- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 33
Ayy boyunu söyledi ama kg ya odaklanmışım hiç hatırlamıyorum bileValla doktor riske atmıyoruz dedi
Ultrason kağıdına baktım 2217 Gr miş yablis duyduk her haldeboy 45 cm
Senin boyu ne kadar
Ay inan ne buluyorsam onu yiyorum öyle özel bişey yok .kilo almayın diye kepek ve Tam buğday tüketiyorum.meyve keisn zaten asla bırakamam karpuz kiraz şeftali muz erik
Uygulamaya göre baktım 2000 Gr yazıyor bu haftada normal seninki
Bugün izne ayrılıyorum son 2 saat
Maşallah canımbeslenmeye devam ceviz i de ihmal etme
Cok gecmis olsun canim. Ay benim bir arkadasimda hamileyken cam dusakabini patlamasti. Allah korumuş sana da bir şey olmamış.Kızlar öğle saatinde mutfakta kendime birşeyler hazırlıyordum. Bir anda cam ankastre ocağım patladı bomba gibi. Tuz buz oldu. Öyle çok korktumki 1 saat kendime gelemedimAllahtan bana birşey olmadı çünkü ocağın başındaydım tamda
Olsun canım bir şekilde verirsin sen yeterki bebek kilo alsın.. minimum 2 haftacık daha sabrediversin bebeilBende şimdi kontrolden geldim
Karın çevresi 2 hafta geri hala ama gelişim devam ediyor 1840 gbi oldu kilosu yaklaşık 33+1 im
Doktor naptysan yapmaya devam et dedi işe yaramış gelişimi değerlendirmek içinde 2 haftayı baz alrız normalde dedi 14 temmuzda 1425 ti onla kıyasladığında iyi buldu şuanki durumunu aradaki açıkta birden kapanmıyo tabi haftya cmt tekrar çağırdı ama en azından kötüye giden bir durum yok
35.haftada durumu bir değerlendiririz dedi gelişim devam ettiği sürece sorun yok dedi
Ben bol bol yemeye devam1 haftada 1 kilo almışım
benimki çok sık o şekilde hareket ediyorr hatta öyle olmadığında endişeleniyorum ben deKızlarr..bebek içeride çırpınıyormuş gibi hissettiğiniz oluyor mu? Birkaç gündür dikkatimi çekti. Bir anda karnımı sarsacak kadar ani ve sert bir hareket oluyor, sonra normale dönüyor. Acaba uyurken korkup mu irkiliyor, bir sıkıntısı mı oluyor? Başınıza geldi mi hiç? Çarşamba randevum var ama endişelendim biraz. O anlık çırpınma hali dışında hareketleri normal..
Ol
Olsun canım bir şekilde verirsin sen yeterki bebek kilo alsın.. minimum 2 haftacık daha sabrediversin bebeil
Kızlarr..bebek içeride çırpınıyormuş gibi hissettiğiniz oluyor mu? Birkaç gündür dikkatimi çekti. Bir anda karnımı sarsacak kadar ani ve sert bir hareket oluyor, sonra normale dönüyor. Acaba uyurken korkup mu irkiliyor, bir sıkıntısı mı oluyor? Başınıza geldi mi hiç? Çarşamba randevum var ama endişelendim biraz. O anlık çırpınma hali dışında hareketleri normal..
Yaa çok teşekkür ederim, rahatladım. Normalde de çok hareketli zatenbenimki çok sık o şekilde hareket ediyorr hatta öyle olmadığında endişeleniyorum ben deanalık ne zor... bence çok hareketli olmasında hiçbir sorun yoktur canım, endişelenme boşuna. dönüyorlar, geriniyorlar, ne mutlu hissetmek :)
Arkadaşımda doğum sonrası önlüğü çıkartmışlar .sonda da ne zaman kendim yuruyebilirim WC ye gidebilirim dersen çıkıyor Muş .kişiden kişiye değişiyorSonda kısa zaman sonra çıkarılıyor, pijama sorun olmamıştı bende bu yüzden. Hastane önlüğü vardı üzerimde sonda takılıyken.
oluyor canım hatta üst üste tekme attığı da oluyor sonra normale dönüyor hareketleri, bi sorun olduğunu zannetmiyorum olsa dr lar bu konuda uyarırdı biziKızlarr..bebek içeride çırpınıyormuş gibi hissettiğiniz oluyor mu? Birkaç gündür dikkatimi çekti. Bir anda karnımı sarsacak kadar ani ve sert bir hareket oluyor, sonra normale dönüyor. Acaba uyurken korkup mu irkiliyor, bir sıkıntısı mı oluyor? Başınıza geldi mi hiç? Çarşamba randevum var ama endişelendim biraz. O anlık çırpınma hali dışında hareketleri normal..
Verieln kağıtta da yaziyor boy canım 7 ile carpiyorsunAyy boyunu söyledi ama kg ya odaklanmışım hiç hatırlamıyorum bile
Ben de yiyorum ama sıcaklardan iştahım azaldı gibi.
Ohh sonrası dinlenme artık
Benimde öyle kuzum titriyor resmen şaşkınlıkla izliyorumKızlarr..bebek içeride çırpınıyormuş gibi hissettiğiniz oluyor mu? Birkaç gündür dikkatimi çekti. Bir anda karnımı sarsacak kadar ani ve sert bir hareket oluyor, sonra normale dönüyor. Acaba uyurken korkup mu irkiliyor, bir sıkıntısı mı oluyor? Başınıza geldi mi hiç? Çarşamba randevum var ama endişelendim biraz. O anlık çırpınma hali dışında hareketleri normal..
Çok teşekkür ederimoluyor canım hatta üst üste tekme attığı da oluyor sonra normale dönüyor hareketleri, bi sorun olduğunu zannetmiyorum olsa dr lar bu konuda uyarırdı bizi
Çok teşekkür ederimBenimde öyle kuzum titriyor resmen şaşkınlıkla izliyorum
Görümcemin geçen sene doğan oğlu Göktuğ, en büyüğü Alparslan gerçekten inanırım bu habere.2022 den en çok tercih edilen erkek ismiymiş. Sizce doğru mudur?
Doktoruna sen yine sorarsın ama büyüdükçe hareketleri değişik hal alıyor. Sertleşiyorlar, bir yere toplanıyolarn karnının şekli bile değişiyor yani.Kızlarr..bebek içeride çırpınıyormuş gibi hissettiğiniz oluyor mu? Birkaç gündür dikkatimi çekti. Bir anda karnımı sarsacak kadar ani ve sert bir hareket oluyor, sonra normale dönüyor. Acaba uyurken korkup mu irkiliyor, bir sıkıntısı mı oluyor? Başınıza geldi mi hiç? Çarşamba randevum var ama endişelendim biraz. O anlık çırpınma hali dışında hareketleri normal..
Ayy Allah korumuş kuzum seniKızlar öğle saatinde mutfakta kendime birşeyler hazırlıyordum. Bir anda cam ankastre ocağım patladı bomba gibi. Tuz buz oldu. Öyle çok korktumki 1 saat kendime gelemedimAllahtan bana birşey olmadı çünkü ocağın başındaydım tamda
Bir sağa sola çekiyor zaten ortada durmuyor hiçDoktoruna sen yine sorarsın ama büyüdükçe hareketleri değişik hal alıyor. Sertleşiyorlar, bir yere toplanıyolarn karnının şekli bile değişiyor yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?