2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
oyy maşallah seninki 3 kiloyı geçmiş her an anneee ben geliyorum diyebilir nasıl hissediyorsun peki ağrın sancın var mı ? rahim uzunluğun kaçtı bir de ?

Maşallah bebişine
Çatı muayenesi ile ilgili konuştunuz mu sen 1 hafta öndesin benden haftaya gideceğim acaba yapacak mı yada ben mi istemeliyim drdan

Bende sizin gibi hemen dogsada sevsem kavussam diyordum erkenden doğdu hala kuvezde yatıyor acaba dua kapımmı acıktıda dediğim sey oldu
Canım inşallah hemen kavuşursun bu gün gidecektiniz amme refleksi iyise taburcu olucaktınız gittiniz mi

Maşallah sağlıkla zamanında gelsin

Ben 0-3 aldım , 3 tane takım götürücem hastaneye , hava sizin şehirde nasıl ona bağlı sıcaksa bebek isilik olur çok giydirmemek gerekiyor

Ben 0-3 aldım , 3 tane takım götürücem hastaneye , hava sizin şehirde nasıl ona bağlı sıcaksa bebek isilik olur çok giydirmemek gerekiyor
Şuan çok sıcak. Ama 1 ay sonra bir tık rahatlar mı bilmem. Kıyafet aldığım bir yer bana bebeğe hemen kısa kollu olmaz anne rahmindeki sıcaklığı arar dedi. Uzun kollu ama ince şeyler mi alsam. Hastane çıkışı genelde ince uzun ve müslin şeklinde. Ama eve döndüğünde ne giydireceğim bilemedim.

Çok sağolun birkaç aya 2 yaşında olcak.uykuya dalana kadar sarılıyoruz sonra tek uyuyor çok şükür.iki gün babasıyla uykuya dalsın da sonra yine uyuturum o da küçük bebeğim
İlaç yazdı mı peki
Evet yazdı da almadım daha. manurol sanırım
sezeryansa garanti rahat bırak çocuğu istediğini yapsın bir daha bu özgürlüğü bulamaz
asıl o özgürlüğü biz bulamayacağız ama sonumuz hayrolsun bebelere dışarda hayat güzel iç sütünü yada mamanı dön yat uyu. şimdi içerde mapus hayatı sığamıyor garibim
İlk aylar biz ne giyersek bir kat fazlasını giydirmemiz lazım ordan hesap edersiniz.bizde izmirdeyiz kasımda doğum yapmıştım iki kat giydirip battaniye örtüyordum oda çok sıcaksa örtmüyordum bile.ama eylülün başında yapsam yine iki kat uzun kollu giydirip battaniye örtmezdim (uzun kollu zıbın+pijama altı+altüst takım)
ya da içine kısa zıbın giydirip üstüne uzun giydirip bırakırdım.duruma göre ensesinden göğsünden sıcaklığına bakıp karar veririz artık.biz uzun kolluysak bebeğe iki kat uzun kollu gibi..

Sana göre değişir canım işini gücünü tamamladıysan sorun yok, çantalar hazır ev hazır sen hazırsan tamamdır yapılacak işlerin varsa yap .

Çok teşekkür ederim. Bende bu dediklerinize göre hareket ederim.

Ben uzun kollu kuşa kollu kolsuzda aldım, ama kısa kollu sadece altla giydire bilirim sıcak olursa

oyy maşallah seninki 3 kiloyı geçmiş her an anneee ben geliyorum diyebilir nasıl hissediyorsun peki ağrın sancın var mı ? rahim uzunluğun kaçtı bir de ?
Kasiklarimda agri hissediyorum arada ama nst de çıkmadı sancı doktor Rahmin kasılarak seni doğuma hazırlıyor normal bebek de kilolu olucak bunlar. Bu hafta itibariyle daha az hareket edicek ama daha sert hissedeceksin dedi gerçekten öyle. 2 saatte bir hareket hissetsen yeter şimdi uykuları da daha ağır tedirgin olursun uyandırmak istersin hemen tepki vermez normal korkma dedi. Sormadım rahim uzunluğunu yeterli erken doğum düşünmüyorum dedi kağıdı unutmuşuz hastanede eşim yarın nobetci yarın alicak doktordan boyunu söylemedi kağıtta yazıyordur

Bence de uzun giydirmek gerekir, Mersin de sıcak ama bakalım Eylül sonunu beklerse bebiş nasıl olacak , sağlıkla gelsin bebişler ayyy doğum yapacaklar çoğalmış, bende 32 de gidip çalışır almam lazım bu perşembe bir sorun olmadan alabilirim inşallah devletten. Bebişin esyaları tamam benimkiler kaldı. Evde de çok sıkıldım yaa siz napıyorsunuz anneler

Maşallah bebişine
Çatı muayenesi ile ilgili konuştunuz mu sen 1 hafta öndesin benden haftaya gideceğim acaba yapacak mı yada ben mi istemeliyim drdan
İzmir’deki doktorum 37 de yaptır demişti haftaya söylerim 34te söylemiştim daha var bakarız ona demişti buradaki doktorum. Yine söylesem kurcalatmak istiyo kendini dicek 37den sonra bakılıyormuş haftaya haber ederim

Ben 17 yaşımdan beri çalışıyorum. Evlendikten sonra iki sene çalışmadım ama okadar geziyordum ve sosyaldim ki işten daha cok yoruluyordum simdi hem evdeyim hem evden uzaklaşmam yasak eşim araba sürmemi de istemiyor tek zevkim suan market gezmek bugun annemler ablamlar gelicek diye iki gündür hazırlık telaşım vardı yorulmak iyi geldi bi gün kalicaklar bende beni bir hafta götürür o kendime sayılarla boyama tablosu aldım iki uç gün onu boyasam sonra bir makrome avize yapacağım malzemelerini aldim heralde sonra bebeğim doğar

Aynısını ben yaşadım gece uyandırmak istedim uyanmıyordu ya ödüm kopmuştu , bu nasıl bi uyku dedim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…