2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benim evde 2+1 ve sığamıyorummm
Odaları değiştiriyorum bizim odaya bebeğin beşiği sığmayacak diye.. annemle eşim yapıyor.. ev öyle dağıldı ki savaş alanı gibi.. her şey her yerde çıldırıyorum gördükçe.bana bir şey de yaptırmıyorlar sadece izlemek daha çok geriyor. Sinirlerim bozuldu aşırı sıcak bir de.. bir an önce düzen olsa da rahatlasam

Kizlar, kasigima tam da yumurtaliklar hizasindan (tabi yumurtaliklar su an ordami bilemiyorum ajsjjsjs) agri giriyor ardindan gobek deligime dogru kasilma yasiyorum, karnim sertlesiyor.

Cok asiri bir agri yok ama.

Sizce sanci bu mu?
aynen öyle benimde böyle oluyor, kasıktan başlıyor tüm karına yayılıyor göbek ortada toplanıyor, yalancı kasılmaymış

valla benimde mesajalrıma cevap vermiyorlardı çok mu yoğunlar ne sürekli darladım da hızlandırdılar, instagramdan olunca insan güvenemiyor

2200 küsur dedi ama ben ölçümlere inanmıyorum ölçerken bir milim oynasa kilo değişiyor. Sadece iri bir bebek olmadığını ve olmayacağını biliyorum
Aynen zaten benim doktor her seferinde diyor 250 gr +_ olur diye sağlıklı olsun önemli olan o çıkınca besleriz evelallah

valla benimde mesajalrıma cevap vermiyorlardı çok mu yoğunlar ne sürekli darladım da hızlandırdılar, instagramdan olunca insan güvenemiyor
Aynen elimden geldiğince hiç instadan alisveris yapmadım .daha önce de dolandırıldım o yüzden herşey aklıma geliyor

Sen kaç kiloyla hamile kaldın cnm
hamilelikten önce en son ölçtüğümde 49 kiloydum. sigarayı bıraktım, düzenli yemek yemeğe başladım derken hamile kaldığımı öğrendikten sonra kese kontrolünde 53 kilo olmuşum. şimdi 69 lardardayım. 70 le doğursam iyi diyordum. pek mümkün gözükmüyor

Kizalr bende yarin gidicem bnm 34 de dgm olabilir dua edin lütfen
Yarın ki durumun dan bizleri haberdar et inşallah herşey yolunda dır. Ama herşeyi kafana takma lütfen detaylara çok girme Allah'a bırak herşey yoluna girecektir inşallah

Bende 44 le başladım 52.3 olmuştum geçen hafta kontrollü gidiyodum ama saldım artık yicem

Instagram gibi ortamlarda kapıda ödemeye de güvenmeyin kızlar
Zamanında çeyiz duzerken bı sayfadan çok güzel yatak örtüsü seti beğendim aldım kapıda ödeme şeffaf kargo falan . Kargo dağıtıma çıktı neyse o gün biri yorum yaptı dolandırıcı inanmayın yorumları siliyorlar falan .bende yorum silinmeden görmüş oldum .kargo geldi kargocuys rica ettim açıp baksak diye oda ödemeyi almadan yapamayız dedi aynı paketleriz üstünden görsem yeter sağolsun az çok tanıyordu beni tmm dedi açtık bide ne görelim basma tarzı bişey yer bezi bile olmaz alıcı almadı diyerek geri götürdü . Aradan zaman geçti bana bı telefon .meğerse udutindeki bilgileri bile kaldırmadan başkasına yollamışlar kadın beni arıyor dedim ben almadım guvenemedim sizi kaziklamislar .trajikomik olay .
Bı kerede evde iş ilaninindan kaziklandim ama ona param gitti sinirle polise gitmiştim üstüne su iç bişey çıkmaz demişti Allah'tan 100-300 TL arası biseydi

Doğumuna 50 gün görünüyor 70 le zor canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…