2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bu arada sayfaları okudum.sezeryan hakkında konuşulmuş.ben de merak edenler için yazayım;
2 yıl önce belden uyuşturmalı (spinal anestezi) olmuştum.korkulacak hiçbir şey yok iğne hissedilmiyor.ameliyatta ise sadece sarsıntı hissediliyor acı vesaire yok.göğüsten altınızı birisi hoplatıyor gibi oluyor.bebişi bir anda çıkardıkları için o an sarsıntıyı düşünmüyorsunuz bile.ona bakmaktan yanak yanağa durmaktan güzel bir şey yok sezeryande süt geç gelir tamamen hurafe.ilk kolostrum sarı süt hemen de geliyor.beyazlaşması 2 3 günü bulabiliyor.normal doğumdaki gibi oluyor bu süreç.kafamızda nasıl canlandırırsak öyle şekilleniyor ilk gün kimsenin sağım yapacak kadar gelmez.damla damla olur birkaç güne çoğalır.özellikle duştan sonra çok iyi geliyor

Ne kadar hareket edersek o kadar çabuk toparlanıyoruz.ben ilk geceden itibaren hep kendim kalkıp baktım (annem uyuyordu ) o yüzden çabuk atlattım.tamamen eğilemiyoruz bu yüzden toparlanmak zor diyorlar.ama o da en geç bir haftada geçiyor
Geçen normal doğum yapmış arkadaşa normal isterdim hemen ikinci güne toparlanıyorsun dedim.ben bir ay düzelemedim enfeksiyon oldum dedi.böyle eksiler normalde de sezeryande de olabiliyor.Rabbim hepimize sağlıcakla kolayca kucağımızı almayı nasip etsin öncelikle hayırlısını isteyelim

Maşallah maşallah ikinizin de iyi olmasına çok sevindim gözünüz aydın bebeğinin de durumunun iyi olmasına çok sevindim

34. haftada 2600 gramı kilolu buldu doktorum normal doğum istediğim için. Vitaminleri ve şekeri kesmem gerektiğini söylemişti.
Bugün 36. haftada 2800 gramı fazla bulmadı ama
Ya benim kızım ds 34+0 da 2500 gramdı ve doktor hiç kilolu filan demedi qksine herşeyi normal dedi ve normal doğum yapabileceğimi söyledi.. arada 100 gram 200 gram artınca bebek neden böyle demişler anlamadım

Maşallah bebişe
Kötü senaryoları getirme aklına hiç hep olumluya odaklan mucizelerimiz içimizde sağlıkla kavuşacağız inşallah

Ya benim kızım ds 34+0 da 2500 gramdı ve doktor hiç kilolu filan demedi qksine herşeyi normal dedi ve normal doğum yapabileceğimi söyledi.. arada 100 gram 200 gram artınca bebek neden böyle demişler anlamadım
Benim oğlum da 33+3 te 2550 gr çıktı sadece göbişi var biraz bebişin dedi doktor haftasından 1 hafta önde ama o ilk haftalardan beri öyle çıkıyor 1 hafta önde. Gerçekten doktor niye öyle vitamini kese kadar getirmiş ben de anlamadım

Arkadaşım hayırlı olsun, Rabbim sağlıkla sıhhatle birlikte eve gitmeyi de nasip etsin inaşllah
kibrisss kuzum sağlıkla kavustunuz çok şükür, tamamen kucağınıza alırsınız inşallah koyun koyuna uyursunuz bizim güçlü bebislerimiz var
Amin kızlar inşallah , bebeğimi görmediğim için hala bazen karnımda sanıyorum hareketlerini özlüyorum ama çok şükür sağlıklı inşallah bian önce kavuşucaz inanıyorum , prematüre bebeklerimiz inşallah güçlü çıkacak annelerine en kısa zamanda kavuşacaklar

Canını sıkma canım hiç birleyen olmaz içini ferah tut , bebeğini alırlar , sende bebeğinde sağlıklı olursunuz , dr lar her ihtimale karşı konuşuyor işte , en kötüsünü yani söylüyorlar

Canını sıkma canım hiç birleyen olmaz içini ferah tut , bebeğini alırlar , sende bebeğinde sağlıklı olursunuz , dr lar her ihtimale karşı konuşuyor işte , en kötüsünü yani söylüyorlar
Senin kalbini yerim bu durumda bile bizleri teselli etmeye çalışıyorsun. Gerçekten tüm kalbimle bebeğine kavuşmanı istiyorum.

canım bugün göreceksin inş bebişini annesi. Hızlıca toparlancak alacaksın kucağına merak etme. İyi misin canım akşam dinlenebildin mi

Canım benim teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım sende içini ferah tut
Kibriscim yazdım ana görmemiş olabilirsin diye tekrar yazıyorum belki söylemişlerdir. Sütun gelmesi icin sol tarafına yatıp göğüs uclarini oksa ve sicak uygula peçete falan ıslat sıcak suyla göğsüne koy. Bugun bebeğini göreceksin senin icin cok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…