Merakla bu yorumu bekliyordumBende şimdi kontrolden geldim
Karın çevresi 2 hafta geri hala ama gelişim devam ediyor 1840 gbi oldu kilosu yaklaşık 33+1 im
Doktor naptysan yapmaya devam et dedi işe yaramış gelişimi değerlendirmek içinde 2 haftayı baz alrız normalde dedi 14 temmuzda 1425 ti onla kıyasladığında iyi buldu şuanki durumunu aradaki açıkta birden kapanmıyo tabi haftya cmt tekrar çağırdı ama en azından kötüye giden bir durum yok
35.haftada durumu bir değerlendiririz dedi gelişim devam ettiği sürece sorun yok dedi
Ben bol bol yemeye devam1 haftada 1 kilo almışım
Canım bu arada sen medstara gidiyordun değil mi?Yaa bu da çok güzel bunu da düşüneyim. Yazın buralar survivor ama bizde çareler tükenmez
Evet medstar a gidiyorumCanım bu arada sen medstara gidiyordun değil mi?
İşine gelene hemen cvp veriyorlar ya sayfayı dm den atıyorum şimdi bana da dün akşam takip no istedim ısrarla bulup yazicam dedi daha yazacakCanım hangi site bana da yazar mısın? Benim de aynı sorunum var 11 temmuzda yapılcaktı sözde benim ürün hala yok malzeme gelmedi yok sel oldu yok kargo eksik ürün getirdi yapamadım deyip oyalıyor. Bir süre de mesajlara cevap vermedi. Arkadaşımdan yazdık fiyat sorduk ona cevap verdi. Onun üstüne ben yazınca ay olur mu öyle şey onun mesajı üsttedir haftaya verilcek kargo dedi ama hiç tık yok bugğn hafta bitiyor
Aaa hiç bilmiyodum. Bu kartı belediyeden mi alıyoruz? onu bile bilmiyorum
Merakla bu yorumu bekliyordum
Nazar değmesin kuzum maşallah bebişinede
Yapacak bişey yok canım yicez artık , maşallahBende şimdi kontrolden geldim
Karın çevresi 2 hafta geri hala ama gelişim devam ediyor 1840 gbi oldu kilosu yaklaşık 33+1 im
Doktor naptysan yapmaya devam et dedi işe yaramış gelişimi değerlendirmek içinde 2 haftayı baz alrız normalde dedi 14 temmuzda 1425 ti onla kıyasladığında iyi buldu şuanki durumunu aradaki açıkta birden kapanmıyo tabi haftya cmt tekrar çağırdı ama en azından kötüye giden bir durum yok
35.haftada durumu bir değerlendiririz dedi gelişim devam ettiği sürece sorun yok dedi
Ben bol bol yemeye devam1 haftada 1 kilo almışım
Ben çok yediğim zaman öyle oluyor midem heralde baskı yapıyorKızlar karnının üstü ağrıyan varmı sertleşip ağrıyor ne olabilr acaba
MaşallahBenim dr sali geliyor izinden, bugun icin devlete gidip muayene ol nst çektir demisti, gittim nst guzel cikti muayenede güzeldi. Benim ogullar yine yer degistirmis, makat gelişteler, başlari yukarda başbaşa vermişler keyifleri yerindeydi
Yapacak bişey yok canım yicez artık , maşallahinşallah bu iki hafta farkta kapanır
maşallah senin ikizler bile o daracık alanda yer değiştirmiş, bebim oğlanın başı hala mideme saframa baskı yapıyor asla kıpırdamıyor yerinden, onunda keyfi yerinde galibaBenim dr sali geliyor izinden, bugun icin devlete gidip muayene ol nst çektir demisti, gittim nst guzel cikti muayenede güzeldi. Benim ogullar yine yer degistirmis, makat gelişteler, başlari yukarda başbaşa vermişler keyifleri yerindeydi
ya içeride yada dışarı da toparlayacağız. İçeride ki minnoşların keyfi bilirBeslenme epey etkiledi ya sende bol bol ye canım muz süt yoğrt et kaşar ara öğün yap çerez vs hepsinden ye şu noktada dışrdan besin gerkiyo sanırım ben düşünemedm bunu yani beslenir sandım ama toplucaz inş 1 hafta daha bitti en azından ne kdr içerde kalırsa o kdr güzel olck
Zaten 2 haftalık süreçte bakılıyoml sende bir daha gittiğinde daha iyi durumda olcak geri olan durum birden kapanmıyo ama daha gerilememeside bişey
Çok iyi oldu teşekkür ederim
Buradan başvuru yapabilirsin. Özellikle doğumda indirim çok işe yarayacak. Bebeğinin bir eksiğini alırsın o parayla.
Rica ederim kuzum ne demekÇok iyi oldu teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?