2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ayni durum bende vardi. Özelde gittiğim baştan beri gittiğim doktorum yaklaşımı falan her seyinu seviyorum. Ama hem özelde olduğu için raporlar falan konusunda sıkıntı çekiyordum hem de dogum için ekstra fazla para istiyor. Gerek var mı diye düşündük. Sonra başka doktora gittik. Ama diğer doktorunuza bir şey demedik hatta geçen gün atadı uzun süredir gitmediğim için açmadım geri de donmedim yani çok tedirginim bu şeylerde. Eşim de sey diyor aile dostumuz değil bir şeyimiz değil doktor yani nolcak diyor.

Bugun 33+6 daydik. Muayenemiz vardi, kapidan girer girmez doktorumuz sezaryen için gün verdi
Bizim şafak 15 kızlar

22 agu 36+0 da kavuşuyoruz oğullara
Gününüz belli ne guzel geri sayım başladı cok heyecanli ben normal doğum beklediğim için tamamen sürprizli her an olabilir bugün yarın veya daha 2 hafta bile olabilir artik hiç sancim gelmeyecekmis ve ben hep hamile kalacakmisim gibi geliyo bu belirsizlik cok zor bi de çok sabırsız bi insan olarak bilmedigim bir zamanı beklemek çok zor beklemekten sıkılıp sezeryan da isteyebilirim

Benim eşim de aynı modda tamamen, bir daha görmezsin olur biter diyor ama ben duygusal olarak bağlandım kadına, ilk ondan öğrenmiştim mesela hamile olduğumu Ama su da bir gerçek o kadar zorluk çekerken ona hiçbir şekilde ulaşamadım.

Kızlar çok mesaj gelmiş , okuyamadım , hepinizin duaları için teşekkür ederim , saat 2 de acil sezaryene alındım , çok şükür bebek iyi 2kg doğdu kendi nefes alıyor başka bilgi vermediler , hep sizede dua ettim inşallah hepiniz rahat doğum ve zamanında kavuşursunuz. Şu an sütüm yok sağdım ama gelmedi yarın tekrar deneyeceğim hepinizin duasına ihtiyacımız var

yaa canım benim çok çok geçmiş olsun, rabbim en kısa zamanda kavuştursun siziz stres yapma hep güzel düşün ki sütün de gelsin, her şey gönlünce olsun

Bu arada mutlaka çorap alın yanınıza çünkü gaz çıkarmak için ayakların sıcak olması gerekiyor muş tabi bu sezeryan doğumlarda geçerli daha çok ve kenardan açılan hasta bezi ilk etapta Deepend den daha kullanışlı oldu , doğum öncesi hep depend giydim suyum geldiğı için ama doğumdan sonra hastane vermiyorsa eğer hasat bezi alın , özel hastaneler veriyor ama , devlet vermiyor

Çok şükür bebeğin iyi olmasına çok sevindim kocaman bir maşallah

Ay sabahtan beri resmen bu haberi bekliyordum, çok şükür canım sağlıkla doğdu sabırsız kızçe ağrın sızın var mı nasılsın

Sağlıkla büyütün dualarımız sizinle

Masallah Allah analı babalı büyütsün sağ salim insallah o halinde bizleri mi düşündün sagol kibris sütun gelir inşallah hemencik bebisinle bol bol emersiniz

Canim kibrisss gözün aydin. Saglikla sihhatle büyüsün çok sevindim

Allahim süreçlerimizi kolaylastirsin. Gercekten belirsizlik zor, ama gün aldik diye belirsizlik ortadan kalkmis degil yine endise yine endise

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyümek nasip etsin
Sabırsız kızçe sağlıkla büyüsün

Canım benim çok şükür ne güzel yazmışsın acısı bile çok güzel, acısı bile çok özel sütünde gelir hiç endişe duyma güzelce dinlenmeye çalış vakit buldukça

Oh çok şükür ya sağ Salim kavuştunuz maşallah aklım sendeydi hep. İyi misiniz peki her şey yolunda mı

Canım çok çok geçmiş olsun gözün aydın miniğinle en kısa zamanda evinize dönün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…