Çok zor sağılır ama acımaz mı sıkmakHastanede eğitime gitmiştim orada ya ebe ya çocuk doktoru da böyle söyledi.. yani ilk günlerde çok yoğun ve çok kaliteli oluyor onun 1 damlası bike önemli direk elle sağmak en doğrusu dediler
Valla banada bi değişik geldi inşallah kullanırızYa benim emzirme yastigi geldi. Bi değişik. Ebebekten almistim.Kullanışlı olur mu bilemedimyani sanki sıradan normal yastık daha iyi olacakmış gibi. Neyse çok para vermedim
Özelden attım sayfalarını canımHangi sayfa bu acaba bende dolandirildigimi dusundugum bi yerden siparis verdim. Boyle bir durum yasayan varsa nasil bir prosedur izlediler acaba
GünaydınGünaydın Eylül anneleriibugün cuma son iş günü en sevdiğim
Yaa ne güzel benim randevum 18inde daha çokGünaydın
Bugün kontrol günü heyecan tavan
GünaydınGünaydın Eylül anneleriibugün cuma son iş günü en sevdiğim
Oh misGünaydın
Benim de hem kontrol günü hem son iş günü
Ben de dün doktora gittim. 35 haftalık tam. Boy 46 cm kilo 2750. Bana da 28 ağustos a gün verdi. Aynı şekilde 37 yi doldurursak sıkıntı yok dediKızlar doktordan çıktık 2550gr 47 cm kızımız, sezeryan olucak 30 Ağustos a gün verdi doktorum, nst güzel sancı yok bebek hareketli, tabi 30 Ağustos tan önce gelmek isterse de 37 den sonra her türlü kabulümüz dedi. Yüzünü de dayamış plesentaya çok bulanık görüntü verdi bu defa 2 hafta sonra tekrar gideceğiz sonra 1 hafta sonra dedi
çifte kavrulmuş senin kiGünaydın
Benim de hem kontrol günü hem son iş günü
Bebeğinize maşallah.Ben de dün doktora gittim. 35 haftalık tam. Boy 46 cm kilo 2750. Bana da 28 ağustos a gün verdi. Aynı şekilde 37 yi doldurursak sıkıntı yok dediama inanılmaz ağrılarım var. Kasık bölgemde yürürken inanılmaz bir acı var. Umarım erkenden gelmez.
Ben haftada giriyorum canim, bi risk yok ama riskli gebe grubundayim ikiz diye.Oh mishayırlı haberlerle inşaallah bu arada düzenli nstye giriyor muyuz artık acaba bu haftalardan sonra
Hayır canım ben 32+2 deyim daha hiç nst ye girmedim .doktor ağrı vs olmadığı için istemedi her halde yada daha erken diye .Oh mishayırlı haberlerle inşaallah bu arada düzenli nstye giriyor muyuz artık acaba bu haftalardan sonra
Bende aynı şekilde su içinde uyandım bugünde çok sıcak bu yıl kadar hiç bu kadar terlememiştim bu sıcaklar mahvettiGünaydınnnkontrolü olanlar güzel haberlerle gelin. Artık kontroller sıklaşıyor bebişleri daha sık göreceğiz..
aşırııı sıcak kan ter içinde uyandımm
Güzel haberlerle gel canımGünaydın
Bugün kontrol günü heyecan tavan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?