2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Beni de etiketler misiniz

Ayy çok şükür tüm arkadaşlar gibi benimde aklım sendeydi, sürekli bakıyordum şükürler olsun iyi haberlerini aldık. Sütün de gelir hiç canını sıkma sezeryanda genel olarak biraz geç geliyormuş erken doğumla bağımsız yani. Rabbim sağlıkla mutlulukla yuvanıza dönmeyi nasip etsin inşallah. Alara hoş geldin minik sabırsız prenses

Canım benim sağlıkla kavuştunuz bebeğinle çok şükür Sütünde foşur foşur gelecek hiç stres yapma sağmaya devam

Ne ponçik kadınsın sen ya. Birde bizi düşünüyorsun.

Çok şükür sağlıkla doğmuş ya

Canim benim tebrikler, bebisin kendi kendine nefes aliyormus bu guzel elbette :) ordan disari da cikacak, annesinin memesinden sut de emecek...

Allah anali babali buyutmek nasip etsin; saglikli, mutluu, huzurlu gunleri olsun minnoşun dualarimiz sizle.

Canım hayırlı olsun gözünüz aydın. Bak 2 kilo doğmuş bide 30 haftaya uyumlu diyorlardı tam haftasına Uygun doğmuş işte. Aslında gerilik falan da yokmuş. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla kucağına alırsın

Gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün. Yavrunun iyi olmasına çok sevindim sütün de çok yakında gelecek inşaAllah

Kuzum ikinizin de iyi olmasına çok sevindim masallah size gelir sütünde hiç stres etme sen güzel anne

Canım benim çook şükür doğmuş bebişimiz geçmiş olsun sana da canım atlattın. Sen nasılsın? İyi misin? Bebiş nasıl gördün dimi annesi Alara hanımı çok tatlıdır şimdi o

kibrisss çok sevindim bebişine hayırli olsun

Benim kız hala küvezde hizla kilo veriyor meme desen emmiyor biberon desen emmiyor aha şuraya dusup bayilacam cok yoruldum
Ay yavrum niye acaba ? Bende daha gidip göremedim ilk doğumda gördüm sadece maalesef , yarın gelip uzaktan göre bilir demişler

Kendi nefesini alması cok önemli cok sevindim soluna uzanıp göğüs uclarini oksa gelir insallah canını sıkma merak etme . İnsalah en kısa sürede verirler bebisini sana

Bugun 33+6 daydik. Muayenemiz vardi, kapidan girer girmez doktorumuz sezaryen için gün verdi
Bizim şafak 15 kızlar

22 agu 36+0 da kavuşuyoruz oğullara
Ayy tarih almak çok garip değil mi ya doğuracağın tarihi biliyorsun ayy çook heycanlı annesii şimdi geri sayım yap bakalım :) burçları da son anda başak oluyor ya

Aa ben alaturka olayını hiç düşünmemiştim ben de ona gireyim artık iş yerinde o zaman mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…