2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Doktor eşime bugün sancıyı anlarsınız nefesi kesilir, kıpırdayamaz hatta şiddeti fazlaysa bağırır kaçırmanız imkansız dedi canım belki yalancı kasılmalardır yaşadığın

Ya bende dayanilmaz bi agri bekliyorum ama baska gruplarda bakiyorum haberi bile olmadan 5-6 cm acilmasi olan anneler olmus, dogumun son 20 - 30 dksinda sancisini hisseden ama dayanilmaz olmadigini soyleyenler var. Ki benim 2. Gebeligim bu belki ben de az hissederim diye supheler icinde dolanıyorum

Bencede bunlr kilo yapıyor
Benim doktor bunun yemekle alakası yok dedi ama o ztn bunları yediğimi düşünüyodu sanırım bende biraz zorlayınca hemen kilo aldım zayıf hamile kalınca ve işthsız oluncada böyle gerilik durumu oluyo yicez bol bol napalım

Az da olsa müşterilerinin teşekkür mesajları var paylaşılan ama çok değil .gönderi beğenileri neredeyse hiç yok ama yorum da 2-3 kişi fiyat sormuş ama 32 bin takipçisi var
İnşallah gelir

Az da olsa müşterilerinin teşekkür mesajları var paylaşılan ama çok değil .gönderi beğenileri neredeyse hiç yok ama yorum da 2-3 kişi fiyat sormuş ama 32 bin takipçisi var
İnşallah gelir
O zaman gelir ya, siz üzmeyin kendinizi. Arkadaşın dediği gibi bencede mesaj atın darlayın biraz üzerinde durunca mecbur dönerler mesajlarınıza

Az önce yine yazdım şubede adıma kargo görünmüyor tskip no atar mısıniz diye bakalım ne diyecekler . Dün isterken takip kodunu eve gelmeden kargo firması atıyor dedi .
Hızlı olsunlar diye doğum yakın ulaşması lazım falan demiştim doğuma bir hafta varmis gibi

Mansallh kilosu iyi baya kaç artı kaçtı senin
Kuzum benim bebişimde bu hafta tedavi de normalden geri çıktı. Evet o gün üzüldüm dertlendim çevredeki referanslara baktım. Fakat ertesi gün ne yapabilirime odaklandım.
Çünkü biliyorum ki kendimi üzdükçe dertlendikçe o da üzülecek. Sende biraz deyim yerindeyse 'sal' lütfen. her bebek kendine özel. Büyüdük bu yaşlara geldik hiç birimizin kilosu boyu aynı değil. birbirimizin gerisinde yada ilerisinde değiliz.
Hem sen hepimizden biraz daha şanslısın. Eşinin sağlıkçı olduğunu söylemiştin.

Doktor asistanları gibi sürekli hasta bilgisi not etmek hem sana hem bebeğine zarar kuzum.
Bak arada goygoyda yapıyoruz. Gülüp eğleniyoruz. Katıl bize

Yıllardır kilo alamıyorum.demekki hep ot ve sebze yemektenherşeyde çok pahalı alınacak gibi değil.bişeylerden kısıp alıp yiyeceğiz artık.bi süre daha devam edeyim bakalım belki normal insan kilosuna ulaşırım

Iyi demişsin ben de oyle yazdım. Mesajlara 1 gün sonra cevap veriyor. Yani yoğunluktan belki anlayabiliyorum ama. İnsan süreçten haberdar eder. Bana da vermedi takip numarası falan hatta kargo bile mesaj atmadı ama 1 gün içinde elime ulaştı allahtan. Seninki de gelir inşallah geç olsun güç olmasın.

Gule gule kullansin bicirik. Ben herhalde yasli kaliyorum boyle seylere caba harcamak icin, bak aklimin ucundan bile gecmemisti adina ozel birseyler yaptirmak abshsjsjaj
Insallaj ben de annelerin isteği üzerine yaptırdım ama isimli bir şeyi de olsun istiyor insan. Ben sadece taki yastığı düşünmüştüm artık hepsi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…