- 3 Haziran 2023
- 309
- 321
- 33
- 32
Maşallah canımKızlar doktordan çıktık 2550gr 47 cm kızımız, sezeryan olucak 30 Ağustos a gün verdi doktorum, nst güzel sancı yok bebek hareketli, tabi 30 Ağustos tan önce gelmek isterse de 37 den sonra her türlü kabulümüz dedi. Yüzünü de dayamış plesentaya çok bulanık görüntü verdi bu defa 2 hafta sonra tekrar gideceğiz sonra 1 hafta sonra dedi
Allahtan diğer günleri duydukça iyi diyorumİyi gelmiş yine 20 günde
Sayfanın adı neKızlar instada bir sayfadan kapı süsü aldim yakilasik 20-25 gün oldu
20 gün hazırlanma süresi denildi .dün zor bela dm ata ata ürünü sordum sözde kargoya verdik dediler ama mesajım okunmadan adres yazdığım mesajı görmeden nasıl kargoya verildi anlamadım .takip no istedim dün .
Dediler ki takip no mailleri gelmedi daha bugün verdik dediler .az önce bana gelecek şubeyi aradım adınıza kargo yok şubede yada yolda diyorlar .
Kaziklanmaktan korkuyorumodmesini. Tamamı yapıldı
Sayfalarında bebeğimin adına süs gördüm 2 gün önce paylaşılmış
Insallajben de annelerin isteği üzerine yaptırdım ama isimli bir şeyi de olsun istiyor insan. Ben sadece taki yastığı düşünmüştüm artık hepsi oldu
Ben takip no sling aldığımda sordum mesaj gelecek dediler mesaj gelmesi gerekiyor normalde kargo tarafındanAz önce yine yazdım şubede adıma kargo görünmüyor tskip no atar mısıniz diye bakalım ne diyecekler . Dün isterken takip kodunu eve gelmeden kargo firması atıyor dedi .
Hızlı olsunlar diye doğum yakın ulaşması lazım falan demiştim doğuma bir hafta varmis gibi
Rabbim senin ve bebeğin için ne hayırlıysa onu nasip etsinKizalr bende yarin gidicem bnm 34 de dgm olabilir dua edin lütfen
2200 küsur dedi ama ben ölçümlere inanmıyorum ölçerken bir milim oynasa kilo değişiyor. Sadece iri bir bebek olmadığını ve olmayacağını biliyorumBiraz daha bekler annesi sen dinlenmeye çalış kilosu kaç ki şu an
Sen de canım guzel günlerde kullanalımBende bundan aldımgüle güle kullan
Yıllardır kilo alamıyorum.demekki hep ot ve sebze yemektenherşeyde çok pahalı alınacak gibi değil.bişeylerden kısıp alıp yiyeceğiz artık.bi süre daha devam edeyim bakalım belki normal insan kilosuna ulaşırım
Niye 34 Doğum ola bilirKizalr bende yarin gidicem bnm 34 de dgm olabilir dua edin lütfen
Yaaa bunlar çok şekerOglumun pike takımı geldi
Kargo dan mesaj gelmediği halde size ulastiysa iyi bir ümit var demektirIyi demişsin ben de oyle yazdım. Mesajlara 1 gün sonra cevap veriyor. Yani yoğunluktan belki anlayabiliyorum ama. İnsan süreçten haberdar eder. Bana da vermedi takip numarası falan hatta kargo bile mesaj atmadı ama 1 gün içinde elime ulaştı allahtan. Seninki de gelir inşallah geç olsun güç olmasın.
sağlıklı olan ot çöp aslında da
Tesekkur ederizYaaa bunlar çok şekerne kadara yaptırdınız
Bu sayfa sling satmıyor canım sadece kapı süsü magnet çikolata satıyor .Ben takip no sling aldığımda sordum mesaj gelecek dediler mesaj gelmesi gerekiyor normalde kargo tarafından
Ooo baya varmış parasıTesekkur ederiz1150 tl oldu kargoyla
Evet öyle çok var , ben dr gittiğimde bi kadın vardı dışarda benim dr dedi 5cm açılmasınlar hiç sancı yok , ben çok duydum açılması olupta sancısı olmayanYa bende dayanilmaz bi agri bekliyorum ama baska gruplarda bakiyorum haberi bile olmadan 5-6 cm acilmasi olan anneler olmus, dogumun son 20 - 30 dksinda sancisini hisseden ama dayanilmaz olmadigini soyleyenler var. Ki benim 2. Gebeligim bu belki ben de az hissederim diye supheler icinde dolanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?