2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bebeğin pozisyonun dan kaynakli olabilir belki kuzum tatli bisey yiyip sol yanına uzan bi yer değiştirir belki bi organına baskı yapiyo olabilir
Ayy olabilir aslında .
Hamilelik başlarında aynı ağrı ile gece uyanmıştım doktor kontrolund gittiğimde bebek soldan sağa gecmisti yine öyle bişey olmuş olabilir .cuma kontrolüm var sorucam yine doktora artarsa yarın giderim

Kızlar şu geceliği ve üstüne beyaz bir sabahlık aldım. Ama başka bir gecelik daha almak istiyorum nolur bana model atın noluur

Eklentiler

• Screenshot_20230802-204105_Trendyol.webp
    10 KB · Görüntüleme: 60
Uzaninca ağrı baya azalıyor canım .ayakta ve yuruken hissediyorum ağrıyı

+1
Al benden de o kadar bir bebek vesi bile değiştirmedim ömrümde .küçük çocuk giydirmedim Allah'a emanet büyüteceğiz artik
kv ben yeni doğan bebek tutamam yikayamam demelere başladı nasıl çocuk doğurup büyüttün o zmaan dedim eltileri halletmiş
bende o zaman ben sana çocuk emanet edemem böyle sonra bana bozulma dedim

Kızlar sizce kim evden yürüyüşe diye çıkıp dönüşte yorulmuş mc royal gommuştur ayrıca markete uğrayıp abur cubur almıştır?
Bende son bir haftadır yürüyüş diye çıkıp kendimi en yakın çay bahçesinde oturmuş buluyorum

analıq iç güdüsü yaa, bence her kadın doğuştan çocuk bakıcısı gibi tecrübeli ve becerikli

Bu ilişki konusunda benim doktor bir şey demedi ya kafam karışık o konuda...
Benimki de yasak koymadi hersey yolundaysa yasak yok son güne kadar ama korunun erkek meni ve spermi kasilmayi tetikliyormus bilginiz olsun korunmasız ilişki yasak aslında okuduğum kitapta benim haftam icin son günleriniz de eğer enerjiniz varsa eşinizle birlikte olun son seferiniz olabilir doğum yapıp uzun süre birlikte olamayabilirsiniz yazıyordu

son açıklama çok mantıklı çünkü benim o kadar değil

NewMamaa

al canım sana dev hizmetim ben şu lacivert desenlinin pijama takımı ve sabahlığını almıştım

Eklentiler

• IMG_20230802_211438.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_20230802_211415.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_20230802_211351.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 63
Bana da dün eğitim veren ebe dediki 36. Haftadan sonra ilişkiye girin. Ve özellikle korunmayın spermin o hücreler üzerinde gevşetme etkisi var dedi. 36dan sonra ilişki olsun diyor yani. Rahimin gevşemesi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…