Ben deAyyy kızlar bana ha bire masraf çıkartıyorsunuzben isimli hiç bişey yaptırmadım kapı süsü harici
Ben de cok kilo aldım haftamız ilerledi bebisler de büyüdü normalHerhalde yalanci oluyor bunlar bana da oyle geldi. Ya da sicaktan vucudum sacmaliyor... cunku tombislik
Kendime aldığım kiloları hiç dert etmedim. Ben böyle abur cubur yiyen tatlı yiyen biri değilim. almam gerekiyormuş aldım :)Doğumuna 50 gün görünüyor 70 le zor canim
Bende gözükmüyoro yazıyor ya alttan onu sorduğunu düşünmedim 34+3 üm canım
çikolata yolda gelirken nutella olabilir. Ya bulunduğumuz ilden sipariş edicez ya da başka bir çözüm bulmamız gerekiyor diye düşünüyorum. En azından ben Antalya için böyle düşünüyorumKızlar biz bu çikolatayı ne zaman sipariş etcez benim bi bu kaldı ama havalarda sıcak dayanırmı doğuma kadar bi buna çözüm bulamadım
Ben yazılı almayacağım normal alacağım melodi çikolatadan bir gün önce kalınlardan yoksa diğerleri perişan olacak belli ki dolapta durunca da tadı olmazKızlar biz bu çikolatayı ne zaman sipariş etcez benim bi bu kaldı ama havalarda sıcak dayanırmı doğuma kadar bi buna çözüm bulamadım
Canım senin doktor neden 34. Haftada alıcak kesin mi 34?Bende gözükmüyorneyse iyi kurtarmissiniz haftalaei hepiniz masallah en geri de hafta benim galiba
Banada hep son aylarda hızlı alırsın dediler bende tam tersi ilk başlarda hızlı aldım şimdi ayda 1-2 kg alıyorum .toplam 13 kilo aldım 1kilo da alıp gitsem doktor söyleniyor benimKendime aldığım kiloları hiç dert etmedim. Ben böyle abur cubur yiyen tatlı yiyen biri değilim. almam gerekiyormuş aldım :)
Hızlı da kilo verebiliyorum. Bebeğim sağlıkla dünyaya gelsin biraz zaman geçsin eski halime döneceğime eminim
beyaz beyaz oluyor dolaptan çıkan çikolata. Büyük olasılıkla ben de pastaneden fln normal çikolata alırım bir gün önce.Ben yazılı almayacağım normal alacağım melodi çikolatadan bir gün önce kalınlardan yoksa diğerleri perişan olacak belli ki dolapta durunca da tadı olmaz
Yarın belli olcak suyum 3 o yüzdenCanım senin doktor neden 34. Haftada alıcak kesin mi 34?
32+1 ile +13 kg aldımKilo alma rekoru kimde herkes kaç kilo aldığını yazsın ben
+ 16
Diğerleri kargoda kesin erir çamur olurBen yazılı almayacağım normal alacağım melodi çikolatadan bir gün önce kalınlardan yoksa diğerleri perişan olacak belli ki dolapta durunca da tadı olmaz
7700 gr bu defa çocuğum 350 gr almış, ben 200gr maşallah evladıma oysa anasıda sürekli gömdü ama hep böyle önümde olsun canım yavrumKilo alma rekoru kimde herkes kaç kilo aldığını yazsın ben
+ 16
beyaz beyaz oluyor dolaptan çıkan çikolata. Büyük olasılıkla ben de pastaneden fln normal çikolata alırım bir gün önce.
Yani bence de o yüzden öyle düşündüm ama bir şey olur ani gideriz falan kim takar çikolatayı kolonya var işte yeter bir de takı yastığı(takılar önemliDiğerleri kargoda kesin erir çamur olur
Benim de 16 ama biz kazanamayız geçen burada biri 21 yazmıştıKilo alma rekoru kimde herkes kaç kilo aldığını yazsın ben
+ 16
Ay bunu bende her seferinde söylüyorum ya şöyle sesini fln dinlesem yetecek bazen meraktan ölecem içerde neler oluyor diyeAyyy kuzum inşallah. Keşke evde de ultrason cihazımız olsa
Kiralar çok uçtu ya böyle bişey olamazKızlar ben iki ergen ve gelecek yeni bebekle 2+1 evde oturuyorum.bi şekilde sığılıyor.bunada şükür.ileride daha büyük bir eve taşınmak nasip olur inşallah hepimize.çıkmak istedik kira fiyatlarından çıkamadık.bu senede burdayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?