katılıyorum banada fazla geldiBana göre yeterse artar bile
Fazla gibi geldi banaEk
Ek olarak 3 atlet 3 çorap 3 sütyen 6 külot ekledim. Detay yazıyorum ama sayılardan emin olamadım koyarken fazla mı eksik mi
kız maşallah bütün dolabı koymuşsunEk
Ek olarak 3 atlet 3 çorap 3 sütyen 6 külot ekledim. Detay yazıyorum ama sayılardan emin olamadım koyarken fazla mı eksik mi
Ablam çok üşümüştü sezeryandan çıkınca o yüzden ekledim. Hatta peluş sabahlığım var onu da yanıma almıcam ama arabada tutmayı düşünüyorum gerekirse kullanırım. İlk anda ısınması epey zor olmuştuBen uzun kollu bir sey koymayi düşünmüyorum ya koymali miyiz yanıyorum ben
Çorap ve atlet mi okurken ateşim 55 derece oldu. Gerci daha önce de yazılmıştı burda ameliyathaneden çıkınca usunuyor diye. Sayılar makul gözüküyor. Depend aldınız mi kilot bez ben bir iki tane koyarım dedim depend in üstüne bi daha kulot giycez mi?Ek
anestezinin etkisi ile ilk başlarda üşüme oluyor evet ama ona ne yaparsan yap çok zor ısınıyorsun, bu durumlarda hastanede battanniye pike falan bulunur, spinal etkisi geçince üşüme de geçiyorAblam çok üşümüştü sezeryandan çıkınca o yüzden ekledim. Hatta peluş sabahlığım var onu da yanıma almıcam ama arabada tutmayı düşünüyorum gerekirse kullanırım. İlk anda ısınması epey zor olmuştu
Aa evet depend olunca külot çok ihtiyaç olmaz azaltabilirim. Depend de ekleyeceğim ama henüz almadımÇorap ve atlet mi okurken ateşim 55 derece oldu. Gerci daha önce de yazılmıştı burda ameliyathaneden çıkınca usunuyor diye. Sayılar makul gözüküyor. Depend aldınız mi kilot bez ben bir iki tane koyarım dedim depend in üstüne bi daha kulot giycez mi?
Yeterli bence taburcu olunca giyeceklerinide unutma giderken giydiklerini belki kirlenir giyemezsin vs.Kızlar bugün ütü işlerini hallettim çantayı tam olarak olmasa da yerleştirdim. Şimdi 1 tane sabahlık gecelik takımı koydum. 1 tane askılı elbise, 1 tane kısa kollu önden düğmeli pijama tk, 1 tane uzun kollu önden düğmeli pijama tk koydum yeterli mi? Yıkayıp ütülediğim 1-2 pijama daha var gerekliyse arttırabilirim.
Ben de uzun kollu koymadım ama doğumdan sonra ayak cok üşüyor diye duydugumdan kalın çorap da koydum valizeBen uzun kollu bir sey koymayi düşünmüyorum ya koymali miyiz yanıyorum ben
Valla bilmiyorum ameliyat öncesi mi sonrası mı artık biraz ameliyathanede uzun kalmıştı. Geldiğinde dişleri titriyorduanestezinin etkisi ile ilk başlarda üşüme oluyor evet ama ona ne yaparsan yap çok zor ısınıyorsun, bu durumlarda hastanede battanniye pike falan bulunur, spinal etkisi geçince üşüme de geçiyor
Ben 75 kilo olduğum icin xl aldım büyük Migros’larda xl oluyor fiyatı internetten daha makul bakabilirsiniz. Ama fazla olsun az olmasın bence iyi yapmışsınız çanta ısınıAa evet depend olunca külot çok ihtiyaç olmaz azaltabilirim. Depend de ekleyeceğim ama henüz almadım
Evet onu da eklicemYeterli bence taburcu olunca giyeceklerinide unutma giderken giydiklerini belki kirlenir giyemezsin vs.
Ayy geçmiş olsun annene. Kv ye de sancılarım başladı dinlenmem lazım el atın şu eve galiBaktim bebek her an gelebilir ben de şu ev temizleme işini hizlandirdim anneme guveniyordum ayağını burktu ustune basmamasi gerekmis kayinvalideme kalsa her gun ben yaparim diyor ama icraat yok anca laftaben de sıcaklarda bugun yaparim yarin yaparim diye diye yalancı da olsa sancilarim başladı bari bebek temiz eve gelsin diye az az da olsa yapayim dedim
Yorucu bir iş yanınızda annenizin olması iyi olmuş ben tek başıma yaptım tüm günümü aldı. Migros’tan daha uyguna aldık diyen arkadaşlar olmuştu ben de baktım 2-3 Migros’a ama bulamadım.Ben 75 kilo olduğum icin xl aldım büyük Migros’larda xl oluyor fiyatı internetten daha makul bakabilirsiniz. Ama fazla olsun az olmasın bence iyi yapmışsınız çanta ısınıekran görüntüsü aldım hazırlarken bakacağım. Haftasonu annem gelicek insallah biz de hazırlayacağız çantayı eşyalar her sey hazır da odayı anca kurduk onları yerleştirip çanta ısını halledecegiz artık
yine de alırım bir iki tane dursun hastanede lazım olur belki diyeşahsen bende almadım gecelik evdekiler bile öylece duruyor
Kahkaha attım,sen çok yaşa emiBenim çok ağrılıydı sanki matkapla deliniyormuş gibi
evet öyle ameliyathane soğuktur, anestezi ile vücut ısısı daha da düşüyor tir tir titrer hasta çıkınca Ağustos sıcağında bile, ama spinalin etkisi geçince üşüme de geçiyor, ben histeroskpi olmuştum 1 Ağustos ta, ameliyathaneden çıkınca uyanma odasına alıyorlar bende tir tir titriyordum ve üniversite hastanesinde bildiğim borulardan gelen sıcak havayla seni ısıtmaya çalışıyorlardı ona rağmen ısınamamıştım bir türlüValla bilmiyorum ameliyat öncesi mi sonrası mı artık biraz ameliyathanede uzun kalmıştı. Geldiğinde dişleri titriyordu
Benim de 2 takım biri çekim için sabahlık takım bir tane de fazladan ipli elbise koydum ilk anda giymek için.
Ben kv prof doçent dr kendisi herseyi biliyoAyy geçmiş olsun annene. Kv ye de sancılarım başladı dinlenmem lazım el atın şu eve gali
Aslında izindeyim ve kendimi öyle yorgun hissetmiyorum ben annem bana gelsin diye nazlanıyorumYorucu bir iş yanınızda annenizin olması iyi olmuş ben tek başıma yaptım tüm günümü aldı. Migros’tan daha uyguna aldık diyen arkadaşlar olmuştu ben de baktım 2-3 Migros’a ama bulamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?