2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kılzar bebeğim eşyaları geldi ama açamıyorum mecbur annemi beklicem cumartesi yada pazar günü gelsin açsın
Ay minik Alara'ya annesi ne güzel tulum yaptırmış. Güle güle kullanmanız nasip olsun inşallah. Ben bile heyecanlandım açıp bakasım geldi.
kızlar hazırlanmış kargoya verilmiş eriyorum
Rabbim içine sinen, sağlıklı, güzel bir doğum ve doğum süreci nasip etsin canım. O gün odaları görmeye gittiğimde bir kapıda asılı kapı süsü görüp çok heveslenmiştim ya az kaldı kavuşacağız hepimiz sağlıkla inşallah.

Sağol canım benim inşallah

Pompa ile ilgili arkadaşımda hem lansinoh hem e bebek in kendi markası var. İkisinide kullanmış. Lansinoha boşa para verme e bebekte ki daha uygun onu al hiçbir farkı yok dedi. Öyle yaptım. Birde e bebeğin uygulamasında yorumlara baktım herkes çok memnun kalmış

amin canım hepimize inşallah

evcarshirak canım bir de şu var inan bu süt işi ne plan yaparsan yap Farklı gelişiyor ablam aldı mesela çalışıyorum diye pandemi vs. Evden çalışma olunca ancak 1 yaşından sonra ihtiyaç duydu onu da manuel ile halletti eltim çalışmıyor nasılsa evdeyim dedi bebeğinde dil bağı vardı acele aldılar mecbur sağdı dil bağı kesilene kadar çünkü yavrum memeyi tutarken çok yoruluyordu sonrada yüzüne bakmadım dedi mecbur bir tane edineceğiz gibi bakıyorum ben ablam vermeseydi de bir tane alırdım elektrikli

oyy kızlar acayip sakar olmuşum, yeni aldığım yağdanlığı düşürdüm kırdım ve dahası karabiber kavanozunu elimden düşürdüm hepsi döküldü tabi oturdum ağladım krize girdim resmen eşim çıkardı beni mutfaktan alerjim var bi de sağolsun kendi temizledi, ben ki bir bardak bile kırmayan insanım elim tutmuyor bu ara

Geçen günde ben sandalyeyi elimden düşürdüm buzdolabına geldi ve alt kısmı hem çizildi heöde içeri doğru göçük oldu.
canımız sağolsun ya ne yapalım. Nasıl olsa geri gelmeyecek.

Evet doğru diyorsun. Anne bebek ilişkilerinde bir çok olasılık olduğu için ister istemez eksik olmasın herşey elimin altında olsun ihtiyaç dahilinde kullanayım düşüncesi oluştu. Nasibimizde ne varsa yaşayıp göreceğiz rabbim hepimize tüm bu süreçlerimizi sağlıkla geçirmemizi nasip etsin.

Canım maalesef bende de şöyle şeyler var; buzdolabını açarken göbeğime kapağı vuruyorum hala ayarlamayı beceremedim, arada evde yürürken duvara doğru yalpalayıp çarpıyorum, göbek büyüdükçede sandalyeyi masadan iyice uzaklaştırmak zorunda kaldım. Bedenimiz bize değişik şeyler yaşatıyor. O döküntü ve kırıklar kim bilir gözüne nasıl geldi eşin iyi ki o an yanındaymış.

Kuzum inşallah herşey güzel gelişir devam eder 40 hafta ihtimali ortadan kalkabilir kuzum eşyaları hazırla yine de sen, karın çevresi 3 hafta geri kaldığı için kızımı 38 de almışlardı. Sağlıkla dogsunlar a odaklanalım ama tabiki temennimiz beklemeleri

Geçen günde ben sandalyeyi elimden düşürdüm buzdolabına geldi ve alt kısmı hem çizildi heöde içeri doğru göçük oldu.
canımız sağolsun ya ne yapalım. Nasıl olsa geri gelmeyecek.
evet tabi sağlık olsun, ayy çıldırdım resmen zaten zar zor topluyordum mutfağı eşimde mutfaktaydı o ara , ben döktüğüm karabibere bakıp krizlere girip ağlıyorum oda aldı çıkardı beni 2 dk da temizledi valla elektrik süpürgesiyle bazen pantolon giyerken bile dengemi kaybediyorum vücudun dengesi şaşmış

Çok hareket ettiğinde bende çok halsiz hissediyorum kuzu artık baya büyüdüler minnoslarımıž, artık yorucu olmaya başladı

Bunu yazman iyi olmuş kuzu, bende buna göre bakım, hastaneden çıkılacak kıyafet aklıma gelmemişti hiç

Merhaba canım , uzandığım sürece iyim bi tuvalete gidiyorum , sabah kalktım dedim yumurta yapıp yiyim yine ağrı girdi , hiç kalkamamam gerekiyor , bu gidişle 35 zor görücem heralde
Hazırlıgıni yap kuzu nolur nolmaz, erken doğumlar ağrısı olan arkadaşlar olunca ben korktum biraz.

Canım benim heryerde var böyle sinsi pislik tipler Allah uzak etsin az kaldı inşallah üzülme siz yapacaksınız tabi de geç

Elektrikli göğüs pompası alınmalı mı? Vakumlu tip manuel var bende. Bu konuyu pek netleştiremedim.
Kuzu sağma yapmayı düşünüyorsan sürekli bırakmak için vs elektrikli daha iyi diye düşünüyorum, ama ben sagmadim hiç mesela ilk 2 ay sütüm azdı mama destekli ilerledik sonra arttı. Sagmadim hiç yani o yüzden el pompası yetti bana, istersen doğumdan sinra karar ver

Süt iyi geliyor diyorlardı soğuk soğuk, ama son aylara dogru bu hep olur, az az yemeye calış kuzu ve yüksek uyu yastığı yüksekt mutlaka, çok çaresiz kalirsan mide şurubu iç bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…