2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ahahah yok kız içine sinmediyse koyma sen karar vermeden yapmasaymışlar :) göbek adı koyarsın en kötü

Bebek kıyafetleri yıldız görmezmiş biri işte zamanında taş atmış. Bize de fısıldadılar. Aksini yapamıyoruz
Valla ya aksini de yapmak yemiyor
oo harika sen bayağı detaya inmişsin , fu bakalım bende o zaman bu akşam beyazları aradan çıkarayım
Yok kız detay değil. Temelde bakarsan Beyazları renklileri ve yünlüleri ayırdım:) millet nevresim bilmem ne hepsini ayırıyor

Geçmiş olsun cnm sana birşey olmasın aman ha

Şaka gibi
Bu arada ben çok severim bu ismi. Hadi hayirli olsun (diyelim mi )

kızlar bu ahşap beşiğin kenar korumaklıkları iç dokusu süngerimsi ve kılıfı çıkmıyor, bunu komple mi yıkayayım ne dersiniz formu bozulur diye korkuyorum
30 derecede yikanir, düşük devirde de sıkma yapilirsa bi sey olmaz dusuncesindeyim..
Uyku setini görünce aklima oğullarimin besiklerinin geldigi gün eşimin yaptigi geldi
Ben anne yani besigini uyku setli mobilya olandan aldim. Kutunun en üstüne de küçük yastigi koymuslar. Eşimde kutunun bantini acmak icin eline falçatayi aldi denk gelen yerden vurdu boydan boya. Bi açtik dantel detayli yastiği kesmiş

Kızlaar hediyeliğim kargoya verilmiş, ben çok beğendim
Gözyaşım pıt
Sizce nasıl??
Çokkk güzel olmuş

Bazen ayağını uzatıyor karnımdan dışarı, diyorum yanlış yerden çıkmaya çalışıyor
Benimki bazen ağzımdan çıkacak sanıyorum oğlum yanlış yöndesin çıkış aşağıda diyorum ama yok

Geçmiş olsun canım kızlarında dediği gibi suyu bolca tüket bu aralar. Antibiyotik bitince tekrar kültür istedi mi

Aman canım dikkat et inşallah az daha bekler annesi

tamamdır bende o şekilde yıkayayım o zaman
bende onu alt açma bezinde yaptım yaa, o kadar sarmışlardı ki saçma sapan bende bıçağı vurdum açmak için bezi kesmişim, neyseki tek bez kesilmiş

Kaç haftalık oluyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…