2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben uzun kollu bir sey koymayi düşünmüyorum ya koymali miyiz yanıyorum ben
Ablam çok üşümüştü sezeryandan çıkınca o yüzden ekledim. Hatta peluş sabahlığım var onu da yanıma almıcam ama arabada tutmayı düşünüyorum gerekirse kullanırım. İlk anda ısınması epey zor olmuştu

Ek

Ek olarak 3 atlet 3 çorap 3 sütyen 6 külot ekledim. Detay yazıyorum ama sayılardan emin olamadım koyarken fazla mı eksik mi
Çorap ve atlet mi okurken ateşim 55 derece oldu. Gerci daha önce de yazılmıştı burda ameliyathaneden çıkınca usunuyor diye. Sayılar makul gözüküyor. Depend aldınız mi kilot bez ben bir iki tane koyarım dedim depend in üstüne bi daha kulot giycez mi?

anestezinin etkisi ile ilk başlarda üşüme oluyor evet ama ona ne yaparsan yap çok zor ısınıyorsun, bu durumlarda hastanede battanniye pike falan bulunur, spinal etkisi geçince üşüme de geçiyor

Aa evet depend olunca külot çok ihtiyaç olmaz azaltabilirim. Depend de ekleyeceğim ama henüz almadım

Yeterli bence taburcu olunca giyeceklerinide unutma giderken giydiklerini belki kirlenir giyemezsin vs.

anestezinin etkisi ile ilk başlarda üşüme oluyor evet ama ona ne yaparsan yap çok zor ısınıyorsun, bu durumlarda hastanede battanniye pike falan bulunur, spinal etkisi geçince üşüme de geçiyor
Valla bilmiyorum ameliyat öncesi mi sonrası mı artık biraz ameliyathanede uzun kalmıştı. Geldiğinde dişleri titriyordu

Aa evet depend olunca külot çok ihtiyaç olmaz azaltabilirim. Depend de ekleyeceğim ama henüz almadım
Ben 75 kilo olduğum icin xl aldım büyük Migros’larda xl oluyor fiyatı internetten daha makul bakabilirsiniz. Ama fazla olsun az olmasın bence iyi yapmışsınız çanta ısını ekran görüntüsü aldım hazırlarken bakacağım. Haftasonu annem gelicek insallah biz de hazırlayacağız çantayı eşyalar her sey hazır da odayı anca kurduk onları yerleştirip çanta ısını halledecegiz artık

Ayy geçmiş olsun annene. Kv ye de sancılarım başladı dinlenmem lazım el atın şu eve gali

Yorucu bir iş yanınızda annenizin olması iyi olmuş ben tek başıma yaptım tüm günümü aldı. Migros’tan daha uyguna aldık diyen arkadaşlar olmuştu ben de baktım 2-3 Migros’a ama bulamadım.

Valla bilmiyorum ameliyat öncesi mi sonrası mı artık biraz ameliyathanede uzun kalmıştı. Geldiğinde dişleri titriyordu
evet öyle ameliyathane soğuktur, anestezi ile vücut ısısı daha da düşüyor tir tir titrer hasta çıkınca Ağustos sıcağında bile, ama spinalin etkisi geçince üşüme de geçiyor, ben histeroskpi olmuştum 1 Ağustos ta, ameliyathaneden çıkınca uyanma odasına alıyorlar bende tir tir titriyordum ve üniversite hastanesinde bildiğim borulardan gelen sıcak havayla seni ısıtmaya çalışıyorlardı ona rağmen ısınamamıştım bir türlü

katılıyorum banada fazla geldi kendim için iki takım binsabahlık götürmeyi düşünüyorum ozguss
Benim de 2 takım biri çekim için sabahlık takım bir tane de fazladan ipli elbise koydum ilk anda giymek için.
Bana fazla gelmedi aslında kabin boy valiz boş mu gitsin gelsin
Bir de illaki gelir gider ama ben yaşadığım yerde değil memleketimde doğum yapıcam. Hastane merkezde annemler ilçede yaşıyor 30 km mesafede o yüzden garantici oldum biraz da

Ayy geçmiş olsun annene. Kv ye de sancılarım başladı dinlenmem lazım el atın şu eve gali
Ben kv prof doçent dr kendisi herseyi biliyo sancısı vardi bugun hastaneye gittik diye eşim aradi sonra yalancı sancıymis dedi endiselenmesinler diye kayinvalidem Ben tahmin etmiştim gitmenize gerek yoktu dedi kendi dr um bile gel bi bakalim demişken o bu hamilelik konusunda prof boşuna okumuş bu dr lar anne diyorum jajajjsjs gozlerinde rontgen cihazı var mesela ultrason fotoğrafında bebeğin suratına bakıp eşime benzettigi bi yer bulamayınca kemik yapısı oğluma benziyor baya dedi dayanamadim kahkaha bastım bi insan bebegin yüzüne bakarak kemik yapısını nasıl anlar bide bizim bebek tombul yanak kemiğe dair bir ibare yok

Yorucu bir iş yanınızda annenizin olması iyi olmuş ben tek başıma yaptım tüm günümü aldı. Migros’tan daha uyguna aldık diyen arkadaşlar olmuştu ben de baktım 2-3 Migros’a ama bulamadım.
Aslında izindeyim ve kendimi öyle yorgun hissetmiyorum ben annem bana gelsin diye nazlanıyorum İzmir’den aydına gelicek. 2bucuk sene Mardin’de yaşadım annem iki kere yanıma gelebildi ben iki ayda bir gidiyordum ama annenin geliyor olması daha güzelmiş manevi olarak huzur veriyor cok şükür. Yalnız olan yalnız bırakılan her anne arkadaşıma kolaylıklar ve sabırlar diliyorum. Analığınız erken başladı sizlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…