Evet canım. Bol bol su içmen gerekiyor. Gerisini doktor söylerKizlar benim kültür sonucunda lökosit 23 çikmis, bu idrar yolu enfeksiyonu anlamina geliyor di mi
ahh bu babalarBabam kardeşim doğduğunda tutturmuştu Kanuni Sultan Süleyman koyucam diye ablamla ağlamıştık ikna etmek için
Bak isim de buldun kızYa ankastre cam ocak olayi icin gecmis olsun. Daha gecen forumda soruldu patlar mi korkuyorum diye, ben patlar korkusuyla direkt celik ocak almistim, konuyu takip ettim herkes cok emindi bisey olmaz diye...
Ayrica hediyelige bayildim, dun esim ilay ismi nasil diye soruyordu, hediyeligin ustunde gorunce hosuma gitti
Bende inanirim cevremizde cok var :)
Ayy çok minnoş olmuşKızlaar hediyeliğim kargoya verilmiş, ben çok beğendim
Gözyaşım pıt
Sizce nasıl??
valla ben uyandığımdan beri hem bel ağrım hem kasık ağrım hemde kasılmalarım var, karnım taş gibi oluyor , rahatsız edici ama çok şiddetli değil yalancı kasılma diye düşünüyorum, bugün her yerim çok fena yemeği zor yaptım ayakta durupMerhaba kızlar hayırlı akşamlar
Sabahtan beri bel agrım var sizde de var mı böyle ağrı yoksa hastaneye mı gitsem napsam bilemedim
yok bizimki Göktürk Göktuğ değilhepsini koyun bence de 2023te en çok konulan hangisi bilemezsiniz garanti olsun
bizimde isimli takımımız geldi gözyaşım pıtKızlar inanamıyorum ama bebişib dolabı yerleşti ve Hastane çantamda tam anlamıyla hazır gibi.. benim yedek geceliğim eksik sadece. Çok şükür içim rahat artık. Ben çekimde giyeceğimiz kıyafetleri de kıyafet çantasına koydum buruşmasın diye bavula koymadım.
İyiyim canımm dün çıkışımı verdi doktor nur topu gibi yasaklarlazehraaa34 Canımcım sesin çıkmıyor iyi misinnn
Ben 2 tane kitap bitirdim İlay ismini bulana kadarYa ankastre cam ocak olayi icin gecmis olsun. Daha gecen forumda soruldu patlar mi korkuyorum diye, ben patlar korkusuyla direkt celik ocak almistim, konuyu takip ettim herkes cok emindi bisey olmaz diye...
Ayrica hediyelige bayildim, dun esim ilay ismi nasil diye soruyordu, hediyeligin ustunde gorunce hosuma gitti
Bende inanirim cevremizde cok var :)
Merdiven ve yürüyüşte mi yasakladı canım onu anlamadım şimdi. Riske mi sokuyormuş onlarda? Geçmişler olsun inşallah 2 hafta daha rahat geçirirsin. 35lerdeydin sanırım. Doğum şekline dair bir şey söyledi mi bu arada?İyiyim canımm dün çıkışımı verdi doktor nur topu gibi yasaklarla
Merdiven yürüyüş karbonhidrat ve tatlı yok
Belden aşağı vuran sancı, kanama, durmayan sızıntı veya aşırı gelen su vs. Olduğunda derhal hastaneye dedi. Beklemedeyik sakince takılıyos
Ben bankacıydım eskiden. Üç isimli müşteriler geliyordu. Birde soy ismi uzunsa offf.Üc isim miii
Bi yakinimiz Ogluna üç isim verdi, kizi oldu o eksik kalamaz dedi ona da üçisim verdi.
Efe Kağan Aslan
Eylül Elfida Nisa
Çok minnoş değiller miiiiKızlaar hediyeliğim kargoya verilmiş, ben çok beğendim
Gözyaşım pıt
Sizce nasıl??
Sabah uyandığımda benimde kasık ağrım çok oluyor. İlk bir kaç adım hatta yavaş hareket ediyorum. Sanki böyle yıllardır spor yapmamışımda bir gün önce yapmış gibi.valla ben uyandığımdan beri hem bel ağrım hem kasık ağrım hemde kasılmalarım var, karnım taş gibi oluyor , rahatsız edici ama çok şiddetli değil yalancı kasılma diye düşünüyorum, bugün her yerim çok fena yemeği zor yaptım ayakta durup
aynen öyle dayak yemiş gibiyim ayak tabanlarım bile acıyorSabah uyandığımda benimde kasık ağrım çok oluyor. İlk bir kaç adım hatta yavaş hareket ediyorum. Sanki böyle yıllardır spor yapmamışımda bir gün önce yapmış gibi.
Doktoruma sordum. Normal birşey bu vücut kendini normal doğuma hazırlıyor dedi
Bak isim de buldun kızbence de çok kibar ilay ismi
Ben 2 tane kitap bitirdim İlay ismini bulana kadarbenimde gün geçtikçe daha çok içime siniyor belki adaş anaları oluruz
Hepsi açık renkti ayırmadım. 30 derecede yıkadım. Sorun olmadı.kızlar bebek kıyafetlerini nasıl yıkadınız ,renk renk ayırdınız mı ? boya vereceğini düşünmüyorum ama nasıl yıkayayım bilemedim beyazları ayırsam mı ? daha bunun havlusu var nevresim takımı var
Tüy verecek battaniyeleri ayrı ayrı yıkadım.kızlar bebek kıyafetlerini nasıl yıkadınız ,renk renk ayırdınız mı ? boya vereceğini düşünmüyorum ama nasıl yıkayayım bilemedim beyazları ayırsam mı ? daha bunun havlusu var nevresim takımı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?