2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ya onlara da lazım olur bir gün, hiç ağlayıp kendini üzme canım her sektörde her alanda var maalesef böyle tipler

İnşallah canım bende geçire bilirim sağol , biraz önce dr aradım dedim ben böyle dinlenirsem 34 geçirirmiyim , uzan kalkma 35 bile görürsün dedi , bakalım hayırlısı inşallah

Yaa kıyamam gözyaşına canım benim. O kendini bilmezler Allah bilir ya kadındır. Meyve veren ağaç her zaman taşlanır asla onları kafana takma. Hadsiz dolu etrafta. Sen kendini biliyorsun, eminsin. Konuşmaya devam etsinler ancak o kadarla kalırlar.

Ay canım teşekkür ederim sağol inşallah

Canım içini ferah tut dualarım seninle , dr ciğer geliştirici falan yapmamız gerekiyor dedi mi ? Sol tarafına uzan , benim kardeşimde 2 hafta geriye kaldı anneme dr sol tarafına uzan demişti ve 20 gün annem işe gitmedi dinlendi , istersen sende öyle yap inşallah iyi gelir bebeğine

Amin inşallah , aynen sol tarafa uzan bebeğin hareketlerine dikkat et inşallah hepimiz sağ sağlim zamanında alırız kucağımıza , burda arkadaşlardan biri benim kızımda 38 doğdu karın çevresi 35 de kaldı demişti , yani içini ferah tut

Ya ben insanların bu kadar anlayışsız acımasız olmasına inanamıyorum yani iş arkadaşlarınız bide , bazıları çekemiyor maalesef bu tarz şeyleride yine kadın kadına yapıyor , canınını sıkma hiç bunlar için canım , değmez vallahi derin nefes al kendi kendine hatırlat üzülmeye değmez ne derlerse desinler

evet maalesef kadın, ve o da 2. cocuğunu istiyor bir süredir olmuyor. Kıskançlık mı yaptı ne yaptı anlamadım. Gereksiz insanlar yüzünden kendimi üzdüm ya tümgün yüzüm asık onun yüzünden toparlanamadım da .

Düşüncesiz insanlar işte bu kafayı zihniyeti değiştiremezsin
Tatlı canını üzme bu günlerde geçecek inşallah

O kadar iyi anlıyorum ki.. yani sonuçta herkes bebeğiyle sonrasında daha çok vakit geçirmek için geç alıyor bu izinleri keyfimizden çalışmıyoruz 37ye kadar. Dışardan gören üzülüyor zaten halimize bu sıcaklarda. Fesatlıktan başka bir şey değil. Zamanında o kadın da yaşadı oysa ki bunları.. Karmaya inanıyorum ya bir şekilde çıkıyor bir yerlerden.

Yok şuan için konuşmadık öyle bir şey haftya tekrar gidicem bakalım biraz ilerleme alırım inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…