2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
kız açılman olursa desteklemen lazım. Neyse şimdilik soluna yat izin verdim azcık izle kendini sonra başlarsın olmazsa. Kaç haftasın 37ydi dimi? kaç kaçsın
Kanlı degildi ama cok açık kahve rengi. Gebe okulunda 36dan sonra gelebileceği hemen de başlayabileceği 2 3 hafta da surebilecegi söylendi o yüzden rahatım.
36+5 bugun ama tüm değerleri min. bir hafta önde

Kanlı degildi ama cok açık kahve rengi. Gebe okulunda 36dan sonra gelebileceği hemen de başlayabileceği 2 3 hafta da surebilecegi söylendi o yüzden rahatım.
İşe bu durumda ne yapmak lazım bilmiyoruz haftası iyi artık çok şükür.. Gelmesin geç gelsin diye yatmak mı lazım? Yoksa artık gelecek bu belli bari kolaylaştırıcı yöntemler mi yapmak lazım? Senin nezdinde biz de öğrenirsek iyi olur. Hastaneye mi sorsan napsan çok heycanlı

Ayyy kıbrıstan sonra şimdi kalbim hep seninle atacak

Eşime söyledim doktoru aramış agrisi yoksa sorun degil demiş takipteyim. Hızlandırma niyetim de pek yok sonuçta daha erken bence rahim ağzım yavaş yavaş açılıyor o yüzden daha karnımda birlikteyiz kızımla

Bi de benim ikiz. Ne kadar müdahale etsemde kulağima geliyor, ikiz bebek sütün yetmez diyorlar, çok biliyorlar
Aman boş ver canım herkesin bünyesi farklı birincisi , ikincisi ne kadar emzirirsen o kadar fazla süt gelir yani senin bedenin de üretecektir , süt yapan besinler iç gerçekten yalan değil , göğüslerine sıcak su torbası koyarsın süt gelir inşallah insanların boş lafını dinleme

Hadi bakalım dualarımız seninle bir gelişime değişme olursa haber et

Ayyy ben bile heyecanlandım şimdiden bizi bol bol haberdar et

Kızlar bende bugün devlete muayeneye gittim. Bebeğin bütün ölçümlerin iki hafta önceyle aynı dedi. Gelişmemiş dedi. Kan akımı doppler falan yaptı onlar normal çıktı. Nst de Tansiyonda iyi çıktı pazartesi gel 3 günde bir kontrol eğer büyümezse doğum planlariz hareketleri çok iyi takip et dedi.
Çıktım içim rahat etmedi. Daha önce adını duyduğum iyi bı doktor vardı hiç gitmemiştim özelde.
Eşimi aradım beraber oraya gittik.Durumu anlattım. Ultrasonda bebeği ölçtü. Haftasına uyumlu çıktı Devletle arasında 600 gram fark çıktı bebeğin.
Niye böyle falan dedik bilemiyorum dedi. Tansiyonumu ölçtü bu sefer tansiyon yüksek çıktı. Tansiyon ilacı yazdı. Ne yapacağımı bilemiyorum kullanayım mi ? Devlette tansiyon 11/7 dediler burda 14 /9.5 civarı..
Hangisinin bebek ölçümleri doğru bilmiyorum ne yapmalıyım hiç bilmiyorum

Devletin cihazlarına hiç güvenmiyorum, ben olsam tansiyon ilacını da kullanırdım canım. En azından doğuma kadar. Ne kadarlıksın?

Canım stres yaptığın için tansiyonun yükselmiş olabilir. Cihazdanda kaynaklı olabilir. Bence hemen ilaç içme limonlu su gibi doğal yöntemleri dene. Benimde tansiyonum evde hep 8e 4. Ama hastanede 11e 7 çıkıyor. Heyecanlanıyorum her doktora gidişimde ondan kaynaklı diye düşünüyorum. Bence kendini takip et tansiyon problemin bence ilaçlık değil anlık bir durumdur, içini ferah tut.

Özellerde cihazlar daha iyi oluyor bildiğim kadarıyla. Garanti olsun istersen bir doktorun daha görüşünü alabilirsin

Gerçekten çıkmaz bir durum içine düşünmüşler burda en ayırıcı karar üçüncü bir hekimin söyledikleri ancak o şekilde bir karara varırsın tansiyon da sitresten kaynaklı yükselmiş olacağını düşünüyorum bebeğimi kaybettiğimi öğrendiğim gün kürtaja alındığımda tansiyonum 14 e çıkmıştı hayatımda ilk kez sitres ve üzüntü yükseltmişti.
İmkanın varsa iyi bir doktora üçüncü bir göz olarak görün derim
Bu doktorların ölçümlerine de pek güvenmiyorum
Ayrıca gelinimizin üç hafta gerilik vardı bir hafta sonra gel dediğinde dört haftaya yükselmişti acil seseryanla aldılar
Şuan 2100 gram bebeği ile evdeler
Lütfen sitres yapmadan seni ney rahatlatır onun çözümüne bak
Bizide haberdar et kuzum

canım bence takip et tansiyonunu. Belki üzüldün ettin diye çıkmıştır. Normalde nasıldı? evde filan ölç yüksekse ölç. Tansiyon çıkarsa diye beni hep uyarıyor yüksek tansiyonda sıkıntı

Evde ölçüyorum normaldi
Benim bu riskim var zaten başından beri takip ediyorum. Ama alet farkı olabilir mi bilmiyorum. Benim evde ki pek iyi değil. Ozel Doktorda ki Omrondu
Devlet ise fıs fıslı manuelle ölçtü. Orda normal çıkmıştı

Haklısın canım insanda kafa kalmaz, sen tansiyonunu ölç sık sık yine de ama devlette ki yorumdan sonra büyük ihtimalle üzüntü ve stresten çıktı tansiyon peki özeldeki doktor gel dedi mi tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…