- 29 Aralık 2020
- 4.633
- 5.238
- 108
Yok misal olarak onu söyledimBu sayfa sling satmıyor canım sadece kapı süsü magnet çikolata satıyor .
Çok güzel olmuşBunlarda benim 1.5 ayda geldi nerdeyse
aynen öyle benimde böyle oluyor, kasıktan başlıyor tüm karına yayılıyor göbek ortada toplanıyor, yalancı kasılmaymışKizlar, kasigima tam da yumurtaliklar hizasindan (tabi yumurtaliklar su an ordami bilemiyorum ajsjjsjs) agri giriyor ardindan gobek deligime dogru kasilma yasiyorum, karnim sertlesiyor.
Cok asiri bir agri yok ama.
Sizce sanci bu mu?
valla benimde mesajalrıma cevap vermiyorlardı çok mu yoğunlar ne sürekli darladım da hızlandırdılar, instagramdan olunca insan güvenemiyorKızlar instada bir sayfadan kapı süsü aldim yakilasik 20-25 gün oldu
20 gün hazırlanma süresi denildi .dün zor bela dm ata ata ürünü sordum sözde kargoya verdik dediler ama mesajım okunmadan adres yazdığım mesajı görmeden nasıl kargoya verildi anlamadım .takip no istedim dün .
Dediler ki takip no mailleri gelmedi daha bugün verdik dediler .az önce bana gelecek şubeyi aradım adınıza kargo yok şubede yada yolda diyorlar .
Kaziklanmaktan korkuyorumodmesini. Tamamı yapıldı
Sayfalarında bebeğimin adına süs gördüm 2 gün önce paylaşılmış
Aynen zaten benim doktor her seferinde diyor 250 gr +_ olur diye sağlıklı olsun önemli olan o çıkınca besleriz evelallah2200 küsur dedi ama ben ölçümlere inanmıyorum ölçerken bir milim oynasa kilo değişiyor. Sadece iri bir bebek olmadığını ve olmayacağını biliyorum
Aynen elimden geldiğince hiç instadan alisveris yapmadım .daha önce de dolandırıldımvalla benimde mesajalrıma cevap vermiyorlardı çok mu yoğunlar ne sürekli darladım da hızlandırdılar, instagramdan olunca insan güvenemiyor
karın çevresi 3 gün önde, kafa çevresi 3 gün, kilosu 3 gün önde, botu 5 gün böyle çıkmış canım ama hepsi yaklaşık değerler sonuçtaSata göre canim
hamilelikten önce en son ölçtüğümde 49 kiloydum. sigarayı bıraktım, düzenli yemek yemeğe başladım derken hamile kaldığımı öğrendikten sonra kese kontrolünde 53 kilo olmuşum. şimdi 69 lardardayım. 70 le doğursam iyi diyordum. pek mümkün gözükmüyorSen kaç kiloyla hamile kaldın cnm
Yarın ki durumun dan bizleri haberdar et inşallah herşey yolunda dır. Ama herşeyi kafana takma lütfen detaylara çok girme Allah'a bırak herşey yoluna girecektir inşallahKizalr bende yarin gidicem bnm 34 de dgm olabilir dua edin lütfen
Sıcaktan hepimizin tombiş vücudu saçmalıyor, yalnız değilsinizHerhalde yalanci oluyor bunlar bana da oyle geldi. Ya da sicaktan vucudum sacmaliyor... cunku tombislik
Anladım çnm manşallah sen kendi adet tarihine göre kaçsın ben onu merak etmiştimkarın çevresi 3 gün önde, kafa çevresi 3 gün, kilosu 3 gün önde, botu 5 gün böyle çıkmış canım ama hepsi yaklaşık değerler sonuçta
hamilelikten önce en son ölçtüğümde 49 kiloydum. sigarayı bıraktım, düzenli yemek yemeğe başladım derken hamile kaldığımı öğrendikten sonra kese kontrolünde 53 kilo olmuşum. şimdi 69 lardardayım. 70 le doğursam iyi diyordum. pek mümkün gözükmüyor
Doğumuna 50 gün görünüyor 70 le zor canimhamilelikten önce en son ölçtüğümde 49 kiloydum. sigarayı bıraktım, düzenli yemek yemeğe başladım derken hamile kaldığımı öğrendikten sonra kese kontrolünde 53 kilo olmuşum. şimdi 69 lardardayım. 70 le doğursam iyi diyordum. pek mümkün gözükmüyor
o yazıyor ya alttan onu sorduğunu düşünmedim 34+3 üm canımAnladım çnm manşallah sen kendi adet tarihine göre kaçsın ben onu merak etmiştim
Bende öyle isimli bişey yok 2. Çocuk ondan heraldeAyyy kızlar bana ha bire masraf çıkartıyorsunuzben isimli hiç bişey yaptırmadım kapı süsü harici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?