2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bak isim de buldun kız bence de çok kibar ilay ismi

Merhaba kızlar hayırlı akşamlar
Sabahtan beri bel agrım var sizde de var mı böyle ağrı yoksa hastaneye mı gitsem napsam bilemedim
valla ben uyandığımdan beri hem bel ağrım hem kasık ağrım hemde kasılmalarım var, karnım taş gibi oluyor , rahatsız edici ama çok şiddetli değil yalancı kasılma diye düşünüyorum, bugün her yerim çok fena yemeği zor yaptım ayakta durup

bizimde isimli takımımız geldi gözyaşım pıt bugün akşam yıkarım yarın da oturup ütü yaparım yavaş yavaş valizi hazırlayacağım bende dursun orda, hatta 37 den sonra arabaya koyacağım her şeyi, kapı süsünü balonları valizi falan dursun bagajda o hengame de bi de bunları düşünmiyim

zehraaa34 Canımcım sesin çıkmıyor iyi misinnn
İyiyim canımm dün çıkışımı verdi doktor nur topu gibi yasaklarla
Merdiven yürüyüş karbonhidrat ve tatlı yok
Belden aşağı vuran sancı, kanama, durmayan sızıntı veya aşırı gelen su vs. Olduğunda derhal hastaneye dedi. Beklemedeyik sakince takılıyos

Ben 2 tane kitap bitirdim İlay ismini bulana kadar benimde gün geçtikçe daha çok içime siniyor belki adaş anaları oluruz

Merdiven ve yürüyüşte mi yasakladı canım onu anlamadım şimdi. Riske mi sokuyormuş onlarda? Geçmişler olsun inşallah 2 hafta daha rahat geçirirsin. 35lerdeydin sanırım. Doğum şekline dair bir şey söyledi mi bu arada?

Üc isim miii
Bi yakinimiz Ogluna üç isim verdi, kizi oldu o eksik kalamaz dedi ona da üçisim verdi.
Efe Kağan Aslan
Eylül Elfida Nisa
Ben bankacıydım eskiden. Üç isimli müşteriler geliyordu. Birde soy ismi uzunsa offf.
İki isimde bile karşındakine hangisiyle hitap edeceğini bilemiyorsun. Bazı kişiler o verilen ismin birine gerçekten gıcık ve kullanılmasını istemiyor.
Zorlayıcı bir durum herkes açısından

Sabah uyandığımda benimde kasık ağrım çok oluyor. İlk bir kaç adım hatta yavaş hareket ediyorum. Sanki böyle yıllardır spor yapmamışımda bir gün önce yapmış gibi.
Doktoruma sordum. Normal birşey bu vücut kendini normal doğuma hazırlıyor dedi

aynen öyle dayak yemiş gibiyim ayak tabanlarım bile acıyor

kızlar bebek kıyafetlerini nasıl yıkadınız ,renk renk ayırdınız mı ? boya vereceğini düşünmüyorum ama nasıl yıkayayım bilemedim beyazları ayırsam mı ? daha bunun havlusu var nevresim takımı var

Hepsi açık renkti ayırmadım. 30 derecede yıkadım. Sorun olmadı.
Cigirin siyah tulumu aldım birtek onu yıkamadım. Nasıl yıkasam bilemedim. ( annem demişti alma bunu nasıl yıkayacaksın diye )

Tüy verecek battaniyeleri ayrı ayrı yıkadım.
Beyaz ve açık tonluları birlikte yıkadım.
Kalan renklileri ve annemin ördüklerinide ayrı yıkadım.
Havlusuda açıkların içindeydi. Nevresimide ayrı yıkamıştım kıyafetlerinden tüylenme vs olmasın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…