2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Merhaba canım amin inşallah zamanında gelir , ama sen keşke çalışmasan artık evde dinlensen sol tarafına uzanıp , benimkinde geride çıkıyor , haftalarımız da aynı zaten , benim dr gerileme geç başladığı için 34 haftayı geçirsek ciğer geliştiriciye gerek yok demişti , 2 haftamız var

Merhaba canım , uzandığım sürece iyim bi tuvalete gidiyorum , sabah kalktım dedim yumurta yapıp yiyim yine ağrı girdi , hiç kalkamamam gerekiyor , bu gidişle 35 zor görücem heralde
hiç öyle düşünme. Ağustos grubunda biri vardı, uzun süre doğum tehlikesi ile hastanede yattı. 36 yı geçmişti en son. Onunda ağrıları sancıları çok olmuş, doğumhaneye alınmış falan. Ağustos annelerini daha detaylı takip edenler hatırlayacaktır.
Demem o ki moralini bozmuyorsun. Eşin sabahları sana kahvaltı hazırlayıp bırakabilir. Bu süreçte biraz yorulacak yapacak birşey yok. En azından anneler gelinceye kadar

İyi düşün iyi olsun, psikolojini olabildiğince iyiye yönelt. Hayırlısıyla sağlıkla kucağına alacaksın inşallah. Ki mesajlarından tanıdığım kadarıyla pozitif birisin hep öyle ol bugünlerde tek ihtiyacın moral, motivasyon dualarımız seninle kibrisss

30.haftada 1 haftaydı şuan 2 haftaya geriledi hep 1 hafta geri kalsydı problem değildi ama şuan için kan akılının azalması problemi var gibi duruyor 2 kg oksa en azından birkç hafta daha hep uzanarak geçircem artık süreci o iyi olsunda
1 hafta çok normal değil mi? kilosu da gayet iyi bence.
Sen bol bol dinlenip doktorunun söylediklerini yapmaya çalış 2 3 haftayı daha atlatırsak sonrası zaten çok daha rahat olacak.

Bugün izin aldım evde dinleniyorum yrn iştede olabildiğince dinlenmeye çalşcam haftasonuda evden çıkmıycam artık bnmde yeni bir durum bu 30.haftadan itibaren oldu benimde takip edilcek gidişat bakalım sağ dalim kucağımıza alalım inş

ayy bugün ben de işyerindeki bazı kendini bilmezler yüzünden sinirlendim ağladım. Bir işi yaptılar bin laf söylemişler arkamdan. Çalışabilir raporum varsa her işi yapmalıymışım. Yapamıyor olcak olsam doktor İŞ görmez raporu verirmiş. İş yapmayacaksam gideymişim. Bir dünya iş yapıyorum gören yok, bir tane sağlık sorunu yaratabilecek işi o yaptı diye olay oldu. İşin evrak kısmını da yine ben yaptm o ayrı. Neyse yarın da geçsin de 3 hafta kalıyor. 18 ağustosu iple çekiyorum

Son düzenleme:
Aferim çalışan annelere biz evdev

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…