Allahh yansın geceléeerYok bacım kırkım çıksın acısını çıkarcam
Adamla kanka olduk
Allah Allah ben hangi şok a girdiysem vardı görevliye sorun bence.Ya oraya da baktım bulamadım bene bebeğe kaldım herhalde
Canım ben ilk giyim için güzel nakışlı tulum yaptırdım sonra ebeye sordum yıkanıyor bebek ama illaki kan gelebilir kirlenebilir önce normal birşey giydirip sonra odada değiştirebilirsiniz dedi.Bende o arayışa girdim ama içime sindiremiyorum. Doğmadan buluruz inşallah. Sanırım ilk giydirdikleri takımıda biz odaya getirdiklerinde değiştireceğiz değil mi?
Şuan tek şıkkım o canım gülkurusu gibi olan. Ona rakip arıyorumBen atmıştım canim ustlerde suwen gecelik
Saklamak için almam lazımE güzelmiş işte sakla mademben saklaya bildiğimin hepsini saklicam
Aynen annemde zaten tık yok yapayım bile demiyor, kaynanam ayy sen yapma keşke ben yapsam diyor ama icraat yok. Her şeyi kendim yapıyorumBaktim bebek her an gelebilir ben de şu ev temizleme işini hizlandirdim anneme guveniyordum ayağını burktu ustune basmamasi gerekmis kayinvalideme kalsa her gun ben yaparim diyor ama icraat yok anca laftaben de sıcaklarda bugun yaparim yarin yaparim diye diye yalancı da olsa sancilarim başladı bari bebek temiz eve gelsin diye az az da olsa yapayim dedim
Ayni biz hatta süre olarak daha uzunBiz tam 35 hafta , yani tüp bebekti çünkü , 33 hafta hamileyim 35 haftadır ilişki sıfır bir kere bile olmadı
Vallahi ya bu nedirSen hepten yanmışsın be kıbrıs adamcağız artık yabancı gibi eve gelip gidiyordur
Cidden cinsellik evliliğin en önemli temeli bence
Benim plesanta yanda olduğu için doktor kesinlikle yasak koydu oyüzden mecburen uzağız
Oğlumda son ayıma kadar serbestti bi sorun yaşamadık
Onun dışında bide eşim şuan yanaşmıyor pek karnında yavrum varken nedense o hissiyatle yanaşamıyorum diyor farklı bir psikoloji
Neyseki az zamanımız kaldı o iş içinde bomba gibi döneceğizvakit toparlanma vaktidir Kıbrıs
İyi yapmışsınız bir sorayım en iyisi. E bebekte var zannediyordum orda da mı sıkıntıymışAllah Allah ben hangi şok a girdiysem vardı görevliye sorun bence.
En son e bebek de yoktu tükendi diyip geçiyorlar.baska şubeye de bakın .
Bende aldım dolaba attım .açıp büyük mi küçük mu diye bakmadım bile .L ile kararsız kaldım dedim sikacagina bol gelsin gerekirse
NedenBir de kızlar benim doktor bana 36da omega 3lü vitamini kes dedi bilginize..
Hahahhabana 3 kilo da 5 kiloda çok küçük geliyor zatenannemlere şey diyorum 40 ı çıktıktan sonra bana verin o zamana kadar sadece emzireyim ben
Bizim başta yasaklanmıştı doktor tarafından, sonra da hiç yapabilirsiniz demedi biz de aile dostumuz olduğu için doktor soramadık çekindik. Sonra deneyelim dedim eşim istemedi. Çocuğa bişey olacak korkusu var odaklanamam dedi. Seni kutsal görüyorum diyorSen hepten yanmışsın be kıbrıs adamcağız artık yabancı gibi eve gelip gidiyordur
Cidden cinsellik evliliğin en önemli temeli bence
Benim plesanta yanda olduğu için doktor kesinlikle yasak koydu oyüzden mecburen uzağız
Oğlumda son ayıma kadar serbestti bi sorun yaşamadık
Onun dışında bide eşim şuan yanaşmıyor pek karnında yavrum varken nedense o hissiyatle yanaşamıyorum diyor farklı bir psikoloji
Neyseki az zamanımız kaldı o iş içinde bomba gibi döneceğizvakit toparlanma vaktidir Kıbrıs
Ben de aynı fikirdeyim melikeyle bizim hala devam ediyo bence etmeli de ihmale gelmezHanımlar bana düşer mi bilmiyorum mahrem konular ama eşlerinizi ihmal etmeyin derim ille bir giriş çıkış söz konusu olmasa da sevisin opusun iste rahatlatma metodları var bilirsiniz uzun bir süreç cunku sonrasında da ne olacağı belli değil çocuktan sonra psikolojik olarak yada saglik olarak. Yine de siz bilirsiniz
Açılmam yok incelme var evet ama + sıkıntı düzenli olan sancılar. Ya canım senin doktor belki de iyisini mi yapıyor bilemedim. Bugün youtube tan ciğer geliştirici ile ilgili videolara baktım. Birinde doktor dedi ki bu ilaç 7-10 gün işe yarar sonrasında birdaha doz uygulamak gerekir. Bebeğe sürekli dışarıdan ek birşey göndermek iyi değil. Bende bu cümlelerden şunu anladım sanırım benim doktor 7-10 güne benden doğum bekliyor. Birde kaan kocatepe nin videolarından birinde şunu izledim. Sancılar düzensiz veya yalancı ise ev dinlenmesi ile doğum ötelenir. Ama düzenli sancı zamanla artarak devam eder gibi bişi. Tam cümle cümle hatırlamıyorum.Tuvalet hariç hiç kalkma yerinden , bebeğin hareketlerine dikkat et , inşallah 1,2 hafta daha bekletse küveze bile ihtiyaç duymaz , yine iyi ciğer geliştirici yapmış benim dr 34 den sonra yapmam diyor, sen içini ferah tut açılman yok sadece incelme var yani 2 hafta hatta daha fazla bekler dinlenirsen
Evet canım tam olarak böyle. Eğer 20 dk içerisinde düzenli 40 ın üstünde 3-4 tane çıkınca tamaaaaam diyorlar. Sonrası suni açılma falan filan diye devam ediyor sanırım. Aşağıdaki yüksek çizgiler 40 üzeriydi benim 55-68 civarıSancılar böyle mi oluyormuş ya biz de öğrenmiş olduk kuzum. Şimdi hala bekliyorsun dimi sen son durumda
Bilemedim ki canım sen dinlen biraz daha bekler inşallahAçılmam yok incelme var evet ama + sıkıntı düzenli olan sancılar. Ya canım senin doktor belki de iyisini mi yapıyor bilemedim. Bugün youtube tan ciğer geliştirici ile ilgili videolara baktım. Birinde doktor dedi ki bu ilaç 7-10 gün işe yarar sonrasında birdaha doz uygulamak gerekir. Bebeğe sürekli dışarıdan ek birşey göndermek iyi değil. Bende bu cümlelerden şunu anladım sanırım benim doktor 7-10 güne benden doğum bekliyor. Birde kaan kocatepe nin videolarından birinde şunu izledim. Sancılar düzensiz veya yalancı ise ev dinlenmesi ile doğum ötelenir. Ama düzenli sancı zamanla artarak devam eder gibi bişi. Tam cümle cümle hatırlamıyorum.
Evet canım tam olarak böyle. Eğer 20 dk içerisinde düzenli 40 ın üstünde 3-4 tane çıkınca tamaaaaam diyorlar. Sonrası suni açılma falan filan diye devam ediyor sanırım. Aşağıdaki yüksek çizgiler 40 üzeriydi benim 55-68 civarı
İnşallah canımBilemedim ki canım sen dinlen biraz daha bekler inşallah
Günaydın bugün de işimizin başındayız çok şükür :/Günaydın kızlar; Herkes uyuyor mu
Zor geliyor artık işe gitmekGünaydın bugün de işimizin başındayız çok şükür :/
Ahh keşke uyusak işteyizGünaydın kızlar; Herkes uyuyor mu
Günaydın işim gücüm yok ama yine erken saatlerde uyanıyorum. Çalışan arkadaşlara kolay gelsin valla beden ağırlaştıkça sıkıntı oluyor.Günaydın kızlar; Herkes uyuyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?