- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
Doktoruna danışıp vitaminleri azaltabilirsin canım onlar çok etkiliYa ben onu dogduktan sonra duzgun bir kiloda tutabilirim ona inaniyorum ama iste su an icerde koruyamiyorum.
Bu da beni deli ediyor.
Maşallah maşallah ikinizin de iyi olmasına çok sevindim gözünüz aydın bebeğinin de durumunun iyi olmasına çok sevindimKızlar çok mesaj gelmiş , okuyamadım , hepinizin duaları için teşekkür ederim , saat 2 de acil sezaryene alındım , çok şükür bebek iyi 2kg doğdu kendi nefes alıyor başka bilgi vermediler , hep sizede dua ettim inşallah hepiniz rahat doğum ve zamanında kavuşursunuz. Şu an sütüm yok sağdım ama gelmedi yarın tekrar deneyeceğim hepinizin duasına ihtiyacımız var
Ben yine normal, balık etli sayılırım. 152 boyum ama babası birazcık iri. 188 ve kilolu.Senin ve babanın kilosu yapısı nasıl canım. Biz eşimle ikimiz de zayıfız
Ya benim kızım ds 34+0 da 2500 gramdı ve doktor hiç kilolu filan demedi qksine herşeyi normal dedi ve normal doğum yapabileceğimi söyledi.. arada 100 gram 200 gram artınca bebek neden böyle demişler anlamadım34. haftada 2600 gramı kilolu buldu doktorum normal doğum istediğim için. Vitaminleri ve şekeri kesmem gerektiğini söylemişti.
Bugün 36. haftada 2800 gramı fazla bulmadı ama
Maşallah bebişeArkadaşlar bugün bebek randevumuz vardı 34+3 ve bebiş 2.700 olmuş. Benm daha önce ciddi 3 ameliyat geçmişim olduğu için sezaryen olacağımı öğrendim bugün. Bi parça üzülmedim korkmadım değil. Çünkü kimilerine göre benm sezaryen olmam karın içi yapışıklıklardan dolayı riskliymiş. Doktorum da normal doğumcu doktorlardan ama diyor ki seni beklersek bebek sıkışabilir karın içinde çünkü yapışıklıkların var diyor. Valla allak bullak oldum eşime anneme çaktırmıyorum ama gerçekten çok korkuyorum. Ama bir taraftan da diyorum ki benim karnımdaki de mucize, yine mucize şeyler yaşatacak bana diyorum. İnşallah herkesin bebeği sağlıkla doğacağı doğum yöntemini seçer. Hepimiz sağlıkla kavuşalım.
Benim oğlum da 33+3 te 2550 gr çıktı sadece göbişi var biraz bebişin dedi doktor haftasından 1 hafta önde ama o ilk haftalardan beri öyle çıkıyor 1 hafta önde. Gerçekten doktor niye öyle vitamini kese kadar getirmiş ben de anlamadımYa benim kızım ds 34+0 da 2500 gramdı ve doktor hiç kilolu filan demedi qksine herşeyi normal dedi ve normal doğum yapabileceğimi söyledi.. arada 100 gram 200 gram artınca bebek neden böyle demişler anlamadım
Arkadaşım hayırlı olsun, Rabbim sağlıkla sıhhatle birlikte eve gitmeyi de nasip etsin inaşllah
Amin kızlar inşallah , bebeğimi görmediğim için hala bazen karnımda sanıyorumkibrisss kuzum sağlıkla kavustunuz çok şükür, tamamen kucağınıza alırsınız inşallah koyun koyuna uyursunuz bizim güçlü bebislerimiz var
İnşallah kuzucuğum hepimiz sağlıkla kavuşalımMaşallah bebişe
Kötü senaryoları getirme aklına hiç hep olumluya odaklan mucizelerimiz içimizde sağlıkla kavuşacağız inşallah
Canını sıkma canım hiç birleyen olmaz içini ferah tut , bebeğini alırlar , sende bebeğinde sağlıklı olursunuz , dr lar her ihtimale karşı konuşuyor işte , en kötüsünü yani söylüyorlarArkadaşlar bugün bebek randevumuz vardı 34+3 ve bebiş 2.700 olmuş. Benm daha önce ciddi 3 ameliyat geçmişim olduğu için sezaryen olacağımı öğrendim bugün. Bi parça üzülmedim korkmadım değil. Çünkü kimilerine göre benm sezaryen olmam karın içi yapışıklıklardan dolayı riskliymiş. Doktorum da normal doğumcu doktorlardan ama diyor ki seni beklersek bebek sıkışabilir karın içinde çünkü yapışıklıkların var diyor. Valla allak bullak oldum eşime anneme çaktırmıyorum ama gerçekten çok korkuyorum. Ama bir taraftan da diyorum ki benim karnımdaki de mucize, yine mucize şeyler yaşatacak bana diyorum. İnşallah herkesin bebeği sağlıkla doğacağı doğum yöntemini seçer. Hepimiz sağlıkla kavuşalım.
Senin kalbini yerimCanını sıkma canım hiç birleyen olmaz içini ferah tut , bebeğini alırlar , sende bebeğinde sağlıklı olursunuz , dr lar her ihtimale karşı konuşuyor işte , en kötüsünü yani söylüyorlar
Çok teşekkür ederimMaşallah maşallah ikinizin de iyi olmasına çok sevindim gözünüz aydın bebeğinin de durumunun iyi olmasına çok sevindim
İfade istemsizce gitti ne alaka bu unicorn anlamadımSenin kalbini yerimbu durumda bile bizleri teselli etmeye çalışıyorsun. Gerçekten tüm kalbimle bebeğine kavuşmanı istiyorum. Eki Görüntüle 3283800
Nasılsın iyi misinKılzar elimde serum vardı kımıldattığımda akmıyordu , hiç yazamadım ya
Canım benim teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım sende içini ferah tutSenin kalbini yerimbu durumda bile bizleri teselli etmeye çalışıyorsun. Gerçekten tüm kalbimle bebeğine kavuşmanı istiyorum. Eki Görüntüle 3283800
Çok şükür iyimNasılsın iyi misin
canım bugün göreceksin inş bebişini annesi. Hızlıca toparlancak alacaksın kucağına merak etme. İyi misin canım akşam dinlenebildin miAmin kızlar inşallah , bebeğimi görmediğim için hala bazen karnımda sanıyorumhareketlerini özlüyorum ama çok şükür sağlıklı inşallah bian önce kavuşucaz inanıyorum , prematüre bebeklerimiz inşallah güçlü çıkacak annelerine en kısa zamanda kavuşacaklar
Kibriscim yazdım ana görmemiş olabilirsin diye tekrar yazıyorum belki söylemişlerdir. Sütun gelmesi icin sol tarafına yatıp göğüs uclarini oksa ve sicak uygula peçete falan ıslat sıcak suyla göğsüne koy. Bugun bebeğini göreceksin senin icin cok heyecanlıyımCanım benim teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım sende içini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?