2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ya oraya da baktım bulamadım ben e bebeğe kaldım herhalde
Allah Allah ben hangi şok a girdiysem vardı görevliye sorun bence.
En son e bebek de yoktu tükendi diyip geçiyorlar.baska şubeye de bakın .
Bende aldım dolaba attım .açıp büyük mi küçük mu diye bakmadım bile .L ile kararsız kaldım dedim sikacagina bol gelsin gerekirse

Bende o arayışa girdim ama içime sindiremiyorum. Doğmadan buluruz inşallah. Sanırım ilk giydirdikleri takımıda biz odaya getirdiklerinde değiştireceğiz değil mi?
Canım ben ilk giyim için güzel nakışlı tulum yaptırdım sonra ebeye sordum yıkanıyor bebek ama illaki kan gelebilir kirlenebilir önce normal birşey giydirip sonra odada değiştirebilirsiniz dedi.

Ben atmıştım canim ustlerde suwen gecelik
Şuan tek şıkkım o canım gülkurusu gibi olan. Ona rakip arıyorum

E güzelmiş işte sakla madem ben saklaya bildiğimin hepsini saklicam
Saklamak için almam lazım

Aynen annemde zaten tık yok yapayım bile demiyor, kaynanam ayy sen yapma keşke ben yapsam diyor ama icraat yok. Her şeyi kendim yapıyorum

Vallahi ya bu nedir toparlanıcaz az kaldı

İyi yapmışsınız bir sorayım en iyisi. E bebekte var zannediyordum orda da mı sıkıntıymış

Bizim başta yasaklanmıştı doktor tarafından, sonra da hiç yapabilirsiniz demedi biz de aile dostumuz olduğu için doktor soramadık çekindik. Sonra deneyelim dedim eşim istemedi. Çocuğa bişey olacak korkusu var odaklanamam dedi. Seni kutsal görüyorum diyor zaten arastırmam da da çoğu erkek de bu dönemde cinsellikten uzaklaşıyormuş babalık içgüdüsü endişesi ile

Ben de aynı fikirdeyim melikeyle bizim hala devam ediyo bence etmeli de ihmale gelmez

Açılmam yok incelme var evet ama + sıkıntı düzenli olan sancılar. Ya canım senin doktor belki de iyisini mi yapıyor bilemedim. Bugün youtube tan ciğer geliştirici ile ilgili videolara baktım. Birinde doktor dedi ki bu ilaç 7-10 gün işe yarar sonrasında birdaha doz uygulamak gerekir. Bebeğe sürekli dışarıdan ek birşey göndermek iyi değil. Bende bu cümlelerden şunu anladım sanırım benim doktor 7-10 güne benden doğum bekliyor. Birde kaan kocatepe nin videolarından birinde şunu izledim. Sancılar düzensiz veya yalancı ise ev dinlenmesi ile doğum ötelenir. Ama düzenli sancı zamanla artarak devam eder gibi bişi. Tam cümle cümle hatırlamıyorum.
Sancılar böyle mi oluyormuş ya biz de öğrenmiş olduk kuzum. Şimdi hala bekliyorsun dimi sen son durumda
Evet canım tam olarak böyle. Eğer 20 dk içerisinde düzenli 40 ın üstünde 3-4 tane çıkınca tamaaaaam diyorlar. Sonrası suni açılma falan filan diye devam ediyor sanırım. Aşağıdaki yüksek çizgiler 40 üzeriydi benim 55-68 civarı

Bilemedim ki canım sen dinlen biraz daha bekler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…