Ee nolcak şimdi kuzum takip mi edilcek ? Hastaneye filan yatırmıyor dimiDüzensiz sancılar vardi dun de vardı bi giriyo bi cikiyo
ayy darısı başımaAynen bana da öyle dedi esnemezsin dedi.benim 34 te falan ters duruyordu doktor donmez artik bu demisti ama 35 te gittiğimizde başı aşağıya inmiş demisti.
Yok hastaneye yatirmadilar sanci artarsa gel dediler uzanmam gerekmis ama yuruyuslerini ihmal etme dedi cinsel ilişkiye girme dedi o da kasilmalari etkiliyormusE
Ee nolcak şimdi kuzum takip mi edilcek ? Hastaneye filan yatırmıyor dimi
Kardeşim doğduğunda 13 yaşındaydım her işi ben yapıyordumben öyle diyorum ama bi doğsun kimseye vermek istemeyeceksin diyorlarama ben oldum olası küçük bebekten bişey anlamam
Yada mesela gelişim geriliği varsa , bebek içerde beslenemıyor ama doğum zamanı da gelmedi o zaman sezaryen yapılıyor
Benim nst sancim hic cikmadi ama acikligim vardi ve ben sanciyi hissediyordum onemli olan annenin ne hissettigi. O agrilar geldiginde ikinma hissi oluyormu. yatincada devam ediyormu. Ve devamli degil bir gidip geliyormu. Belinin ortasindan asagiya vuran bir agrimiDüzensiz sancılar vardi dun de vardı bi giriyo bi cikiyo
Belimin ortasindan kalcama inen bi agri hastane de dogumhaneye kadar zor yürüdüm belimi tuta tuta ıkinma hissi yok güçlü bir regl sancısı gibi her an adet olacakmışım gibiBenim nst sancim hic cikmadi ama acikligim vardi ve ben sanciyi hissediyordum onemli olan annenin ne hissettigi. O agrilar geldiginde ikinma hissi oluyormu. yatincada devam ediyormu. Ve devamli degil bir gidip geliyormu. Belinin ortasindan asagiya vuran bir agrimi
Hmm o zaman sen bilirsin kuzum bi kere alıssan her gun kendin istersin aslında biz dedikodulari eşimle yürürken yapıyoruz ona saklıyoruz hem de sıkılmadan yürüyoruzYa ben yürüyorum avm filan gidersem heleyorulmak değil benim sorunum da her gün zaman ayırmak ;( çalışmasam daha kolay olurdu da işe git gel bile yoruyor beynimi
Acaba yalancı doğum ağrılarımıKizlar sancim var belimden kasiklarima vuran gittik bisey cikmadi hala ağrım var adet ağrısı gibi yurutmuyor
Evet canım yalanciymisAcaba yalancı doğum ağrılarımı
Oluruna biraktim kuzum uzandım yemeği de eşim yaptı ağrı gelince derin nefes alıp veriyorum iyi geliyo artık ne olursa kabulumAşağdan ulturasonla ölçe bilir ki , zararıda yok , çatı muayenesi elle yapılıyor o kötü , tamam sen rahat ol bişey çıkmamış zaten , dinlen güzelce
Bana cevabı olan yokmuKızlar bugün göbeği min sağ tarafı ağrıyor neden olabilir sizce
Özellikle yürürken ayakta iken oturduğun yerden kalkarken falan .kasik falan değil
Tam gobegin orta kenarı öyle diyim
Bebeğin pozisyonun dan kaynakli olabilir belki kuzum tatli bisey yiyip sol yanına uzan bi yer değiştirir belki bi organına baskı yapiyo olabilirBana cevabı olan yokmu
Bilemedim ki canım lidyanın dediği gibi bebek baskısından olabilir uzansan veya yürüsen değişir mi acabaBana cevabı olan yokmu
yaparız tabi yaa elhamdülillah, biz 6 kardeşiz en büyüğü abim sonra ben, benden sonra 4 kız kardeşim oldu en küçüğü doğunca ben krizlere girmiştimKardeşim doğduğunda 13 yaşındaydım her işi ben yapıyordumkimseye bırakmak istemiyordum , 5,6 aylıktı annem çalışıyordu , ta neresine kadar çıkmıştı kakası ben onu götürüp yıkamıştım banyo bile yaptırıyordum , artık 29 olmuşum kendi bebeğimede yaparım diye düşünüyorum
ya bizim en sonki yürüyüş hastaneyle sonuçlandığı için eşim artık korkuyor evden araçtan uzaklaşmayalım diyorHmm o zaman sen bilirsin kuzum bi kere alıssan her gun kendin istersin aslında biz dedikodulari eşimle yürürken yapıyoruz ona saklıyoruz hem de sıkılmadan yürüyoruzdedikodu yaparak yürümeyi de deneyebilirsin
Bana yalanci gibi gibi gelmedi.. yalanci olsa uzaninca geçerdiEvet canım yalanciymis
Benim bebek bakmada en ufak bir fikrimin olmamasıyaparız tabi yaa elhamdülillah, biz 6 kardeşiz en büyüğü abim sonra ben, benden sonra 4 kız kardeşim oldu en küçüğü doğunca ben krizlere girmiştimanne yeter doğurma diye hep ben bakıyordum bende 9 yaşındayken doğmuş en Küçük kardeşim vay beee
Ben de bıktım ama yapacak bir şey yok kaşıntı koku yoksa normal dendi.günde sayısız çamaşır değiştiriyorum.hayır değiştiriyorum ani hareket edince tekrarKızlar sizdede akıntıda artış var mı ya
Su gbi arada akıntı oluyo tedirgin oluyorum ya idrar mı bu ne anlamadım gitti çok sıkta sıkılıyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?