Kanlı degildi ama cok açık kahve rengi. Gebe okulunda 36dan sonra gelebileceği hemen de başlayabileceği 2 3 hafta da surebilecegi söylendi o yüzden rahatım.kız açılman olursa desteklemen lazım. Neyse şimdilik soluna yat izin verdim azcık izle kendini sonra başlarsın olmazsa. Kaç haftasın 37ydi dimi? kaç kaçsın
İşe bu durumda ne yapmak lazım bilmiyoruzKanlı degildi ama cok açık kahve rengi. Gebe okulunda 36dan sonra gelebileceği hemen de başlayabileceği 2 3 hafta da surebilecegi söylendi o yüzden rahatım.
36+5 bugun ama tüm değerleri min. bir hafta önde
Ayyy kıbrıstan sonra şimdi kalbim hep seninle atacakKanlı degildi ama cok açık kahve rengi. Gebe okulunda 36dan sonra gelebileceği hemen de başlayabileceği 2 3 hafta da surebilecegi söylendi o yüzden rahatım.
36+5 bugun ama tüm değerleri min. bir hafta önde
Eşime söyledim doktoru aramış agrisi yoksa sorun degil demiş takipteyim. Hızlandırma niyetim de pek yok sonuçta daha erken bence rahim ağzım yavaş yavaş açılıyor o yüzden daha karnımda birlikteyiz kızımlaİşe bu durumda ne yapmak lazım bilmiyoruzhaftası iyi artık çok şükür.. Gelmesin geç gelsin diye yatmak mı lazım? Yoksa artık gelecek bu belli bari kolaylaştırıcı yöntemler mi yapmak lazım? Senin nezdinde biz de öğrenirsek iyi olur. Hastaneye mi sorsan napsan çok heycanlı
CanimsiniZAyyy kıbrıstan sonra şimdi kalbim hep seninle atacak
Aman boş ver canım herkesin bünyesi farklı birincisi , ikincisi ne kadar emzirirsen o kadar fazla süt gelir yani senin bedenin de üretecektir , süt yapan besinler iç gerçekten yalan değil , göğüslerine sıcak su torbası koyarsın süt gelir inşallahBi de benim ikiz. Ne kadar müdahale etsemde kulağima geliyor, ikiz bebek sütün yetmez diyorlar, çok biliyorlar
Çok güzel canımKızlarrr kapı süsüm hazırlanmış ve kargoya verilmiş
Hadi bakalım dualarımız seninle bir gelişime değişme olursa haber etEşime söyledim doktoru aramış agrisi yoksa sorun degil demiş takipteyim. Hızlandırma niyetim de pek yok sonuçta daha erken bence rahim ağzım yavaş yavaş açılıyor o yüzden daha karnımda birlikteyiz kızımla
Ayyy ben bile heyecanlandım şimdiden bizi bol bol haberdar etKızlar hadi grubu heyecanlandırayım biraz az önce lavaboya gittim yıkamıyorum enfeksiyon ıslaklık olmasın diye peceteyle bi sildim cok cok açık kahve rengi sumuksu bir sey. Eşime gonderdim mukus tikaciymis. Bu geldikten hemen sonra da sancı başlayabilir bir iki hafta içinde de dedi eşim. Sabahtan beri de belim agriyor ara araheyecanlandım
Tamam kizlar merak etmeyin eşim de nobetci bugun tekim evde yazarım size de bir sey olursa ama hiç öyle doğuracak bir vibe almıyorum kendimdenAyyy ben bile heyecanlandım şimdiden bizi bol bol haberdar et
Devletin cihazlarına hiç güvenmiyorum, ben olsam tansiyon ilacını da kullanırdım canım. En azından doğuma kadar. Ne kadarlıksın?Kızlar bende bugün devlete muayeneye gittim. Bebeğin bütün ölçümlerin iki hafta önceyle aynı dedi. Gelişmemiş dedi. Kan akımı doppler falan yaptı onlar normal çıktı. Nst de Tansiyonda iyi çıktı pazartesi gel 3 günde bir kontrol eğer büyümezse doğum planlariz hareketleri çok iyi takip et dedi.
Çıktım içim rahat etmedi. Daha önce adını duyduğum iyi bı doktor vardı hiç gitmemiştim özelde.
Eşimi aradım beraber oraya gittik.Durumu anlattım. Ultrasonda bebeği ölçtü. Haftasına uyumlu çıktı Devletle arasında 600 gram fark çıktı bebeğin.
Niye böyle falan dedik bilemiyorum dedi. Tansiyonumu ölçtü bu sefer tansiyon yüksek çıktı. Tansiyon ilacı yazdı. Ne yapacağımı bilemiyorum kullanayım mi ? Devlette tansiyon 11/7 dediler burda 14 /9.5 civarı..
Hangisinin bebek ölçümleri doğru bilmiyorumne yapmalıyım hiç bilmiyorum
Canım stres yaptığın için tansiyonun yükselmiş olabilir. Cihazdanda kaynaklı olabilir. Bence hemen ilaç içme limonlu su gibi doğal yöntemleri dene. Benimde tansiyonum evde hep 8e 4. Ama hastanede 11e 7 çıkıyor. Heyecanlanıyorum her doktora gidişimde ondan kaynaklı diye düşünüyorum. Bence kendini takip et tansiyon problemin bence ilaçlık değil anlık bir durumdur, içini ferah tut.Kızlar bende bugün devlete muayeneye gittim. Bebeğin bütün ölçümlerin iki hafta önceyle aynı dedi. Gelişmemiş dedi. Kan akımı doppler falan yaptı onlar normal çıktı. Nst de Tansiyonda iyi çıktı pazartesi gel 3 günde bir kontrol eğer büyümezse doğum planlariz hareketleri çok iyi takip et dedi.
Çıktım içim rahat etmedi. Daha önce adını duyduğum iyi bı doktor vardı hiç gitmemiştim özelde.
Eşimi aradım beraber oraya gittik.Durumu anlattım. Ultrasonda bebeği ölçtü. Haftasına uyumlu çıktı Devletle arasında 600 gram fark çıktı bebeğin.
Niye böyle falan dedik bilemiyorum dedi. Tansiyonumu ölçtü bu sefer tansiyon yüksek çıktı. Tansiyon ilacı yazdı. Ne yapacağımı bilemiyorum kullanayım mi ? Devlette tansiyon 11/7 dediler burda 14 /9.5 civarı..
35+1 şuanDevletin cihazlarına hiç güvenmiyorum, ben olsam tansiyon ilacını da kullanırdım canım. En azından doğuma kadar. Ne kadarlıksın?
Gerçekten çıkmaz bir durum içine düşünmüşler burda en ayırıcı karar üçüncü bir hekimin söyledikleri ancak o şekilde bir karara varırsın tansiyon da sitresten kaynaklı yükselmiş olacağını düşünüyorum bebeğimi kaybettiğimi öğrendiğim gün kürtaja alındığımda tansiyonum 14 e çıkmıştı hayatımda ilk kez sitres ve üzüntü yükseltmişti.Kızlar bende bugün devlete muayeneye gittim. Bebeğin bütün ölçümlerin iki hafta önceyle aynı dedi. Gelişmemiş dedi. Kan akımı doppler falan yaptı onlar normal çıktı. Nst de Tansiyonda iyi çıktı pazartesi gel 3 günde bir kontrol eğer büyümezse doğum planlariz hareketleri çok iyi takip et dedi.
canım bence takip et tansiyonunu. Belki üzüldün ettin diye çıkmıştır. Normalde nasıldı? evde filan ölç yüksekse ölç. Tansiyon çıkarsa diye beni hep uyarıyor yüksek tansiyonda sıkıntıKızlar bende bugün devlete muayeneye gittim. Bebeğin bütün ölçümlerin iki hafta önceyle aynı dedi. Gelişmemiş dedi. Kan akımı doppler falan yaptı onlar normal çıktı. Nst de Tansiyonda iyi çıktı pazartesi gel 3 günde bir kontrol eğer büyümezse doğum planlariz hareketleri çok iyi takip et dedi.
Evde ölçüyorum normaldicanım bence takip et tansiyonunu. Belki üzüldün ettin diye çıkmıştır. Normalde nasıldı? evde filan ölç yüksekse ölç. Tansiyon çıkarsa diye beni hep uyarıyor yüksek tansiyonda sıkıntı
Haklısın canım insanda kafa kalmaz, sen tansiyonunu ölç sık sık yine de ama devlette ki yorumdan sonra büyük ihtimalle üzüntü ve stresten çıktı tansiyon peki özeldeki doktor gel dedi mi tekrarKızlar bende bugün devlete muayeneye gittim. Bebeğin bütün ölçümlerin iki hafta önceyle aynı dedi. Gelişmemiş dedi. Kan akımı doppler falan yaptı onlar normal çıktı. Nst de Tansiyonda iyi çıktı pazartesi gel 3 günde bir kontrol eğer büyümezse doğum planlariz hareketleri çok iyi takip et dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?