- 18 Kasım 2022
- 1.035
- 2.176
- 53
- 38
Aynen ya kimse unuttum da diyemez kısmet bakalım böyle niyetlendikDüşünsenize hem okul hem de iş hayatınız boyunca doğum gününüzde tatil olacak
Büyük şans bence
Doktor eşime bugün sancıyı anlarsınız nefesi kesilir, kıpırdayamaz hatta şiddeti fazlaysa bağırır kaçırmanız imkansız dedi canım belki yalancı kasılmalardır yaşadığın
ET ve et suyu,fıstık ve badem ezmesi,tahin pekmez,kabak çdkirdeği,kaşar,sucuk,pastırma Allah ne verdiysekabak çekirdeğini iç olarak almıştım sabahları yumurtanın üzerine döküp yedim.geçen ay 500 gr almıştım dr dedi demekki hep boş beslenmişsin bak nasıl kilo aldın bu ay.benimkinin başı aşağıda bu arada dönmüş.sancı çıkmadı.2 hafta sonra gel dedi.tam olarak gün verir herhalde o zaman.şimdilik 6 eylüle yazdı
İşte onu diyorum her değeri farklı farklı gösteriyor boyu 3 gün önde mesela gibi gibiSata göre canim
Az da olsa müşterilerinin teşekkür mesajları var paylaşılan ama çok değil .gönderi beğenileri neredeyse hiç yok ama yorum da 2-3 kişi fiyat sormuş ama 32 bin takipçisi varBen instagramdan atolyerakun sayfasına yaptırdım. Memnun kaldım 1 ayda teslim ediliyor ama çok yoğunlar
Süre olarak genelde 1 ayı buluyor tüm sayfalarda ondan yana korkmayın. Peki sayfada yorumlar- beğeniler nasıl? Yani müşteri memnuniyeti diye paylaşılıyor mu? İnşallah öyle bi durum yoktur üzülmeyin. Arkadaşım geçen sene hastane çıkış seti yaptırmıştı bi sayfaya aynı şekilde ne kargo takip no attılar ne bişey dediler o da dolandırıldığını düşünüyordu ki geldi. Bazı sayfalar yoğunluğu yönetemiyorlar maalesef. Bebeğinizin adına süs de paylaşıldıysa sizinkidir
O zaman gelir ya, siz üzmeyin kendinizi. Arkadaşın dediği gibi bencede mesaj atın darlayın biraz üzerinde durunca mecbur dönerler mesajlarınızaAz da olsa müşterilerinin teşekkür mesajları var paylaşılan ama çok değil .gönderi beğenileri neredeyse hiç yok ama yorum da 2-3 kişi fiyat sormuş ama 32 bin takipçisi var
İnşallah gelir
Yalancı sancılar olabilir kuzum
Yalanci sancı diyorlar vücut hazırlanıyor birkaç gündür bende de oluyor. Su icin solunuza yatın geçer
Az önce yine yazdım şubede adıma kargo görünmüyor tskip no atar mısıniz diye bakalım ne diyecekler . Dün isterken takip kodunu eve gelmeden kargo firması atıyor dedi .Bir mesaj daha atsana canim. Benim bu nevresim yaptırdığım sayfada oyle yaptı gihi. Söylediği tarihte cikartmadi kargoya ust üste mesaj attım. Yani insanın aklına geliyor tabii kaç para veriyoruz hepsini geçtim hamile halimizle onu beklerken tedirgin oluyoruz bir de.
Kuzum benim bebişimde bu hafta tedavi de normalden geri çıktı. Evet o gün üzüldüm dertlendim çevredeki referanslara baktım. Fakat ertesi gün ne yapabilirime odaklandım.Mansallh kilosu iyi baya kaç artı kaçtı senin
Verirsin canım herşey işlemektir , yeter ki isteBende 73 le hamile kaldım kuzu bana göre kiloluinşallah veririm hatta bebişten sonra da veririm umarım hedefim 60 62.falan
Yıllardır kilo alamıyorum.demekki hep ot ve sebze yemektenBencede bunlr kilo yapıyor
Benim doktor bunun yemekle alakası yok dedi ama o ztn bunları yediğimi düşünüyodu sanırımbende biraz zorlayınca hemen kilo aldım zayıf hamile kalınca ve işthsız oluncada böyle gerilik durumu oluyo yicez bol bol napalım
Bende bundan aldımKizlar ben a101 in sitesinden aldim anne bebek çantasını 359 tl geldi hatta canlisini isteyene foto atarim cok guzel o kadar büyük paralar vermeye gerek yok bebek arabasına asma aparati da var
Oglumun pike takımı geldi
Iyi demişsin ben de oyle yazdım. Mesajlara 1 gün sonra cevap veriyor. Yani yoğunluktan belki anlayabiliyorum ama. İnsan süreçten haberdar eder. Bana da vermedi takip numarası falan hatta kargo bile mesaj atmadı ama 1 gün içinde elime ulaştı allahtan. Seninki de gelir inşallah geç olsun güç olmasın.Az önce yine yazdım şubede adıma kargo görünmüyor tskip no atar mısıniz diye bakalım ne diyecekler . Dün isterken takip kodunu eve gelmeden kargo firması atıyor dedi .
Hızlı olsunlar diye doğum yakın ulaşması lazım falan demiştim doğuma bir hafta varmis gibi
Benimde 2+1 ama gerçekten sığamıyorumKızlar valicim sağolsun sıcaklardan izin verdi de bugün bebişimin dolabını düzenliyorumama herşeyi düzenli koyarsan sığmıyor aman ya saraylara layık kadınım da 2+1 evde oturuyorum (buna da şükür)
sağlıklı olan ot çöp aslında daYıllardır kilo alamıyorum.demekki hep ot ve sebze yemektenherşeyde çok pahalı alınacak gibi değil.bişeylerden kısıp alıp yiyeceğiz artık.bi süre daha devam edeyim bakalım belki normal insan kilosuna ulaşırım
İyi gelmiş yine 20 gündeInstagramda zeynepcehomebaby diye bir siteye yaptırdım ama 12 temmuzda siparis vermiştim.bugun geldi. Gec geliyor.
InsallajGule gule kullansin bicirik. Ben herhalde yasli kaliyorum boyle seylere caba harcamak icin, bak aklimin ucundan bile gecmemisti adina ozel birseyler yaptirmak abshsjsjaj
Tesekkur ederizÇok güzel güle güle kullanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?