2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
İnsallah hepiniz saglikli sihatli alin kucaginiza yarin yanina gidecegim insallah guzel dilek ve dualarinizla daha iyi gorecegim kizimi
Canım gece çok dua ettim hem sizin hem Rabia arkadaşımız için inşallah ikinizde en kısa zamanda evinizde kullarınızda uyutursunuz bebeğinizi

Aynen öyle zaten dışarda kullanılmicak , evde bende kullanırım diye aldım , gerçi dışarda bile kullanıla bilir

Canım kizlar guzel anneler süt sağma makinası alayım mi ne diyorsunuz? Son kez sorayım ona göre yoksa kendime Zara’dan kimono takımı alacağım ikisinden biri
Ben doğumdan sonra duruma göre alıcam , ama burda arkadaşlar sütün artmasına sebeb oluyor dediler , ama yinede bebeğim inşallah doğsun , belki hiç ihtiyaç duymam diye almadım

Canım kizlar guzel anneler süt sağma makinası alayım mi ne diyorsunuz? Son kez sorayım ona göre yoksa kendime Zara’dan kimono takımı alacağım ikisinden biri
Ben mochinin manuel göğüs pompasını aldım, elektriklide kararsızım sanırım doğum sonrası duruma göre alıcam

Süt sağma makinesi mi bu mu sorusunun yerini bende alacak bilmem kaç bininci ihtimal ZARA'dan KİMONO
Çok yaşa arkadaşim
Süt sağma makinesi ihtiyaç dahilinde alinabilir ama hamile bi kadın olarak kimono alip kendini ödüllendirmen seni mutlu edecektir

Sabah sabah aile bütçeme darbe vuruldu ve her ikisini de aldım tesekkurler kızlar iyiki varsiniz

benim çocuumun hala giyecek donu yok ama diğer şeyler hazır müslin örtüler puset örtüsü minderi organizerleri yıkanıyor şu an ama deterjan öyle güzel kokuyor ki ağlicam tam bir bebek kokusu havlusunu bornozunu ayrıca yıkayayım değil mi tek başına ?

Eklentiler

• IMG-20230729-WA0007.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_20230728_204955.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG-20230729-WA0016.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 68
Ay ne kadar guzel saglikla giysin insallah. Benim çocuğumun da her şeyi tam gibi şükür bir söyle dolabi yok oda yapmadık.kendi odamızda da daha yer bosaltamadim. Kiyafetleri hurclarin içinde duruyor deterjan hangisini kullandın ki benim deterjanlar hiç koymadı hatta bazı parçaların kötü kokusu geçmedi bile. Green clean ve dalın yenidoganla yıkadım.

çok teşekkürler amin inşallah green clean ile yıkadım kokusu çok güzel benimkiler geçti kokusu ya , hatta ev koksun diye içeriye aldım çamaşır askılığını tabi öyle normal yumoş gibi yoğun değil ama kokuyor yinede gidip gelip kokluyorum hatta elime sinmiş

Kızlar ben son hazırlıkları yapıyorum da ateş ölçer ne aldiniz?
Eşim sabah göbeğin düşmeye başlamış 2 3 haftaya gelir çocuk dedi beni korkuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…