Şimdilik 15Kilo alma rekoru kimde herkes kaç kilo aldığını yazsın ben
+ 16
Bana da sevabina birkac kiz ismi onerseniz... yavrucak dogdu dogacak daha ismi yok, karnimi findik, fistik, bal borek falan diye seviyorum.
arkadaşlar bunlar nasıl kilolar ben en son orta okulda falan 40 lı kilolardaydım
İlk kızınızın ismi ne ( kız diye hatırlıyorum umarım pot kırmadım)
Ayliz seviyorum ben nedense.
Koca gozlu bir kiz teyzesi, adi da Karaca :) gerci, bu isimde niyeyse bir erkek havasi var herhalde, hastanede falan hep erkekmis gibi davranilirdi onceden.
Babada pek mantıklı gelmedi sözleriBana biraz göreceli geldi.
Pompaya kolostrum yapışır diyor. İyide anne eliyle sağamayabilir, acıyor yapamıyorum diyen oluyor.
İlk 3 gün kaşığa sağıp vermeliyiz diyor. Peki sütü gelmeyip pompanın yardımına gerek duyulması durumunda ne yapılacak?
Annelere şu yanlış bu doğru denmemeli kafa karıştırıyorlar. Anneleri her konuda bilinçlendirip herşeye hazırlıklı kılmaları lazım.
Ben yavrum ememezse veya farklı durumlar gelişirse diye sütümü verebileceğim her yöntemi öğrendim çantamıda ona göre hazırladım.
Karsu
Kumsal
Ablasına uygun aklıma bunlar geldi
Banada çok boş lafmış gibi geldi yaHiç dogru değilhala yogunbakimda bebesi olan ve pompa kullanan biri olarak soyluyorum
İnşallah hemencecik emmeyi öğrenir bebeğinle eve geçersinizKızimi gördümemzirmeye geçicez yarın
Yarın emzirmeyi deneyeceğizsolunumu duzeldi emmeyi ögrenirse taburcuyuz insallah
İkisi de Kar ile başlıyor Karsu da uyumlu olabilirKarsu
Kumsal
Ablasına uygun aklıma bunlar geldi
O da ellerinizden oper teyzesi
İnsallah ya hastaneye git gel gece gunduz sut sag bebemi kucagima alamadim daha sutümde şoyle bir coşsunİnşallah hemencecik emmeyi öğrenir bebeğinle eve geçersiniz
Alina ismi benim hoşuma gitmişti. Güzel bir tınısı var. Ama seçmek nasip olmadı eşim sağolsunBana da sevabina birkac kiz ismi onerseniz... yavrucak dogdu dogacak daha ismi yok, karnimi findik, fistik, bal borek falan diye seviyorum.
Ay parıltısı ve cennette bir bahçeymiş anlamı kuzum... arkadaşın önerdiği Karsu da güzel geldi bana ablasına da uygun :) yada Maral olabilir..Koca gozlu bir kiz teyzesi, adi da Karaca :) gerci, bu isimde niyeyse bir erkek havasi var herhalde, hastanede falan hep erkekmis gibi davranilirdi onceden.
Ne demekmis ki Ayliz?
Yahu ters dönmüşsün evladım baş aşağıda olacaktıBu arada kızlar iki gündür alttan bıçak batması gibi olunca ve çok aşağıda hissedince doktora bugün gideyim dedim.normalde haftayaydı.meğersem benim sıpa dönmüş baş yukarıdaymış. hissettiğim şey poposu ve ayağıymış.artık çömmüş mü ayakla popo nasıl aynı yerdeyse bastırıp duruyor
kilosu iyi.idrar tahlili verdim yarın sonuç almaya gidicem nstyi o zaman söyler sanırım
Oyy maaşallah sana minik kuş inş hayırlısıyla çıkacaksınız canım o iyi olsun daKızimi gördümemzirmeye geçicez yarın
Yarın emzirmeyi deneyeceğizsolunumu duzeldi emmeyi ögrenirse taburcuyuz insallah
İnşallahİnsallah ya hastaneye git gel gece gunduz sut sag bebemi kucagima alamadim daha sutümde şoyle bir coşsun
İnşallah görürsün canım iyi haberlerle gelKılo konusunda ben en şanslıyım galıba82 ıle başladım su an 87.40 falan gelıyorum 33+4 um ıkız bıde ama tırsmıyo da degılım yarın kontrolüm var bayagıdır aynı kılodayım cunku bebısler ya kılo alamadıysa fazla ınsAllah bı sıkıntı yoktur 37 yı goruruz yarın bellı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?