2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Evet aşağının dikişi sürekli akıntı olduğu için daha zor iyileşiyor ve sonrasında ilişkiye girmekte gerdek gecesinden daha ağrılı oluyormuş okuduğum yorumlaradan bunu anladım

Gerdek gecesini opup basiniza koyarsiniz. O kadar aciyor. Korkutmak gibi olmasin ama :)

Ay bir şey daha sorcam kız anaları:) ben bebişin ilk kıyafetini saklayacağım o yüzden o da güzel şık olsun istiyorum. Yok içime sinen bir tulum yok beyaz ama pembeli kibar ama biraz da gösterişli

Evet aşağının dikişi sürekli akıntı olduğu için daha zor iyileşiyor ve sonrasında ilişkiye girmekte gerdek gecesinden daha ağrılı oluyormuş okuduğum yorumlaradan bunu anladım
Yokk herkeste öyle olacak diye bir şey yok bence. Süreci çok rahat atlatanlar da var kötü şeyler okuyup zihni o yönde doldurmayın derim. Gerdek gecesi de ağrılı değildi ki hem

Ay bir şey daha sorcam kız anaları:) ben bebişin ilk kıyafetini saklayacağım o yüzden o da güzel şık olsun istiyorum. Yok içime sinen bir tulum yok beyaz ama pembeli kibar ama biraz da gösterişli
Bende o arayışa girdim ama içime sindiremiyorum. Doğmadan buluruz inşallah. Sanırım ilk giydirdikleri takımıda biz odaya getirdiklerinde değiştireceğiz değil mi?

E güzelmiş işte sakla madem ben saklaya bildiğimin hepsini saklicam

Kızlar sizce kim evden yürüyüşe diye çıkıp dönüşte yorulmuş mc royal gommuştur ayrıca markete uğrayıp abur cubur almıştır?
Bende şimdi yürüyüşten geldim gelirken gözüm dondurmacıya, pastaneye takıldı. Bakışmakla kaldım. Lodos mu vardı neydi sahil çok pis kokuyordu midemi mahvetti ya soda içiyorum şimdi. Sana afiyetler olsun.

Maşallah bu arada hepinize herkes yürüyüş yapıyor. Haziran ortasına kadar bende günde 7000 adımı geçiyordum. O sıcaklar başladı ya o sıcaklar. Ejderha alev üflüyor gibi. Adımımı atmıyorum - atamıyorum.
Evim 1. Katta normalde merdivenle çıkıyorum. Son zamanlarda asansör sıfırda olsun da bahane edip bineyim diye dua ediyorum resmen

şahsen bende almadım gecelik evdekiler bile öylece duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…