2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Manuel işini görür ama çalışıyorsan elektrikli al pratik olur
Çalışan anneye sağım kolaylığı veriyor evet ama az gelen sütünün verimini artırmak içinde kullanan çok anne var. Bebek bazen tutamayınca gelen sütü en iyi elektrikliler çıkarıyormuş ve düzenli kullanımda sütü artırıyormuş. En güzeli bebeğin rahatça devamlı emebiliyor olması ama o kadar çok doğum yapıp emzirmede, süt gelişinde sorun yaşayanları okudum ki kafama feci takıldı.

Bence bebeğin doğsun duruma göre karar verirsin , zaten hemen alına bilecek bişey o yüzden acele etme derim , ben hiç almadım duruma göre alıcam

Elektrikli göğüs pompası alınmalı mı? Vakumlu tip manuel var bende. Bu konuyu pek netleştiremedim.
Manuelin çok işe yaramadığını söylüyor kullanan herkes. Hani baya dolu dolu sütü gelipte sağmak isteyenler için bence manuel.
Elektrikli pompaların vakum gücünü ve sıklığını ayarlayabiliyorsunuz. Masaj özelliği var. Her emzirmeden sonra tam boşaltım içinde kullanılıyor. sütünüzü arttırmak adına.
Oyum kesinlikle elektrikliden yana. Ayrıca çalışan anne diye kısıtlamayın. evde olan annelerinde bence sağıp depolaması gerekiyor. kafa dağıtmak isteyebilirsiniz, hastalanabilirsiniz. yedekte süt olması her zaman iyidir bence

Bence bebeğin doğsun duruma göre karar verirsin , zaten hemen alına bilecek bişey o yüzden acele etme derim , ben hiç almadım duruma göre alıcam
Aynı şekilde düşünüyordum pompa için uzun süredir düz mantık verdiğim karardı.
Ama şimdi doğum yapanların durumlarını okuyunca kendime diyorum ki emzirirken bebiş tutamazsa veya az sütüm gelirse hemen benim oracıkta sağıp bebeğimi doyurmamı sağlayacaksa, süt artırmamı kolaylaştıracaksa bu ürün elimin altında olmalı. Hazırlıksız olmayı ve belirsizliği hiç sevmem.

Bebeğini meme reddi nedeniyle emziremeyip sütünü sağıp biberonla besleyen çok anne yorumu okudum. Evet manueller şakır şakır gelen sütü vakumla sağıyormuş. Ama benim öğrenmek istediğim bebeğin tutmaması, sütün ilk anda az veya hiç gelmemesi durumunda manuel pompa mı elektrikli pompa mıydı aslında. Mama fiyatlarıda almış başını gitmişken ve anne sütü bu kadar değerliyken almazsam sanki işimi şansa bırakıp bebeğimi önemsememiş olacağım gibi hissediyorum.

Eğer maddi olarak zorlamayacaksa elektrikli derim kesinlikle.
Az yada hiç gelmemesi durumunda manueli eleyebiliriz.
Bebeğin tutamadığı - yorulup uyuduğu - ememediği zaten ilk zamanlar ve öyle dolu dolu yine süt gelmiyor. yine manueli eliyorum.

Teşekkürler.
Önereceğiniz markalar varsa yazarsanız sevinirim.

Teşekkürler.
Önereceğiniz markalar varsa yazarsanız sevinirim.
Canım bende medela var ablamdan geldi, lansinoh önerisi çok duydum ama bende olduğu için almadım tabi manuel de verdi ablam baby Plus almış iş görmüş iş seyahatine vs çok çıktığı için mecbur sağıyordu elektrikliyi taşımamak için almış tabi bu yeğenim 1 yaşını geçince bol bol süt varken mastit olmamak için yaptığı sağımlar içindi

Eğer sütün gelmesini sağlıyorsa çok güzel olur ,

bende alıcam elektrikli zaten benim mecburi olacak çalışacağım için, dediğiniz gibi başımıza ne geleceği belirsiz sağıp buzluğa koymak çok mantıklı

Teşekkürler kızlar.
Medela şuan baya pahalı. Avent veya lansinoh memnuniyetine daha çok denk geldiğim için tercihimi ikisinden biri şeklinde yapacağım.
Kardeşim mamajoo kullandı. Çok memnun değildi.
philips avent aldım ben. umarım memnun kalırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…