hamilelikten önce en son ölçtüğümde 49 kiloydum. sigarayı bıraktım, düzenli yemek yemeğe başladım derken hamile kaldığımı öğrendikten sonra kese kontrolünde 53 kilo olmuşum. şimdi 69 lardardayım. 70 le doğursam iyi diyordum. pek mümkün gözükmüyor
Bende 44 le başladım 52.3 olmuştum geçen hafta kontrollü gidiyodum ama saldım artık yicem
Kilo alma rekoru kimde herkes kaç kilo aldığını yazsın ben
+ 16
Evet öyle çok var , ben dr gittiğimde bi kadın vardı dışarda benim dr dedi 5cm açılmasınlar hiç sancı yok , ben çok duydum açılması olupta sancısı olmayan
aynen öyle benimde böyle oluyor, kasıktan başlıyor tüm karına yayılıyor göbek ortada toplanıyor, yalancı kasılmaymış
Sıcaktan hepimizin tombiş vücudu saçmalıyor, yalnız değilsinizçok hoşuma gitti bu tabiriniz “çünkü tombişlik”
Ben de cok kilo aldım haftamız ilerledi bebisler de büyüdü normal
Kızlar biz bu çikolatayı ne zaman sipariş etcez benim bi bu kaldı ama havalarda sıcak dayanırmı doğuma kadar bi buna çözüm bulamadım
Yarın emzirmeyi deneyeceğizserentyy @Rabia coskun
Canlarım bebikolar nasil ne zaman çıkarlar doktorlar bisey diyo mu kilo lari nasıl
Ayy emer emer ins annisi maşallah çok sevindimKızimi gördümemzirmeye geçicez yarın
Yarın emzirmeyi deneyeceğizsolunumu duzeldi emmeyi ögrenirse taburcuyuz insallah
Çok mantıklı aslında isimli metal kutu yapan sayfa falan bulursak çok iyi olur. Ben bi araştırayımAntalya sıcağından dolayı çifte kavrulmuş lokuma karar verdim. Şık kutular bulup içine doldurcam. İkramlık alan da yiyemeyecek çünkü. hastaneden çıkıp arabaya yürüyene kadar çantasında eriyip gidecek
Yani gecen benim doktoruma bir kadin geldi muayeneye girerken benden daha sakindi, ciktiginda 4 cm acilmasi varmis esine anlatiyodu saskin saskin.
Ilk kizim da hic boyle seylerim olmadi benim ya, yataktan ters çevrilmiş kaplumbaga gibi zorlanarak kalkma disinda hamileligim cok rahatti, o da yaz gebeligiydi halbuki
Ben olsam panik yapmıştım 4 cm açılma
13 kg aldim ben. Ilk bebekte 30 kg almistim. Su anda evlendigimden 27 kg sismanim
Adam hala ayni kiloda
Soguk zincirle yollarlar muhtemelen, bizimki oyle gelmisti.
Bana biraz göreceli geldi.Kızlar böyle bi video gördüm sizce ne kadar doğru ?
Bebişine koyacağın ismi o kadar merak ediyorum ki artık canım benim değişik değişik isimlere maruz kaldı.Ben 4 aralikta çizdirdim son adet tarihim 26 kasım yumurtam büyürken lazer olmuşum uzaylı Zekiye dogurcam galiba
Ben de yeniden doğmuş gibiyim 7 Numaraydı gözlerim cok şükür kurtuldum
Atolyerakun dan yaptırdım 30-35 güne geliyormuşKızlar nakışlı isimli hastane çıkışı yaptırmak istiyorum. Önerebileceğiniz bir site yada sayfa var mı
Paylaşım yapmışlar sanmıyorum ki dolandırıcılık olsun. Siz döne döne yazın bana mesaj gelmedi numaram doğru mu verildi vs. İnşallah hemen ulaşır.Kızlar instada bir sayfadan kapı süsü aldim yakilasik 20-25 gün oldu
20 gün hazırlanma süresi denildi .dün zor bela dm ata ata ürünü sordum sözde kargoya verdik dediler ama mesajım okunmadan adres yazdığım mesajı görmeden nasıl kargoya verildi anlamadım .takip no istedim dün .
Dediler ki takip no mailleri gelmedi daha bugün verdik dediler .az önce bana gelecek şubeyi aradım adınıza kargo yok şubede yada yolda diyorlar .
Kaziklanmaktan korkuyorumodmesini. Tamamı yapıldı
Sayfalarında bebeğimin adına süs gördüm 2 gün önce paylaşılmış
Bugun odasını düzenledik stickerlar geldi kitaplık falan almıştım onları halletti eşim ablamlarin gönderdiği kapı süsünü astık e hadi üstüne adını yazalım diyor neymiş adı diyorum nazenin diyorBebişine koyacağın ismi o kadar merak ediyorum ki artık canım benim değişik değişik isimlere maruz kaldı.
Benimde 5 numaraydı pandemi tam patladığında vazgeçmedim oldum gitti.
Hiç dogru değilKızlar böyle bi video gördüm sizce ne kadar doğru ?
Harika bir haber buKızimi gördümemzirmeye geçicez yarın
Yarın emzirmeyi deneyeceğizsolunumu duzeldi emmeyi ögrenirse taburcuyuz insallah
Anne konularina gir her konunun basinda tablo varBana da sevabina birkac kiz ismi onerseniz... yavrucak dogdu dogacak daha ismi yok, karnimi findik, fistik, bal borek falan diye seviyorum.
Bir kaç seçenek vardır ama değil miBana da sevabina birkac kiz ismi onerseniz... yavrucak dogdu dogacak daha ismi yok, karnimi findik, fistik, bal borek falan diye seviyorum.
İşte bu iş çok zorBana da sevabina birkac kiz ismi onerseniz... yavrucak dogdu dogacak daha ismi yok, karnimi findik, fistik, bal borek falan diye seviyorum.
Anne konularina gir her konunun basinda tablo varmilletin koyacagi isme bak
Bir kaç seçenek vardır ama değil mi
İşte bu iş çok zor
+10Kilo alma rekoru kimde herkes kaç kilo aldığını yazsın ben
+ 16
İlk kızınızın ismi ne ( kız diye hatırlıyorum umarım pot kırmadımYaptim bunu, sjjshsh hatta 2020'nin konularina falan bile baktim. Aklima hicbir sey yatmadi.
Hatta agustos/eylul ayinda acan cicekler, dikilen cicekler, o donemlerin doga olaylari falan bircok secenek cikardim, yok hicbir sey yok...
Dolunay
Melisa
Melis
Leyla
Ama hangisi kafana yatiyor diye sor? Hicbiri ahshhss
Ya dogurmaktan daha cok isim bulamamak korkutuyor artik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?