Bu ilişki konusunda benim doktor bir şey demedi ya kafam karışık o konuda...Yok hastaneye yatirmadilar sanci artarsa gel dediler uzanmam gerekmis ama yuruyuslerini ihmal etme dedi cinsel ilişkiye girme dedi o da kasilmalari etkiliyormus
Ayy olabilir aslında .Bebeğin pozisyonun dan kaynakli olabilir belki kuzum tatli bisey yiyip sol yanına uzan bi yer değiştirir belki bi organına baskı yapiyo olabilir
Uzaninca ağrı baya azalıyor canım .ayakta ve yuruken hissediyorum ağrıyıBilemedim ki canım lidyanın dediği gibi bebek baskısından olabilir uzansan veya yürüsen değişir mi acaba
Geçen benimde bebişin çok baskısından göbeğimin üstü acımıştı sabahına ağrısı olmuştu
+1Benim bebek bakmada en ufak bir fikrimin olmamasıyeğenim var ama büyüdüğü sırada il disindaydim bir bebeğin büyüdüğüne hic tanık olmadım o yüzden. Ne alt değiştirmeyi bilirim ne yemek yedirmeyi hatta nasıl tutulur onu bile bilmiyorum annem doğunca otomatik yapıyorsun diyor ama ben inanmıyorum siz ne güzel tecrübelisiniz
Bende son bir haftadır yürüyüş diye çıkıp kendimi en yakın çay bahçesinde oturmuş buluyorumKızlar sizce kim evden yürüyüşe diye çıkıp dönüşte yorulmuş mc royal gommuşturayrıca markete uğrayıp abur cubur almıştır?
analıq iç güdüsü yaa, bence her kadın doğuştan çocuk bakıcısı gibi tecrübeli ve becerikliBenim bebek bakmada en ufak bir fikrimin olmamasıyeğenim var ama büyüdüğü sırada il disindaydim bir bebeğin büyüdüğüne hic tanık olmadım o yüzden. Ne alt değiştirmeyi bilirim ne yemek yedirmeyi hatta nasıl tutulur onu bile bilmiyorum annem doğunca otomatik yapıyorsun diyor ama ben inanmıyorum siz ne güzel tecrübelisiniz
Benimki de yasak koymadi hersey yolundaysa yasak yok son güne kadar ama korunun erkek meni ve spermi kasilmayi tetikliyormus bilginiz olsun korunmasız ilişki yasak aslında okuduğum kitapta benim haftam icin son günleriniz de eğer enerjiniz varsa eşinizle birlikte olun son seferiniz olabilir doğum yapıp uzun süre birlikte olamayabilirsiniz yazıyorduBu ilişki konusunda benim doktor bir şey demedi ya kafam karışık o konuda...
son açıklama çok mantıklı çünkü benim o kadar değilBen de bıktım ama yapacak bir şey yok kaşıntı koku yoksa normal dendi.günde sayısız çamaşır değiştiriyorum.hayır değiştiriyorum ani hareket edince tekrarkuru tutmazsak değiştirmezsek enfeksiyon ya da mantar..bebeğimin kafası çok aşağıda ondan arttı sanırım
benim dr başından beri hiçbir şey demiyor soramıyorum daBu ilişki konusunda benim doktor bir şey demedi ya kafam karışık o konuda...
Hic utanmayın sonucta gebeyiz gebelik opuserek olmuyor yabenim dr başından beri hiçbir şey demiyor soramıyorum da
ayy utanıyorum valla soramamHic utanmayın sonucta gebeyiz gebelik opuserek olmuyor yaben soruyorum
Genelde yasak olduğunda söylüyorlar soylememisse yasak degildirayy utanıyorum valla soramamhayır yani dr niye söylemiyor ki insan bilgi vermez mi aaa jajakaka
9 aydır bizde tık yokBu ilişki konusunda benim doktor bir şey demedi ya kafam karışık o konuda...
evet öyle zaten söylediği tek şey sorun yok hiçbir şey yasak değil aajsjajaGenelde yasak olduğunda söylüyorlar soylememisse yasak degildir
Ben de 1 saat yürüyüş planlayıp 20 dk sonra oturdumKızlar sizce kim evden yürüyüşe diye çıkıp dönüşte yorulmuş mc royal gommuşturayrıca markete uğrayıp abur cubur almıştır?
Bana da dün eğitim veren ebe dediki 36. Haftadan sonra ilişkiye girin. Ve özellikle korunmayın spermin o hücreler üzerinde gevşetme etkisi var dedi. 36dan sonra ilişki olsun diyor yani. Rahimin gevşemesi içinBenimki de yasak koymadi hersey yolundaysa yasak yok son güne kadar ama korunun erkek meni ve spermi kasilmayi tetikliyormus bilginiz olsun korunmasız ilişki yasak aslında okuduğum kitapta benim haftam icin son günleriniz de eğer enerjiniz varsa eşinizle birlikte olun son seferiniz olabilir doğum yapıp uzun süre birlikte olamayabilirsiniz yazıyordu
Ağırlaştık ya olmuyor cidden azıcık yürüsem karnım kasılıyorBen de 1 saat yürüyüş planlayıp 20 dk sonra oturdum
Yavaş yavaş dinlene dinlene artıkAğırlaştık ya olmuyor cidden azıcık yürüsem karnım kasılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?