- 28 Aralık 2022
- 1.422
- 3.343
- 53
Hızlı ölçüyor beğendim benKızlar ben son hazırlıkları yapıyorum da ateş ölçer ne aldiniz?
Eşim sabah göbeğin düşmeye başlamış 2 3 haftaya gelir çocuk dedi beni korkuttu
Esin bilgili midir bu konudaKızlar ben son hazırlıkları yapıyorum da ateş ölçer ne aldiniz?
ben henüz almadım daha sonra alacağım ama bende normal hastanede kullandığımız alından ölçenlerden alırım, inşallah hiç kullanmamıza gerek kalmaz da bebelerimiz hastalanmazKızlar ben son hazırlıkları yapıyorum da ateş ölçer ne aldiniz?
Tek taraflı esnek penye yazıyordu. Esneklik için mutlaka likra vardır, penye zaten pamuklu kumaş oluyorSling alan arkadaşlarım kumaşın materyali ne? Yaziyor mu? Ben hb sling e bakıyorum internet sitesinden instagramdan falan ama materyali hakkında bir şey bulamadim
Ben de Kurtköy deyimYakın sayılırız birbirimize
Evet penye ve likralidir diye dusundum ama pamuk mu ondan emin olamamıştım yazmayınca. Sling için bebekleri terletmeyen kumaş olmalı yaziyor. O yuzden sordum. Tesekur ederimTek taraflı esnek penye yazıyordu. Esneklik için mutlaka likra vardır, penye zaten pamuklu kumaş oluyor
Kulaktan ölçenlerden alacağım ben. Uzaktan ölçenler her bölgede farklı olduğu için yanıltıcı olabiliyormuş, kol altı da 3 aylıktan sonra istemiyormuş bebek.Kızlar ben son hazırlıkları yapıyorum da ateş ölçer ne aldiniz?
Yanı doktor ama branşı acil geçenlere bir hasta doğurtmuşlar acilde mesela. Tecrübe kazandım seni de evde doğurtalım cok kolay diyor banaEsin bilgili midir bu konudabenimki bebeğin nası görünse bile anlamaz
Ben covid zamanlarında temassiz ateş olcer almistim o vardı ama net ölçmez. Bir de kol altı için aldim ama ucuz trendyoldan. Cunku pahali olanların yorumlarına da baktım yanlış ölçüyor yazmışlar ucuz olanlara da baktım yanlış ölçüyor yazmışlar. O yuzden şimdilik ucuz bir şey aldım.
Takip ettiğim bir doktor anne iyi bir markanınkini kullanıyor. Aşırı sıcaklarda kullanılmıyor terletiyor demişti. Demek ki hepsi az çok terletiyor diye düşündümEvet penye ve likralidir diye dusundum ama pamuk mu ondan emin olamamıştım yazmayınca. Sling için bebekleri terletmeyen kumaş olmalı yaziyor. O yuzden sordum. Tesekur ederim
Elbet lazım olucak mutlaka bulundurun diyorlar. Termometre de olsun diyorlar doğalgazın termometresi var onu eledim. YouTube da bin tane video izledim ya bu hafta bitireyim eksikleriben henüz almadım daha sonra alacağım ama bende normal hastanede kullandığımız alından ölçenlerden alırım, inşallah hiç kullanmamıza gerek kalmaz da bebelerimiz hastalanmaz
Sülüntepe yada şehli mahallesini biliyor musunBen de Kurtköy deyim
Kis için iyi. Benimki insallah ağustos ortasında gelecek gibi bakalimTakip ettiğim bir doktor anne iyi bir markanınkini kullanıyor. Aşırı sıcaklarda kullanılmıyor terletiyor demişti. Demek ki hepsi az çok terletiyor diye düşündümbir de benimki tam kış bebesi olacağı için sorun olmaz sanırım
Sağlıkla gelsinler inşallahKis için iyi. Benimki insallah ağustos ortasında gelecek gibi bakalim
Bende henüz almadım ama braun kulaktan ölçerini favoriledim. Sizin bahsettiğiniz nedenlerden dolayı en kolay ve doğru sonucun kulaktan ölçer olduğunu düşünüyorumKulaktan ölçenlerden alacağım ben. Uzaktan ölçenler her bölgede farklı olduğu için yanıltıcı olabiliyormuş, kol altı da 3 aylıktan sonra istemiyormuş bebek.
Geçmiş olsun kuzum. Sıcak soğuk tam hastalık havası. En kısa sürede atlatırsın umarımYaz gününde hasta olmayı başaran ben burnum şakır şakır akıyor
Evet kuzum kilo da boyda çok yanıltıcı oluyor sağlıkla gelsin kızınGünaydın kızlar son muayenemden 9 gün sonra bugün kontrolum vardı ölçümler inanılmaz yanıltıcı bence 9 gün önce boy 46 dedi bugün 45 ölçtü kilo 2050 demişti bugün 2170 dedi yani haftasıyla uyumlu fakat değişiklik göstermesi şaşırtıcı hiç takılılmadım sormadım niye böyle oldu diye her neyse onun dışında suyumuz çok şükür iyi çıktı aylardır bebeğin başı aşağıdayken yeniden yukarı çıkmış ama iki gündür karnımın üstünde inanılmaz bir gerginlik ağrı vardı demekki bebek yeniden baş yukarı döndüğü için.
Bu arada herhangi bir problem çıkmazsa doğum tarihim 38+4 yani 1 Eylül olarak belirlendi ani olarak o tarihlerde izin alırsam başka iki doktorumuz var onlar ilgilenir sizinle dedi. Bende açıkçası doktor izni sebebi ile bebeğimi erken aldırma taraftarı değilim varsın başka doktor sezeryan yapsın.
Herhangi su sancı kanama gibi durumlarda gece veya gündüz önce sizemi ulaşayım dedim yok hastaneye gel ebe kontrol edip nst ye alıp beni arayacak dedi. Bundan sonra ki görüşmeler artık haftalık olcak her hafta önce nst sonra yanıma gel dedi şimdilik böyle sevgili anneler
Onu en iyi doktorun bilir tabi kuzum, sen ağrına göre de karar ver, inşallah gerek kalmazTeşekkür ederim canım amin inşallah , benim dr 34 den sonra ciğer geliştiriciye gerek yok dedi , bakalım , bu hafta ona da ısrar edicem , eğer bi zararı yoksa riske atmanın anlamı yok , yapsın ciğer geliştirici iğneyi
Ben bebeğin esyalarini bebek çantasına koyacağim direk kuzu, rahat oluyor bulması alması, kendime ayrı cantaKızlar bebek çantasını hastaneye götürecek miyiz? İçine ne koyacağızYani şu bavula sığmazsam onu alırım dedim ama neleri ona koycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?