2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kayınvalideye bir yerde yabancı diyorum da anneleri anlamıyorum.
Son muayenede göstermedi yüzünü benimki fotoğraf yok. Bir sonra ki muayene annemde burada olmuş olacak. Kızımı göreyim diye çok heyecanlı.
Ne kadar güzel benim annem ya bırak bişey belli olmuyor ne o hamur gibi çıkıyor bebek diyor

Ağzında olandan korkmayacakmışsın boşver o öyle söylesin

Evliliğin bence %80 karı koca ilişkisi gerçekten , hele benim eşim için %95 oranındadır diye bilirim ama ne yapayım bizim hep riskli geçti , bişey izlesemde beni etkilemiyor artık acaba bu hormonlar düzelir mi

bizim tüp bebek ya tedavinin tee en başından beri benim libido yerlerde ruhuna el fatiha yani onca ilaçtan hormondan sonra, bakalım doğumdan sonra nasıl olacak

Düzelir düzelir suan vücut prolaktin basıyor o yüzdendir. Bi de bir sey yapıyor esin gebelikte kinleniyor unutmuyorsun cinsellik de aklına gelmiyor ona sıra da gelmiyor demek.
Ama siZ yine de dikkat edin

Aynen ya , ama benimki biliyor benim paranoyak olduğumu söylemiyor

Gaz sancısı gibi evt benim bu ikinci oluşu daha genelde oncekide bir gün sürmüştü suankide baya azaldı .cuma günü anlarım bebek yön mü degistirmis . Yatarken bişey yok yürürken ayakta eğilince falan artıyor ani hareketlerde falan

Düzelir düzelir suan vücut prolaktin basıyor o yüzdendir. Bi de bir sey yapıyor esin gebelikte kinleniyor unutmuyorsun cinsellik de aklına gelmiyor ona sıra da gelmiyor demek.
Ama siZ yine de dikkat edin
Valla öyle herşeye alınıyorum ya çok saçma bi hal aldı artık , eşim havadan nem kapıyorsun diyoe

Tamam sen sakin ol şimdilik

Biz tam 35 hafta , yani tüp bebekti çünkü , 33 hafta hamileyim 35 haftadır ilişki sıfır bir kere bile olmadı
Sen hepten yanmışsın be kıbrıs adamcağız artık yabancı gibi eve gelip gidiyordur
Cidden cinsellik evliliğin en önemli temeli bence
Benim plesanta yanda olduğu için doktor kesinlikle yasak koydu oyüzden mecburen uzağız
Oğlumda son ayıma kadar serbestti bi sorun yaşamadık
Onun dışında bide eşim şuan yanaşmıyor pek karnında yavrum varken nedense o hissiyatle yanaşamıyorum diyor farklı bir psikoloji
Neyseki az zamanımız kaldı o iş içinde bomba gibi döneceğiz vakit toparlanma vaktidir Kıbrıs

Son düzenleme:
Benim de kaynanam ve görümcem konuşuyorlar. bence annesi ile alakası yok aynı babası diyorlar. Sağlıklı olsun kime benzediği önemli değil de 9 ay emek verdiğine annesi ile alakası yok diyince insan çok sinir oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…