2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar ben son hazırlıkları yapıyorum da ateş ölçer ne aldiniz?
Eşim sabah göbeğin düşmeye başlamış 2 3 haftaya gelir çocuk dedi beni korkuttu
Hızlı ölçüyor beğendim ben

Esin bilgili midir bu konuda benimki bebeğin nası görünse bile anlamaz
Ben covid zamanlarında temassiz ateş olcer almistim o vardı ama net ölçmez. Bir de kol altı için aldim ama ucuz trendyoldan. Cunku pahali olanların yorumlarına da baktım yanlış ölçüyor yazmışlar ucuz olanlara da baktım yanlış ölçüyor yazmışlar. O yuzden şimdilik ucuz bir şey aldım.

Sling alan arkadaşlarım kumaşın materyali ne? Yaziyor mu? Ben hb sling e bakıyorum internet sitesinden instagramdan falan ama materyali hakkında bir şey bulamadim

ben henüz almadım daha sonra alacağım ama bende normal hastanede kullandığımız alından ölçenlerden alırım, inşallah hiç kullanmamıza gerek kalmaz da bebelerimiz hastalanmaz

Sling alan arkadaşlarım kumaşın materyali ne? Yaziyor mu? Ben hb sling e bakıyorum internet sitesinden instagramdan falan ama materyali hakkında bir şey bulamadim
Tek taraflı esnek penye yazıyordu. Esneklik için mutlaka likra vardır, penye zaten pamuklu kumaş oluyor

Tek taraflı esnek penye yazıyordu. Esneklik için mutlaka likra vardır, penye zaten pamuklu kumaş oluyor
Evet penye ve likralidir diye dusundum ama pamuk mu ondan emin olamamıştım yazmayınca. Sling için bebekleri terletmeyen kumaş olmalı yaziyor. O yuzden sordum. Tesekur ederim

Kulaktan ölçenlerden alacağım ben. Uzaktan ölçenler her bölgede farklı olduğu için yanıltıcı olabiliyormuş, kol altı da 3 aylıktan sonra istemiyormuş bebek.

Yanı doktor ama branşı acil geçenlere bir hasta doğurtmuşlar acilde mesela. Tecrübe kazandım seni de evde doğurtalım cok kolay diyor bana bi tane temassız bi tane de o eskisi gibi koltuk altından olanlardan alıyorum o zaman. Sagolun kızlar

Evet penye ve likralidir diye dusundum ama pamuk mu ondan emin olamamıştım yazmayınca. Sling için bebekleri terletmeyen kumaş olmalı yaziyor. O yuzden sordum. Tesekur ederim
Takip ettiğim bir doktor anne iyi bir markanınkini kullanıyor. Aşırı sıcaklarda kullanılmıyor terletiyor demişti. Demek ki hepsi az çok terletiyor diye düşündüm bir de benimki tam kış bebesi olacağı için sorun olmaz sanırım

ben henüz almadım daha sonra alacağım ama bende normal hastanede kullandığımız alından ölçenlerden alırım, inşallah hiç kullanmamıza gerek kalmaz da bebelerimiz hastalanmaz
Elbet lazım olucak mutlaka bulundurun diyorlar. Termometre de olsun diyorlar doğalgazın termometresi var onu eledim. YouTube da bin tane video izledim ya bu hafta bitireyim eksikleri lazım olduğunda çıkıp almak zor olabilir çünkü

Kis için iyi. Benimki insallah ağustos ortasında gelecek gibi bakalim

Kulaktan ölçenlerden alacağım ben. Uzaktan ölçenler her bölgede farklı olduğu için yanıltıcı olabiliyormuş, kol altı da 3 aylıktan sonra istemiyormuş bebek.
Bende henüz almadım ama braun kulaktan ölçerini favoriledim. Sizin bahsettiğiniz nedenlerden dolayı en kolay ve doğru sonucun kulaktan ölçer olduğunu düşünüyorum

Evet kuzum kilo da boyda çok yanıltıcı oluyor sağlıkla gelsin kızın zamanında sorunsuz sıkıntısız kavuşun inşallah kuzum, ay birşey kalmamış haftalık nst mi isticek o zaman. Hazırlıkları tamamladın mı kuzu

Onu en iyi doktorun bilir tabi kuzum, sen ağrına göre de karar ver, inşallah gerek kalmaz

Kızlar bebek çantasını hastaneye götürecek miyiz? İçine ne koyacağız Yani şu bavula sığmazsam onu alırım dedim ama neleri ona koycam
Ben bebeğin esyalarini bebek çantasına koyacağim direk kuzu, rahat oluyor bulması alması, kendime ayrı canta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…