Merhaba canım , uzandığım sürece iyim bi tuvalete gidiyorum , sabah kalktım dedim yumurta yapıp yiyim yine ağrı girdi , hiç kalkamamam gerekiyor , bu gidişle 35 zor görücem heraldekibrisss ım bugün nasılsın. Ağrıların hafiflemişti dün sanki.
aa ciddi miisn
Merhaba canım amin inşallah zamanında gelir , ama sen keşke çalışmasan artık evde dinlensen sol tarafına uzanıp , benimkinde geride çıkıyor , haftalarımız da aynı zaten , benim dr gerileme geç başladığı için 34 haftayı geçirsek ciğer geliştiriciye gerek yok demişti , 2 haftamız varSelam kızlar
Bugün kontrolüm vardı hemde iş için çalışabilir alıcaktım 32+0 oldum bugün
2 hafta evel gittiğimde 1425 gr çıkmştı bebek karın çevresi 1 hafta geriydi tam 2 hafta oldu 1640 gr olmuş karın çevresi 29+5 görünüyor plesantada biraz kireçlenme varmış zaten tüp bebek olduğundan kan sulandırıcı iğne ilaç kullanıyorum plesantadan beslenmede ufak sorun var gibi görünüyor
Şimdilik büyüme devam ettiğinden ve suyum kalp atışı kordondaki kan akışı iyi çıktığından takip edilecek haftaya cuma gidicem tekrar gdşata bakılcak sola yatarak dinlen dedi olabildiğince kan akışının artması için
Biraz canım sıkıldı beslenemediği noktada erken doğum ihtimali oluşacak inş hyırlısıyla haftasında doğar sağlıkla
Sağol canımEki Görüntüle 3278156
Kızlarrrr bana da hastane böyle bir liste verdi. Bilgi olsun diye paylaşıyorum sizlerle.
hiç öyle düşünme. Ağustos grubunda biri vardı, uzun süre doğum tehlikesi ile hastanede yattı. 36 yı geçmişti en son. Onunda ağrıları sancıları çok olmuş, doğumhaneye alınmış falan. Ağustos annelerini daha detaylı takip edenler hatırlayacaktır.Merhaba canım , uzandığım sürece iyim bi tuvalete gidiyorum , sabah kalktım dedim yumurta yapıp yiyim yine ağrı girdi , hiç kalkamamam gerekiyor , bu gidişle 35 zor görücem heralde
Canım sıkma canını yat bol bol inşallah 35 i göreceksin merak etmeMerhaba canım , uzandığım sürece iyim bi tuvalete gidiyorum , sabah kalktım dedim yumurta yapıp yiyim yine ağrı girdi , hiç kalkamamam gerekiyor , bu gidişle 35 zor görücem heralde
bebek eylülde gelecek. 3 ay kullanabilecek. 3 ayda biter mi?Kızlar aldığım bebek losyonunun skt si Aralık 23 iade etmemi gerektirir mi?
Canım sıkıldı 250ml fındık kadar bir şey sürülecek zaten yaptıkları işe bakbebek eylülde gelecek. 3 ay kullanabilecek. 3 ayda biter mi?
Olumsuz düşünmeyinMerhaba canım , uzandığım sürece iyim bi tuvalete gidiyorum , sabah kalktım dedim yumurta yapıp yiyim yine ağrı girdi , hiç kalkamamam gerekiyor , bu gidişle 35 zor görücem heralde
1 hafta çok normal değil mi? kilosu da gayet iyi bence.
Sen bol bol dinlenip doktorunun söylediklerini yapmaya çalış 2 3 haftayı daha atlatırsak sonrası zaten çok daha rahat olacak.
İade et canim, ufak ufak kullaniliyor kisa sürede bitmez ziyan olurKızlar aldığım bebek losyonunun skt si Aralık 23 iade etmemi gerektirir mi?
Merhaba canım amin inşallah zamanında gelir , ama sen keşke çalışmasan artık evde dinlensen sol tarafına uzanıp , benimkinde geride çıkıyor , haftalarımız da aynı zaten , benim dr gerileme geç başladığı için 34 haftayı geçirsek ciğer geliştiriciye gerek yok demişti , 2 haftamız var
iade edin neden siz üzüleceksiniz. siz üzüleceğinize satıcı üzülsünCanım sıkıldı 250ml fındık kadar bir şey sürülecek zaten yaptıkları işe bak
ayy bugün ben de işyerindeki bazı kendini bilmezler yüzünden sinirlendim ağladım. Bir işi yaptılar bin laf söylemişler arkamdan. Çalışabilir raporum varsa her işi yapmalıymışım. Yapamıyor olcak olsam doktor İŞ görmez raporu verirmiş. İş yapmayacaksam gideymişim. Bir dünya iş yapıyorum gören yok, bir tane sağlık sorunu yaratabilecek işi o yaptı diye olay oldu. İşin evrak kısmını da yine ben yaptm o ayrı. Neyse yarın da geçsin de 3 hafta kalıyor. 18 ağustosu iple çekiyorumAçılın bu konuda çok yaralıyım. Ben de 37de ayrılmayı planlıyorum yani son iş günüm 18 Ağustosa denk geliyor. İyilik olsun diye şirketten laptop alarak evden destek olmayı teklif ettim müdürüm başlarda boşver keyfine bak dese de sonunda ikna oldu. Üzerimdeki işleri yine de ofistekilere dağıtmam gerekiyor sonuçta doğum öncesi ve sonrasındaki süreçte hemen destek olamam benim de bir toparlanma sürecim var. Biliyorsunuz ki öncesinde de işe bile zor geliyoruz her yerimiz ağrıyor bu hafta bile. Üzerimdeki işlerden yalnızca birini verdiğim ofis arkadaşım dün dedi ki 'izne ayrıldığında doğurana kadar sen evden yapmayacak mısın?' tabi ki hayır dedim. O zaman neden laptop alıyosun ki dedi. Yani neye uğradığımı şaşırdığım için o an ağzının payını veremedim ama 'sence de bunu yapabilecek olsam her gün çalışmam gerekmez mi?' diyebildim sadece. Müdürüme de durumu ilettim tabi ki. Kesinlikle çalışmayacağımı her şeyi devrettiğim arkadaşın yapmak zorunda olduğunu söyledi. Ofisteki yalnızca 1 kişi bu şekilde sıkıntılı neyse ki...diğer arkadaşlarım son derece yardımsever. Bu sebeple de sonrasında kendimi iyi hissetsem bile ona devrettiğim işlerde destek sağlamayı düşünmüyorum. Siz siz olun bu süreçte kimseye iyilik yapmaya çalışmayın. Boşverin ne yaparlarsa yapsınlar.
Aferim çalışan annelere biz evdevVallahi her yeni iş günü işkenceye dönüşmeye başladı benim de izne ayrılmama 3 hafta kaldı tam 37.haftayı bitiriyorum ama dayanamayacağım. O yüzden yarın yıllık izin patlatıyorum 1 günlükher hafta 1 gün yıllık izin kullansam dayanırım gibi
Aferim çalışan annelere biz evde zor geçiyoruzAferim çalışan annelere biz evdev
karışık geldiEki Görüntüle 3278156
Kızlarrrr bana da hastane böyle bir liste verdi. Bilgi olsun diye paylaşıyorum sizlerle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?