Teşekkür ederimGünaydın canım doktorun yönlendirecektir ama molalarda yürürsen falan sıkıntı olmuyor merak etme
Çok şükür darısı başıma inşallah canımBayram da 12 saat yol gittim ve 12 saat döndüm. hiç problem yaşamadım
Ben bu hafta 33.haftama girdim. İki gün önce 8 saat otobüs yolculuğu yaptım. Bugün 3 saat yolculuk yapıyorum. Yarın da 8-9 saatlik yolculuk yapacağım. Her durduğu yerde inip yürüyorum. Otobüste periyodik olarak ayaklarımı hareket ettiriyorum. İdare ediyorum. Normalden daha şiddetli kasılma dışında sorun yaşamadım. Kasılma da düzenli ve uzun süreli olmadığı için çok büyütmedim gibi ama her mola yerimizi doğum için bir değerlendiriyoruz
Anladımm, gerçekten öyle yaBende reflü yatağı almadım. Sert yerde yatırın dedikleri için altına yorgan sermesen daha iyi olabilir. Doğurup gözümüzle görmeden tam netleştiremeyeceğiz galiba napsak ne etsek olayını .
Anladım doğru yumuşak kalıyor. O halde bende reflü yatağı vb şeylerden bakayımPark yatakların içinden çıkan süngerler çok ince. Yorganın üstünde de yatması çok sağlıklı değil gibi. Omurga gelişimi açısından.
Evet çok geç çağırmis çok şaşırdımKızlar ben doktora geldim bugün. İlk nst'mize girdik şükür iyi çıktı herşeyi.. Yine yine yeniden yüzünü göstermedi zilliannneannesi büyük hevesle geldi ama yok boyu kilosu herşeyi uyumlu haftasıyla şükür 34+0dım bugün bir sonrakine 37 de çağırdı yaa çooook geç değil mi sizleri ne güzel 2 haftada çağırıyorlar
Bayıldımm sağlıkla gelsin güzel Bilge inşallahKapi susum de geldi kızlar eksikler su an itibariyle tamamdir sirada Bilge nin gelmesi kaldi
Çok güzel canım güle güle kullanKapi susum de geldi kızlar eksikler su an itibariyle tamamdir sirada Bilge nin gelmesi kaldi
Tesekkurler kuzum sen de beben gelmesin hemen diye bol bol dinlen yazamadim ama gözümden kaçmıyor ayağa kalkıp geziniyosun annem olsa kurt var bu kızın dotunde derdiÇok güzel canım güle güle kullan
Tesekkurler aminnBayıldımm sağlıkla gelsin güzel Bilge inşallah
Canim benim de 37 de cagirdi çatı muayenesi yapicam dedi herseyi yolundaysa o yuzden 37 de gel diyor eğer bir şikayetin olursa erken gel dedi benim drKızlar ben doktora geldim bugün. İlk nst'mize girdik şükür iyi çıktı herşeyi.. Yine yine yeniden yüzünü göstermedi zilliannneannesi büyük hevesle geldi ama yok boyu kilosu herşeyi uyumlu haftasıyla şükür 34+0dım bugün bir sonrakine 37 de çağırdı yaa çooook geç değil mi sizleri ne güzel 2 haftada çağırıyorlar
Aaa ben hiç logusalik için nevresim takımı dusunmedimKizlar benim bebeklerin sadece birer tane beyaz penye battaniye eksikleri kaldi..
Ben bi yandan da eşime hastanede ve sonrasinda bebekleriyle uyumlu giyinmesi icin alisverise basladimH.B da da
Uspa da ciddi indirim var ihtiyaci olan baksin. Bir de kendime lohusa yataği icin çok şık bi nevresim takimi aldim, simdi tek eksiğim üstüne şık bi pike almak, ama magaza dolaşamiyorum, onlinede begenmedim
Sizin var mi böyle tuhaf doğum alisverisleriniz
Ben mevlüt düşünmedim hic, kendim icin süsleyecegim yatağimiAaa ben hiç logusalik için nevresim takımı dusunmedimsadece annem ve kayinvalidem olacak diye ancak bebek mevlut yaptığım zaman süslü bi yatak ortusu koyarım diye dusundum
Öncelikle geçmiş olsun. 34+6 olmuşsunuz maşallah 35 diyelim düzkızlar selam. Cuma günü sağlık ocağında kan tahlili verdim. Sonra bu sonuçları kendi doktoruma ilettim. TSH ve T4 sınırda. şeker ve crp biraz yüksek demir de düşük. bir kaç başka değer de referans dışında.
doktorum "önemsenecek bir şey yok idrar yolu enfeksiyonu olmuştur,idrar kültürü yaptır bana yolla" dedi. bir de idrar yolu enfeksiyonu için ilaç yazdı.
bugün eve yakın bir hastanede dahiliyeye gittim. o doktor da sonuçlara baktı. "tiroid değerlerin çok sınırda testi yeniden yapalım belki takviye gerekebilir" dedi. Şeker seviyemi yüksek buldu ve daha önce şeker yüklemesi yaptırmadığım için mutlaka yaptırmam gerektiğini söyledi. Yarına şeker yüklemesi için randevu oluşturduk.
Kendi doktoruma durumu yazdım. "Dahiliye önerdiyse şeker testini yaptır" dedi. Halbuki şeker yüklemesi haftasında "gerek var mı yoksa parmaktan ölçsem olur mu" diye sormuştum. hiç üstünde durmamıştı,"parmaktan ölç sonuçlara bakalım,yüksek değilse yükleme yapmayalım" demişti. ben de yapmadım parmaktan ölçtüm normal çıkıyordu. Ama 1 haftadır filan ara ara ölçtüğümde yüksek çıkıyor maalesef :/
şimdi benim aklıma takılan 34+6'da şeker yüklemesi yapılması uygun mu? keşke daha önce yapsaydım diye hayıflanıyorum. ama daha önce yapsaydım normal çıkıp sonra yeniden yükselme ihtimali var mıydı acaba?
Süngerin üstüne çarşaf sermiştim yine öyle yaparım.bebişi de gevşek şekilde battaniye ile kundak yapıcam.ensesi göğsü soğuk olursa yarısına kadar bir tane daha penye battaniye örterim.Kızlar görümcem park beşik verdi ama içinde sünger yani minder yok bunu ölçüsüne göre Trendyol dan sipariş etcem size sorum şu yorgan yastık kullanımı yasak diyorlar yenidoğanda sizler beşik içini nasıl ayarlıyacaksınız sünger üstüne çarşafını serip mi bebeği yatıracaksınız baş kısmı hafif yüksekte olmamalımı off kafam çok karışık anlatırsanız eksikleri ona göre ayarlim bide küçük beşik almıştım içinede minik bi yatak aldım babynast olmadı onu gündüz salonda otururken kullanırım fikirlerinize ihtiyacım var
Benim annem de aynısını söylüyorTesekkurler kuzum sen de beben gelmesin hemen diye bol bol dinlen yazamadim ama gözümden kaçmıyor ayağa kalkıp geziniyosun annem olsa kurt var bu kızın dotunde derdi
Benim hiç aklımdan bile geçmedi bunlarKizlar benim bebeklerin sadece birer tane beyaz penye battaniye eksikleri kaldi..
Ben bi yandan da eşime hastanede ve sonrasinda bebekleriyle uyumlu giyinmesi icin alisverise basladimH.B da da
Uspa da ciddi indirim var ihtiyaci olan baksin. Bir de kendime lohusa yataği icin çok şık bi nevresim takimi aldim, simdi tek eksiğim üstüne şık bi pike almak, ama magaza dolaşamiyorum, onlinede begenmedim
Sizin var mi böyle tuhaf doğum alisverisleriniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?