2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
oyy ne güzel

34+1de 2670 gr 46.6 cm uzunlukla biz de sisko bebeler arasinda sayildik, kanal agzindayiz erken dogum riski var dendi, yatmamiz soylendi. Yatamiyoruz tabi 22 aylik bir abla var size dinlenmeniz soylendi mi?
hayir doktora ben sordum 32 haftalikken 2.013 gr di simdi 2.650 olmus 2 haftada cok almamismi normalmi diye seker yuklemesi yapmistik dimi dedi evet bi sıkıntı yoktu dedim ozaman normal dedi bebek ultrasonda 36+1 cikti gelisimi ilerde dedi

Kuzum çok geçmiş olsun.

canım çok geçmiş olsun Allah korumuş ama o korku insana yeter

Oy maşallah minnoşaaa
Tüp bebek olup normal doğum yapanlar da oluyor.. benim doktorum normal gebelikten farkın yok demişti 15-20 li haftalardayken.. henüz doğum şeklini konuşmadık bakalım bize ne diyecek..
Sezeryan olacaksa bebeğin pozisyonunun hiç önemi yok kuzu normal doğumlar için kafa aşağı istiyorlar daha çok..
kız ne yiyip içiyorsun bana da söyle haftamız aynı ama 300 gr fark var aramızda benim bebenin kilosu düşük mü haftasına göre acaba 1900 küsür gr dı32+0 da

İzne ayrıldın mı bu arada

Maşallah canım

Maşallah canım beslenmeye devam ceviz i de ihmal etme

Çok çokkk geçmiş olsun canım benim ya korkulmayacak gibi değil ki uzan dinlen bugün hep

Çok çok geçmiş olsun

Valla doktor riske atmıyoruz dedi
Ultrason kağıdına baktım 2217 Gr miş yablis duyduk her halde boy 45 cm
Senin boyu ne kadar
Ay inan ne buluyorsam onu yiyorum öyle özel bişey yok .kilo almayın diye kepek ve Tam buğday tüketiyorum.meyve keisn zaten asla bırakamam karpuz kiraz şeftali muz erik
Uygulamaya göre baktım 2000 Gr yazıyor bu haftada normal seninki
Bugün izne ayrılıyorum son 2 saat

Maşallah sağlıkla gelsin

Kızlar yakın zamanda doğum yapan arkadaşa akıl danıstım sizede yazayım
Sezeryan olursanız sonda dan dolayı alt üst gecelik değil elbise gecelik olmalı imiş
Kalın battaniye alın dedi
Depend şart
Göğüs ucu içeri yada düz olanlar silikon meme ucu bulundurun yanınızda .bebek agzina alamıyor Muş .ilk etap bebeğe süslü takım giydirmeyin .
Sondanizi iğne sonrası takılmasını isteyin hissetmemek için . Çabuk toparlanmak istiyorsaniz bol yürüyüş ve bol gaz çıkartmaya bakın

Çok geçmiş olsun, Allah korumuş

hayir doktora ben sordum 32 haftalikken 2.013 gr di simdi 2.650 olmus 2 haftada cok almamismi normalmi diye seker yuklemesi yapmistik dimi dedi evet bi sıkıntı yoktu dedim ozaman normal dedi bebek ultrasonda 36+1 cikti gelisimi ilerde dedi

Bizim demek ki bebek iri diye degil kanal agzinda diye dinlenmemiz istenmis. Tesekkur ederim

inanmıyorummm çok geçmiş olsunn

Sonda kısa zaman sonra çıkarılıyor, pijama sorun olmamıştı bende bu yüzden. Hastane önlüğü vardı üzerimde sonda takılıyken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…