ayy cidden sabah ağlicaktım nerdeyse bugün de mi iş var diye, bu arada sabahın köründe uyanan ben artık zor uyanmaya başladım yaa hani analıq provaları yapıyordu vücutSabah uyanırken aynısını düşündüm. Uyku sersemi eşime bugün günlerden ne diye sordum. o kadar kalktık işe gittik halen perşembe yani dediğimi de hatırlıyorum
Benim kız bu gece tekme tekme uyku bırakmadı derimi ağrıttı valla şimdi de uyuyor tık yok ama ben dilekçe yazmalıyım kafamı toplayamıyorumayy cidden sabah ağlicaktım nerdeyse bugün de mi iş var diye, bu arada sabahın köründe uyanan ben artık zor uyanmaya başladım yaa hani analıq provaları yapıyordu vücut
al benden de o kadar. Bu hafta sabahları uyanamıyorum. Hamileliğim boyunca da hafta sonu bile sabah en geç 8 de uyandımayy cidden sabah ağlicaktım nerdeyse bugün de mi iş var diye, bu arada sabahın köründe uyanan ben artık zor uyanmaya başladım yaa hani analıq provaları yapıyordu vücut
Vallahi her yeni iş günü işkenceye dönüşmeye başladı benim de izne ayrılmama 3 hafta kaldı tam 37.haftayı bitiriyorum ama dayanamayacağım. O yüzden yarın yıllık izin patlatıyorum 1 günlükayy cidden sabah ağlicaktım nerdeyse bugün de mi iş var diye, bu arada sabahın köründe uyanan ben artık zor uyanmaya başladım yaa hani analıq provaları yapıyordu vücut
Yaa demi bıraksalarda uyusakayy cidden sabah ağlicaktım nerdeyse bugün de mi iş var diye, bu arada sabahın köründe uyanan ben artık zor uyanmaya başladım yaa hani analıq provaları yapıyordu vücut
Hamilelikten önce hep derdim Allahım günler çok hızlı geçiyor bu kadar hızlı geçmesin ya , şimdi jet gibi geçsin istiyorumevet sana hızlı geçmiştir, aman öyle olsun sana
Ben gece hareket edince daha rahat uyuyorumBenim kız bu gece tekme tekme uyku bırakmadı derimi ağrıttı valla şimdi de uyuyor tık yok ama ben dilekçe yazmalıyım kafamı toplayamıyorum
Ben de sus ivir zıvır almadım. Pijamalarım vardı sadece emzirme icin kolaylık olsun diye gecelik ve pijama aldım göğsü acilabilen. Göğüs kremi aldım kendime catlak olmasin diye ve depend kilot bez.. Bezini alt açma bezini unutmayın ıslak mendil koyun ben bu kadar yaptımSelam kızlar bende 3 4 takım hastane çıkışı aldım başka ne alcam bilmiyorum kaldım öyle.. Süt sağma makinesi biberon emzik aldım her ihtimale karşı İnşaAllah emer güzelce de hiç gerek kalmaz kızım hiç ememedi onun stresi hala üzerimde bakalım hakkımızda hayırlısı olsun dün hastane çantamızı biraz hazırladım kendim için sadece çamaşır almayı düşünüyorum pijama takımlarım var başka hiç Bişey yapamadım kapı süsü vs
Benim kız bu gece tekme tekme uyku bırakmadı derimi ağrıttı valla şimdi de uyuyor tık yok ama ben dilekçe yazmalıyım kafamı toplayamıyorum
al benden de o kadar. Bu hafta sabahları uyanamıyorum. Hamileliğim boyunca da hafta sonu bile sabah en geç 8 de uyandım
İnşallah havalardandır
Vallahi her yeni iş günü işkenceye dönüşmeye başladı benim de izne ayrılmama 3 hafta kaldı tam 37.haftayı bitiriyorum ama dayanamayacağım. O yüzden yarın yıllık izin patlatıyorum 1 günlükher hafta 1 gün yıllık izin kullansam dayanırım gibi
Yaa demi bıraksalarda uyusakanalık provasına çok güldüm
Benimde Eylül sonu inşallah, aynı düşünüyorum bende seninle kuzuBizim bebeler zaten Eylül de doğacak benimki nerede ise sonu
1 ayda yaptırsam Ekim sonu oluyor havalar yavaştan seinlemeye başlar bunalmaz ilk günler biraz disimizi sıkarız sonrası rahat bir kafa
Sorarız mutlaka kuzumKızlar erkek bebişlerinizin sünnet durumunu çocuk doktorunuzla birlikte ele almanızı tavsiye ederim. Çocuk cerrahı ile çalıştığım dönemde bebişlerin çocuk drları aileye duruma göre yönlendirme yapardı cerrahta inceleyip ona göre bilgisini verirdi. Bazı bebişlerde farklı durumlardan dolayı erkenden veya geç yaptırmakta gerekebiliyordu. Bilginiz olsun.
Kapı süsü istiyorsan trendyolda vs 1 haftada kargolayanlar var inceleyebilirsin.Selam kızlar bende 3 4 takım hastane çıkışı aldım başka ne alcam bilmiyorum kaldım öyle.. Süt sağma makinesi biberon emzik aldım her ihtimale karşı İnşaAllah emer güzelce de hiç gerek kalmaz kızım hiç ememedi onun stresi hala üzerimde bakalım hakkımızda hayırlısı olsun dün hastane çantamızı biraz hazırladım kendim için sadece çamaşır almayı düşünüyorum pijama takımlarım var başka hiç Bişey yapamadım kapı süsü vs
Bence doğum iznini hakkıyla kullanman gerekir. Kendine ve bebeğine zaman ayırman en kıymetli şey. Zaten ömür boyu çalışacaksın bari üç beş ay sadece kendine ve bebeğine odaklansan ne kadar güzel olur.Açılın bu konuda çok yaralıyım. Ben de 37de ayrılmayı planlıyorum yani son iş günüm 18 Ağustosa denk geliyor. İyilik olsun diye şirketten laptop alarak evden destek olmayı teklif ettim müdürüm başlarda boşver keyfine bak dese de sonunda ikna oldu. Üzerimdeki işleri yine de ofistekilere dağıtmam gerekiyor sonuçta doğum öncesi ve sonrasındaki süreçte hemen destek olamam benim de bir toparlanma sürecim var. Biliyorsunuz ki öncesinde de işe bile zor geliyoruz her yerimiz ağrıyor bu hafta bile. Üzerimdeki işlerden yalnızca birini verdiğim ofis arkadaşım dün dedi ki 'izne ayrıldığında doğurana kadar sen evden yapmayacak mısın?' tabi ki hayır dedim. O zaman neden laptop alıyosun ki dedi. Yani neye uğradığımı şaşırdığım için o an ağzının payını veremedim ama 'sence de bunu yapabilecek olsam her gün çalışmam gerekmez mi?' diyebildim sadece. Müdürüme de durumu ilettim tabi ki. Kesinlikle çalışmayacağımı her şeyi devrettiğim arkadaşın yapmak zorunda olduğunu söyledi. Ofisteki yalnızca 1 kişi bu şekilde sıkıntılı neyse ki...diğer arkadaşlarım son derece yardımsever. Bu sebeple de sonrasında kendimi iyi hissetsem bile ona devrettiğim işlerde destek sağlamayı düşünmüyorum. Siz siz olun bu süreçte kimseye iyilik yapmaya çalışmayın. Boşverin ne yaparlarsa yapsınlar.
Vallahi bunu farketmem benim de yarım saatimi falan aldı. Minimum düzeyde yardım edeceğim o da şu şekilde olacak diğer arkadaşlarımın İngilizce dil bilgileri yok anca maillere dönerim diye düşünüyorum :)Bence doğum iznini hakkıyla kullanman gerekir. Kendine ve bebeğine zaman ayırman en kıymetli şey. Zaten ömür boyu çalışacaksın bari üç beş ay sadece kendine ve bebeğine odaklansan ne kadar güzel olur.
Hele ki doğum sonrası senden iş yapmanı bekleyen insanlarla çalışıyorsan gerçekten sabır dilerim.
Ve inan haketmezler senin iyi niyetini. Sırf onlara zorluk olmasın diye kendine stres yaratma derim.
Zaman geçtikten sonra fark ediyor insan , keşke o dönemin kıymetini bilseydim diyor. Şirketimdeki bir çok anneden duyduğum hep aynı şey çünkü. Keşke daha uzun izin alsaydım keşke hiç pc yi açmasaydım vb.
Bir aksilik olmaz ise 37. Hafta itibariyle ayrılacağım izne ve tüm yasal haklarımı kullanıp mümkün olan en uzun süre işten uzak kafamı dinleyeceğim :))
Selam kızlar
Bugün kontrolüm vardı hemde iş için çalışabilir alıcaktım 32+0 oldum bugün
2 hafta evel gittiğimde 1425 gr çıkmştı bebek karın çevresi 1 hafta geriydi tam 2 hafta oldu 1640 gr olmuş karın çevresi 29+5 görünüyor plesantada biraz kireçlenme varmış zaten tüp bebek olduğundan kan sulandırıcı iğne ilaç kullanıyorum plesantadan beslenmede ufak sorun var gibi görünüyor
Şimdilik büyüme devam ettiğinden ve suyum kalp atışı kordondaki kan akışı iyi çıktığından takip edilecek haftaya cuma gidicem tekrar gdşata bakılcak sola yatarak dinlen dedi olabildiğince kan akışının artması için
Biraz canım sıkıldı beslenemediği noktada erken doğum ihtimali oluşacak inş hyırlısıyla haftasında doğar sağlıkla
seninle aynı anda izne ayrılacağız 1 gün var aramızda , bensiz işe başlama sakınVallahi bunu farketmem benim de yarım saatimi falan aldı. Minimum düzeyde yardım edeceğim o da şu şekilde olacak diğer arkadaşlarımın İngilizce dil bilgileri yok anca maillere dönerim diye düşünüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?