Amin inşallaheşim diyor ki sen uyurken bazen gülümsüyorsun, dedim bebeğin hareketlerini hissediyorum ondandırher hareketi her tekmesi ilk heyacan gibi, bazen canımı yaksa bile umrumda olmuyor gerçekten bambaşka bir duygu öyle güzel öyle özel ki yanımızda durması başka karnımızda durması bambaşka, inşallah hepimiz sağlıkla hayırla kolaylıkla en az acılı doğumlar yapalım ve sağlıkla büyütelim
Ben kurdum ama daha kendi yatağımın yanına getirmedimKızlar beşikleri kurdunuzmu yada ne zaman kurcaksınız
Canım nazenin çok güzel bi isim insanın gözünde böyle güzel hanım hanımcık kızları getiriyor aklınaAy dicez galibabakalım bulursam guzel isim onu da koyarım
Canım zararlı olsa dr yazmazdı , sen iç ilacını inşallah hemen geçerSuyu çok tüketmeme rağmen oldu bu lökosit.. Dr manurol şase yazdi.Antibiyotik grubundanmiş, bi miktar canim sikildi. 33 haftadir hiç olmamistim.
Progestan 200 mg vajinal kullaniyorum, ki bu sekilde kullananlarda enfeksiyon riski fazla oluyor buna ragmen bende olmamisti, cok dikkat ediyordum. Neyse Allaha emanet ediyorum yavrularimi mecburen kullanilacak
Bende 15 attım , bu arada hepsini renklileri ayırmadan attımbenim makinede hassas narin yıkama kaç saattir kim bilir15 dk ya atacağım zaten 15 ten uzun sürüyor, maksat fabrika atığı falan gitsin
Valla istanbul kartal lütfi kırdar devlet hastanesinde doğuran arkadaşımın evine geldi 2021 de... ama özeldekiler hep kendi çıkardı.. bilmiyorum belki hastanesine göredir
Sadece kurdumKızlar beşikleri kurdunuzmu yada ne zaman kurcaksınız
İnşalllah biraz daha bekler içini ferah tutİyiyim canımm dün çıkışımı verdi doktor nur topu gibi yasaklarla
Merdiven yürüyüş karbonhidrat ve tatlı yok
Belden aşağı vuran sancı, kanama, durmayan sızıntı veya aşırı gelen su vs. Olduğunda derhal hastaneye dedi. Beklemedeyik sakince takılıyos
Merdiven çıkmak ve yürüyüş doğumu hızlandırırMerdiven ve yürüyüşte mi yasakladı canım onu anlamadım şimdi. Riske mi sokuyormuş onlarda? Geçmişler olsun inşallah 2 hafta daha rahat geçirirsin. 35lerdeydin sanırım. Doğum şekline dair bir şey söyledi mi bu arada?
İnşallah canım ben elimden geleni yapıyorumİnşalllah biraz daha bekler içini ferah tuttatlıyı falan niye yasaklamış ki acaba
Ay yerim ya çok tatlıKızımın ponçik eşyaları geldi teyzeleriii
Aynen canım dinle dinlene yap işlerini daha iyi yorulmazsın dakızlar bugün kendimi daha enerjik hissediyordum güzelce kahvaltımızı hazırladım diğer günlere nazaran daha az bir mide ağrısıyla da kahvaltımı yaptım hazır enerji var bugün ev temizliyim derkennn kahvaltı sonrası ben gene pertbütün enerji geri gitti yaa şu an mutfak öylece duruyor iyisimi gene 12 taksitle iş yapayım ben
Sağlıkla giysin çok güzellerKızımın ponçik eşyaları geldi teyzeleriii
Ben kurdum canım odasını düzenledik kıyafetleri yıkayıp ütülüyorlar, minnacıklarrrKızlar beşikleri kurdunuzmu yada ne zaman kurcaksınız
Oyyy sağlıkla kullansınnnKızımın ponçik eşyaları geldi teyzeleriii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?