- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
ters bizim oğlan.herkes gider Mersin’e bizimki gider tersineYahu ters dönmüşsün evladım baş aşağıda olacaktı
Evet yorulup çömmüş çok yoruluyor içerde sıpacıkOturmuş demekkiinşallah tahlillerde iyidir
Son günler geçmiyor gibi geliyor insana.Günaydın kızlar bi aksilik olmazsa erken doğum olmazsa sıkıntılı bir durum olmazsa doğumuma tam 25 gün var.
Ne düşünüyorsunuz sizce çok mu az mı
Bı yanım ne kadar da çok diyor diğer yanım 25 gün ne ki diyor.
Ne düşüneceğimi şaşırdım
Ne güzel yazmışsın Amiiinnn .Son günler geçmiyor gibi geliyor insana.
Geri gelmesi de imkansız zamanlar. Zorda olsa son zamanlarımızı dolu dolu yaşamak en güzeli olacak.
Bebeğimizle hiç bu kadar iç içe olamayacağız. Evet hep yanında olacağız ama karnımızda ki gibi olmayacakböyle de düşününce işte bir burukluk olmuyor değil.
Allahım tüm hamilelere sağlıkla bebeklerini kucağına almayı nasip etsin. Bebekleri küvezde olanları bir an önce kavuştursun. Sağlıkla doğum yapıp eve hep beraber girmeyi nasip etsin. İsteyen özlem çeken her anne adayına da bu fıyguları yaşatsın inşallah
Kaç yaşında. Bu süreçte alıştırmaya çalışsanız baba ya da bir uyku arkadaşı ile. Abla abiler olunca durum biraz daha karmaşık oluyor. Anneye de zor ilk bebeğe de. Süreci en sağlıklı şekilde atlatmanızı dilerimben de bugün çamaşırları yıkayıp ütüleyip hazırlasam iyi olcak netten dolap sipariş etmiştim bugün gelecek.
bizim sezeryan eylülün 25i gibi olucak sanırımdoktor bir ay sonra çağırdı bir ay sonra zaten 35 hafta oluyor.nst de o zaman olur artık.
Doğum zamanı tek endişem kızım.bana sarılarak uyumaya alıştı iki gün bensiz ne yapacak bilmiyorum aklım onda olcak
Doktorum bana 15inden sonra bekleyeceğiz dedi ben napayimGünaydın kızlar bi aksilik olmazsa erken doğum olmazsa sıkıntılı bir durum olmazsa doğumuma tam 25 gün var.
Ne düşüneceğimi şaşırdım
Canım aynı gün doğuracağız kısmetse benimde tam 25 gün kaldı 30 unda doğum olacak kısmetse 37 dolacak zaten tam zamanı bence sağlıklı hayırlı doğumlarımız olsunGünaydın kızlar bi aksilik olmazsa erken doğum olmazsa sıkıntılı bir durum olmazsa doğumuma tam 25 gün var.
Ne düşüneceğimi şaşırdım
günaydınGünaydın kızlar bi aksilik olmazsa erken doğum olmazsa sıkıntılı bir durum olmazsa doğumuma tam 25 gün var.
Ne düşüneceğimi şaşırdım
Maşallah minnoşlaraGünaydın kızlar☺dun benım kontrolüm vardı yazamadım hersey yolunda şükür 34 haftalık olduk ıkızlerımle 2100 kg cıvarında ıkısıde nst ye gırdım ılk defa sancı çıkmadı 10 gun sonra kontrol dedı
İlaç yazdı mı pekiters bizim oğlan.herkes gider Mersin’e bizimki gider tersinegerçi sezeryan olcak fark etmez herhalde
Evet yorulup çömmüş çok yoruluyor içerde sıpacıktahlilde hafif enfeksiyon çıktı.korunmasız ilişki olunca enfeksiyon kaçınılmaz oluyor..
Maşallah canımGünaydın kızlar bugün kontrolumuz vardı gelişim boy kilo haftasıyla uyumlu suyumuz normal nst normal
9 gün sonra tekrar kontrole çağırdı
Adım adım finale yaklaşıyoruz ve bu beni çok heyecanlandırıyor
Valla istanbul kartal lütfi kırdar devlet hastanesinde doğuran arkadaşımın evine geldi 2021 de... ama özeldekiler hep kendi çıkardı.. bilmiyorum belki hastanesine göredirCidden mi? 2021'de biz kendimiz gidip cikarmistik.
MaşallahGünaydın kızlar☺dun benım kontrolüm vardı yazamadım hersey yolunda şükür 34 haftalık olduk ıkızlerımle 2100 kg cıvarında ıkısıde nst ye gırdım ılk defa sancı çıkmadı 10 gun sonra kontrol dedı
Neyin ne olduğu belli değilBen özelde doğum yapandan duymuştum
ters bizim oğlan.herkes gider Mersin’e bizimki gider tersinegerçi sezeryan olcak fark etmez herhalde
Evet yorulup çömmüş çok yoruluyor içerde sıpacıktahlilde hafif enfeksiyon çıktı.korunmasız ilişki olunca enfeksiyon kaçınılmaz oluyor..
Günaydın , aynısını dün kuzenimle konuştuk , onun çok zor bir hamileliği vardı benim gibi hep yatmakla geçti , ama dedi ki bazen karnımdaki hareketlerini özlüyorum, yanımda evet çok şükür ama insan özlüyor o duyguları dedigünaydın
bende aynı ikilemdeyim şunun şurasında max 5 hafta kalmış bi yanım hemen doğsun istiyor bir yanım bu anlar bir daha gelmeyecek diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?