- 2 Temmuz 2023
- 12.073
- 36.184
- 528
Evet aşağının dikişi sürekli akıntı olduğu için daha zor iyileşiyor ve sonrasında ilişkiye girmekte gerdek gecesinden daha ağrılı oluyormuş okuduğum yorumlaradan bunu anladım
Aman yine de dikkat et lidya, yorma kendiniSimdi bisey yok ama kuzu iyiyim koltuk kiliflarini çıkarıp yikayacak kadar iyi oldum
Aklımda hiç orda değil valla ben yasak desin istiyomhahahahaahah eşin=ben
İnstagramda denk geldim valla dedim benim gibi bilmeyenler de bilsinGecenlerde burda miydi, agustos analarinda miydi hatirlamiyorum anlatmaya calistigim ilk besleme yontemi buydu. Amme hizmeti olmus smg, gorselle destekleyince iyi oluyor.
Tisikkir idiriz
Yokk herkeste öyle olacak diye bir şey yok bence. Süreci çok rahat atlatanlar da var kötü şeyler okuyup zihni o yönde doldurmayın derim. Gerdek gecesi de ağrılı değildi ki hemEvet aşağının dikişi sürekli akıntı olduğu için daha zor iyileşiyor ve sonrasında ilişkiye girmekte gerdek gecesinden daha ağrılı oluyormuş okuduğum yorumlaradan bunu anladım
Baskılıyordur orayı yüksek ihtimalGündüz çöktü daisten gelince yattım sürekli epey azaldı gibi
Gaz sıkışması da olabilir dedim ama ağrı tek tarafta
Raporun hakkını veren birileri varKızlar sizce kim evden yürüyüşe diye çıkıp dönüşte yorulmuş mc royal gommuşturayrıca markete uğrayıp abur cubur almıştır?
Bende o arayışa girdim ama içime sindiremiyorum. Doğmadan buluruz inşallah. Sanırım ilk giydirdikleri takımıda biz odaya getirdiklerinde değiştireceğiz değil mi?Ay bir şey daha sorcam kız anaları:) ben bebişin ilk kıyafetini saklayacağım o yüzden o da güzel şık olsun istiyorum. Yok içime sinen bir tulum yokbeyaz ama pembeli kibar ama biraz da gösterişli
Ay bugün ben de akşam yemeği olarak yedimKızlar sizce kim evden yürüyüşe diye çıkıp dönüşte yorulmuş mc royal gommuşturayrıca markete uğrayıp abur cubur almıştır?
Aynen bende onu yazacaktım.Yokk herkeste öyle olacak diye bir şey yok bence. Süreci çok rahat atlatanlar da var kötü şeyler okuyup zihni o yönde doldurmayın derim. Gerdek gecesi de ağrılı değildi ki hem
Aynen öyle bende öyle okudum , yani biri yazmış sankı komple kapanmış ve orda duvar varmış gibi acıyordu , gerçi arkadaşım sezaryen oldu oda çok zor oldu dedi ama normal doğum extra zorGerdek gecesini opup basiniza koyarsiniz. O kadar aciyor. Korkutmak gibi olmasin ama :)
Ben atmıştım canim ustlerde suwen gecelikKızlar şu geceliği ve üstüne beyaz bir sabahlık aldım. Ama başka bir gecelik daha almak istiyorum nolur bana model atın noluur
E güzelmiş işte sakla mademAy bir şey daha sorcam kız anaları:) ben bebişin ilk kıyafetini saklayacağım o yüzden o da güzel şık olsun istiyorum. Yok içime sinen bir tulum yokbeyaz ama pembeli kibar ama biraz da gösterişli
Bende şimdi yürüyüşten geldim gelirken gözüm dondurmacıya, pastaneye takıldı. Bakışmakla kaldım. Lodos mu vardı neydi sahil çok pis kokuyordu midemi mahvetti ya soda içiyorum şimdi. Sana afiyetler olsun.Kızlar sizce kim evden yürüyüşe diye çıkıp dönüşte yorulmuş mc royal gommuşturayrıca markete uğrayıp abur cubur almıştır?
Benim çok ağrılıydı sanki matkapla deliniyormuş gibiYokk herkeste öyle olacak diye bir şey yok bence. Süreci çok rahat atlatanlar da var kötü şeyler okuyup zihni o yönde doldurmayın derim. Gerdek gecesi de ağrılı değildi ki hem
Valla benim gittiğim her doktor ilişkiye girebilirsiniz bir sıkıntı yok dedi. Ama biz hiç girmedikbenim dr başından beri hiçbir şey demiyor soramıyorum da
tüm anneler mi aynı olurÖyle oluyor biraz ama şimdi ben anneme söylüyor kabul etmiyor yok sen ne yaptın diyorunuttu valla yaptıklarımı
şahsen bende almadım gecelik evdekiler bile öylece duruyorBu askılılar görüntü olarak çok hoşuma gidiyor ama emzirme sütyeninin de askısı olacak öyle askı görüntüsünü sevemiyorum bir türlü.kısa kollularda da model pek yok hala geceliğim yok sadece pijama takımı var sabahlıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?