2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
hiç gitmediysen biraz zorlanabilirsin başta ama alışıyorsun esniyorsun cidden
Valla hep ona gittim aslında, halka açık yerlerde de hep onu tercih ediyorum.. son 2 3 haftadır iş yerinde hadi bebek sıkışmadın diye alafrangaya giriyordum. Onda da aklım hep öbüründe doğuma yararı olacağını düşünmemiştim ama artık direk onu seçerim

Hayırlısı olsun canım hoş geldiniz , habgi şehirdesiniz ve ilk bebiş mi acaba

Canım mâşâAllah gözünüz aydın olsun Rabbim analı babalı büyütsün İnşaAllah sağlıkla büyüsün kuzucuk

R Rabia coskun da hiç güncelleme yapmadı
.
Bebeği ne durumda acaba umarım herşey yolundadır
Canım benim okuyorum ara ara girip ama yazma fırsatım olmuyor, bebişim günden güne iyiye gidiyor 1600 gr olduk bugün, burnundan aldığı hava desteği de şu an en düşük seviyede ve günün belli saatlerinde alıyor sadece, inşallah ondan da kurtulacağını günler yakındır kuzumun, her şey yolunda şükürler olsun ki

Ben de kendimi böyle rahatlatıyorum. Teşekkür ederim desteğiniz içinHep en sağlıklısı hangisi olacaksa o olsun diye dua ettim demek ki böyle olacakmış
Daha önce gerçekten çok ciddi ameliyatlar oldum ölümden döndüm. Bu yüzden ameliyat beni ekstra ürkütmüştür. Ama şuan nedenim başka. Sonunda oğluma kavuşmak var. Ve biliyorum ki bebeğim beni de kendisni de koruyacak
34+3te 2700 grama doktorunuz kilolu demedi mi?
Maşallah tombiş dedi. Aa dedim ama olmaz ki hemen keseyim balık hapını dedim günde iki tane içiyordum çünkü. Yok kesme dedi böyle alsın kilo sonra da alırız doğuma dedi. Bir hafta önden gittiğini söyledi.normal dedi. Gercekten ben artik cozemiyorum sureci. 2 hafta önden gittiği zamanlar şekeri keselim kilo fazla diyordu şimdi alsın kilo diyor. 2 hafta öncesine kadar normal doğum yaparsın diyordu bu hafta sezaryen olmak zorunda diyor. Gerçekten önemsemeyen bir doktor olsa dicem ki kafasına göre karar veriyor ama öyle de değil çok bilgili tecrübeli ve aile dostumuz anlam veremiyorum gerçekten.
Canım aynen öyle önemli olan senin ve bebişin iyi olması baya büyümüş maşallah sağlıkla gelsin
Amin canım benim. Hepimizin ki

Ya benimde buyuk kizimi doguran doktora takipliydim gecen haftaya kadar fakat ulkenin en pahali hastanesine transfer olup, biz hastalarini da yaninda goturemedigi icin bu hafta itibariyle yeni bir doktorum var.

3 hafta sonra dogum gozukuyor ve ben abi gibi gordugum doktorumdan oldum. Yeni doktorum da iyi biri ama tanimiyorum toplam 2-3 sefer muayene olmus olacağım nasil taniyip kendimi rahatlatiyim bilemiyorum. Simdi kendisi yeni gorustugumuz bir doktor oldugu icin verdigi tepkileri de tartamiyorum. Beni mi rahatlatiyor, yoksa umursamiyor mu... bugun mesela boyle gidersen kesin sezaryensin dedi.

Ben gram kilo almiyorum bebek deliler gibi kilo aliyor. Neredeyse ac geziyorum, yerimde durmuyorum, ne yapacagimi sasirdim. Ilk kizimin dogum boyu ve kilosuna erismis bugun karnimdaki. Korktum acikcasi, sizde ayni kiloda olunca baska bi doktorun konu hakkindaki gorusunu merak ettim :)

Benim bebek 2 haftada nerdeyse 1 kilo almış ama ben almamışım. Bana göre doktorlar normal doğumda önemsiyorlar tombişliği. Sezaryende önemsemiyorlar ne kadar kilo alırsa o kadar iyi kafası. Ama normal doğumda bebek çıkması zorlayacağı için haftasıyla uyumlu olması artı bir şey

Biraz tontiş ama aralıkta diyor. Zaten ölçülerine göre 34 te olmasına rağmen 37-38 çıkıyor. İki doktor takipliyim ikisinde de durum aynı. Genetik olarak kemikli, yapılı, iri bir bebek olacak dedi.

Yani bana genel olarak dedigi "yediklerine dikkat et, kilo almasin, yoksa ilerde şekerle, metabolik rahatsizliklarla ugrasir"

Yani dogumun sezaryen olmasi da beni korkutuyor ama bebegimin sagliksiz bir hayati olmasi fikri soz konusu olunca cok uzuldum.

Sanirim cok da kilolu değiliz bu durumda..

bir arkadaşımın çocuğu çok kilolu doğdu 1 yaşına kadar baya kiloluydu . Şimdi 2 ye yakın yaşı ve kilosu normal. Yani doğum kilosu etkilemiyor demişti arkadaşım her şey etkili

Heyecanla okudum.oh çok şükür bebeğinin ve senin iyi olmanıza çok sevindim İnşallah sütünde gelir.sütüm var diye şartlandır kendini.ilk duştan sonra bol bol geldiğini görünce şaşıracaksın sağlıcakla kucağına al Allah analı babalı büyütsün bebişinizi

Biraz tontiş ama aralıkta diyor. Zaten ölçülerine göre 34 te olmasına rağmen 37-38 çıkıyor. İki doktor takipliyim ikisinde de durum aynı. Genetik olarak kemikli, yapılı, iri bir bebek olacak dedi.
Senin ve babanın kilosu yapısı nasıl canım. Biz eşimle ikimiz de zayıfız

bir arkadaşımın çocuğu çok kilolu doğdu 1 yaşına kadar baya kiloluydu . Şimdi 2 ye yakın yaşı ve kilosu normal. Yani doğum kilosu etkilemiyor demişti arkadaşım her şey etkili

Senin ve babanın kilosu yapısı nasıl canım. Biz eşimle ikimiz de zayıfız

Ya ben onu dogduktan sonra duzgun bir kiloda tutabilirim ona inaniyorum ama iste su an icerde koruyamiyorum.
Bu da beni deli ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…