2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
çok teşekkür ederim.. içim rahatlıyor biraz daha sayenizde

Bende reflü yatağı almadım. Sert yerde yatırın dedikleri için altına yorgan sermesen daha iyi olabilir. Doğurup gözümüzle görmeden tam netleştiremeyeceğiz galiba napsak ne etsek olayını .
Anladımm, gerçekten öyle ya iyi ki bu forum varda birbirimize danışıp akıl yürütebiliyoruz
Park yatakların içinden çıkan süngerler çok ince. Yorganın üstünde de yatması çok sağlıklı değil gibi. Omurga gelişimi açısından.
Anladım doğru yumuşak kalıyor. O halde bende reflü yatağı vb şeylerden bakayım

Evet çok geç çağırmis çok şaşırdım

Canim benim de 37 de cagirdi çatı muayenesi yapicam dedi herseyi yolundaysa o yuzden 37 de gel diyor eğer bir şikayetin olursa erken gel dedi benim dr

Kizlar benim bebeklerin sadece birer tane beyaz penye battaniye eksikleri kaldi..
Ben bi yandan da eşime hastanede ve sonrasinda bebekleriyle uyumlu giyinmesi icin alisverise basladim H.B da da
Uspa da ciddi indirim var ihtiyaci olan baksin. Bir de kendime lohusa yataği icin çok şık bi nevresim takimi aldim, simdi tek eksiğim üstüne şık bi pike almak, ama magaza dolaşamiyorum, onlinede begenmedim
Sizin var mi böyle tuhaf doğum alisverisleriniz

Aaa ben hiç logusalik için nevresim takımı dusunmedim sadece annem ve kayinvalidem olacak diye ancak bebek mevlut yaptığım zaman süslü bi yatak ortusu koyarım diye dusundum

kızlar selam. Cuma günü sağlık ocağında kan tahlili verdim. Sonra bu sonuçları kendi doktoruma ilettim. TSH ve T4 sınırda. şeker ve crp biraz yüksek demir de düşük. bir kaç başka değer de referans dışında.
doktorum "önemsenecek bir şey yok idrar yolu enfeksiyonu olmuştur,idrar kültürü yaptır bana yolla" dedi. bir de idrar yolu enfeksiyonu için ilaç yazdı.
bugün eve yakın bir hastanede dahiliyeye gittim. o doktor da sonuçlara baktı. "tiroid değerlerin çok sınırda testi yeniden yapalım belki takviye gerekebilir" dedi. Şeker seviyemi yüksek buldu ve daha önce şeker yüklemesi yaptırmadığım için mutlaka yaptırmam gerektiğini söyledi. Yarına şeker yüklemesi için randevu oluşturduk.

Kendi doktoruma durumu yazdım. "Dahiliye önerdiyse şeker testini yaptır" dedi. Halbuki şeker yüklemesi haftasında "gerek var mı yoksa parmaktan ölçsem olur mu" diye sormuştum. hiç üstünde durmamıştı,"parmaktan ölç sonuçlara bakalım,yüksek değilse yükleme yapmayalım" demişti. ben de yapmadım parmaktan ölçtüm normal çıkıyordu. Ama 1 haftadır filan ara ara ölçtüğümde yüksek çıkıyor maalesef :/

şimdi benim aklıma takılan 34+6'da şeker yüklemesi yapılması uygun mu? keşke daha önce yapsaydım diye hayıflanıyorum. ama daha önce yapsaydım normal çıkıp sonra yeniden yükselme ihtimali var mıydı acaba?

Aaa ben hiç logusalik için nevresim takımı dusunmedim sadece annem ve kayinvalidem olacak diye ancak bebek mevlut yaptığım zaman süslü bi yatak ortusu koyarım diye dusundum
Ben mevlüt düşünmedim hic, kendim icin süsleyecegim yatağimi

Öncelikle geçmiş olsun. 34+6 olmuşsunuz maşallah 35 diyelim düz şahsen bu haftalarda yapılır mı, sonuç nasıl olur bilmiyorum ama bence yaptırmayın çok az kaldı zaten yediklerinize dikkat edin derim. Şeker çıkmış gibi diyete başlayın o şekilde takip edin. Bu aşamaya kadar geldiniz çok şükür. Bebiş büyüdü artık bu zamanlarda yapan var mıdır onu araştırmak lazım. Doktorlara elbette güvenmeliyiz ama doğuma az zaman kaldığından şeker çıkmış gibi davranmak daha mantıklı geldi bana

Süngerin üstüne çarşaf sermiştim yine öyle yaparım.bebişi de gevşek şekilde battaniye ile kundak yapıcam.ensesi göğsü soğuk olursa yarısına kadar bir tane daha penye battaniye örterim.
Kızım uykusunda kustuğu için birkaç ay ince yastıkla yatırmıştım inşallah bunda gerek olmaz.tabi uykuda kusma vesaire olursa imkanı olan reflü yatağı alsın

Benim hiç aklımdan bile geçmedi bunlar

Annem ve teyzem nevresim takımı yaptırmıştı doğum için.birini kullanmıştım annem kaldırmıştı şimdi diğerini de çıkartıp devamlı kullanıcam.bana kalsa gerek yok ama yapmışlarsa da sermemek olmaz park yatak için aparat almıştım tül asmıştım yine öyle süslerim.tabi takı yastığını da unutmayalım gelsin altınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…