2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
ben öyle diyorum ama bi doğsun kimseye vermek istemeyeceksin diyorlar ama ben oldum olası küçük bebekten bişey anlamam
Kardeşim doğduğunda 13 yaşındaydım her işi ben yapıyordum kimseye bırakmak istemiyordum , 5,6 aylıktı annem çalışıyordu , ta neresine kadar çıkmıştı kakası ben onu götürüp yıkamıştım banyo bile yaptırıyordum , artık 29 olmuşum kendi bebeğimede yaparım diye düşünüyorum

Düzensiz sancılar vardi dun de vardı bi giriyo bi cikiyo
Benim nst sancim hic cikmadi ama acikligim vardi ve ben sanciyi hissediyordum onemli olan annenin ne hissettigi. O agrilar geldiginde ikinma hissi oluyormu. yatincada devam ediyormu. Ve devamli degil bir gidip geliyormu. Belinin ortasindan asagiya vuran bir agrimi

Belimin ortasindan kalcama inen bi agri hastane de dogumhaneye kadar zor yürüdüm belimi tuta tuta ıkinma hissi yok güçlü bir regl sancısı gibi her an adet olacakmışım gibi

Ya ben yürüyorum avm filan gidersem hele yorulmak değil benim sorunum da her gün zaman ayırmak ;( çalışmasam daha kolay olurdu da işe git gel bile yoruyor beynimi
Hmm o zaman sen bilirsin kuzum bi kere alıssan her gun kendin istersin aslında biz dedikodulari eşimle yürürken yapıyoruz ona saklıyoruz hem de sıkılmadan yürüyoruz dedikodu yaparak yürümeyi de deneyebilirsin

Aşağdan ulturasonla ölçe bilir ki , zararıda yok , çatı muayenesi elle yapılıyor o kötü , tamam sen rahat ol bişey çıkmamış zaten , dinlen güzelce
Oluruna biraktim kuzum uzandım yemeği de eşim yaptı ağrı gelince derin nefes alıp veriyorum iyi geliyo artık ne olursa kabulum

yaparız tabi yaa elhamdülillah, biz 6 kardeşiz en büyüğü abim sonra ben, benden sonra 4 kız kardeşim oldu en küçüğü doğunca ben krizlere girmiştim anne yeter doğurma diye hep ben bakıyordum bende 9 yaşındayken doğmuş en Küçük kardeşim vay beee

Hmm o zaman sen bilirsin kuzum bi kere alıssan her gun kendin istersin aslında biz dedikodulari eşimle yürürken yapıyoruz ona saklıyoruz hem de sıkılmadan yürüyoruz dedikodu yaparak yürümeyi de deneyebilirsin
ya bizim en sonki yürüyüş hastaneyle sonuçlandığı için eşim artık korkuyor evden araçtan uzaklaşmayalım diyor evin etrafında tur atmayı da ben hiç sevmiyorum yakınlarda park var ama oraya bile gidesi yok korktu bayağı bizim yürüyüşler yalan oldu ywq

Benim bebek bakmada en ufak bir fikrimin olmaması yeğenim var ama büyüdüğü sırada il disindaydim bir bebeğin büyüdüğüne hic tanık olmadım o yüzden. Ne alt değiştirmeyi bilirim ne yemek yedirmeyi hatta nasıl tutulur onu bile bilmiyorum annem doğunca otomatik yapıyorsun diyor ama ben inanmıyorum siz ne güzel tecrübelisiniz

Kızlar sizdede akıntıda artış var mı ya
Su gbi arada akıntı oluyo tedirgin oluyorum ya idrar mı bu ne anlamadım gitti çok sıkta sıkılıyorum zaten
Ben de bıktım ama yapacak bir şey yok kaşıntı koku yoksa normal dendi.günde sayısız çamaşır değiştiriyorum.hayır değiştiriyorum ani hareket edince tekrar kuru tutmazsak değiştirmezsek enfeksiyon ya da mantar..bebeğimin kafası çok aşağıda ondan arttı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…