oo harika sen bayağı detaya inmişsin , fu bakalım bende o zaman bu akşam beyazları aradan çıkarayımBeyazları ayrı renklileri ayrı yıkadım. Renklileri yıkarken içine renk ayırıcı mendil koydum. Ama döken olmamış.. Yün battaniyeleri yelekleri ayrı yıkadım ... çarlaflar müslinler de pamuklu olduğu için renge göre onları da koydum beyazsa beyaz... ayrıca kendi hastane kıyafetlerimi de renklere göre bebişinkilerle yıkadım. Hepsi sıfır giyilmemişti zaten. Hastaneye götüreceğim havlu vs. De onlarla yıkadım.. ne uzunmuş ama ütülemesi daha da uzundu40 derecede 1 saat yıkadım.. en son unutup yada sonradan aldıklarım oldu azlar diye onları 15 dakkalık yıkadım:) güneşte kuruttuk. ( ezan olmadan topladık. Annemin talimatı neden bilmiyorum. )
Evet evet çömelmeyede dikkat etmeye çalışıyorum ama wc mutfak öle gidip geliyoruz nerde sürekli çay isteyecek birileriSen çömelme vs de yapma o zaman kuşum bir şey almaya eğilme.. hep yat hep yat işleri etrafındakilere yaptır su iste çay istee oooh kenfini sür son günlerin:)
zaten o da beni öyle tehdit ediyorDoğurmuyorum degerçi kimliği çıkarmaya da beyler gidiyor çokta inatlaşmadan ikna etmek lazım
Fl değerini 7 ile çarpıyorduk değil mi.. ultrason kağıdında yazmıyor ama iki hafta sonra sorarımVerieln kağıtta da yaziyor boy canım 7 ile carpiyorsun
Artık nüfusa gidilmiyor hastaneden belgeleri gönderiyorlar eve geliyor diye duymuştumDoğurmuyorum degerçi kimliği çıkarmaya da beyler gidiyor çokta inatlaşmadan ikna etmek lazım
Evet canım flFl değerini 7 ile çarpıyorduk değil mi.. ultrason kağıdında yazmıyor ama iki hafta sonra sorarım
Olmadı canım hastane çıkışlarının içinde yıkandı hatta.havluyu açıklarla mı attın ? bir şey olmadı yani değil mi , annemin ördükleri daha gelmedi bile sanırım annem onalrı yıkamıştı şükür
Benim 2 takım + 2 çarşaftı dikkat et ama tüylenme yapmasın havlu yüzündeniyi bari ya bende havluyu ayrı nevresimi ayrı yıkayacaktım nerdeyse, şey diyecektim daha bebe doğmadan aldığım deterjanı bitecek
Anladım canım sağlıkla gelsin minnoşun az bir zaman kaldı zorlanmazsın Allahın izniyle34+3 üm canım. Evet benim bebe kanalda, sancılarımda düzenli olduğu için herşey yasak eğer normal doğumu isteyen 38 lerde bi gebe olsaydım merdivende yürüyüşte çok iyi gelecekti. Doğum şekli için 35 i devirirsek normal olabilir ama öncesinde gelirse sezeryan dedi
Allah yardımcımız olsunKızlar bu arada ben hastanedeyken sezeryanla doğum yapan 2 kişi gördüm çook zor yürüyorlardı ilk kalkış zor oluyomuş ama sorası toparlanıyomyş korkmayındaGaz sorunu oluyomuş işte sıcak su torbası iyi geliyormuş herkesler atsın çantasına bitane nolur nolmaz
Hiç canınızı sıkmayın valla ben günlük 3 litre içmeme rağmen hamileliğimin başından beri enfeksiyonla uğraşıyorum. Benimki vajinal mantar enfeksiyonu bir türlü geçmiyor ve her kontrolde fitil yazıyor doktorum mecburen kullanıyorum. Antibiyotik kullandığımda oldu. Yani bol su içmekten bağımsız olan bişey maalesef. Hatta bu ayda sizin gibi idrar enfeksiyonu olmamdan şüpheleniyorum, idrar yaparken mesanemde sızlama oluyor çünkü. Napalım biz elimizden geleni yapıyoruz, gerisi olacağından. Sağlık olsun inşallah, geçmiş olsun
Haklisiniz arkadaslar. Ben yine su icmeye devam edeyim. İns şifa olur yazdigi ilacBen bir kere çok su içerek düşürmüştüm canım başlarda ama sanırım bunkadar yüksek değildi. Ab verdiğine göre.. bebekler büyüdü qrtık ilaçlardan o kadar çok etkilenmez merak etme sen.
Bana çok sık denk geliyor. Ne oldu diye ben de endişe ettim ama alıştım artık. Ara ara yapıyor :)Kızlarr..bebek içeride çırpınıyormuş gibi hissettiğiniz oluyor mu? Birkaç gündür dikkatimi çekti. Bir anda karnımı sarsacak kadar ani ve sert bir hareket oluyor, sonra normale dönüyor. Acaba uyurken korkup mu irkiliyor, bir sıkıntısı mı oluyor? Başınıza geldi mi hiç? Çarşamba randevum var ama endişelendim biraz. O anlık çırpınma hali dışında hareketleri normal..
Ne koydular adını merak ettim :))Babam kardeşim doğduğunda tutturmuştu Kanuni Sultan Süleyman koyucam diye ablamla ağlamıştık ikna etmek için
Çok teşekkür ederim hepiniz rahatlattınız içimi, kuruntu yapacaktım doktora gidene kadar :)Bana çok sık denk geliyor. Ne oldu diye ben de endişe ettim ama alıştım artık. Ara ara yapıyor :)
Şeref Süleyman (Şeref ölen amcamın adı doğduğu gece halamın rüyasına girmiş ne hikmetseNe koydular adını merak ettim :))
Eşin kulis çalışmaları yapmış demek ki arkandan bak senKızlar bugun pek yoktum yarın annemler gelicek diye dinlene dinlene hazırlık yaptım okudum yazdıklarınızı ama.
Az önce kayinvalidemler görüntülü konuştum bebeğin odasini falan gösterdim ağla ağla canimiz çıktı dua ede edesonra duvarda kapı süsünü gördüler daha adını bulamadık dedim annem nazenin olmucak mi oyle dedi ahmet dedi. Yoo dedim annem de künye yapmış cocuga nazenin diye bir bilekliğe sattım çocuğun adını nazenin olcak
Başka bir sey koyarsan değiştiririz kızım dedi yok anne başka bir isim koyarım bi bileklik daha yaparsınız dedim tamam dediler
Canım zaten bembeyaz illa yıkanacak neden öyle yapmışlarsa, at bence şansını dene başka seçenek yok gibi zatenkızlar bu ahşap beşiğin kenar korumaklıkları iç dokusu süngerimsi ve kılıfı çıkmıyor, bunu komple mi yıkayayım ne dersiniz formu bozulur diye korkuyorum
Ben yikadim bozulmadi dusuk derecede yıkayınkızlar bu ahşap beşiğin kenar korumaklıkları iç dokusu süngerimsi ve kılıfı çıkmıyor, bunu komple mi yıkayayım ne dersiniz formu bozulur diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?