Oturmuş demekkiBu arada kızlar iki gündür alttan bıçak batması gibi olunca ve çok aşağıda hissedince doktora bugün gideyim dedim.normalde haftayaydı.meğersem benim sıpa dönmüş baş yukarıdaymış. hissettiğim şey poposu ve ayağıymış.artık çömmüş mü ayakla popo nasıl aynı yerdeyse bastırıp duruyor
kilosu iyi.idrar tahlili verdim yarın sonuç almaya gidicem nstyi o zaman söyler sanırım
Canım üzgünüm ama muhtemelen dolandırıcılar. Aynısı bana oğlum için çikolata yaptırdığımda olmuştu. Sayfa adını buraya atarsan biz de şikayet edelimKızlar instada bir sayfadan kapı süsü aldim yakilasik 20-25 gün oldu
20 gün hazırlanma süresi denildi .dün zor bela dm ata ata ürünü sordum sözde kargoya verdik dediler ama mesajım okunmadan adres yazdığım mesajı görmeden nasıl kargoya verildi anlamadım .takip no istedim dün .
Dediler ki takip no mailleri gelmedi daha bugün verdik dediler .az önce bana gelecek şubeyi aradım adınıza kargo yok şubede yada yolda diyorlar .
Kaziklanmaktan korkuyorumodmesini. Tamamı yapıldı
Sayfalarında bebeğimin adına süs gördüm 2 gün önce paylaşılmış
FiruzeBana da sevabina birkac kiz ismi onerseniz... yavrucak dogdu dogacak daha ismi yok, karnimi findik, fistik, bal borek falan diye seviyorum.
Not alıyorum:*Firuzekızım olsa koyacağım tek isimdi
Hastanede eğitime gitmiştim orada ya ebe ya çocuk doktoru da böyle söyledi.. yani ilk günlerde çok yoğun ve çok kaliteli oluyor onun 1 damlası bike önemli direk elle sağmak en doğrusu dedilerKızlar böyle bi video gördüm sizce ne kadar doğru ?
Çok şükür canım bu günümüze, gözümüz hep daha iyisinde tabi ama elimizdekilere de şükrediyoruzKızlar ben iki ergen ve gelecek yeni bebekle 2+1 evde oturuyorum.bi şekilde sığılıyor.bunada şükür.ileride daha büyük bir eve taşınmak nasip olur inşallah hepimize.çıkmak istedik kira fiyatlarından çıkamadık.bu senede burdayız
En son yaapcagim şey o olacak canımCanım üzgünüm ama muhtemelen dolandırıcılar. Aynısı bana oğlum için çikolata yaptırdığımda olmuştu. Sayfa adını buraya atarsan biz de şikayet edelim
Ben siparis ettim geldi canım. Buzdolabına koydum bekletiyorum. Ama şu da var buzdolabına tadı değişiyor diyorlar gerçi ben bu tarz çikolataların hiçbirinin tadının olduğuna inanmadığım için göstermelik gibi oldu . Gece bırakmadım aldimKızlar biz bu çikolatayı ne zaman sipariş etcez benim bi bu kaldı ama havalarda sıcak dayanırmı doğuma kadar bi buna çözüm bulamadım
Ben instagramda yaptırdım metal kutulu isimli baskılı. Inda çikolataydi sanirim adı. Guzeldi. Fiyatları uygun. Ama kargo sırasında tabii hafif bir erime olmus allahtan akmamis ama yumusamisti. Hemen dolaba koydum.Çok mantıklı aslında isimli metal kutu yapan sayfa falan bulursak çok iyi olur. Ben bi araştırayım
Ben her seferinde söylüyorum kızım olsa ada koyup yanına bir şeyler düşünecektim onda kararsızdim Ben deNot alıyorum:*
Ona da bir bakayım, birkaç sayfa var isimli çikolata yapan kolonya şişesi de hediyeli ama çikolata erir henüz erken diye sadece metal kutu yaptırıp lokum alsam mı dedim. Buzdolabında çikolatalar bozuluyor gerçektenBen instagramda yaptırdım metal kutulu isimli baskılı. Inda çikolataydi sanirim adı. Guzeldi. Fiyatları uygun. Ama kargo sırasında tabii hafif bir erime olmus allahtan akmamis ama yumusamisti. Hemen dolaba koydum.
Aynen bunun da kolonya şişesi hediyeydi. İçini boş gönderiyorlar onun. Yani genelde tatsız oluyor bu tarz çikolatalar.Ona da bir bakayım, birkaç sayfa var isimli çikolata yapan kolonya şişesi de hediyeli ama çikolata erir henüz erken diye sadece metal kutu yaptırıp lokum alsam mı dedim. Buzdolabında çikolatalar bozuluyor gerçektenama dediğiniz gibi görünüşü için yapılıyor zaten
Hangi sayfa bu acaba bende dolandirildigimi dusundugum bi yerden siparis verdim. Boyle bir durum yasayan varsa nasil bir prosedur izlediler acabaKızlar instada bir sayfadan kapı süsü aldim yakilasik 20-25 gün oldu
20 gün hazırlanma süresi denildi .dün zor bela dm ata ata ürünü sordum sözde kargoya verdik dediler ama mesajım okunmadan adres yazdığım mesajı görmeden nasıl kargoya verildi anlamadım .takip no istedim dün .
Dediler ki takip no mailleri gelmedi daha bugün verdik dediler .az önce bana gelecek şubeyi aradım adınıza kargo yok şubede yada yolda diyorlar .
Kaziklanmaktan korkuyorumodmesini. Tamamı yapıldı
Sayfalarında bebeğimin adına süs gördüm 2 gün önce paylaşılmış
Aa biz ona karar verdikAlina ismi benim hoşuma gitmişti. Güzel bir tınısı var. Ama seçmek nasip olmadı eşim sağolsun
Aynen cnm bu nedir böyle hiç birşey yemiyorsunuz siz yaarkadaşlar bunlar nasıl kilolar ben en son orta okulda falan 40 lı kilolardaydım
Koca gozlu bir kiz teyzesi, adi da Karaca :) gerci, bu isimde niyeyse bir erkek havasi var herhalde, hastanede falan hep erkekmis gibi davranilirdi onceden.
Ne demekmis ki Ayliz?
[/QUOTE Ceylan diyorum bende ,ne biliym Karaca olunca buda uysun dedim
En son 11 diKilo alma rekoru kimde herkes kaç kilo aldığını yazsın ben
+ 16
Be de burdayım canımBende gözükmüyorneyse iyi kurtarmissiniz haftalaei hepiniz masallah en geri de hafta benim galiba
Mantıklı ve lezzetliAntalya sıcağından dolayı çifte kavrulmuş lokuma karar verdim. Şık kutular bulup içine doldurcam. İkramlık alan da yiyemeyecek çünkü. hastaneden çıkıp arabaya yürüyene kadar çantasında eriyip gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?