2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257

Bende 44 le başladım 52.3 olmuştum geçen hafta kontrollü gidiyodum ama saldım artık yicem

arkadaşlar bunlar nasıl kilolar ben en son orta okulda falan 40 lı kilolardaydım

Evet öyle çok var , ben dr gittiğimde bi kadın vardı dışarda benim dr dedi 5cm açılmasınlar hiç sancı yok , ben çok duydum açılması olupta sancısı olmayan

Yani gecen benim doktoruma bir kadin geldi muayeneye girerken benden daha sakindi, ciktiginda 4 cm acilmasi varmis esine anlatiyodu saskin saskin.

aynen öyle benimde böyle oluyor, kasıktan başlıyor tüm karına yayılıyor göbek ortada toplanıyor, yalancı kasılmaymış

Ilk kizim da hic boyle seylerim olmadi benim ya, yataktan ters çevrilmiş kaplumbaga gibi zorlanarak kalkma disinda hamileligim cok rahatti, o da yaz gebeligiydi halbuki

Sıcaktan hepimizin tombiş vücudu saçmalıyor, yalnız değilsiniz çok hoşuma gitti bu tabiriniz “çünkü tombişlik”

Ben de cok kilo aldım haftamız ilerledi bebisler de büyüdü normal

13 kg aldim ben. Ilk bebekte 30 kg almistim. Su anda evlendigimden 27 kg sismanim

Adam hala ayni kiloda

Kızlar biz bu çikolatayı ne zaman sipariş etcez benim bi bu kaldı ama havalarda sıcak dayanırmı doğuma kadar bi buna çözüm bulamadım

Soguk zincirle yollarlar muhtemelen, bizimki oyle gelmisti.

Çok mantıklı aslında isimli metal kutu yapan sayfa falan bulursak çok iyi olur. Ben bi araştırayım

Kızlar böyle bi video gördüm sizce ne kadar doğru ?
Bana biraz göreceli geldi.
Pompaya kolostrum yapışır diyor. İyide anne eliyle sağamayabilir, acıyor yapamıyorum diyen oluyor.
İlk 3 gün kaşığa sağıp vermeliyiz diyor. Peki sütü gelmeyip pompanın yardımına gerek duyulması durumunda ne yapılacak?
Annelere şu yanlış bu doğru denmemeli kafa karıştırıyorlar. Anneleri her konuda bilinçlendirip herşeye hazırlıklı kılmaları lazım.
Ben yavrum ememezse veya farklı durumlar gelişirse diye sütümü verebileceğim her yöntemi öğrendim çantamıda ona göre hazırladım.

Ben 4 aralikta çizdirdim son adet tarihim 26 kasım yumurtam büyürken lazer olmuşum uzaylı Zekiye dogurcam galiba
Ben de yeniden doğmuş gibiyim 7 Numaraydı gözlerim cok şükür kurtuldum
Bebişine koyacağın ismi o kadar merak ediyorum ki artık canım benim değişik değişik isimlere maruz kaldı.
Benimde 5 numaraydı pandemi tam patladığında vazgeçmedim oldum gitti.
Kızlar nakışlı isimli hastane çıkışı yaptırmak istiyorum. Önerebileceğiniz bir site yada sayfa var mı
Atolyerakun dan yaptırdım 30-35 güne geliyormuş
Paylaşım yapmışlar sanmıyorum ki dolandırıcılık olsun. Siz döne döne yazın bana mesaj gelmedi numaram doğru mu verildi vs. İnşallah hemen ulaşır.

Bebişine koyacağın ismi o kadar merak ediyorum ki artık canım benim değişik değişik isimlere maruz kaldı.
Benimde 5 numaraydı pandemi tam patladığında vazgeçmedim oldum gitti.
Bugun odasını düzenledik stickerlar geldi kitaplık falan almıştım onları halletti eşim ablamlarin gönderdiği kapı süsünü astık e hadi üstüne adını yazalım diyor neymiş adı diyorum nazenin diyor cok hevesli ya galiba nazenin Kuyucam Naz derim artık napayim Başka da gelmiyor aklima belki bi Ece sıkıştırırım yanına bakalım

Bana da sevabina birkac kiz ismi onerseniz... yavrucak dogdu dogacak daha ismi yok, karnimi findik, fistik, bal borek falan diye seviyorum.
Anne konularina gir her konunun basinda tablo var milletin koyacagi isme bak

Anne konularina gir her konunun basinda tablo var milletin koyacagi isme bak

Yaptim bunu, sjjshsh hatta 2020'nin konularina falan bile baktim. Aklima hicbir sey yatmadi.

Hatta agustos/eylul ayinda acan cicekler, dikilen cicekler, o donemlerin doga olaylari falan bircok secenek cikardim, yok hicbir sey yok...

Bir kaç seçenek vardır ama değil mi

Dolunay
Melisa
Melis
Leyla

Ama hangisi kafana yatiyor diye sor? Hicbiri ahshhss

İşte bu iş çok zor

Ya dogurmaktan daha cok isim bulamamak korkutuyor artik...

İlk kızınızın ismi ne ( kız diye hatırlıyorum umarım pot kırmadım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…