2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
çok aşırı hareketli olunca cidden rahatsız edici olabiliyor, ama süresi öyle gün boyu sürmüyor tabi, bence içiniz rahat olsun bazı bebeler daha az hareketli bazıları böyle kuduruk
Bütün gün sürüyor hiç abartmıyorum wcye kalkıyorum hareket halinde sabah uyanıyorum kıpır kıpır. Masa başında çalışıyorum yine durmuyor ve o vurdukça hareket ettikçe de baskı artıyo bende de ağrı yapıyor

Selam,
33+6yım. Günlerdir bunu bende yaşıyorum. Hatta bir gün o kadar ağrıttı ki göbek deliğimin üzerinden kafa mı kol mu bacak mı kendini ittirdi durdu sabahına orada acıyla uyandım. Dünde mesela öğlen bir başladı sol kasığımda kendini topladı bir şeyler yaptı semsert oldu oturup kalkmak işkence oldu uyuyana kadar. Yakın zamanda sanırım hareketleri azalacakmış. 21. haftaya kadar hareket etsin diye bekledim şimdide keyifle karşılamaya çalışıyorum bunları ki kısa bir süre sonra artık bunlar olmayacak. Hüzünlendim birden.

Benim gebeliğim sizden 2 hafta küçük.
Benimde aşırı hareketli. Her oturuşumda, her yatışımda hatta ayakta dikilirken bile kıpır kıpır. Kimi zaman dönüyor, kimi zaman vuruyor, bazen pıt pıt pıt atıyor. Hiç ama hiç durmuyor. Geceleri bende hareketlerden zor uyuyorum. Bazen hareketlerine uyanıyorum bile. Aşırı hareket hissediyorum yani.
Doktorum iyi bir şey dedi. Ama muayene esnasında kendi de görünce "evet çok hareketli gerçekten" dedi
Bazen rahatsız oluyorum. Benim genel olarak hamileliğim güzel geçiyor. Tek sıkıntın ne var deseler, bu aşırı hareketleri söylerdim herhalde.
Hareketsiz olmasındansa böyle olsun napalım. Hayırlısı

Tabi ki KONMARI metodu. :)
Baska turlu bebek kiyafetleriyle bas edilmez ...

Youtube'de Marie Kondo videolarini izlemelisin.
Ya evet öyle yaptım aslında ama bende çekmece yok dolaba sığmakta zorlanıyorum. Dolap düzenleyici şu kare kutulardan aldım ama onlarda derin diye sorun oldu puuf uğraşacağım bakalım. O videoyu da izleyeyim

Kuzum benim ki de aynındurumda ama hep hareketliydi. Dışardsn görünmese bile ben sürekli hissederdim. Hareketli yani bizim bebişler yapçak bir şey yok

Canım rahim ağzın gayet güzel bence endişelenme , yani bebek çok harekete ettiğinde öyle oluyor normal yani merak etme , bendede oluyor o , çok hareket edince kasıklarım ağrıyor

Canım benim de öyle seninle zaten günlerimiz de aynı . Mesela ben kendi işimiz olduğu için hala çalışıyorum görüşmeye gidiyorum tam konuşuyorum yetkiliyle bebiş dalgalnıyor karşımdaki de fark ediyor evet kimi zaman anlık bi ağrı da oluyor ama benim o ağrı bile çok hoşuma gidiyor

Bebek mevlütu kesim kesim değişiyor sanırım bizde kırkından sonra oluyor genelde

4 aya kadar yapılırsa lokal anestezi oluyor dedi
İlk bir ay yapılırsa lokal garanti imis . O zmaan aç olmasına gerek yok dediler .
Tabi o zamanları görürsek inşallah doktor muayenesi ve fiki de önemli

Bizim bebeler zaten Eylül de doğacak benimki nerede ise sonu
1 ayda yaptırsam Ekim sonu oluyor havalar yavaştan seinlemeye başlar bunalmaz ilk günler biraz disimizi sıkarız sonrası rahat bir kafa

Bebekler anne karnında uyurmuş falan ben artık inanmıyorum böyle şeylere benimki 7/24 cin gibi.. masa başı çalıştığım için ekstra rahatsız edici öne doğru eğilemiyorum ve sürekli belim ağrıyor. Benim hamileliğim de çok şükür sıkıntısız geçti şimdiye kadar ancak bu son 1 ay canıma okuyacak gibi. Hareketsiz olması çok daha kötü tabi buna da şükür kalmış 1 ay sıkalım dişimizi..

günaydın kızlar, bu hafta sanki hiç geçmiyor hala Perşembe
Günaydın, bende aynı şekilde hissettim. Bu haftaya kadar herşey jet hızıyla ilerledide şimdi durdu sanki.

Bu arada bu gecenin sıcağını atlatmayı başaran herkesi tebrik ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…