2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
oo harika sen bayağı detaya inmişsin , fu bakalım bende o zaman bu akşam beyazları aradan çıkarayım

Sen çömelme vs de yapma o zaman kuşum bir şey almaya eğilme.. hep yat hep yat işleri etrafındakilere yaptır su iste çay istee oooh kenfini sür son günlerin:)
Evet evet çömelmeyede dikkat etmeye çalışıyorum ama wc mutfak öle gidip geliyoruz nerde sürekli çay isteyecek birileri

Kızlar bu arada ben hastanedeyken sezeryanla doğum yapan 2 kişi gördüm çook zor yürüyorlardı ilk kalkış zor oluyomuş ama sorası toparlanıyomyş korkmayında Gaz sorunu oluyomuş işte sıcak su torbası iyi geliyormuş herkesler atsın çantasına bitane nolur nolmaz

Anladım canım sağlıkla gelsin minnoşun az bir zaman kaldı zorlanmazsın Allahın izniyle
Allah yardımcımız olsun

Ben bir kere çok su içerek düşürmüştüm canım başlarda ama sanırım bunkadar yüksek değildi. Ab verdiğine göre.. bebekler büyüdü qrtık ilaçlardan o kadar çok etkilenmez merak etme sen.
Haklisiniz arkadaslar. Ben yine su icmeye devam edeyim. İns şifa olur yazdigi ilac

Bana çok sık denk geliyor. Ne oldu diye ben de endişe ettim ama alıştım artık. Ara ara yapıyor :)

Kızlar bugun pek yoktum yarın annemler gelicek diye dinlene dinlene hazırlık yaptım okudum yazdıklarınızı ama.
Az önce kayinvalidemler görüntülü konuştum bebeğin odasini falan gösterdim ağla ağla canimiz çıktı dua ede ede sonra duvarda kapı süsünü gördüler daha adını bulamadık dedim annem nazenin olmucak mi oyle dedi ahmet dedi. Yoo dedim annem de künye yapmış cocuga nazenin diye bir bilekliğe sattım çocuğun adını nazenin olcak
Başka bir sey koyarsan değiştiririz kızım dedi yok anne başka bir isim koyarım bi bileklik daha yaparsınız dedim tamam dediler

Eşin kulis çalışmaları yapmış demek ki arkandan bak sen

kızlar bu ahşap beşiğin kenar korumaklıkları iç dokusu süngerimsi ve kılıfı çıkmıyor, bunu komple mi yıkayayım ne dersiniz formu bozulur diye korkuyorum

Eklentiler

• IMG_20230804_223339.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 73
kızlar bu ahşap beşiğin kenar korumaklıkları iç dokusu süngerimsi ve kılıfı çıkmıyor, bunu komple mi yıkayayım ne dersiniz formu bozulur diye korkuyorum
Canım zaten bembeyaz illa yıkanacak neden öyle yapmışlarsa, at bence şansını dene başka seçenek yok gibi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…