Ne kadar güzelKayınvalideye bir yerde yabancı diyorum da anneleri anlamıyorum.
Son muayenede göstermedi yüzünü benimki fotoğraf yok. Bir sonra ki muayene annemde burada olmuş olacak. Kızımı göreyim diye çok heyecanlı.
Ağzında olandan korkmayacakmışsın boşver o öyle söylesineşim bir de şey demez mi aldatmaların çoğu erkeklerin eşlerinin hamileliği sırasında oluyor diyeo zaman kapı orda diyorum susuyor hemen, yani cidden 9 ay boyunca biz neler çekiyoruz erkeklerin aklı fikri tek bir yerde
Evliliğin bence %80 karı koca ilişkisi gerçekten , hele benim eşim için %95 oranındadır diye bilirimBelki suan hormonaldir istenmeden yapılacak seyler degil tabi ama istemek için de belirli yollar var sizi tahrik edicek seyler izleyebilirsiniz esiniz sizde o duyguları uyandırmıyorsa suan. Kokusundan falan bile rahatsız olan oluyormus diye diyorum. Bende tövbe koltuk altını yalarım yanı adamın sorun değil
Bence evliliğin cok büyük bir kısmı cinsellik siz yine de dikkat edin Allah korusun yapan her yerde yapar Allah şaşırtmasın ama tedbir bizden tabiki diyip konuyu kapatıyorum
gebertirimmmAğzında olandan korkmayacakmışsın boşver o öyle söylesin
Kesinlikle nazar değmesim diyedir. Hani bebeklerde sevilirlen çok çirkin bu fln denir ya. Biz millet olarak övmektense yermeyi, kötüleyerek yüceltmeyi seviyoruz.Ne kadar güzelbenim annem ya bırak bişey belli olmuyor ne o hamur gibi çıkıyor bebek diyor
bizim tüp bebek ya tedavinin tee en başından beri benim libido yerlerdeEvliliğin bence %80 karı koca ilişkisi gerçekten , hele benim eşim için %95 oranındadır diye bilirimama ne yapayım bizim hep riskli geçti , bişey izlesemde beni etkilemiyor artık acaba bu hormonlar düzelir mi
Düzelir düzelir suan vücut prolaktin basıyor o yüzdendir. Bi de bir sey yapıyor esin gebelikte kinleniyor unutmuyorsun cinsellik de aklına gelmiyor ona sıra da gelmiyor demek.Evliliğin bence %80 karı koca ilişkisi gerçekten , hele benim eşim için %95 oranındadır diye bilirimama ne yapayım bizim hep riskli geçti , bişey izlesemde beni etkilemiyor artık acaba bu hormonlar düzelir mi
Teşekkür ederimElbise lazımsa size göndereyim açıksanız insana gezip bir seyler aramak dert oluyor ben ölçü verip diktirmistim gerek olursa siz özelden yazın bana .
Aynen ya , ama benimki biliyor benim paranoyak olduğumu söylemiyoreşim bir de şey demez mi aldatmaların çoğu erkeklerin eşlerinin hamileliği sırasında oluyor diyeo zaman kapı orda diyorum susuyor hemen, yani cidden 9 ay boyunca biz neler çekiyoruz erkeklerin aklı fikri tek bir yerde
Gaz sancısı gibi evt benim bu ikinci oluşu daha genelde oncekide bir gün sürmüştü suankide baya azaldı .cuma günü anlarım bebek yön mü degistirmis . Yatarken bişey yok yürürken ayakta eğilince falan artıyor ani hareketlerde falanBenim de ilk 12. Haftada ve sonraki haftalarda ve ara ara olmuştu. Doktorum bebek ve rahim büyüdüğü için karın kasları geriliyor demişti. Genellikle birkaç gün sürüyor, sonra geçiyor. Sıkışmış gaz sancısı gibi. Bazı hareketlerle (eğilme) artıyordu. Sizin de bu şekil mi acaba?
Valla öyle herşeye alınıyorum yaDüzelir düzelir suan vücut prolaktin basıyor o yüzdendir. Bi de bir sey yapıyor esin gebelikte kinleniyor unutmuyorsun cinsellik de aklına gelmiyor ona sıra da gelmiyor demek.
Ama siZ yine de dikkat edin
Hiç böyle düşünmemiştimBence nazar değmesin diye totem yapıyor annen
Aynen vallahi bide kaybetme korkusubizim tüp bebek ya tedavinin tee en başından beri benim libido yerlerderuhuna el fatiha yani onca ilaçtan hormondan sonra, bakalım doğumdan sonra nasıl olacak
Ben şok dan xl bedenini 120 TL ye aldımYorucu bir iş yanınızda annenizin olması iyi olmuş ben tek başıma yaptım tüm günümü aldı. Migros’tan daha uyguna aldık diyen arkadaşlar olmuştu ben de baktım 2-3 Migros’a ama bulamadım.
Tamam sen sakin ol şimdilikO da olur ona da tamamım. Ben İzmir’e atandığımda 7 ay ayrı kaldık eşimden sonra o aydına geldi ben 6 ay sonra gelebildim o zaman da ayrıydık sanalda da neler oluyormus gördük yanı onlar da ayrı bir heyecandibakın bana gece gece kocamı özlettiniz gidicem hastaneye yanına şimdi nöbetçi bugün uyuyamicam
Ya oraya da baktım bulamadım benBen şok dan xl bedenini 120 TL ye aldım
evet onlar da listemde teşekkür ederimKirli poşeti, kâğıt havlu falan koyabilirsin canım
Sen hepten yanmışsın be kıbrıs adamcağız artık yabancı gibi eve gelip gidiyordurBiz tam 35 hafta , yani tüp bebekti çünkü , 33 hafta hamileyim 35 haftadır ilişki sıfır bir kere bile olmadı
Benim de kaynanam ve görümcem konuşuyorlar. bence annesi ile alakası yok aynı babası diyorlar. Sağlıklı olsun kime benzediği önemli değil de 9 ay emek verdiğine annesi ile alakası yok diyince insan çok sinir oluyorBen kv prof doçent dr kendisi herseyi biliyosancısı vardi bugun hastaneye gittik diye eşim aradi sonra yalancı sancıymis dedi endiselenmesinler diye kayinvalidem Ben tahmin etmiştim gitmenize gerek yoktu dedi kendi dr um bile gel bi bakalim demişken o bu hamilelik konusunda prof boşuna okumuş bu dr lar anne diyorum jajajjsjs gozlerinde rontgen cihazı var mesela ultrason fotoğrafında bebeğin suratına bakıp eşime benzettigi bi yer bulamayınca kemik yapısı oğluma benziyor baya dedi dayanamadim kahkaha bastım bi insan bebegin yüzüne bakarak kemik yapısını nasıl anlar bide bizim bebek tombul yanak kemiğe dair bir ibare yok
Bende o arayışa girdim ama içime sindiremiyorum. Doğmadan buluruz inşallah. Sanırım ilk giydirdikleri takımıda biz odaya getirdiklerinde değiştireceğiz değil mi?
[/QUOE]
Ben işk giysin dşyeKızı kucağıma almadan evlendiriyorum galibaAl canım buldum benMinimus Yenidoğan Kız Bebek Mevlüd Tulum Pamuklu Lora Şapkalı Eteği Tüllü Bebek Takımı Ekru Hastane Çıkışı - Fiyatı, Yorumları
Minimus Yenidoğan Kız Bebek Mevlüd Tulum Pamuklu Lora Şapkalı Eteği Tüllü Bebek Takımı Ekru Hastane Çıkışı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?