2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Merakla bu yorumu bekliyordum
Nazar değmesin kuzum maşallah bebişinede

İşine gelene hemen cvp veriyorlar ya sayfayı dm den atıyorum şimdi bana da dün akşam takip no istedim ısrarla bulup yazicam dedi daha yazacak Allah'ın cezalari sanki bedava yapiyorlar mesajlara en alttan basnir cvp vermeye aslinda

Muratpaşada ikamet ediyorsan eğer belediyenin vermiş olduğu çevreci komşu kartları var. (talep edince veriliyor)
Bu karta özel %10 indirim yapılıyor. Hem doğum hem muayenede. Ben de ilk defa geçen hafta kullandım. C Caguness

Beslenme epey etkiledi ya sende bol bol ye canım muz süt yoğrt et kaşar ara öğün yap çerez vs hepsinden ye şu noktada dışrdan besin gerkiyo sanırım ben düşünemedm bunu yani beslenir sandım ama toplucaz inş 1 hafta daha bitti en azından ne kdr içerde kalırsa o kdr güzel olck
Zaten 2 haftalık süreçte bakılıyoml sende bir daha gittiğinde daha iyi durumda olcak geri olan durum birden kapanmıyo ama daha gerilememeside bişey
Merakla bu yorumu bekliyordum
Nazar değmesin kuzum maşallah bebişinede

Yapacak bişey yok canım yicez artık , maşallah inşallah bu iki hafta farkta kapanır

maşallah senin ikizler bile o daracık alanda yer değiştirmiş, bebim oğlanın başı hala mideme saframa baskı yapıyor asla kıpırdamıyor yerinden, onunda keyfi yerinde galiba

ya içeride yada dışarı da toparlayacağız. İçeride ki minnoşların keyfi bilir (içerde hazır yorulmadan yemek daha kolay. arada hatırlatalım )

35+1 kontrolden geldim kızlar.
Nst ye girdim sancı yok, güzel dedi.
5 gün önde gidiyormuş, hareketli bu da güzel dedi.
Yüzünü gösterdi profilden tombiş yanaklı bir şekerpare geliyor. Sana benzettim dedi dr aman eşim duymasın kıskanır.
Haftaya bugün yine nstye çağırdı.
Sanki benim doğumumda sezaryene doğru gidiyor drdan kaynaklı öyle sezinliyorum. Rabbim hayırlısını nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…