2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bu rapor olayında da birşey öğrendim.
36+6 da doğum yaptık, işe gitmemeye karar verdik vs. çalışamaz aldık diyelim bu 6 gün devir olmuyormuş. Hafta bazında sayıyormuş sgk. 36. hafta da izne çıkmış gibi. gittiğimiz 6 günle kalıyoruz yani.

Bölük bölük uyudum hep en son uyandığımda 4.30du
Günaydın güzel anneler artık öyle deliksiz uykular yok iki saatte bir tuvalete kalkıyorum bende birde sıcak zaten uyunmuyor pek,ama gün içinde uyuyorum Allah çalışan annelere kolaylik versin hamilelikte zor bence çalışmak

Kızlar gece 4 te uyandım , her zaman ki gibi dürtiyim hareket etsin uyim dedim , ne yaptıysam tık yok , 45 dk uğraştım en son kalktım bisküvi yedim geldim tekrar uzandım yine yok , Allahım tam eşimi uyandırıyordum bırak babam uyusun der gibi ufaktan başladı balık gibi kaymaya , ama bu nasıl bi uyku bu kadar dürttüm niye uyanmıyordu ödüm koptu

tuvalet ihtiyacı sağolsun hiç kesintisiz uyunulur mu, bi de sürekli boğazım kuruyor bir iki damla su da içiyorum kısır döngüye giriyorum
Aa benimde hep geçerli boğazım kuruyor ya 2 damla su içsem yarım saat sonra uyanıyorum ama hep gece böyle oluyor niye acaba

Aa benimde hep geçerli boğazım kuruyor ya 2 damla su içsem yarım saat sonra uyanıyorum ama hep gece böyle oluyor niye acaba
benim burnum hep tıkalı ağızdan nefes alıp veriyorum ondan oluyor, seninde ortam nemsiz kuruysa boğaz kuruluğu yapabilir

Canım artık onlarda belli haftadan sonra derin uykuya dalabiliyor diye okumuştum hamile günlüğünde bir ara ondandır annesi azcık uyusun büyüsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…