2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bende o arayışa girdim ama içime sindiremiyorum. Doğmadan buluruz inşallah. Sanırım ilk giydirdikleri takımıda biz odaya getirdiklerinde değiştireceğiz değil mi?
Nemli olduğu için ebeler demese bile değiştirin. Klimalarda açık olacak hastane üşütmeyelim bebişlerimizi ilk günden.

Ay bir şey daha sorcam kız anaları:) ben bebişin ilk kıyafetini saklayacağım o yüzden o da güzel şık olsun istiyorum. Yok içime sinen bir tulum yok beyaz ama pembeli kibar ama biraz da gösterişli
Al canım buldum ben

Bizim burası bu gün biraz saoğudu sanki ya ama bu sene bizim şansımıza çok sıcaktı

Bizim burası bu gün biraz saoğudu sanki ya ama bu sene bizim şansımıza çok sıcaktı
Alev üflemiyor evet bugün. Yarın nem geliyormuş. Sanki az nemli gibi elhamı buhur sıcakları mı neymiş. Gelsin bakalım o da gelsin. Bu sene gelmezse hatrımız kalırdı.

Kızlar bugün ütü işlerini hallettim çantayı tam olarak olmasa da yerleştirdim. Şimdi 1 tane sabahlık gecelik takımı koydum. 1 tane askılı elbise, 1 tane kısa kollu önden düğmeli pijama tk, 1 tane uzun kollu önden düğmeli pijama tk koydum yeterli mi? Yıkayıp ütülediğim 1-2 pijama daha var gerekliyse arttırabilirim.

Aman yine de dikkat et lidya, yorma kendini
Baktim bebek her an gelebilir ben de şu ev temizleme işini hizlandirdim anneme guveniyordum ayağını burktu ustune basmamasi gerekmis kayinvalideme kalsa her gun ben yaparim diyor ama icraat yok anca lafta ben de sıcaklarda bugun yaparim yarin yaparim diye diye yalancı da olsa sancilarim başladı bari bebek temiz eve gelsin diye az az da olsa yapayim dedim

Bana göre yeterse artar bile

Aynen bende onu yazacaktım. Bu tip şeyler tamamen kişiye göre değişiyor.
Bence de ilk gece hic ağrılı degildi hatta ben eşime sey demiştim bu kadar guzel bir şeymiş neden 4 sene bekledik hala aktif bir cinsel hayatımız var. Hatta normal düşünüyorum kesin vajinoplasti olurum kendim için de eşim icin de . Ama tabi dikiş ağrısı başka bir şeyse bilemem

Bana cevabı olan yokmu
Benim de ilk 12. Haftada ve sonraki haftalarda ve ara ara olmuştu. Doktorum bebek ve rahim büyüdüğü için karın kasları geriliyor demişti. Genellikle birkaç gün sürüyor, sonra geçiyor. Sıkışmış gaz sancısı gibi. Bazı hareketlerle (eğilme) artıyordu. Sizin de bu şekil mi acaba?

Ben uzun kollu bir sey koymayi düşünmüyorum ya koymali miyiz yanıyorum ben

Ek
Ek olarak 3 atlet 3 çorap 3 sütyen 6 külot ekledim. Detay yazıyorum ama sayılardan emin olamadım koyarken fazla mı eksik mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…