Ayni durum bende vardi. Özelde gittiğim baştan beri gittiğim doktorum yaklaşımı falan her seyinu seviyorum. Ama hem özelde olduğu için raporlar falan konusunda sıkıntı çekiyordum hem de dogum için ekstra fazla para istiyor. Gerek var mı diye düşündük. Sonra başka doktora gittik. Ama diğer doktorunuza bir şey demedikArkadaşlar selam,
Bir konuda fikrinizi almak istiyorum.
Ben iki farklı doktora gidiyorum birinin bilgisine güveniyorum diğerinin de tavırları yaklaşımı çok iyi.
Kimle doğum yapacağıma henüz karar veremedim ama çok az bir süre kaldı çünkü erken doğum riski de var.
Bu arada doktorların bir tanesi (yaklaşımı iyi olan) telefon no paylaşmıyor, her ağrı döneminde ona ulaşmak çok zor oldu. İkisi de farklı özel hastanede.
Ben nasıl doktora artık sizle devam etmeyeceğim diyeceğim çok çekiniyorum
o hakkımızı erkekte kullandıkAaaa bizim grup Türkiye genelindeki isimleri koymadı mı o zaman olamaz
Gününüz belli ne guzel geri sayım başladı cok heyecanliBugun 33+6 daydik. Muayenemiz vardi, kapidan girer girmez doktorumuz sezaryen için gün verdi
Bizim şafak 15 kızlar
22 agu 36+0 da kavuşuyoruz oğullara
Benim eşim de aynı modda tamamen, bir daha görmezsin olur biter diyorAyni durum bende vardi. Özelde gittiğim baştan beri gittiğim doktorum yaklaşımı falan her seyinu seviyorum. Ama hem özelde olduğu için raporlar falan konusunda sıkıntı çekiyordum hem de dogum için ekstra fazla para istiyor. Gerek var mı diye düşündük. Sonra başka doktora gittik. Ama diğer doktorunuza bir şey demedikhatta geçen gün atadı uzun süredir gitmediğim için açmadım geri de donmedim yani çok tedirginim bu şeylerde. Eşim de sey diyor aile dostumuz değil bir şeyimiz değil doktor yani nolcak diyor.
yaa canım benim çok çok geçmiş olsun, rabbim en kısa zamanda kavuştursun siziz stres yapma hep güzel düşün ki sütün de gelsin, her şey gönlünce olsunKızlar çok mesaj gelmiş , okuyamadım , hepinizin duaları için teşekkür ederim , saat 2 de acil sezaryene alındım , çok şükür bebek iyi 2kg doğdu kendi nefes alıyor başka bilgi vermediler , hep sizede dua ettim inşallah hepiniz rahat doğum ve zamanında kavuşursunuz. Şu an sütüm yok sağdım ama gelmedi yarın tekrar deneyeceğim hepinizin duasına ihtiyacımız var
Canım benim çok teşekkür ederim inşallahyaa canım benim çok çok geçmiş olsun, rabbim en kısa zamanda kavuştursun siziz stres yapma hep güzel düşün ki sütün de gelsin, her şey gönlünce olsun
Çok şükürKızlar çok mesaj gelmiş , okuyamadım , hepinizin duaları için teşekkür ederim , saat 2 de acil sezaryene alındım , çok şükür bebek iyi 2kg doğdu kendi nefes alıyor başka bilgi vermediler , hep sizede dua ettim inşallah hepiniz rahat doğum ve zamanında kavuşursunuz. Şu an sütüm yok sağdım ama gelmedi yarın tekrar deneyeceğim hepinizin duasına ihtiyacımız var
Ay sabahtan beri resmen bu haberi bekliyordumKızlar çok mesaj gelmiş , okuyamadım , hepinizin duaları için teşekkür ederim , saat 2 de acil sezaryene alındım , çok şükür bebek iyi 2kg doğdu kendi nefes alıyor başka bilgi vermediler , hep sizede dua ettim inşallah hepiniz rahat doğum ve zamanında kavuşursunuz. Şu an sütüm yok sağdım ama gelmedi yarın tekrar deneyeceğim hepinizin duasına ihtiyacımız var
Sağlıkla büyütünKızlar çok mesaj gelmiş , okuyamadım , hepinizin duaları için teşekkür ederim , saat 2 de acil sezaryene alındım , çok şükür bebek iyi 2kg doğdu kendi nefes alıyor başka bilgi vermediler , hep sizede dua ettim inşallah hepiniz rahat doğum ve zamanında kavuşursunuz. Şu an sütüm yok sağdım ama gelmedi yarın tekrar deneyeceğim hepinizin duasına ihtiyacımız var
MasallahKızlar çok mesaj gelmiş , okuyamadım , hepinizin duaları için teşekkür ederim , saat 2 de acil sezaryene alındım , çok şükür bebek iyi 2kg doğdu kendi nefes alıyor başka bilgi vermediler , hep sizede dua ettim inşallah hepiniz rahat doğum ve zamanında kavuşursunuz. Şu an sütüm yok sağdım ama gelmedi yarın tekrar deneyeceğim hepinizin duasına ihtiyacımız var
CanimKızlar çok mesaj gelmiş , okuyamadım , hepinizin duaları için teşekkür ederim , saat 2 de acil sezaryene alındım , çok şükür bebek iyi 2kg doğdu kendi nefes alıyor başka bilgi vermediler , hep sizede dua ettim inşallah hepiniz rahat doğum ve zamanında kavuşursunuz. Şu an sütüm yok sağdım ama gelmedi yarın tekrar deneyeceğim hepinizin duasına ihtiyacımız var
Allahim süreçlerimizi kolaylastirsin. Gercekten belirsizlik zor, ama gün aldik diye belirsizlik ortadan kalkmis degil yine endise yine endiseGününüz belli ne guzel geri sayım başladı cok heyecanliben normal doğum beklediğim için tamamen sürprizli her an olabilir bugün yarın veya daha 2 hafta bile olabilir artik hiç sancim gelmeyecekmis ve ben hep hamile kalacakmisim gibi geliyo bu belirsizlik cok zor bi de çok sabırsız bi insan olarak bilmedigim bir zamanı beklemek çok zor beklemekten sıkılıp sezeryan da isteyebilirim
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyümek nasip etsinKızlar çok mesaj gelmiş , okuyamadım , hepinizin duaları için teşekkür ederim , saat 2 de acil sezaryene alındım , çok şükür bebek iyi 2kg doğdu kendi nefes alıyor başka bilgi vermediler , hep sizede dua ettim inşallah hepiniz rahat doğum ve zamanında kavuşursunuz. Şu an sütüm yok sağdım ama gelmedi yarın tekrar deneyeceğim hepinizin duasına ihtiyacımız var
Canım benim çok şükürBide doğumdan hiç düşünüp kendinizi korkutmayın kızlar , normalde sezeryan da bence eşit derecede zor , ama dua edin bol bol , ve bi tüp bebek yapan biri olarak aklınızda olsun bi çoğu kadın bunun hayalini kuruyor bence acısı bile çok güzel , acısı bile çok özel
Bide doğumdan hiç düşünüp kendinizi korkutmayın kızlar , normalde sezeryan da bence eşit derecede zor , ama dua edin bol bol , ve bi tüp bebek yapan biri olarak aklınızda olsun bi çoğu kadın bunun hayalini kuruyor bence acısı bile çok güzel , acısı bile çok özel
Canım çok çok geçmiş olsun gözün aydın miniğinle en kısa zamanda evinize dönün inşallahKızlar çok mesaj gelmiş , okuyamadım , hepinizin duaları için teşekkür ederim , saat 2 de acil sezaryene alındım , çok şükür bebek iyi 2kg doğdu kendi nefes alıyor başka bilgi vermediler , hep sizede dua ettim inşallah hepiniz rahat doğum ve zamanında kavuşursunuz. Şu an sütüm yok sağdım ama gelmedi yarın tekrar deneyeceğim hepinizin duasına ihtiyacımız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?