2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aynen öyle. Sanki kızcağız düşünce gücüyle bebeği karnında büyütecekti de o an. Bide dedikleri gibi değil de, haftasıyla uyumlu çıkması peki maşallah

Benim kız hala küvezde hizla kilo veriyor meme desen emmiyor biberon desen emmiyor aha şuraya dusup bayilacam cok yoruldum
Melis de çok güçlü o da toparlayacaktır annesi, dualarımız hep sizlerle rabbim güç kuvvet versin inşallah
Bu arada arkadas paylasinca farkettim, grubun en yaslisi benmisim
Estagfurullah en tecrübelimizsin diyelim

Ayy tarih almak çok garip değil mi ya doğuracağın tarihi biliyorsun ayy çook heycanlı annesii şimdi geri sayım yap bakalım :) burçları da son anda başak oluyor ya
Benim burcum başak, bi günle annelerinin burcu değil de aslan oluyorlar,aslan oğullarim

Canımmm çok gecmıs olsun gozun aydın Allah analı babalı büyütsün ınsAllah Alara prenses toparlanıp hemen çıkacaktır bak kendı nefes alıyormuş masallah Rabbım kucağına alıp evıne dönecegın gunlerı de gostersın

Canım benim çok şükür hepimiz gerçekten bu haberi bekliyorduk çoook sevindim sağlıklı olmasına maşallah ona da sana da annesi

Arkadaşım hayırlı olsun, Rabbim sağlıkla sıhhatle birlikte eve gitmeyi de nasip etsin inaşllah

Siz başlıktaki bilgileri yazın ekleyelim tabloya
Profile ekleyin diye yazılmış ekledim ama pek hakim değilim platforma yavaş yavaş öğreniyorum burda belirtsem
Son adet tarihim 18 Aralık olası doğum tarihim 24 eylül kız bebek ismini de nefel koyduk hayırlısıyla

Kalbi güzel Kıbrısım, Canım benm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Arkadaşlar bugün bebek randevumuz vardı 34+3 ve bebiş 2.700 olmuş. Benm daha önce ciddi 3 ameliyat geçmişim olduğu için sezaryen olacağımı öğrendim bugün. Bi parça üzülmedim korkmadım değil. Çünkü kimilerine göre benm sezaryen olmam karın içi yapışıklıklardan dolayı riskliymiş. Doktorum da normal doğumcu doktorlardan ama diyor ki seni beklersek bebek sıkışabilir karın içinde çünkü yapışıklıkların var diyor. Valla allak bullak oldum eşime anneme çaktırmıyorum ama gerçekten çok korkuyorum. Ama bir taraftan da diyorum ki benim karnımdaki de mucize, yine mucize şeyler yaşatacak bana diyorum. İnşallah herkesin bebeği sağlıkla doğacağı doğum yöntemini seçer. Hepimiz sağlıkla kavuşalım.

Her zaman için iyi düşünelim iyi şeyler olsun inşallah. Risk durumunu doktorunuz en iyi şekilde değerlendirip sezeryan olmanız gerektiğini söylemiştir zaten o yüzden detaylara takılıp kendinizi korkutmayın. İnşallah gayet güzel kolay bi doğumunuz olacak buna inanın. Zaten ne kadar zor da geçse; “kucağına alıp kokusunu çekince hepsini unutuyorsun” diyorlar. Bebişlerimiz bizim birer (bazı arkadaşlarımızın ikişer ) mucizelerimiz Mucizelerimize de sağlıkla kolaylıkla kavuşacağız inşallah

Maşallah bebeğine.
Bende de son zamanlarda korku artışı oldu. Hemde ikisine karşı. Ama korkumun üzerine gidip bilgi sahibi olmak beni yatıştırdı. Doktorları dinlemek, görseller, tecrübeleri okumak, çevremdeki insanlarla konuşmak bana iyi geldi. Bu zamana kadar hep doğum anına dair tüm bilgilerden kaçmaya çalışmıştım oysa ki boşaymış. Bilmediğim halim baya ürkekti şimdiyse daha olumlu bakıyorum. En azından artık o büyük korkuyla doğuma gitmeyeceğimi biliyorum. Rabbim hepimize güç kuvvet versin.

34+3te 2700 grama doktorunuz kilolu demedi mi?

Canım aynen öyle önemli olan senin ve bebişin iyi olması baya büyümüş maşallah sağlıkla gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…