- 28 Aralık 2022
- 1.422
- 3.343
- 53
Öyle yapıcam artık yeniden sipariş vericem başka satıcıdanİade et canim, ufak ufak kullaniliyor kisa sürede bitmez ziyan olur
İnşallah üzülürler adileriade edin neden siz üzüleceksiniz. siz üzüleceğinize satıcı üzülsün
Ya onlara da lazım olur bir gün, hiç ağlayıp kendini üzme canım her sektörde her alanda var maalesef böyle tiplerayy bugün ben de işyerindeki bazı kendini bilmezler yüzünden sinirlendim ağladım. Bir işi yaptılar bin laf söylemişler arkamdan. Çalışabilir raporum varsa her işi yapmalıymışım. Yapamıyor olcak olsam doktor İŞ görmez raporu verirmiş. İş yapmayacaksam gideymişim. Bir dünya iş yapıyorum gören yok, bir tane sağlık sorunu yaratabilecek işi o yaptı diye olay oldu. İşin evrak kısmını da yine ben yaptm o ayrı. Neyse yarın da geçsin de 3 hafta kalıyor. 18 ağustosu iple çekiyorum
İnşallah canım bende geçire bilirimhiç öyle düşünme. Ağustos grubunda biri vardı, uzun süre doğum tehlikesi ile hastanede yattı. 36 yı geçmişti en son. Onunda ağrıları sancıları çok olmuş, doğumhaneye alınmış falan. Ağustos annelerini daha detaylı takip edenler hatırlayacaktır.
Demem o ki moralini bozmuyorsun. Eşin sabahları sana kahvaltı hazırlayıp bırakabilir. Bu süreçte biraz yorulacak yapacak birşey yok. En azından anneler gelinceye kadar
Yaa kıyamam gözyaşına canım benim. O kendini bilmezler Allah bilir ya kadındır. Meyve veren ağaç her zaman taşlanır asla onları kafana takma. Hadsiz dolu etrafta. Sen kendini biliyorsun, eminsin. Konuşmaya devam etsinler ancak o kadarla kalırlar.ayy bugün ben de işyerindeki bazı kendini bilmezler yüzünden sinirlendim ağladım. Bir işi yaptılar bin laf söylemişler arkamdan. Çalışabilir raporum varsa her işi yapmalıymışım. Yapamıyor olcak olsam doktor İŞ görmez raporu verirmiş. İş yapmayacaksam gideymişim. Bir dünya iş yapıyorum gören yok, bir tane sağlık sorunu yaratabilecek işi o yaptı diye olay oldu. İşin evrak kısmını da yine ben yaptm o ayrı. Neyse yarın da geçsin de 3 hafta kalıyor. 18 ağustosu iple çekiyorum
Annem burda ama çalışıyor , eşim yapıcak artık doğuma kadar , annem yemek yapıp gönderiyor çoğu zaman yada akşam gelip yemek yapıp gidiyorkibrisss annen ne zaman gelcek canim
Amin canım inşallah sağolunCanım sıkma canını yat bol bol inşallah 35 i göreceksin merak etme
Ay canım teşekkür ederim sağol inşallahİyi düşün iyi olsun, psikolojini olabildiğince iyiye yönelt. Hayırlısıyla sağlıkla kucağına alacaksın inşallah. Ki mesajlarından tanıdığım kadarıyla pozitif birisin hep öyle ol bugünlerde tek ihtiyacın moral, motivasyondualarımız seninle kibrisss
Bende iade et daha uzun vadede kullanıla bilecek bi ürün alKızlar aldığım bebek losyonunun skt si Aralık 23 iade etmemi gerektirir mi?
Sağol canım inşallahOlumsuz düşünmeyinbebeğinizi kucağınıza alınca hepsi geçecek
Canım içini ferah tut dualarım seninle , dr ciğer geliştirici falan yapmamız gerekiyor dedi mi ? Sol tarafına uzan , benim kardeşimde 2 hafta geriye kaldı anneme dr sol tarafına uzan demişti ve 20 gün annem işe gitmedi dinlendi , istersen sende öyle yap inşallah iyi gelir bebeğine30.haftada 1 haftaydı şuan 2 haftaya geriledi hep 1 hafta geri kalsydı problem değildi ama şuan için kan akılının azalması problemi var gibi duruyor 2 kg oksa en azından birkç hafta daha hep uzanarak geçircem artık süreci o iyi olsunda
Amin inşallah , aynen sol tarafa uzan bebeğin hareketlerine dikkat etBugün izin aldım evde dinleniyorum yrn iştede olabildiğince dinlenmeye çalşcam haftasonuda evden çıkmıycam artık bnmde yeni bir durum bu 30.haftadan itibaren oldu benimde takip edilcek gidişat bakalım sağ dalim kucağımıza alalım inş
Ya ben insanların bu kadar anlayışsız acımasız olmasına inanamıyorumayy bugün ben de işyerindeki bazı kendini bilmezler yüzünden sinirlendim ağladım. Bir işi yaptılar bin laf söylemişler arkamdan. Çalışabilir raporum varsa her işi yapmalıymışım. Yapamıyor olcak olsam doktor İŞ görmez raporu verirmiş. İş yapmayacaksam gideymişim. Bir dünya iş yapıyorum gören yok, bir tane sağlık sorunu yaratabilecek işi o yaptı diye olay oldu. İşin evrak kısmını da yine ben yaptm o ayrı. Neyse yarın da geçsin de 3 hafta kalıyor. 18 ağustosu iple çekiyorum
evet maalesef kadın, ve o da 2. cocuğunu istiyor bir süredir olmuyor. Kıskançlık mı yaptı ne yaptı anlamadım. Gereksiz insanlar yüzünden kendimi üzdüm ya tümgün yüzüm asık onun yüzünden toparlanamadım da .Yaa kıyamam gözyaşına canım benim. O kendini bilmezler Allah bilir ya kadındır. Meyve veren ağaç her zaman taşlanır asla onları kafana takma. Hadsiz dolu etrafta. Sen kendini biliyorsun, eminsin. Konuşmaya devam etsinler ancak o kadarla kalırlar.
Düşüncesiz insanlar işte bu kafayı zihniyeti değiştiremezsinayy bugün ben de işyerindeki bazı kendini bilmezler yüzünden sinirlendim ağladım. Bir işi yaptılar bin laf söylemişler arkamdan. Çalışabilir raporum varsa her işi yapmalıymışım. Yapamıyor olcak olsam doktor İŞ görmez raporu verirmiş. İş yapmayacaksam gideymişim. Bir dünya iş yapıyorum gören yok, bir tane sağlık sorunu yaratabilecek işi o yaptı diye olay oldu. İşin evrak kısmını da yine ben yaptm o ayrı. Neyse yarın da geçsin de 3 hafta kalıyor. 18 ağustosu iple çekiyorum
O kadar iyi anlıyorum ki.. yani sonuçta herkes bebeğiyle sonrasında daha çok vakit geçirmek için geç alıyor bu izinleri keyfimizden çalışmıyoruz 37ye kadar. Dışardan gören üzülüyor zaten halimize bu sıcaklarda. Fesatlıktan başka bir şey değil. Zamanında o kadın da yaşadı oysa ki bunları.. Karmaya inanıyorum ya bir şekilde çıkıyor bir yerlerden.evet maalesef kadın, ve o da 2. cocuğunu istiyor bir süredir olmuyor. Kıskançlık mı yaptı ne yaptı anlamadım. Gereksiz insanlar yüzünden kendimi üzdüm ya tümgün yüzüm asık onun yüzünden toparlanamadım da .
Canım içini ferah tut dualarım seninle , dr ciğer geliştirici falan yapmamız gerekiyor dedi mi ? Sol tarafına uzan , benim kardeşimde 2 hafta geriye kaldı anneme dr sol tarafına uzan demişti ve 20 gün annem işe gitmedi dinlendi , istersen sende öyle yap inşallah iyi gelir bebeğine
Bende çok kararsızım bu konudaElektrikli göğüs pompası alınmalı mı? Vakumlu tip manuel var bende. Bu konuyu pek netleştiremedim.
Manuel işini görür ama çalışıyorsan elektrikli al pratik olurElektrikli göğüs pompası alınmalı mı? Vakumlu tip manuel var bende. Bu konuyu pek netleştiremedim.
benim meme ucu kremi Ekim 2023 tü iade ettimKızlar aldığım bebek losyonunun skt si Aralık 23 iade etmemi gerektirir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?