Hımmm anladım sağlıkla gelsinler inşaallahBen haftada giriyorum canim, bi risk yok ama riskli gebe grubundayim ikiz diye.
Benim de doktorum 36 dan sonra dedi.Hayır canım ben 32+2 deyim daha hiç nst ye girmedim .doktor ağrı vs olmadığı için istemedi her halde yada daha erken diye .
Bende acilde girmiştim ilk kez. Doktordan doktora değişiyor galiba buHayır canım ben 32+2 deyim daha hiç nst ye girmedim .doktor ağrı vs olmadığı için istemedi her halde yada daha erken diye .
Doktordan doktora ve annenin durumuna göre değişiyor gibiBende acilde girmiştim ilk kez. Doktordan doktora değişiyor galiba bu
MaşallahKızlar. Doktordan çıktım şimdi
32+2 deyim
Tüp bebek olduğu için sezeryan olacakmış .tedavili gebeliklerde normal doğum önermiyoruz riskli dedi .
3 haftada hiç kilo almamışım bebiş almış hepsini
2150 Gr 45 cm çıktı .gayet güzel sadece bir tık kilosu fazla haftasına göre dedi yine bir hafta önden gidiyor başından beri .
Normal de doğum 28 Eylül görünüyor du ama sezeryan olacağı için 15-20 Eylül arası doğumu yaparız dedi çok heyecanlı ya
Kontroller artık 2 haftada bir olacak
Karnımın kenarının ağrısı için de bağların gerilmiştir dedi bişey yok dedi .bebek pozisyon değiştirmemis baş aşağıda popo yukarda .bende bu sorun mu dedim hayır böyle olması lazım ayak ayagida kafa yukarda olursa ters diyoruz dedi
Geçmiş olsun canımgünaydın barbieler
bel , kasık ve kalça eklemi ağrılı uyandım bu sabah ve hala devam sağ bacağımı kalçamdan ayırasım var oyy , bugün de izin almıştım iyi oldu evde yayıla yayıla dinleneyim bari
Bebekte maşallah besleniyor. Nasıl bir sevap işlediniz acabaSizede son iş günleri geçmiyor gibi geliyormu sürekli gün sayarken buluyorum kendimibanada doktorum 13 Eylül dedi sezaryen için kızım sezaryendi o yüzden. Alınan kilolar yazılmış ben kilo almadım verdim kızımda da böyle olmuştu 95 kg hamile kaldım şu an 87 yim. Bebegin bir sonraki kontrolü 15 Ağustosta en son 31 inde gitmiştim 44 cm 2000 Gr idi
Valla yaşarken zor, metpamid ten zoferlere pantodan gavisconlara denenmeyen birsey kalmadı yememeye karar verdimBebekte maşallah besleniyor. Nasıl bir sevap işlediniz acaba
off ben böyle olduğunu düşünmeden yazmıştımValla yaşarken zor, metpamid ten zoferlere pantodan gavisconlara denenmeyen birsey kalmadı yememeye karar verdim
MaşallahSizede son iş günleri geçmiyor gibi geliyormu sürekli gün sayarken buluyorum kendimibanada doktorum 13 Eylül dedi sezaryen için kızım sezaryendi o yüzden. Alınan kilolar yazılmış ben kilo almadım verdim kızımda da böyle olmuştu 95 kg hamile kaldım şu an 87 yim. Bebegin bir sonraki kontrolü 15 Ağustosta en son 31 inde gitmiştim 44 cm 2000 Gr idi
Günaydın canım geçmiş olsunGunaydin Eylul guzelleri, eyyam-i bahur havalari yuzunden bugun ve yarin asiri ama oyle boyle degil cok nem olacakmis, hava sicakliklarindan ziyade bu nem cok bastiracakmis havayi.
Gebeler olarak cok dikkat etmeli ve mumkun olduğunca serin golgelik yerlerde kalmaliyiz.
Bu Suriye tarafindan gelen hiçbir seyden hayir olmaz mi diyor, hava durumu konusunu kapatıyorum jajsss :)
Bizim randevumuz ptesi gunu, bugun asiri mide agrisiyla uyandim, yangin degil boyle midem deliniyor sanki. Kizceme dedim icerden iki mideme masaj yap annecim duzelsin diye hemen piti piti ayaklariyla ezdi, ama ise yaramadi
Ay buda çok tatlı olabilir kuzum eve çikolata da alırım da büyük ihtimalle normal güzel kutu çikolatalardan olur. Şeker de mantıklı
Melodi Çikolata Dekorlu Prenses 500g - Kız Bebek Çikolatası Fiyatı, Yorumları - Trendyol ben bunlardan alacağım çikolataAy buda çok tatlı olabilir kuzum eve çikolata da alırım da büyük ihtimalle normal güzel kutu çikolatalardan olur. Şeker de mantıklıçifte kavrulmuş da çok severim
Aynen devam canım maşallahBende şimdi kontrolden geldim
Karın çevresi 2 hafta geri hala ama gelişim devam ediyor 1840 gbi oldu kilosu yaklaşık 33+1 im
Doktor naptysan yapmaya devam et dedi işe yaramış gelişimi değerlendirmek içinde 2 haftayı baz alrız normalde dedi 14 temmuzda 1425 ti onla kıyasladığında iyi buldu şuanki durumunu aradaki açıkta birden kapanmıyo tabi haftya cmt tekrar çağırdı ama en azından kötüye giden bir durum yok
35.haftada durumu bir değerlendiririz dedi gelişim devam ettiği sürece sorun yok dedi
Ben bol bol yemeye devam1 haftada 1 kilo almışım
Canım hangi site bana da yazar mısın? Benim de aynı sorunum var 11 temmuzda yapılcaktı sözde benim ürün hala yok malzeme gelmedi yok sel oldu yok kargo eksik ürün getirdi yapamadım deyip oyalıyor. Bir süre de mesajlara cevap vermedi. Arkadaşımdan yazdık fiyat sorduk ona cevap verdi. Onun üstüne ben yazınca ay olur mu öyle şey onun mesajı üsttedir haftaya verilcek kargo dedi ama hiç tık yok bugğn hafta bitiyorAz önce yine yazdım şubede adıma kargo görünmüyor tskip no atar mısıniz diye bakalım ne diyecekler . Dün isterken takip kodunu eve gelmeden kargo firması atıyor dedi .
Hızlı olsunlar diye doğum yakın ulaşması lazım falan demiştim doğuma bir hafta varmis gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?