Aynen öyle. Sanki kızcağız düşünce gücüyle bebeği karnında büyütecekti de o an. Bide dedikleri gibi değil de, haftasıyla uyumlu çıkması pekiCanım hayırlı olsun gözünüz aydın. Bak 2 kilo doğmuş bide 30 haftaya uyumlu diyorlardı tam haftasına Uygun doğmuş işte. Aslında gerilik falan da yokmuş. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla kucağına alırsın
Melis de çok güçlü o da toparlayacaktır annesi, dualarımız hep sizlerleBenim kız hala küvezde hizla kilo veriyormeme desen emmiyor biberon desen emmiyor aha şuraya dusup bayilacam cok yoruldum
Estagfurullah en tecrübelimizsin diyelimBu arada arkadas paylasinca farkettim, grubun en yaslisi benmisim
Benim burcum başak, bi günle annelerinin burcu değil de aslan oluyorlar,aslan oğullarimAyy tarih almak çok garip değil mi ya doğuracağın tarihi biliyorsun ayy çook heycanlı annesii şimdi geri sayım yap bakalım :) burçları da son anda başak oluyor ya
Canımmm çok gecmıs olsun gozun aydın Allah analı babalı büyütsün ınsAllah Alara prenses toparlanıp hemen çıkacaktır bak kendı nefes alıyormuş masallah Rabbım kucağına alıp evıne dönecegın gunlerı de gostersınKızlar çok mesaj gelmiş , okuyamadım , hepinizin duaları için teşekkür ederim , saat 2 de acil sezaryene alındım , çok şükür bebek iyi 2kg doğdu kendi nefes alıyor başka bilgi vermediler , hep sizede dua ettim inşallah hepiniz rahat doğum ve zamanında kavuşursunuz. Şu an sütüm yok sağdım ama gelmedi yarın tekrar deneyeceğim hepinizin duasına ihtiyacımız var
Canım benim çok şükürKızlar çok mesaj gelmiş , okuyamadım , hepinizin duaları için teşekkür ederim , saat 2 de acil sezaryene alındım , çok şükür bebek iyi 2kg doğdu kendi nefes alıyor başka bilgi vermediler , hep sizede dua ettim inşallah hepiniz rahat doğum ve zamanında kavuşursunuz. Şu an sütüm yok sağdım ama gelmedi yarın tekrar deneyeceğim hepinizin duasına ihtiyacımız var
hiç gitmediysen biraz zorlanabilirsin başta ama alışıyorsun esniyorsun ciddenAa ben alaturka olayını hiç düşünmemiştim ben de ona gireyim artık iş yerinde o zaman mantıklı
Emmediği icin suan sut sagip icine mama katip oyle veriyoruz kilo alacak insallahBesliyorlar ama değil mi? Kilo niye veriyor acaba ne diyor drlar?
Bebeğinin yanında kalabilmene çok sevindim. Devlet mi özel mi?Emmediği icin suan sut sagip icine mama katip oyle veriyoruz kilo alacak insallah
Arkadaşım hayırlı olsun, Rabbim sağlıkla sıhhatle birlikte eve gitmeyi de nasip etsin inaşllahKızlar çok mesaj gelmiş , okuyamadım , hepinizin duaları için teşekkür ederim , saat 2 de acil sezaryene alındım , çok şükür bebek iyi 2kg doğdu kendi nefes alıyor başka bilgi vermediler , hep sizede dua ettim inşallah hepiniz rahat doğum ve zamanında kavuşursunuz. Şu an sütüm yok sağdım ama gelmedi yarın tekrar deneyeceğim hepinizin duasına ihtiyacımız var
Profile ekleyin diye yazılmış ekledim ama pek hakim değilim platforma yavaş yavaş öğreniyorum burda belirtsemSiz başlıktaki bilgileri yazın ekleyelim tabloya
Kalbi güzel Kıbrısım, Canım benm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar çok mesaj gelmiş , okuyamadım , hepinizin duaları için teşekkür ederim , saat 2 de acil sezaryene alındım , çok şükür bebek iyi 2kg doğdu kendi nefes alıyor başka bilgi vermediler , hep sizede dua ettim inşallah hepiniz rahat doğum ve zamanında kavuşursunuz. Şu an sütüm yok sağdım ama gelmedi yarın tekrar deneyeceğim hepinizin duasına ihtiyacımız var
Her zaman için iyi düşünelim iyi şeyler olsun inşallah. Risk durumunu doktorunuz en iyi şekilde değerlendirip sezeryan olmanız gerektiğini söylemiştir zaten o yüzden detaylara takılıp kendinizi korkutmayın. İnşallah gayet güzel kolay bi doğumunuz olacak buna inanın. Zaten ne kadar zor da geçse; “kucağına alıp kokusunu çekince hepsini unutuyorsun” diyorlar. Bebişlerimiz bizim birer (bazı arkadaşlarımızın ikişerArkadaşlar bugün bebek randevumuz vardı 34+3 ve bebiş 2.700 olmuş. Benm daha önce ciddi 3 ameliyat geçmişim olduğu için sezaryen olacağımı öğrendim bugün. Bi parça üzülmedim korkmadım değil. Çünkü kimilerine göre benm sezaryen olmam karın içi yapışıklıklardan dolayı riskliymiş. Doktorum da normal doğumcu doktorlardan ama diyor ki seni beklersek bebek sıkışabilir karın içinde çünkü yapışıklıkların var diyor. Valla allak bullak oldum eşime anneme çaktırmıyorum ama gerçekten çok korkuyorum. Ama bir taraftan da diyorum ki benim karnımdaki de mucize, yine mucize şeyler yaşatacak bana diyorum. İnşallah herkesin bebeği sağlıkla doğacağı doğum yöntemini seçer. Hepimiz sağlıkla kavuşalım.
Maşallah bebeğine.Arkadaşlar bugün bebek randevumuz vardı 34+3 ve bebiş 2.700 olmuş. Benm daha önce ciddi 3 ameliyat geçmişim olduğu için sezaryen olacağımı öğrendim bugün. Bi parça üzülmedim korkmadım değil. Çünkü kimilerine göre benm sezaryen olmam karın içi yapışıklıklardan dolayı riskliymiş. Doktorum da normal doğumcu doktorlardan ama diyor ki seni beklersek bebek sıkışabilir karın içinde çünkü yapışıklıkların var diyor. Valla allak bullak oldum eşime anneme çaktırmıyorum ama gerçekten çok korkuyorum. Ama bir taraftan da diyorum ki benim karnımdaki de mucize, yine mucize şeyler yaşatacak bana diyorum. İnşallah herkesin bebeği sağlıkla doğacağı doğum yöntemini seçer. Hepimiz sağlıkla kavuşalım.
Emmediği icin suan sut sagip icine mama katip oyle veriyoruz kilo alacak insallah
Arkadaşlar bugün bebek randevumuz vardı 34+3 ve bebiş 2.700 olmuş. Benm daha önce ciddi 3 ameliyat geçmişim olduğu için sezaryen olacağımı öğrendim bugün. Bi parça üzülmedim korkmadım değil. Çünkü kimilerine göre benm sezaryen olmam karın içi yapışıklıklardan dolayı riskliymiş. Doktorum da normal doğumcu doktorlardan ama diyor ki seni beklersek bebek sıkışabilir karın içinde çünkü yapışıklıkların var diyor. Valla allak bullak oldum eşime anneme çaktırmıyorum ama gerçekten çok korkuyorum. Ama bir taraftan da diyorum ki benim karnımdaki de mucize, yine mucize şeyler yaşatacak bana diyorum. İnşallah herkesin bebeği sağlıkla doğacağı doğum yöntemini seçer. Hepimiz sağlıkla kavuşalım.
Canım aynen öyle önemli olan senin ve bebişin iyi olmasıArkadaşlar bugün bebek randevumuz vardı 34+3 ve bebiş 2.700 olmuş. Benm daha önce ciddi 3 ameliyat geçmişim olduğu için sezaryen olacağımı öğrendim bugün. Bi parça üzülmedim korkmadım değil. Çünkü kimilerine göre benm sezaryen olmam karın içi yapışıklıklardan dolayı riskliymiş. Doktorum da normal doğumcu doktorlardan ama diyor ki seni beklersek bebek sıkışabilir karın içinde çünkü yapışıklıkların var diyor. Valla allak bullak oldum eşime anneme çaktırmıyorum ama gerçekten çok korkuyorum. Ama bir taraftan da diyorum ki benim karnımdaki de mucize, yine mucize şeyler yaşatacak bana diyorum. İnşallah herkesin bebeği sağlıkla doğacağı doğum yöntemini seçer. Hepimiz sağlıkla kavuşalım.
Biz de cuma günü 2700dük sınırlar arasında diye konuştu , günümüz aynı olduğu için cevap veriyorum :)34+3te 2700 grama doktorunuz kilolu demedi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?