Canım gece çok dua ettim hem sizin hem Rabia arkadaşımız için inşallah ikinizde en kısa zamanda evinizde kullarınızda uyutursunuz bebeğiniziİnsallahhepiniz saglikli sihatli alin kucaginiza yarin yanina gidecegim insallah guzel dilek ve dualarinizla daha iyi gorecegim kizimi
Aynen öyle zaten dışarda kullanılmicak , evde bende kullanırım diye aldım , gerçi dışarda bile kullanıla bilirErken uyumuşum akşam, dediğiniz gibi instagram hesabında eft ödemelerinde 99 lira + kargo 139 liraya denk geliyorben daha çok evde kullanmak için aldım, o yüzden işimi görür diye düşündüm. Açıkçası evde kullanacağım slinge 400-500lira vermek bana biraz abartı geldi kış bebesi olması da bu kararı vermemde etkili oldu
Oh mis , ne güzel iyi tatillerGünaydın kızlar. Bugün şu manzaraya karşı uyanıp sabah duşumu denizde aldım. Herkese mutlu sağlıklı huzurlu bir hafta sonu dilerim
Ben doğumdan sonra duruma göre alıcam , ama burda arkadaşlar sütün artmasına sebeb oluyor dediler , ama yinede bebeğim inşallah doğsun , belki hiç ihtiyaç duymam diye almadımCanım kizlar guzel anneler süt sağma makinası alayım mi ne diyorsunuz? Son kez sorayım ona göre yoksa kendime Zara’dan kimono takımı alacağım ikisinden biri
GünaydınlarCanım kizlar guzel anneler süt sağma makinası alayım mi ne diyorsunuz? Son kez sorayım ona göre yoksa kendime Zara’dan kimono takımı alacağım ikisinden biri
Ben instagramda inda çikolataya yaptırdım. Çikolatasını yemedim bilmiyorum ama güzeldi görünüşü.Merhaba çikolata yaptıran arkadaşlar nereyi tercih edeceksiniz
Ben mochinin manuel göğüs pompasını aldım, elektriklide kararsızım sanırım doğum sonrası duruma göre alıcamCanım kizlar guzel anneler süt sağma makinası alayım mi ne diyorsunuz? Son kez sorayım ona göre yoksa kendime Zara’dan kimono takımı alacağım ikisinden biri
Süt sağma makinesi mi bu mu sorusunun yerini bende alacak bilmem kaç bininci ihtimal ZARA'dan KİMONOCanım kizlar guzel anneler süt sağma makinası alayım mi ne diyorsunuz? Son kez sorayım ona göre yoksa kendime Zara’dan kimono takımı alacağım ikisinden biri
Sabah sabah aile bütçeme darbe vuruldu ve her ikisini de aldım tesekkurler kızlar iyiki varsinizSüt sağma makinesi mi bu mu sorusunun yerini bende alacak bilmem kaç bininci ihtimal ZARA'dan KİMONO
Çok yaşa arkadaşim
Süt sağma makinesi ihtiyaç dahilinde alinabilir ama hamile bi kadın olarak kimono alip kendini ödüllendirmen seni mutlu edecektir
İyi yapmışsınSabah sabah aile bütçeme darbe vuruldu ve her ikisini de aldım tesekkurler kızlar iyiki varsiniz
Oh mis , ne güzel iyi tatiller
Ay ne kadar guzelbenim çocuumun hala giyecek donu yok ama diğer şeyler hazırmüslin örtüler puset örtüsü minderi organizerleri yıkanıyor şu an ama deterjan öyle güzel kokuyor ki ağlicam tam bir bebek kokusu havlusunu bornozunu ayrıca yıkayayım değil mi tek başına ?
çok teşekkürler amin inşallahAy ne kadar guzelsaglikla giysin insallah. Benim çocuğumun da her şeyi tam gibi şükür bir söyle dolabi yok oda yapmadık.kendi odamızda da daha yer bosaltamadim. Kiyafetleri hurclarin içinde duruyor deterjan hangisini kullandın ki benim deterjanlar hiç koymadı hatta bazı parçaların kötü kokusu geçmedi bile. Green clean ve dalın yenidoganla yıkadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?