2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ayy boyunu söyledi ama kg ya odaklanmışım hiç hatırlamıyorum bile
Ben de yiyorum ama sıcaklardan iştahım azaldı gibi.
Ohh sonrası dinlenme artık

Cok gecmis olsun canim. Ay benim bir arkadasimda hamileyken cam dusakabini patlamasti. Allah korumuş sana da bir şey olmamış.

Ol Olsun canım bir şekilde verirsin sen yeterki bebek kilo alsın.. minimum 2 haftacık daha sabrediversin bebeil

Kızlarr..bebek içeride çırpınıyormuş gibi hissettiğiniz oluyor mu? Birkaç gündür dikkatimi çekti. Bir anda karnımı sarsacak kadar ani ve sert bir hareket oluyor, sonra normale dönüyor. Acaba uyurken korkup mu irkiliyor, bir sıkıntısı mı oluyor? Başınıza geldi mi hiç? Çarşamba randevum var ama endişelendim biraz. O anlık çırpınma hali dışında hareketleri normal..

benimki çok sık o şekilde hareket ediyorr hatta öyle olmadığında endişeleniyorum ben de analık ne zor... bence çok hareketli olmasında hiçbir sorun yoktur canım, endişelenme boşuna. dönüyorlar, geriniyorlar, ne mutlu hissetmek :)

Benmde öyle canım hareket iyidir ya az sakin oldumu bişey mi var diyorum bende

Yaa çok teşekkür ederim, rahatladım. Normalde de çok hareketli zaten ben 7 aylıkken doğmuşum, ondan arada geliyorlar bana, senaryolar yazıyorum

Sonda kısa zaman sonra çıkarılıyor, pijama sorun olmamıştı bende bu yüzden. Hastane önlüğü vardı üzerimde sonda takılıyken.
Arkadaşımda doğum sonrası önlüğü çıkartmışlar .sonda da ne zaman kendim yuruyebilirim WC ye gidebilirim dersen çıkıyor Muş .kişiden kişiye değişiyor

oluyor canım hatta üst üste tekme attığı da oluyor sonra normale dönüyor hareketleri, bi sorun olduğunu zannetmiyorum olsa dr lar bu konuda uyarırdı bizi

Benimde öyle kuzum titriyor resmen şaşkınlıkla izliyorum

Doktoruna sen yine sorarsın ama büyüdükçe hareketleri değişik hal alıyor. Sertleşiyorlar, bir yere toplanıyolarn karnının şekli bile değişiyor yani.

Ayy Allah korumuş kuzum seni çok geçmiş olsun niye öyle olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…