2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Oturmuş demekki inşallah tahlillerde iyidir

Canım üzgünüm ama muhtemelen dolandırıcılar. Aynısı bana oğlum için çikolata yaptırdığımda olmuştu. Sayfa adını buraya atarsan biz de şikayet edelim

Çok şükür canım bu günümüze, gözümüz hep daha iyisinde tabi ama elimizdekilere de şükrediyoruz sağlık olsun gerisi hep halledilir

Canım üzgünüm ama muhtemelen dolandırıcılar. Aynısı bana oğlum için çikolata yaptırdığımda olmuştu. Sayfa adını buraya atarsan biz de şikayet edelim
En son yaapcagim şey o olacak canım
Biraz daha bekleyim gelmezse ürün yada tekip no paylaşacağım sayfayı .şimdi umuyorum ki yoğunluktan olsun

Kızlar biz bu çikolatayı ne zaman sipariş etcez benim bi bu kaldı ama havalarda sıcak dayanırmı doğuma kadar bi buna çözüm bulamadım
Ben siparis ettim geldi canım. Buzdolabına koydum bekletiyorum. Ama şu da var buzdolabına tadı değişiyor diyorlar gerçi ben bu tarz çikolataların hiçbirinin tadının olduğuna inanmadığım için göstermelik gibi oldu . Gece bırakmadım aldim

Çok mantıklı aslında isimli metal kutu yapan sayfa falan bulursak çok iyi olur. Ben bi araştırayım
Ben instagramda yaptırdım metal kutulu isimli baskılı. Inda çikolataydi sanirim adı. Guzeldi. Fiyatları uygun. Ama kargo sırasında tabii hafif bir erime olmus allahtan akmamis ama yumusamisti. Hemen dolaba koydum.

Ben instagramda yaptırdım metal kutulu isimli baskılı. Inda çikolataydi sanirim adı. Guzeldi. Fiyatları uygun. Ama kargo sırasında tabii hafif bir erime olmus allahtan akmamis ama yumusamisti. Hemen dolaba koydum.
Ona da bir bakayım, birkaç sayfa var isimli çikolata yapan kolonya şişesi de hediyeli ama çikolata erir henüz erken diye sadece metal kutu yaptırıp lokum alsam mı dedim. Buzdolabında çikolatalar bozuluyor gerçekten ama dediğiniz gibi görünüşü için yapılıyor zaten

Aynen bunun da kolonya şişesi hediyeydi. İçini boş gönderiyorlar onun. Yani genelde tatsız oluyor bu tarz çikolatalar.

Hangi sayfa bu acaba bende dolandirildigimi dusundugum bi yerden siparis verdim. Boyle bir durum yasayan varsa nasil bir prosedur izlediler acaba

Mantıklı ve lezzetli bu fikir hoşuma.gitti belki bende yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…