Ay 23 'te değişiyormuş şimdi baktım bende 22 sandımBenim burcum başak, bi günle annelerinin burcu değil de aslan oluyorlar,aslan oğullarim
Valla hep ona gittim aslında, halka açık yerlerde de hep onu tercih ediyorum.. son 2 3 haftadır iş yerinde hadi bebek sıkışmadın diye alafrangaya giriyordum. Onda da aklım hep öbüründehiç gitmediysen biraz zorlanabilirsin başta ama alışıyorsun esniyorsun cidden
Hayırlısı olsun canım hoş geldiniz , habgi şehirdesiniz ve ilk bebiş mi acabaProfile ekleyin diye yazılmış ekledim ama pek hakim değilim platforma yavaş yavaş öğreniyorum burda belirtsem
Son adet tarihim 18 Aralık olası doğum tarihim 24 eylül kız bebek ismini de nefel koyduk hayırlısıyla
Canım mâşâAllah gözünüz aydın olsun Rabbim analı babalı büyütsün İnşaAllah sağlıkla büyüsün kuzucukKızlar çok mesaj gelmiş , okuyamadım , hepinizin duaları için teşekkür ederim , saat 2 de acil sezaryene alındım , çok şükür bebek iyi 2kg doğdu kendi nefes alıyor başka bilgi vermediler , hep sizede dua ettim inşallah hepiniz rahat doğum ve zamanında kavuşursunuz. Şu an sütüm yok sağdım ama gelmedi yarın tekrar deneyeceğim hepinizin duasına ihtiyacımız var
Canım benim okuyorum ara ara girip ama yazma fırsatım olmuyor, bebişim günden güne iyiye gidiyor 1600 gr olduk bugün, burnundan aldığı hava desteği de şu an en düşük seviyede ve günün belli saatlerinde alıyor sadece, inşallah ondan da kurtulacağını günler yakındır kuzumun, her şey yolunda şükürler olsun ki
Biz de cuma günü 2700dük sınırlar arasında diye konuştu , günümüz aynı olduğu için cevap veriyorum :)sanemcee
Profile ekleyin diye yazılmış ekledim ama pek hakim değilim platforma yavaş yavaş öğreniyorum burda belirtsem
Son adet tarihim 18 Aralık olası doğum tarihim 24 eylül kız bebek ismini de nefel koyduk hayırlısıyla
Ben de kendimi böyle rahatlatıyorum. Teşekkür ederim desteğiniz içinHer zaman için iyi düşünelim iyi şeyler olsun inşallah. Risk durumunu doktorunuz en iyi şekilde değerlendirip sezeryan olmanız gerektiğini söylemiştir zaten o yüzden detaylara takılıp kendinizi korkutmayın. İnşallah gayet güzel kolay bi doğumunuz olacak buna inanın. Zaten ne kadar zor da geçse; “kucağına alıp kokusunu çekince hepsini unutuyorsun” diyorlar. Bebişlerimiz bizim birer (bazı arkadaşlarımızın ikişer) mucizelerimiz Mucizelerimize de sağlıkla kolaylıkla kavuşacağız inşallah
Daha önce gerçekten çok ciddi ameliyatlar oldum ölümden döndüm. Bu yüzden ameliyat beni ekstra ürkütmüştür. Ama şuan nedenim başka. Sonunda oğluma kavuşmak var. Ve biliyorum ki bebeğim beni de kendisni de koruyacakMaşallah bebeğine.
Bende de son zamanlarda korku artışı oldu. Hemde ikisine karşı.Ama korkumun üzerine gidip bilgi sahibi olmak beni yatıştırdı. Doktorları dinlemek, görseller, tecrübeleri okumak, çevremdeki insanlarla konuşmak bana iyi geldi. Bu zamana kadar hep doğum anına dair tüm bilgilerden kaçmaya çalışmıştım oysa ki boşaymış. Bilmediğim halim baya ürkekti şimdiyse daha olumlu bakıyorum. En azından artık o büyük korkuyla doğuma gitmeyeceğimi biliyorum. Rabbim hepimize güç kuvvet versin.
Maşallah tombiş dedi. Aa dedim ama olmaz ki hemen keseyim balık hapını dedim günde iki tane içiyordum çünkü. Yok kesme dedi böyle alsın kilo sonra da alırız doğuma dedi. Bir hafta önden gittiğini söyledi.normal dedi. Gercekten ben artik cozemiyorum sureci. 2 hafta önden gittiği zamanlar şekeri keselim kilo fazla diyordu şimdi alsın kilo diyor. 2 hafta öncesine kadar normal doğum yaparsın diyordu bu hafta sezaryen olmak zorunda diyor. Gerçekten önemsemeyen bir doktor olsa dicem ki kafasına göre karar veriyor ama öyle de değil çok bilgili tecrübeli ve aile dostumuz anlam veremiyorum gerçekten.34+3te 2700 grama doktorunuz kilolu demedi mi?
Amin canım benim. Hepimizin kiCanım aynen öyle önemli olan senin ve bebişin iyi olmasıbaya büyümüş maşallah sağlıkla gelsin
Ben de kendimi böyle rahatlatıyorum. Teşekkür ederim desteğiniz içinHep en sağlıklısı hangisi olacaksa o olsun diye dua ettim demek ki böyle olacakmış
Daha önce gerçekten çok ciddi ameliyatlar oldum ölümden döndüm. Bu yüzden ameliyat beni ekstra ürkütmüştür. Ama şuan nedenim başka. Sonunda oğluma kavuşmak var. Ve biliyorum ki bebeğim beni de kendisni de koruyacak
Maşallah tombiş dedi. Aa dedim ama olmaz ki hemen keseyim balık hapını dedim günde iki tane içiyordum çünkü. Yok kesme dedi böyle alsın kilo sonra da alırız doğuma dedi. Bir hafta önden gittiğini söyledi.normal dedi. Gercekten ben artik cozemiyorum sureci. 2 hafta önden gittiği zamanlar şekeri keselim kilo fazla diyordu şimdi alsın kilo diyor. 2 hafta öncesine kadar normal doğum yaparsın diyordu bu hafta sezaryen olmak zorunda diyor. Gerçekten önemsemeyen bir doktor olsa dicem ki kafasına göre karar veriyor ama öyle de değil çok bilgili tecrübeli ve aile dostumuz anlam veremiyorum gerçekten.
Amin canım benim. Hepimizin ki
Biz de cuma günü 2700dük sınırlar arasında diye konuştu , günümüz aynı olduğu için cevap veriyorum :)sanemcee
Biraz tontiş ama aralıkta diyor. Zaten ölçülerine göre 34 te olmasına rağmen 37-38 çıkıyor. İki doktor takipliyim ikisinde de durum aynı. Genetik olarak kemikli, yapılı, iri bir bebek olacak dedi.Kilolu buldu mu doktorunuz?
Benim bebek 2 haftada nerdeyse 1 kilo almış ama ben almamışım. Bana göre doktorlar normal doğumda önemsiyorlar tombişliği. Sezaryende önemsemiyorlar ne kadar kilo alırsa o kadar iyi kafası. Ama normal doğumda bebek çıkması zorlayacağı için haftasıyla uyumlu olması artı bir şeyYa benimde buyuk kizimi doguran doktora takipliydim gecen haftaya kadar fakat ulkenin en pahali hastanesine transfer olup, biz hastalarini da yaninda goturemedigi icin bu hafta itibariyle yeni bir doktorum var.
3 hafta sonra dogum gozukuyor ve ben abi gibi gordugum doktorumdan oldum. Yeni doktorum da iyi biri ama tanimiyorum toplam 2-3 sefer muayene olmus olacağım nasil taniyip kendimi rahatlatiyim bilemiyorum. Simdi kendisi yeni gorustugumuz bir doktor oldugu icin verdigi tepkileri de tartamiyorum. Beni mi rahatlatiyor, yoksa umursamiyor mu... bugun mesela boyle gidersen kesin sezaryensin dedi.
Ben gram kilo almiyorum bebek deliler gibi kilo aliyor. Neredeyse ac geziyorum, yerimde durmuyorum, ne yapacagimi sasirdim. Ilk kizimin dogum boyu ve kilosuna erismis bugun karnimdaki. Korktum acikcasi, sizde ayni kiloda olunca baska bi doktorun konu hakkindaki gorusunu merak ettim :)
Biraz tontiş ama aralıkta diyor. Zaten ölçülerine göre 34 te olmasına rağmen 37-38 çıkıyor. İki doktor takipliyim ikisinde de durum aynı. Genetik olarak kemikli, yapılı, iri bir bebek olacak dedi.
Benim bebek 2 haftada nerdeyse 1 kilo almış ama ben almamışım. Bana göre doktorlar normal doğumda önemsiyorlar tombişliği. Sezaryende önemsemiyorlar ne kadar kilo alırsa o kadar iyi kafası. Ama normal doğumda bebek çıkması zorlayacağı için haftasıyla uyumlu olması artı bir şey
bir arkadaşımın çocuğu çok kilolu doğdu 1 yaşına kadar baya kiloluydu . Şimdi 2 ye yakın yaşı ve kilosu normal. Yani doğum kilosu etkilemiyor demişti arkadaşım her şey etkiliYani bana genel olarak dedigi "yediklerine dikkat et, kilo almasin, yoksa ilerde şekerle, metabolik rahatsizliklarla ugrasir"
Yani dogumun sezaryen olmasi da beni korkutuyor ama bebegimin sagliksiz bir hayati olmasi fikri soz konusu olunca cok uzuldum.
Sanirim cok da kilolu değiliz bu durumda..
Heyecanla okudum.oh çok şükür bebeğinin ve senin iyi olmanıza çok sevindimKızlar çok mesaj gelmiş , okuyamadım , hepinizin duaları için teşekkür ederim , saat 2 de acil sezaryene alındım , çok şükür bebek iyi 2kg doğdu kendi nefes alıyor başka bilgi vermediler , hep sizede dua ettim inşallah hepiniz rahat doğum ve zamanında kavuşursunuz. Şu an sütüm yok sağdım ama gelmedi yarın tekrar deneyeceğim hepinizin duasına ihtiyacımız var
Senin ve babanın kilosu yapısı nasıl canım. Biz eşimle ikimiz de zayıfızBiraz tontiş ama aralıkta diyor. Zaten ölçülerine göre 34 te olmasına rağmen 37-38 çıkıyor. İki doktor takipliyim ikisinde de durum aynı. Genetik olarak kemikli, yapılı, iri bir bebek olacak dedi.
bir arkadaşımın çocuğu çok kilolu doğdu 1 yaşına kadar baya kiloluydu . Şimdi 2 ye yakın yaşı ve kilosu normal. Yani doğum kilosu etkilemiyor demişti arkadaşım her şey etkili
Senin ve babanın kilosu yapısı nasıl canım. Biz eşimle ikimiz de zayıfız
34. haftada 2600 gramı kilolu buldu doktorum normal doğum istediğim için. Vitaminleri ve şekeri kesmem gerektiğini söylemişti.Kilolu buldu mu doktorunuz?
34+1 de benim bebenin 2270 gr olarak ortama girişiBiz de cuma günü 2700dük sınırlar arasında diye konuştu , günümüz aynı olduğu için cevap veriyorum :)sanemcee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?