Evet ya çakalEşin kulis çalışmaları yapmış demek ki arkandan bak sen
Ahahah yok kız içine sinmediyse koyma sen karar vermeden yapmasaymışlar :) göbek adı koyarsın en kötüKızlar bugun pek yoktum yarın annemler gelicek diye dinlene dinlene hazırlık yaptım okudum yazdıklarınızı ama.
Az önce kayinvalidemler görüntülü konuştum bebeğin odasini falan gösterdim ağla ağla canimiz çıktı dua ede edesonra duvarda kapı süsünü gördüler daha adını bulamadık dedim annem nazenin olmucak mi oyle dedi ahmet dedi. Yoo dedim annem de künye yapmış cocuga nazenin diye bir bilekliğe sattım çocuğun adını nazenin olcak
Başka bir sey koyarsan değiştiririz kızım dedi yok anne başka bir isim koyarım bi bileklik daha yaparsınız dedim tamam dediler
Valla ya aksini de yapmak yemiyorBebek kıyafetleri yıldız görmezmişbiri işte zamanında taş atmış. Bize de fısıldadılar. Aksini yapamıyoruz
Yok kız detay değil. Temelde bakarsan Beyazları renklileri ve yünlüleri ayırdım:) millet nevresim bilmem ne hepsini ayırıyoroo harika sen bayağı detaya inmişsin , fu bakalım bende o zaman bu akşam beyazları aradan çıkarayım
Devletten doğuran arkadaşıma dediğiniz gibi eve geldi ama özelde doğuran arkdaş kendi başvurdu öyle bir ayrım mı var bilmemArtık nüfusa gidilmiyor hastaneden belgeleri gönderiyorlar eve geliyor diye duymuştum
Geçmiş olsun cnmKızlar öğle saatinde mutfakta kendime birşeyler hazırlıyordum. Bir anda cam ankastre ocağım patladı bomba gibi. Tuz buz oldu. Öyle çok korktumki 1 saat kendime gelemedimAllahtan bana birşey olmadı çünkü ocağın başındaydım tamda
Şaka gibiKızlar bugun pek yoktum yarın annemler gelicek diye dinlene dinlene hazırlık yaptım okudum yazdıklarınızı ama.
Az önce kayinvalidemler görüntülü konuştum bebeğin odasini falan gösterdim ağla ağla canimiz çıktı dua ede edesonra duvarda kapı süsünü gördüler daha adını bulamadık dedim annem nazenin olmucak mi oyle dedi ahmet dedi. Yoo dedim annem de künye yapmış cocuga nazenin diye bir bilekliğe sattım çocuğun adını nazenin olcak
Başka bir sey koyarsan değiştiririz kızım dedi yok anne başka bir isim koyarım bi bileklik daha yaparsınız dedim tamam dediler
30 derecede yikanir, düşük devirde de sıkma yapilirsa bi sey olmaz dusuncesindeyim..kızlar bu ahşap beşiğin kenar korumaklıkları iç dokusu süngerimsi ve kılıfı çıkmıyor, bunu komple mi yıkayayım ne dersiniz formu bozulur diye korkuyorum
Ay dicez galibaŞaka gibi
Bu arada ben çok severim bu ismi. Hadi hayirli olsun (diyelim mi)
Çokkk güzel olmuşKızlaar hediyeliğim kargoya verilmiş, ben çok beğendim
Gözyaşım pıt
Sizce nasıl??
Benimki bazen ağzımdan çıkacak sanıyorum oğlum yanlış yöndesin çıkış aşağıda diyorum ama yokBazen ayağını uzatıyor karnımdan dışarı, diyorum yanlış yerden çıkmaya çalışıyor
Geçmiş olsun canım kızlarında dediği gibi suyu bolca tüket bu aralar. Antibiyotik bitince tekrar kültür istedi miSuyu çok tüketmeme rağmen oldu bu lökosit.. Dr manurol şase yazdi.Antibiyotik grubundanmiş, bi miktar canim sikildi. 33 haftadir hiç olmamistim.
Progestan 200 mg vajinal kullaniyorum, ki bu sekilde kullananlarda enfeksiyon riski fazla oluyor buna ragmen bende olmamisti, cok dikkat ediyordum. Neyse Allaha emanet ediyorum yavrularimi mecburen kullanilacak
Aman canım dikkat et inşallah az daha bekler annesiİyiyim canımm dün çıkışımı verdi doktor nur topu gibi yasaklarla
Merdiven yürüyüş karbonhidrat ve tatlı yok
Belden aşağı vuran sancı, kanama, durmayan sızıntı veya aşırı gelen su vs. Olduğunda derhal hastaneye dedi. Beklemedeyik sakince takılıyos
tamamdır bende o şekilde yıkayayım o zaman30 derecede yikanir, düşük devirde de sıkma yapilirsa bi sey olmaz dusuncesindeyim..
Uyku setini görünce aklima oğullarimin besiklerinin geldigi gün eşimin yaptigi geldi
Ben anne yani besigini uyku setli mobilya olandan aldim. Kutunun en üstüne de küçük yastigi koymuslar. Eşimde kutunun bantini acmak icin eline falçatayi aldi denk gelen yerden vurdu boydan boya. Bi açtik dantel detayli yastiği kesmiş
Terimlerin olduğu kısmı çek bakalım .mutlaka yazar ordaFl değerini 7 ile çarpıyorduk değil mi.. ultrason kağıdında yazmıyor ama iki hafta sonra sorarım
Artık nüfusa gidilmiyor hastaneden belgeleri gönderiyorlar eve geliyor diye duymuştum
Devletten doğuran arkadaşıma dediğiniz gibi eve geldi ama özelde doğuran arkdaş kendi başvurdu öyle bir ayrım mı var bilmem
Ben özelde doğum yapandan duymuştumDevletten doğuran arkadaşıma dediğiniz gibi eve geldi ama özelde doğuran arkdaş kendi başvurdu öyle bir ayrım mı var bilmem
Günaydın kızlar bi aksilik olmazsa erken doğum olmazsa sıkıntılı bir durum olmazsa doğumuma tam 25 gün var.
Ne düşünüyorsunuz sizce çok mu az mı
Bı yanım ne kadar da çok diyor diğer yanım 25 gün ne ki diyor.
Ne düşüneceğimi şaşırdım
38+1Kaç haftalık oluyorsunuz?
Tam zamanı bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?