- 3 Haziran 2023
- 309
- 321
- 33
- 32
Günaydın geçe kesintisiz uyuyabilen var mı yaGünaydın kızlar; Herkes uyuyor mu
Ben hiiç uyuyamadım desem yeriGünaydın geçe kesintisiz uyuyabilen var mı ya
çalışmasak uyumazdık sabah erkenden dikilirdik ayağaAhh keşke uyusak işteyiz
Mesela örnekGünaydın işim gücüm yok ama yine erken saatlerde uyanıyorum. Çalışan arkadaşlara kolay gelsin valla beden ağırlaştıkça sıkıntı oluyor.
Ben bu aralar tuvalet dışında uyanmıyorum. Arada kedim uyandırıyor. Bu etmenleri saymazsak güzel uyuyorum diyebilirim.Günaydın geçe kesintisiz uyuyabilen var mı ya
Bence 37. Haftaya kadar devletin izin vermesi çok saçma, toplamda 16 hafta ücretli izin olmasıda çok saçmaAhh keşke uyusak işteyiz
Bölük bölük uyudum hep en son uyandığımda 4.30duGünaydın geçe kesintisiz uyuyabilen var mı ya
GünaydınBölük bölük uyudum hep en son uyandığımda 4.30du
Tuvalete kalk, sıcağa kalk, sağa sola dönerken kalk, bebiş kaburgana çıksın vursun kalk..Günaydın geçe kesintisiz uyuyabilen var mı ya
Ben gece yarısı uyandım uyuyamadım o yüzden uyuyordumGünaydın kızlar; Herkes uyuyor mu
işe gitmiyorsun kuzum bizim için de uyuuuBen gece yarısı uyandım uyuyamadım o yüzden uyuyordum
tuvalet ihtiyacı sağolsun hiç kesintisiz uyunulur mu, bi de sürekli boğazım kuruyor bir iki damla su da içiyorum kısır döngüye giriyorumGünaydın geçe kesintisiz uyuyabilen var mı ya
Aa benimde hep geçerli boğazım kuruyor ya 2 damla su içsem yarım saat sonra uyanıyorum ama hep gece böyle oluyor niye acabatuvalet ihtiyacı sağolsun hiç kesintisiz uyunulur mu, bi de sürekli boğazım kuruyor bir iki damla su da içiyorum kısır döngüye giriyorum
Günaydın canlarrr evet işimizin başındayız çok şükürrrGünaydın kızlar; Herkes uyuyor mu
benim burnum hep tıkalı ağızdan nefes alıp veriyorum ondan oluyor, seninde ortam nemsiz kuruysa boğaz kuruluğu yapabilirAa benimde hep geçerli boğazım kuruyor ya 2 damla su içsem yarım saat sonra uyanıyorum ama hep gece böyle oluyor niye acaba
bakalım sayılı gün çabuk geçiyor muGünaydın canlarrr evet işimizin başındayız çok şükürrr37 ye kadar diren duygu diyorum her sabah uyanınca 3 hafta kaldııı
Bizimse klima açık acaba o mu yapıyor yoksa çok nem varbenim burnum hep tıkalı ağızdan nefes alıp veriyorum ondan oluyor, seninde ortam nemsiz kuruysa boğaz kuruluğu yapabilir
bingo canım o yapıyor, havayı kurutuyor hem zaten rahatsız da eder, ben asla uyuyamam klimalı ortamdaBizimse klima açık acaba o mu yapıyor yoksa çok nem var
Canım artık onlarda belli haftadan sonra derin uykuya dalabiliyor diye okumuştum hamile günlüğünde bir ara ondandır annesi azcık uyusun büyüsünKızlar gece 4 te uyandım , her zaman ki gibi dürtiyim hareket etsin uyim dedim , ne yaptıysam tık yok , 45 dk uğraştım en son kalktım bisküvi yedim geldim tekrar uzandım yine yok , Allahım tam eşimi uyandırıyordum bırak babam uyusun der gibi ufaktan başladı balık gibi kaymaya , ama bu nasıl bi uykubu kadar dürttüm niye uyanmıyordu ödüm koptu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?