yönündeSevgili erkek bebek anne adayları
Sünnet zamanı hakkında ne düşünüyorsunuz
Ben ilk günler değilde bir ay sonra vs yaptırmak istiyorum .yenidoğan sünneti çok çabuk iyileşiyormus aradan çıkarmak istiyorum .siz nasıl yapacaksınız .sonraisnds sünnet ve bebek mevludu bir arada yaparım
tabiki uyuşturuluyor aksi olamaz zaten kimse yaptırmazTanımlamam doğru mu bilmiyorum da bu da çok acımasızca geliyor bana ya. Gazını bile çıkaramayıp acı çekiyorlar bu dönemde. Uyuşturulmadan sünnet etmek ne bileyim içim cız etti okurken.
Ya bizim kardeşime sadece bi krem gibi bişey sürdü , bire dr’tu , sonra hemen kesti , ne sürdü acabaaçılın ben cerrrahi hemşiresiyimkilo mevzusu alacağı aneztesiden dolayı olabilir, bizim serviste çok yapılırdı sünnet ama hastanede yaptırırsanız lokal değil hafif sedasyon dediğimiz anestezi ile yapılıyor bence çocuk için genede zor, aneztezi öncesi en az 4 saat aç kalması lazım bu da anneyi psikolojik olarak etkilemekle beraber bebeği tutmakta zor açıkçası tabi biz damar yolu açıp serum veriyorduk ama bebek yinede emmek istiyor orası ayrı
mahallenizin sünnetçisi varsa ve steril şartlarda lokal anestezi uyguluyorsa 10 numara 5 yıldız olur bebek 6 ayı geçmeden yapılırsa çok daha iyi olur zaten hiçbir şey anlamıyor biri dikkatini dağıtıyor sünnetçi işini yapıyor ağrı yok sızı yok miss gibi oluyor biz halamın oğluna öyle yaptırmıştık ne öncesi ne sonrası hiç ağlamadı bile belki ilk idrar yakabilir
Kızlar iyi akşamlar, ben 2 gündür yıkama ütüleme işleri yapıyorum sonunda bitti bugün ❤ ben de bittim o ayrı. Allah'tan annem var yanımda.. tek sorun dolaba nasıl yerleştireceğim, çok minikler ya organizerlere sığmıyorlar üst üste koysan dert
Dolap içi raflandırıcı al onların içine koy , ben bunlardan aldım dolap ve çekmece içineKızlar iyi akşamlar, ben 2 gündür yıkama ütüleme işleri yapıyorum sonunda bitti bugün ❤ ben de bittim o ayrı. Allah'tan annem var yanımda.. tek sorun dolaba nasıl yerleştireceğim, çok minikler ya organizerlere sığmıyorlar üst üste koysan dert
Bende böyle koydum gayet rahat alırken, aradığını da çabuk bulursunDolap içi raflandırıcı al onların içine koy , ben bunlardan aldım dolap ve çekmece içine
İlk oğlumu 4 aylıkken lokal anestezi ile yaptırdık çok rahat geçti. Yeni doğan döneminde yaptıkları şey tam olarak lokal anestezi değil aslında. Bebek kendi vücudunun uzuvlarını bilmediği için ağrı/sancı olmuyormuş yalnızca uyuşturucu krem sürüp sünnet yapıyorlar. Lokal anestezi de ise pipiye 3/4 farklı yerden iğne ile enjeksiyon yapıyor ve o bölgeyi tam uyuşturuyor. Ben hem bebeğim kilo alsın iyice toparlasın istedim hem de lohusalığım çıksın istedim çünkü çok tedirgin oluyordum. 4 aylıkta tam dönmeye başlayacağı zaman sünneti yaptırdık, bebek dönmeye başlamadan yaptırmak önemliYeni doğan zamani geçince lokal anestezi değilde tma bayıltma olması gerekiyor Muş .oda küçük cocukda sakıncalı .1 aya kadar lokal anestezi oluyor Muş . O yüzden ilk bir ay tavsiye ediyorlar daha çok
Bende tam bu yüzden 3.4. ayda düsünüyorumİlk oğlumu 4 aylıkken lokal anestezi ile yaptırdık çok rahat geçti. Yeni doğan döneminde yaptıkları şey tam olarak lokal anestezi değil aslında. Bebek kendi vücudunun uzuvlarını bilmediği için ağrı/sancı olmuyormuş yalnızca uyuşturucu krem sürüp sünnet yapıyorlar. Lokal anestezi de ise pipiye 3/4 farklı yerden iğne ile enjeksiyon yapıyor ve o bölgeyi tam uyuşturuyor. Ben hem bebeğim kilo alsın iyice toparlasın istedim hem de lohusalığım çıksın istedim çünkü çok tedirgin oluyordum. 4 aylıkta tam dönmeye başlayacağı zaman sünneti yaptırdık, bebek dönmeye başlamadan yaptırmak önemli
Bir de ben bebeği ameliyathaneye verip odada beklemek istemedim bu düşünce beni huzursuz etti. O yüzden sünnet merkezinde yaptırmayı tercih ettik babası ben yanında girdik operasyona oğlumda herhangi bir korku yaşamadı sadece uyuşturmak için iğne girdiği sırada ağladıBende tam bu yüzden 3.4. ayda düsünüyorum
Kızlar selam,
Bir şey soracağım.
Bebek inanılmaz hareketli ve bu hareketler artık beni rahatsız etmeye başladı. Bi kasıklarımda baskı olarak hissediyorum, bi göbek deliğimin kenarında ağrı. Geceleri hareketlerinden uyuyamaz oldum. Pazartesi günü ağrı ile doktora gitmiştim nstde sıkıntı cıkmadı. Rahim ağzı kapalı ve 4.5 cmye yakın çıktı. Bebek birazcık iri olduğu için normal gibi konuştu doktor ama içim rahat değil.
Bu hareketler bir tek bana mı garip geliyor başka aynı durumu yaşayan var mı ?
Çok gerilmeye başladım
oda lokal anestezidir krem türü sadeceYa bizim kardeşime sadece bi krem gibi bişey sürdü , bire dr’tu , sonra hemen kesti , ne sürdü acaba
çok aşırı hareketli olunca cidden rahatsız edici olabiliyor, ama süresi öyle gün boyu sürmüyor tabi, bence içiniz rahat olsun bazı bebeler daha az hareketli bazıları böyle kudurukKızlar selam,
Bir şey soracağım.
Bebek inanılmaz hareketli ve bu hareketler artık beni rahatsız etmeye başladı. Bi kasıklarımda baskı olarak hissediyorum, bi göbek deliğimin kenarında ağrı. Geceleri hareketlerinden uyuyamaz oldum. Pazartesi günü ağrı ile doktora gitmiştim nstde sıkıntı cıkmadı. Rahim ağzı kapalı ve 4.5 cmye yakın çıktı. Bebek birazcık iri olduğu için normal gibi konuştu doktor ama içim rahat değil.
Bu hareketler bir tek bana mı garip geliyor başka aynı durumu yaşayan var mı ?
Çok gerilmeye başladım
32+4Kaç haftalıksınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?