Bütün gün sürüyor hiç abartmıyorumçok aşırı hareketli olunca cidden rahatsız edici olabiliyor, ama süresi öyle gün boyu sürmüyor tabi, bence içiniz rahat olsun bazı bebeler daha az hareketli bazıları böyle kuduruk
Selam,Kızlar selam,
Bir şey soracağım.
Bebek inanılmaz hareketli ve bu hareketler artık beni rahatsız etmeye başladı. Bi kasıklarımda baskı olarak hissediyorum, bi göbek deliğimin kenarında ağrı. Geceleri hareketlerinden uyuyamaz oldum. Pazartesi günü ağrı ile doktora gitmiştim nstde sıkıntı cıkmadı. Rahim ağzı kapalı ve 4.5 cmye yakın çıktı. Bebek birazcık iri olduğu için normal gibi konuştu doktor ama içim rahat değil.
Bu hareketler bir tek bana mı garip geliyor başka aynı durumu yaşayan var mı ?
Çok gerilmeye başladım
Ya evet öyle yaptım aslında ama bende çekmece yok dolaba sığmakta zorlanıyorum. Dolap düzenleyici şu kare kutulardan aldım ama onlarda derin diye sorun oldu puuf uğraşacağım bakalım. O videoyu da izleyeyimTabi ki KONMARI metodu. :)
Baska turlu bebek kiyafetleriyle bas edilmez ...
Youtube'de Marie Kondo videolarini izlemelisin.
Kuzum benim ki de aynındurumda ama hep hareketliydi. Dışardsn görünmese bile ben sürekli hissederdim. Hareketli yani bizim bebişler yapçak bir şey yokKızlar selam,
Bir şey soracağım.
Bebek inanılmaz hareketli ve bu hareketler artık beni rahatsız etmeye başladı. Bi kasıklarımda baskı olarak hissediyorum, bi göbek deliğimin kenarında ağrı. Geceleri hareketlerinden uyuyamaz oldum. Pazartesi günü ağrı ile doktora gitmiştim nstde sıkıntı cıkmadı. Rahim ağzı kapalı ve 4.5 cmye yakın çıktı. Bebek birazcık iri olduğu için normal gibi konuştu doktor ama içim rahat değil.
Çok gerilmeye başladım
Dolap içi raflandırıcı al onların içine koy , ben bunlardan aldım dolap ve çekmece içine
Çekmecelere mi koydunuz? Benim dolap küçük ya galiba yeni dola alacağızBende böyle koydum gayet rahat alırken, aradığını da çabuk bulursun
Evet canımÇekmecelere mi koydunuz? Benim dolap küçük ya galiba yeni dola alacağız
Aynen çok pratik oluyorBende böyle koydum gayet rahat alırken, aradığını da çabuk bulursun
Dolabın için raf yaptırdım , bunları hem dolap içine hem çekmeceye aldım , böyle çok rahat olurÇekmecelere mi koydunuz? Benim dolap küçük ya galiba yeni dola alacağız
Canım rahim ağzın gayet güzel bence endişelenme , yani bebek çok harekete ettiğinde öyle oluyor normal yani merak etme , bendede oluyor o , çok hareket edince kasıklarım ağrıyorKızlar selam,
Bir şey soracağım.
Çok gerilmeye başladım
Canım benim de öyle seninle zaten günlerimiz de aynı . Mesela ben kendi işimiz olduğu için hala çalışıyorum görüşmeye gidiyorum tam konuşuyorum yetkiliyle bebiş dalgalnıyor karşımdaki de fark ediyor evet kimi zaman anlık bi ağrı da oluyor ama benim o ağrı bile çok hoşuma gidiyorKızlar selam,
Bir şey soracağım.
Çok gerilmeye başladım
Bebek mevlütu kesim kesim değişiyor sanırım bizde kırkından sonra oluyor geneldeBana arkadaşlarım hep 20.gun 23.gun yaptır falan dedi sanırım biz o aralarda yaptircaz insallahyani 40 günden önce acı esikleri olmuyormuş ayrica dönmeye falan başlamadan yaptırın dediler .
Bebek mevludu 40 i çıkınca mı yaptırılır acaba
4 aya kadar yapılırsa lokal anestezi oluyor dediaçılın ben cerrrahi hemşiresiyimkilo mevzusu alacağı aneztesiden dolayı olabilir, bizim serviste çok yapılırdı sünnet ama hastanede yaptırırsanız lokal değil hafif sedasyon dediğimiz anestezi ile yapılıyor bence çocuk için genede zor, aneztezi öncesi en az 4 saat aç kalması lazım bu da anneyi psikolojik olarak etkilemekle beraber bebeği tutmakta zor açıkçası tabi biz damar yolu açıp serum veriyorduk ama bebek yinede emmek istiyor orası ayrı
mahallenizin sünnetçisi varsa ve steril şartlarda lokal anestezi uyguluyorsa 10 numara 5 yıldız olur bebek 6 ayı geçmeden yapılırsa çok daha iyi olur zaten hiçbir şey anlamıyor biri dikkatini dağıtıyor sünnetçi işini yapıyor ağrı yok sızı yok miss gibi oluyor biz halamın oğluna öyle yaptırmıştık ne öncesi ne sonrası hiç ağlamadı bile belki ilk idrar yakabilir
Bizim bebeler zaten Eylül de doğacak benimki nerede ise sonuBende 1 2 aylık serinler gelsin yaptırırım diye düşünüyorum kuzu, erkek çocukları çabuk döner hareketlenir diyorlar o yüzden erken yaptırmak taraftarıyım, tavsiyeler hep öyle ve çabuk iyileştiği yönünde
Bebekler anne karnında uyurmuş falan ben artık inanmıyorum böyle şeylere benimki 7/24 cin gibi.. masa başı çalıştığım için ekstra rahatsız edici öne doğru eğilemiyorum ve sürekli belim ağrıyor. Benim hamileliğim de çok şükür sıkıntısız geçti şimdiye kadar ancak bu son 1 ay canıma okuyacak gibi. Hareketsiz olması çok daha kötü tabi buna da şükür kalmış 1 ay sıkalım dişimizi..Kızlar selam,
Bir şey soracağım.
Çok gerilmeye başladım
Günaydın, bende aynı şekilde hissettim. Bu haftaya kadar herşey jet hızıyla ilerledide şimdi durdu sanki.günaydın kızlar, bu hafta sanki hiç geçmiyor hala Perşembe
Günaydın canımgünaydın kızlar, bu hafta sanki hiç geçmiyor hala Perşembe
Sabah uyanırken aynısını düşündüm. Uyku sersemi eşime bugün günlerden ne diye sordum. o kadar kalktık işe gittik halen perşembe yani dediğimi de hatırlıyorumgünaydın kızlar, bu hafta sanki hiç geçmiyor hala Perşembe
evet sana hızlı geçmiştir, aman öyle olsun sanaGünaydın canımben uzanıyorum hep bide ağrılar dr endişe derken bana hızlı geçti gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?