2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Et yemek çok etkiliyor bence ya. Yine de arada sebze yemekte fayda var. Sürekli et yersen kabızlıkta olabilir.

çok iyi bak dinlenme işe yaramış, hareket etmen sancını artırır beslenmene dikkat et muz kaşar süt ve antrikota () devam

Bugün akşam randevum var benim de. Güzel şeyler duyarım umarım . Doktora gidince soracaklarımı unuttuğum için bu defa hepsini not aldım. Bakmayı unutmazsam süper olur
bende öyleyim bebeyi görünce ve iyi olunca her şeyi unutuyorum, not alıyorım

yaa bak dinlenmek işe yaramış kuzum. Sen 37 ye takılma her şey iyi giderse bekler belki o tarihten sonra da..Sen 1 hafta 1 hafta geçirdiğine bak sadece ona odaklan Hatta sadece yatmaya odaklan

benim de perşembe hemen perşembe olsun istiyorum bakalım görelim büyümüş mü sıpalar

Et yemek çok etkiliyor bence ya. Yine de arada sebze yemekte fayda var. Sürekli et yersen kabızlıkta olabilir.
Evet galiba et fayda etti , sebze hiç söylemiyor bana , sadece ne zaman gitsem ete devam diyor bende kabız oldum zaten ama hergün iki yada bir kaşık zeytin yağı içiyorum o azaltıyor kabızlığı rahatlatıyor

çok iyi bak dinlenme işe yaramış, hareket etmen sancını artırır beslenmene dikkat et muz kaşar süt ve antrikota () devam
Aynen vallahi ya öyle yapıcaz , yani normalde ben ete karşı biriyim hatta vejeteriyen olmak isteyip’te ailemin zoruyla et yiyenlerdenim yıllar önce 8,9 ay et yemedim bunu babam öğrendiğinde beni zorla kebabçıya götürüp et yedirdi sen hamile olacaksın bebek doğuracaksın et yemen gerek demişti adam geleceği görüyormuş

Benimkide tekmeleyince artık baya baya can yakıyor ama karın büyüklüğü olarak bi değişiklik görmedim uzun zamandır geçen 9 günde 120 gram almış eğer doktor doğru ölçtüyse bakalım bir hafta sonra gel dedi cumartesi muayene olcam umarım en az 200 gr alır fazla iştahım da yok bişey de yiyemiyorum zorlayıncada midem bulanıyor

Bende öyle hep sola uzanıyorum normalde gece fln da dikkat etmiyodum pek dediğinden brri hep sola yatıyorum boynum kalça tutuldu artık yani
Büyüsün kilo alsında dayancaz artık inş banada etki eder bende çerez süt yoğurt muz kaşar bolca yemeye çalşıyorum cuma nolcak çok merak ediyorum

Kızlar ben de yarın kontrole gideceğim tam 31+0 olacak Allahın izniyle. 32 den sonra çalışıp çalışamayacağıma ilişkin ön görüşme yapmak istiyorum hem de bu ara kendimde bir ödem hali hissediyorum idrar testi isteyeceğim protein kaçağı olmasından korkuyorum. Bir de normalde tansiyonum 9-6 dır benim ama bu gebeliğimde 11-7 civarı seyrediyor biraz yoruyor beni sıcaklarla da birleşince umarım yarın kontrolümüz güzel geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…