kız anneleriiiiiKızımın ponçik eşyaları geldi teyzeleriii
ahh canım hayırlısı böyleymiş demekki sıkma canını hepimiz kavuşacağız yavrularımıza inşallahBende sizin gibi hemen dogsada sevsem kavussam diyordum erkenden doğduhala kuvezde yatıyor acaba dua kapımmı acıktıda dediğim sey oldu
oyy maşallah seninki 3 kiloyı geçmiş her an anneee ben geliyorum diyebilirKızlar doktora gittik bugün her sey yolunda 3kiloyu geçmiş sipa sancı gözükmedi rahim uzunluğun da iyi erken doğum beklemiyorum dedi. Yine de bu haftadan sonra 10dk da bir düzenli sancı kanama veya fazla miktarda su gelirse hemen geliyorsun dedi. Akıntı miktarımda artıs var dedim normal artık hem haftanla ilgili hem sıcaklarda olur dedi tahlil istedi bol su tansiyon kilo ölçümü derken bitti. 36 hafta ama birkaç degeri önde yine cok şükürkontroller artık haftada bir
Maşallah bebişineKızlar doktora gittik bugün her sey yolunda 3kiloyu geçmiş sipa sancı gözükmedi rahim uzunluğun da iyi erken doğum beklemiyorum dedi. Yine de bu haftadan sonra 10dk da bir düzenli sancı kanama veya fazla miktarda su gelirse hemen geliyorsun dedi. Akıntı miktarımda artıs var dedim normal artık hem haftanla ilgili hem sıcaklarda olur dedi tahlil istedi bol su tansiyon kilo ölçümü derken bitti. 36 hafta ama birkaç degeri önde yine cok şükürkontroller artık haftada bir
Canım inşallah hemen kavuşursun bu gün gidecektiniz amme refleksi iyise taburcu olucaktınız gittiniz miBende sizin gibi hemen dogsada sevsem kavussam diyordum erkenden doğduhala kuvezde yatıyor acaba dua kapımmı acıktıda dediğim sey oldu
MaşallahKızlar doktora gittik bugün her sey yolunda 3kiloyu geçmiş sipa sancı gözükmedi rahim uzunluğun da iyi erken doğum beklemiyorum dedi. Yine de bu haftadan sonra 10dk da bir düzenli sancı kanama veya fazla miktarda su gelirse hemen geliyorsun dedi. Akıntı miktarımda artıs var dedim normal artık hem haftanla ilgili hem sıcaklarda olur dedi tahlil istedi bol su tansiyon kilo ölçümü derken bitti. 36 hafta ama birkaç degeri önde yine cok şükürkontroller artık haftada bir
Güle kullansın miniğinKızımın ponçik eşyaları geldi teyzeleriii
Ben 0-3 aldım , 3 tane takım götürücem hastaneye , hava sizin şehirde nasıl ona bağlı sıcaksa bebek isilik olur çok giydirmemek gerekiyorHepinize merhabalar hayırlı, sağlıklı ve vaktinde doğumlar dilerim. Benimde az kaldı Allahın izniyle ama gün belli değil. Sizlerden yardım istiyorum. İzmir’de oturan anneler. Eylül ayı başı olsun ortası olsun. Yeni doğan bebek nasıl giydirilmeli ? İnce uzun kollu mu yoksa kısa kollu tulumlar mı tercih edilmeli ? Son bir kaç parça daha alacağım. 1-2 aylık mı alıyorsunuz (56) ? Yardım ederseniz sevinirim.
Şuan çok sıcak. Ama 1 ay sonra bir tık rahatlar mı bilmem. Kıyafet aldığım bir yer bana bebeğe hemen kısa kollu olmaz anne rahmindeki sıcaklığı arar dedi. Uzun kollu ama ince şeyler mi alsam. Hastane çıkışı genelde ince uzun ve müslin şeklinde. Ama eve döndüğünde ne giydireceğim bilemedim.Ben 0-3 aldım , 3 tane takım götürücem hastaneye , hava sizin şehirde nasıl ona bağlı sıcaksa bebek isilik olur çok giydirmemek gerekiyor
Çok sağolunKaç yaşında. Bu süreçte alıştırmaya çalışsanız baba ya da bir uyku arkadaşı ile. Abla abiler olunca durum biraz daha karmaşık oluyor. Anneye de zor ilk bebeğe de. Süreci en sağlıklı şekilde atlatmanızı dilerim
Evet yazdı da almadım daha. manurol sanırımİlaç yazdı mı peki
asıl o özgürlüğü biz bulamayacağız ama sonumuz hayrolsunsezeryansa garanti rahat bırak çocuğu istediğini yapsın bir daha bu özgürlüğü bulamaz
İlk aylar biz ne giyersek bir kat fazlasını giydirmemiz lazım ordan hesap edersiniz.bizde izmirdeyiz kasımda doğum yapmıştım iki kat giydirip battaniye örtüyordum oda çok sıcaksa örtmüyordum bile.ama eylülün başında yapsam yine iki kat uzun kollu giydirip battaniye örtmezdim (uzun kollu zıbın+pijama altı+altüst takım)Hepinize merhabalar hayırlı, sağlıklı ve vaktinde doğumlar dilerim. Benimde az kaldı Allahın izniyle ama gün belli değil. Sizlerden yardım istiyorum. İzmir’de oturan anneler. Eylül ayı başı olsun ortası olsun. Yeni doğan bebek nasıl giydirilmeli ? İnce uzun kollu mu yoksa kısa kollu tulumlar mı tercih edilmeli ? Son bir kaç parça daha alacağım. 1-2 aylık mı alıyorsunuz (56) ? Yardım ederseniz sevinirim.
Sana göre değişir canım işini gücünü tamamladıysan sorun yok, çantalar hazır ev hazır sen hazırsan tamamdırGünaydın kızlar bi aksilik olmazsa erken doğum olmazsa sıkıntılı bir durum olmazsa doğumuma tam 25 gün var.
Ne düşünüyorsunuz sizce çok mu az mı
Bı yanım ne kadar da çok diyor diğer yanım 25 gün ne ki diyor.
Ne düşüneceğimi şaşırdım
Çok teşekkür ederim. Bende bu dediklerinize göre hareket ederim.Çok sağolunbirkaç aya 2 yaşında olcak.uykuya dalana kadar sarılıyoruz sonra tek uyuyor çok şükür.iki gün babasıyla uykuya dalsın da sonra yine uyuturum o da küçük bebeğim
Evet yazdı da almadım daha. manurol sanırım
asıl o özgürlüğü biz bulamayacağız ama sonumuz hayrolsunbebelere dışarda hayat güzel iç sütünü yada mamanı dön yat uyu. şimdi içerde mapus hayatı sığamıyor garibim
İlk aylar biz ne giyersek bir kat fazlasını giydirmemiz lazım ordan hesap edersiniz.bizde izmirdeyiz kasımda doğum yapmıştım iki kat giydirip battaniye örtüyordum oda çok sıcaksa örtmüyordum bile.ama eylülün başında yapsam yine iki kat uzun kollu giydirip battaniye örtmezdim (uzun kollu zıbın+pijama altı+altüst takım)
ya da içine kısa zıbın giydirip üstüne uzun giydirip bırakırdım.duruma göre ensesinden göğsünden sıcaklığına bakıp karar veririz artık.biz uzun kolluysak bebeğe iki kat uzun kollu gibi..
Ben uzun kollu kuşa kollu kolsuzda aldım, ama kısa kollu sadece altla giydire bilirim sıcak olursaŞuan çok sıcak. Ama 1 ay sonra bir tık rahatlar mı bilmem. Kıyafet aldığım bir yer bana bebeğe hemen kısa kollu olmaz anne rahmindeki sıcaklığı arar dedi. Uzun kollu ama ince şeyler mi alsam. Hastane çıkışı genelde ince uzun ve müslin şeklinde. Ama eve döndüğünde ne giydireceğim bilemedim.
Kasiklarimda agri hissediyorum arada ama nst de çıkmadı sancı doktor Rahmin kasılarak seni doğuma hazırlıyor normal bebek de kilolu olucak bunlar. Bu hafta itibariyle daha az hareket edicek ama daha sert hissedeceksin dedi gerçekten öyle. 2 saatte bir hareket hissetsen yeter şimdi uykuları da daha ağır tedirgin olursun uyandırmak istersin hemen tepki vermez normal korkma dedi. Sormadım rahim uzunluğunu yeterli erken doğum düşünmüyorum dedi kağıdı unutmuşuz hastanede eşim yarın nobetci yarın alicak doktordan boyunu söylemedi kağıtta yazıyorduroyy maşallah seninki 3 kiloyı geçmiş her an anneee ben geliyorum diyebilirnasıl hissediyorsun peki ağrın sancın var mı ? rahim uzunluğun kaçtı bir de ?
İzmir’deki doktorum 37 de yaptır demişti haftaya söylerim 34te söylemiştim daha var bakarız ona demişti buradaki doktorum. Yine söylesem kurcalatmak istiyo kendini dicekMaşallah bebişine
Çatı muayenesi ile ilgili konuştunuz mu sen 1 hafta öndesin benden haftaya gideceğim acaba yapacak mı yada ben mi istemeliyim drdan
Ben 17 yaşımdan beri çalışıyorum. Evlendikten sonra iki sene çalışmadım ama okadar geziyordum ve sosyaldim ki işten daha cok yoruluyordumBence de uzun giydirmek gerekir, Mersin de sıcak ama bakalım Eylül sonunu beklerse bebiş nasıl olacak ,sağlıkla gelsin bebişler ayyy doğum yapacaklar çoğalmış, bende 32 de gidip çalışır almam lazım bu perşembe bir sorun olmadan alabilirim inşallah devletten. Bebişin esyaları tamam benimkiler kaldı. Evde de çok sıkıldım yaa siz napıyorsunuz anneler
Aynısını ben yaşadım gece uyandırmak istedim uyanmıyordu ya ödüm kopmuştu , bu nasıl bi uyku dedim yaKasiklarimda agri hissediyorum arada ama nst de çıkmadı sancı doktor Rahmin kasılarak seni doğuma hazırlıyor normal bebek de kilolu olucak bunlar. Bu hafta itibariyle daha az hareket edicek ama daha sert hissedeceksin dedi gerçekten öyle. 2 saatte bir hareket hissetsen yeter şimdi uykuları da daha ağır tedirgin olursun uyandırmak istersin hemen tepki vermez normal korkma dedi. Sormadım rahim uzunluğunu yeterli erken doğum düşünmüyorum dedi kağıdı unutmuşuz hastanede eşim yarın nobetci yarın alicak doktordan boyunu söylemedi kağıtta yazıyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?