Aynen ya sezeryan yapanlara hep dik yürü diyorlar niye acabaBen yogun bakim ve odam arasi git gel yaparken kadin hadi yapabilirsin dik dur diye beni gaza getiriyordu cidden komikti
İlk hamileliğimde böyleydim, 3. ayımdan itibaren sabah akşam nefes egzersizi çalışıyordum. Sonuç acil sezaryen
Et yemek çok etkiliyor bence ya. Yine de arada sebze yemekte fayda var. Sürekli et yersen kabızlıkta olabilir.Amin canım inşallah gelmiştir , sol tarafına uzan ve bana bol bol et ye dedi , bende öyle yaptım , sabahta yumurta kaşar yiyorum , süt muz kefir , bu hafta hep bunları yedim , dr’ta ne yediysen devam dedi , ama bence hem yemek hem sol tarafa uzanmak etki etti
çok iyi bak dinlenme işe yaramış, hareket etmen sancını artırır beslenmene dikkat et muz kaşar süt ve antrikota (Evet kızlar şimdi dr’tan çıktım 1950 gram olmuş , boyu 44buçuk , iyi gidiyor dedi , karın çevresi 9 gün geriden geliyor dedi , dr 35 geçirirsek çok iyi olur dedi , ama geçse bile konuşmasından 37 haftada almayı düşünüyor , çünkü sürekli 37 haftada ala bilirim , yada 37 ulaşa bilirsek çok güzel olur diyor , nst anlık bişey dedi , önmeli olan doppler , ona da bakıyorum her seferinde dedi , rahim ağzım 3,12 ölçtü , bende 2.89 nasıl 3 oldu , sancın olduğunda rahim ağzın kısalır dedi , geldiğinde sancın vardı rahim ağzın kısalmıştı şuan normal halinde dedi , ama dinleneceksin çünkü bebek kanalada
bende öyleyim bebeyi görünce ve iyi olunca her şeyi unutuyorum, not alıyorımBugün akşam randevum var benim de. Güzel şeyler duyarım umarım. Doktora gidince soracaklarımı unuttuğum için bu defa hepsini not aldım. Bakmayı unutmazsam süper olur
yaa bak dinlenmek işe yaramış kuzum. Sen 37 ye takılma her şey iyi giderse bekler belki o tarihten sonra da..Sen 1 hafta 1 hafta geçirdiğine bak sadece ona odaklanEvet kızlar şimdi dr’tan çıktım 1950 gram olmuş , boyu 44buçuk , iyi gidiyor dedi , karın çevresi 9 gün geriden geliyor dedi , dr 35 geçirirsek çok iyi olur dedi , ama geçse bile konuşmasından 37 haftada almayı düşünüyor , çünkü sürekli 37 haftada ala bilirim , yada 37 ulaşa bilirsek çok güzel olur diyor , nst anlık bişey dedi , önmeli olan doppler , ona da bakıyorum her seferinde dedi , rahim ağzım 3,12 ölçtü , bende 2.89 nasıl 3 oldu , sancın olduğunda rahim ağzın kısalır dedi , geldiğinde sancın vardı rahim ağzın kısalmıştı şuan normal halinde dedi , ama dinleneceksin çünkü bebek kanalada
Hakkınızda hayırlısı olsun, ikiniz de sağlıcakla çıkın doğumdan, sezaryen veya vajinal. Çaban asla boşa gitmez merak etmeBakalim 9 agustosta çatı muayenem var ne diyecek işte bebek nasıl istiyorsa öyle oluyor insallah çabam boşa gitmez
benim de perşembebenim üç gündür çok büyüdü, ölçmüyorum hiç ama kıyafetlerden fark ettim karnımın altı da full çatladı, bebek vurdukça derim ağrıyor resmen artık büyüdü herhalde perşembe kontrolde görücem bakalım
Babyjem reflü yatağı almıştım. Onu kullanırım diye düşünüyorum. Çok teşekkür ederim amaJunolarda aynı şekilde baya indirimli oluyor ihtiyacınız varsa ona da bakın
yaa çok tatlı olmnuş bayıldım , güzel günlerde kullanmak nasip olsun inş.Siparis ettiğim yastik bitmiş eriyorum su an
Evet galiba et fayda etti , sebze hiç söylemiyor bana , sadece ne zaman gitsem ete devam diyor bende kabız oldum zaten ama hergün iki yada bir kaşık zeytin yağı içiyorum o azaltıyor kabızlığı rahatlatıyorEt yemek çok etkiliyor bence ya. Yine de arada sebze yemekte fayda var. Sürekli et yersen kabızlıkta olabilir.
Aynen vallahi ya öyle yapıcaz , yani normalde ben ete karşı biriyim hatta vejeteriyen olmak isteyip’te ailemin zoruyla et yiyenlerdenimçok iyi bak dinlenme işe yaramış, hareket etmen sancını artırır beslenmene dikkat et muz kaşar süt ve antrikota () devam
Aynen dr bana tammasın bir haftada daha geçire bilicez diyoryaa bak dinlenmek işe yaramış kuzum. Sen 37 ye takılma her şey iyi giderse bekler belki o tarihten sonra da..Sen 1 hafta 1 hafta geçirdiğine bak sadece ona odaklanHatta sadece yatmaya odaklan
İnşallah güzel güzel beslenmiştir annesibenim de perşembehemen perşembe olsun istiyorum bakalım görelim büyümüş mü sıpalar
Çok güzel olmuşşş güle güle kullanSiparis ettiğim yastik bitmiş eriyorum su an
Benimkide tekmeleyince artık baya baya can yakıyor ama karın büyüklüğü olarak bi değişiklik görmedim uzun zamandır geçen 9 günde 120 gram almış eğer doktor doğru ölçtüyse bakalım bir hafta sonra gel dedi cumartesi muayene olcam umarım en az 200 gr alır fazla iştahım da yok bişey de yiyemiyorum zorlayıncada midem bulanıyorbenim üç gündür çok büyüdü, ölçmüyorum hiç ama kıyafetlerden fark ettim karnımın altı da full çatladı, bebek vurdukça derim ağrıyor resmen artık büyüdü herhalde perşembe kontrolde görücem bakalım
Amin canım inşallah gelmiştir , sol tarafına uzan ve bana bol bol et ye dedi , bende öyle yaptım , sabahta yumurta kaşar yiyorum , süt muz kefir , bu hafta hep bunları yedim , dr’ta ne yediysen devam dedi , ama bence hem yemek hem sol tarafa uzanmak etki etti
doktor olcak insanmışım beeAynen dr bana tammasın bir haftada daha geçire bilicez diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?