2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Amin inşallah

Canım zararlı olsa dr yazmazdı , sen iç ilacını inşallah hemen geçer

benim makinede hassas narin yıkama kaç saattir kim bilir 15 dk ya atacağım zaten 15 ten uzun sürüyor, maksat fabrika atığı falan gitsin
Bende 15 attım , bu arada hepsini renklileri ayırmadan attım bişey olmadı , ama tabi benim çok koyu rengim yoktu , havluyu battaniyelerle attım

İnşalllah biraz daha bekler içini ferah tut tatlıyı falan niye yasaklamış ki acaba

Merdiven çıkmak ve yürüyüş doğumu hızlandırır

kızlar bugün kendimi daha enerjik hissediyordum güzelce kahvaltımızı hazırladım diğer günlere nazaran daha az bir mide ağrısıyla da kahvaltımı yaptım hazır enerji var bugün ev temizliyim derkennn kahvaltı sonrası ben gene pert bütün enerji geri gitti yaa şu an mutfak öylece duruyor iyisimi gene 12 taksitle iş yapayım ben

Aynen canım dinle dinlene yap işlerini daha iyi yorulmazsın da

Kızlar beşikleri kurdunuzmu yada ne zaman kurcaksınız
Ben kurdum canım odasını düzenledik kıyafetleri yıkayıp ütülüyorlar, minnacıklarrr
Biraz buruğum ama bana hiçbir şey yaptırmıyorlar ben kendim yapmak istiyorum her şeyi didişiyoruz her gün annemle

Kızlar doktora gittik bugün her sey yolunda 3kiloyu geçmiş sipa sancı gözükmedi rahim uzunluğun da iyi erken doğum beklemiyorum dedi. Yine de bu haftadan sonra 10dk da bir düzenli sancı kanama veya fazla miktarda su gelirse hemen geliyorsun dedi. Akıntı miktarımda artıs var dedim normal artık hem haftanla ilgili hem sıcaklarda olur dedi tahlil istedi bol su tansiyon kilo ölçümü derken bitti. 36 hafta ama birkaç degeri önde yine cok şükür kontroller artık haftada bir

Hepinize merhabalar hayırlı, sağlıklı ve vaktinde doğumlar dilerim. Benimde az kaldı Allahın izniyle ama gün belli değil. Sizlerden yardım istiyorum. İzmir’de oturan anneler. Eylül ayı başı olsun ortası olsun. Yeni doğan bebek nasıl giydirilmeli ? İnce uzun kollu mu yoksa kısa kollu tulumlar mı tercih edilmeli ? Son bir kaç parça daha alacağım. 1-2 aylık mı alıyorsunuz (56) ? Yardım ederseniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…