Benimki en son izin var sorun yok demişti bir daha yasak demedibenim dr başından beri hiçbir şey demiyor soramıyorum da
Ama ben pembe istiyorumNewMamaa
al canım sana dev hizmetimben şu lacivert desenlinin pijama takımı ve sabahlığını almıştım
Bi 9 ay daha dayan9 aydır bizde tık yok
Sancılar böyle mi oluyormuş ya biz de öğrenmiş olduk kuzum. Şimdi hala bekliyorsun dimi sen son durumdaCanım yalancı sancıdır büyük ihtimalle bak benim gerçek sancılar böyle Eki Görüntüle 3281048
hahahahaahah eşin=benBenimki en son izin var sorun yok demişti bir daha yasak demedihala yasak değil galiba qma ben korkuyorum. Eşime dedim sorsak mı doktora diye. O da doktor doğurmak üzeresin hala aklın nerde der diye dalga geçti benimle sormadık
Benim 2 gun sonra 36. Hafta doluyo aklimda bulunsunBana da dün eğitim veren ebe dediki 36. Haftadan sonra ilişkiye girin. Ve özellikle korunmayın spermin o hücreler üzerinde gevşetme etkisi var dedi. 36dan sonra ilişki olsun diyor yani. Rahimin gevşemesi için
aa sorry onu atlamışımAma ben pembe istiyorumo kızı boşuna doğurmuyoruz laciyi beğendim he
Bütün dr kar aşağdan dikiş atıyorlar , dikişsiz istiyorsanız suda doğum yapmanız gerekiyor
Simdi bisey yok ama kuzu iyiyim koltuk kiliflarini çıkarıp yikayacak kadar iyi oldumBana yalanci gibi gibi gelmedi.. yalanci olsa uzaninca geçerdi
Normaldir canım diye düşünüyorum çünkü benim bir kez öyle oldu geriliyordu sankiBana cevabı olan yokmu
Afiyet olsunKızlar sizce kim evden yürüyüşe diye çıkıp dönüşte yorulmuş mc royal gommuşturayrıca markete uğrayıp abur cubur almıştır?
Kuzu bence de bebeğin pozisyonundan olabilir tekmeleri bile bazen acıtabiliyor o da olabilir. Azalma olmadı mı aynı mı pekiBana cevabı olan yokmu
Öyle oluyor biraz ama şimdi ben anneme söylüyor kabul etmiyor yok sen ne yaptın diyoryaparız tabi yaa elhamdülillah, biz 6 kardeşiz en büyüğü abim sonra ben, benden sonra 4 kız kardeşim oldu en küçüğü doğunca ben krizlere girmiştimanne yeter doğurma diye hep ben bakıyordum bende 9 yaşındayken doğmuş en Küçük kardeşim vay beee
YarasinKızlar sizce kim evden yürüyüşe diye çıkıp dönüşte yorulmuş mc royal gommuşturayrıca markete uğrayıp abur cubur almıştır?
Ben de bıktım ama yapacak bir şey yok kaşıntı koku yoksa normal dendi.günde sayısız çamaşır değiştiriyorum.hayır değiştiriyorum ani hareket edince tekrarkuru tutmazsak değiştirmezsek enfeksiyon ya da mantar..bebeğimin kafası çok aşağıda ondan arttı sanırım
Evet aşağının dikişi sürekli akıntı olduğu için daha zor iyileşiyor ve sonrasında ilişkiye girmekte gerdek gecesinden daha ağrılı oluyormuş okuduğum yorumlaradan bunu anladımİşte o yüzden sezeryana daha yakınım
Bu askılılar görüntü olarak çok hoşuma gidiyor ama emzirme sütyeninin de askısı olacak öyle askı görüntüsünü sevemiyorum bir türlü.kısa kollularda da model pek yok hala geceliğim yok sadece pijama takımı var sabahlıklıNewMamaa
al canım sana dev hizmetimben şu lacivert desenlinin pijama takımı ve sabahlığını almıştım
Güzel bir video kızlar bakın. Bebişler emmezse
Gündüz çöktü daisten gelince yattım sürekli epey azaldı gibiKuzu bence de bebeğin pozisyonundan olabilir tekmeleri bile bazen acıtabiliyor o da olabilir. Azalma olmadı mı aynı mı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?