2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Suyu çok tüketmeme rağmen oldu bu lökosit.. Dr manurol şase yazdi.Antibiyotik grubundanmiş, bi miktar canim sikildi. 33 haftadir hiç olmamistim.
Progestan 200 mg vajinal kullaniyorum, ki bu sekilde kullananlarda enfeksiyon riski fazla oluyor buna ragmen bende olmamisti, cok dikkat ediyordum. Neyse Allaha emanet ediyorum yavrularimi mecburen kullanilacak

Hepsi açık renkti ayırmadım. 30 derecede yıkadım. Sorun olmadı.
Cigirin siyah tulumu aldım birtek onu yıkamadım. Nasıl yıkasam bilemedim. ( annem demişti alma bunu nasıl yıkayacaksın diye )
benimde bi koyu yeşil renk var diğerleri hep açık, kısa programda 30⁰ de yıkacayacağım bende ama bilemedim ya

Bi yakinimiz Ogluna üç isim verdi, kizi oldu o eksik kalamaz dedi ona da üçisim verdi.
Efe Kağan Aslan
Eylül Elfida Nisa
Ayy çocukları ilerde büyüyünde optik işaretlerken düşündüm de; arkadaşları sorulara başlar onlar halâ optikte isim kodlar

Ben beyazları- kremleri bir yıkadım. Renklileri bir yıkadım. Siyah vb aşırı koyu renk yoktu zaten. Nevresim ve havluyu da özel olarak ayırmadım rengi uyan tarafa aldım. Hepsi aynı deterjanla yıkandı çünkü

havluyu açıklarla mı attın ? bir şey olmadı yani değil mi , annemin ördükleri daha gelmedi bile sanırım annem onalrı yıkamıştı şükür

Ben renk grubu olarak ayirdim.
Düşük devirde sıkma yaptim orda hata etmisim, iyi sikilmadigi icin bazi renkli kiyafetler kendi uzerinde soldu, orda hata ettim.. ben carsaflari battaniyeleri besik malzemelrini, puset örtülerini herseyi kendi icinde ayirip yikadim. Kurutmaya atabildiklerimi atip kuruttum, digerleri odada kurudu

Tatlı seven kızlar mastercheften uzak durun bugün
Yani ben
Tek eglencemde aksamlari mastercheffti

iyi bari ya bende havluyu ayrı nevresimi ayrı yıkayacaktım nerdeyse, şey diyecektim daha bebe doğmadan aldığım deterjanı bitecek

iyi bari ya bende havluyu ayrı nevresimi ayrı yıkayacaktım nerdeyse, şey diyecektim daha bebe doğmadan aldığım deterjanı bitecek
İnsan bilemiyor gerçekten Bu arada 30° 800 devirde yıkadım, hassas- narin yıkama diye özel program açmadım hızlı yıkamada yapmıştım 30 dk yeterli oldu

şu ana kadar bende enfeksiyonsuz atlattım, o kadar su içmeme rağmen geçen acile gittiğimde susuz kalmışsın dediler tansiyonum da düşüktü yetmiyor demekki , sıkma canını bol suya devam marurol da işe yarar

İnsan bilemiyor gerçekten Bu arada 30° 800 devirde yıkadım, hassas- narin yıkama diye özel program açmadım hızlı yıkamada yapmıştım 30 dk yeterli oldu
benim makinede hassas narin yıkama kaç saattir kim bilir 15 dk ya atacağım zaten 15 ten uzun sürüyor, maksat fabrika atığı falan gitsin

Hiç canınızı sıkmayın valla ben günlük 3 litre içmeme rağmen hamileliğimin başından beri enfeksiyonla uğraşıyorum. Benimki vajinal mantar enfeksiyonu bir türlü geçmiyor ve her kontrolde fitil yazıyor doktorum mecburen kullanıyorum. Antibiyotik kullandığımda oldu. Yani bol su içmekten bağımsız olan bişey maalesef. Hatta bu ayda sizin gibi idrar enfeksiyonu olmamdan şüpheleniyorum, idrar yaparken mesanemde sızlama oluyor çünkü. Napalım biz elimizden geleni yapıyoruz, gerisi olacağından. Sağlık olsun inşallah, geçmiş olsun

34+3 üm canım. Evet benim bebe kanalda, sancılarımda düzenli olduğu için herşey yasak eğer normal doğumu isteyen 38 lerde bi gebe olsaydım merdivende yürüyüşte çok iyi gelecekti. Doğum şekli için 35 i devirirsek normal olabilir ama öncesinde gelirse sezeryan dedi

Beyazları ayrı renklileri ayrı yıkadım. Renklileri yıkarken içine renk ayırıcı mendil koydum. Ama döken olmamış.. Yün battaniyeleri yelekleri ayrı yıkadım ... çarlaflar müslinler de pamuklu olduğu için renge göre onları da koydum beyazsa beyaz... ayrıca kendi hastane kıyafetlerimi de renklere göre bebişinkilerle yıkadım. Hepsi sıfır giyilmemişti zaten. Hastaneye götüreceğim havlu vs. De onlarla yıkadım.. ne uzunmuş ama ütülemesi daha da uzundu 40 derecede 1 saat yıkadım.. en son unutup yada sonradan aldıklarım oldu azlar diye onları 15 dakkalık yıkadım:) güneşte kuruttuk. ( ezan olmadan topladık. Annemin talimatı neden bilmiyorum. )

Sen çömelme vs de yapma o zaman kuşum bir şey almaya eğilme.. hep yat hep yat işleri etrafındakilere yaptır su iste çay istee oooh kenfini sür son günlerin:)

Ben bir kere çok su içerek düşürmüştüm canım başlarda ama sanırım bunkadar yüksek değildi. Ab verdiğine göre.. bebekler büyüdü qrtık ilaçlardan o kadar çok etkilenmez merak etme sen.

Bebek kıyafetleri yıldız görmezmiş biri işte zamanında taş atmış. Bize de fısıldadılar. Aksini yapamıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…