2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ya benim emzirme yastigi geldi. Bi değişik. Ebebekten almistim.Kullanışlı olur mu bilemedim yani sanki sıradan normal yastık daha iyi olacakmış gibi. Neyse çok para vermedim
Valla banada bi değişik geldi inşallah kullanırız çok işe yarıyor diyorlar ama

Ben de dün doktora gittim. 35 haftalık tam. Boy 46 cm kilo 2750. Bana da 28 ağustos a gün verdi. Aynı şekilde 37 yi doldurursak sıkıntı yok dedi ama inanılmaz ağrılarım var. Kasık bölgemde yürürken inanılmaz bir acı var. Umarım erkenden gelmez.

Mantıklı ve lezzetli bu fikir hoşuma.gitti belki bende yaparım
C Caguness
Bende böyle akide şekerleri yaptırıp ambalajcıdan da uygun poşetler alıp vermeyi düşünüyorum.
Çikolata gibi erimize en azından.
Akdeniz bölgesi için bir takım çareler

Eklentiler

• IMG_4720.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 39
Bebeğinize maşallah.
Benimde tarif ettiğiniz ağrılarım var. Beklenen doğum tarihiniz benden 2 gün önce olduğuna göre sanırım bu zamanlarda bu ağrılar artıyor.

Günaydınnn kontrolü olanlar güzel haberlerle gelin. Artık kontroller sıklaşıyor bebişleri daha sık göreceğiz..
aşırııı sıcak kan ter içinde uyandımm
Bende aynı şekilde su içinde uyandım bugünde çok sıcak bu yıl kadar hiç bu kadar terlememiştim bu sıcaklar mahvetti

Kızlar. Doktordan çıktım şimdi
32+2 deyim
Tüp bebek olduğu için sezeryan olacakmış .tedavili gebeliklerde normal doğum önermiyoruz riskli dedi .
3 haftada hiç kilo almamışım bebiş almış hepsini
2150 Gr 45 cm çıktı .gayet güzel sadece bir tık kilosu fazla haftasına göre dedi yine bir hafta önden gidiyor başından beri .
Normal de doğum 28 Eylül görünüyor du ama sezeryan olacağı için 15-20 Eylül arası doğumu yaparız dedi çok heyecanlı ya
Kontroller artık 2 haftada bir olacak
Karnımın kenarının ağrısı için de bağların gerilmiştir dedi bişey yok dedi .bebek pozisyon değiştirmemis baş aşağıda popo yukarda .bende bu sorun mu dedim hayır böyle olması lazım ayak ayagida kafa yukarda olursa ters diyoruz dedi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…