2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
eşime attım gözün aydın sende geri kalmadın dedim yedi beni Alparslan Alparslan diye şimdide yanına Alparslan Göktürk Yusuf ekleyelim diyo öldürecek bu adam beni
Üc isim miii
Bi yakinimiz Ogluna üç isim verdi, kizi oldu o eksik kalamaz dedi ona da üçisim verdi.
Efe Kağan Aslan
Eylül Elfida Nisa

Aman Allahım canım çok geçmiş olsun ya bu nasıl bişey , valla biraz batıl inanç gibi gelecek ama nazar mı ne böyle

Bendede oluyor normaldir diye düşünüyorum, hatta bazen ne yapıyor acaba diyorum

eşime attım gözün aydın sende geri kalmadın dedim yedi beni Alparslan Alparslan diye şimdide yanına Alparslan Göktürk Yusuf ekleyelim diyo öldürecek bu adam beni
Babam kardeşim doğduğunda tutturmuştu Kanuni Sultan Süleyman koyucam diye ablamla ağlamıştık ikna etmek için

Canım 2 haftadır hareketleri kuvvetlendi hatta bazı sabahlar sanki gece biri karnımı dövmüş gibi et acısıyla uyanıyorum artık böyle olacak sanırım büyüdüler daha tok oldu hareketleri ve daha hissedilir hale geldi benimki mesela ortaya dayıyor poposunu geriyor iyice karnımı acıtıyor, otururken sanki dengemi şaşırtacak kadar sarsıyor falan normal dedi bana doktor meraklanma canım

Benim de kaslarım acıyor ağır spor yapmışım gibi. . çok sevindim, içim rahatladı. Çok teşekkür ederim

Kızlaar hediyeliğim kargoya verilmiş, ben çok beğendim
Gözyaşım pıt
Sizce nasıl??

Ya ankastre cam ocak olayi icin gecmis olsun. Daha gecen forumda soruldu patlar mi korkuyorum diye, ben patlar korkusuyla direkt celik ocak almistim, konuyu takip ettim herkes cok emindi bisey olmaz diye...

Ayrica hediyelige bayildim, dun esim ilay ismi nasil diye soruyordu, hediyeligin ustunde gorunce hosuma gitti

Bende inanirim cevremizde cok var :)

Merhaba kızlar hayırlı akşamlar
Sabahtan beri bel agrım var sizde de var mı böyle ağrı yoksa hastaneye mı gitsem napsam bilemedim
Geçmiş olsun, bir haftadır benim de ağrıyor. Merdiven inip çıkınca, yoga yapınca rahatlıyor ama tedbir için gidin bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…